106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A Firefly-sorozatban volt csak igazán dögös :) -
Monica Bellucci benne lesz a filmben,már csak miatta is meg nézem a bond filmet
-
God's Pocket. 7/10
Kellemesen csalódtam,jó film volt. Röhögni is lehetett rajta,volt pár vicces jelenet.A színészek jól játszottak.
Christina Hendricks meg dögös csaj. -
-
[2014] - (imdb - "Watashi no otoko" (My Man) - 7/10
(2015.03.27)
A cunami után magához vett 10 éves kislány, és a befogadó idegen férfi (aki apukája lett) közti érdekes viszony. Felnőtt történet Hokkaidoban, valódi jégtáblákon is, később Tokióban. -
Blackhat (2015)
Jó kis hackerfilm. Chris Hemsworthnak kifejezetten jól állt hogy letette a kalapácsot és a köpenyt. Az akciók is tetszettek.
7/10 -
2 perc alatt nem látod nyomát? Jó. Eleve ez a műfaj kliséműfaj, mert többnyire mindig ugyanazok a szerkezeti pontok, csak más körítéssel. No meg sportfilmeknél általában nem is a sztori erőssége számít, mert ezek karakterközpontú filmek, a lényeg mindig a fő karakter(v karakterek) és az ő vívódásai. -
értem, hogy sportdráma, de azt lehet úgy is csinálni, hogy nem az ezerszer látott elemekhez nyúlsz. De ha még azokat is használod, akkor legalább próbálnál kezdeni velük valamit, de itt nem igazán látom ennek nyomát. Persze ez csak egy előzetes, nem fogok végső következtetéseket levonni, majd meglátjuk.... -
Mintha kicsit sokszor nézte volna meg a (forgató)könyv írója a "Dühöngő bika" (1980) c. filmet - elég sok minden köszön vissza abból, de legalábbis a "fíling".
//S mielőtt jönne valaki, és mondatról mondatra leírná, hogy miről szól a 80-es De Niro film: tudom. Az a lényeg, hogy nekem azonnal az ugrott be a trailer alapján [miközben a két hős indoka és sorsa más].
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.27. 18:53:34 -
Talán mert ez egy sportdráma lesz, nem a Piszkos tizenkettő :D -
Hat a Nightcrawlert sem a story adta el... -
The imitation game
Nekem tetszett. Nem éreztem unalmasnak.
8/10 -
Lehet, hogy Jilenhóól jól játszik, de ez a sztori nagyon vékony/gyenge.... -
Gyllanhaal, Fuqua, és box fanoknak. Elég sok pozitív visszajelzés előzte meg a filmet, főleg J.G. miatt, úgyhogy számomra már csak miatta is az év egyik legjobban várt múvija lesz.
-
Rony94 #88619 Aszondod beteg? Akkor ezt meg kell néznem! Köszi a filmért. :) -
akkor azt, meg az adatokért mentek vissza... de a robot így is gyorsabban oda tudott volna menni, azt meg látták, hogy a 20centis vízben meg nem fekszik a krapek. Na mindegy, kis apróság.. -
Hellsing47 #88617 mert nem jeladót kerestek eredetileg, hanem a tudóst -
jó volt a robot, csak a vízbolygónál nem értem ha, tud olyan gyorsan haladni (mint kiderült) akkor miért az emberek kezdtél el keresni a jeladót meg ezeket csigatempóban? éveket spórolhattak volna vele...meg életet. -
-
Interstellar
=
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Időhurok[spoiler]csak látványosabb, és ők nem emelték ki annyira a sztori lényegét, nem ez volt a téma végig így mindenki elsiklott felette és mindenki érti :D -
szarkazmus volt benne :P -
egy részt nem láttam, de nem éhezők viadala a film címe? -
:) -
Interstellar
Jó volt. Eleinte voltak kétségeim a minőséggel kapcsolatban, de egész gyorsan helyre rázódott. Egészen fantasztikus képeket csináltak. A sztori sem volt rossz, szóval minden a helyén volt. A végén nincs panasz semmire...
7/10
Éhezők diadala: Lázadás (az ugye?) 1. rész
Uncsi volt. Az mentette meg, hogy faterral egész jól elbeszélgettünk miközben ment. Nem maradtunk le semmiről és nem is unatkoztunk nagyon
5/10 (de lenne az 4 is amúgy) -
Köszönöm. Ma már biztos nem alszom.
Tusk
Kevin Smithnek elgurult a gyógyszerre. Sejtettem, hogy őrült a fazon, de azt nem, hogy klinikai eset.
És a többi színész sem normális. Ilyen beleéléssel ezt eljátszani...
Ez a film egyszerre vígjáték, dráma, agyrohasztó, érdekfeszítő, beteg, gusztustalan, vállalhatatlan, érdekes.
Szerintem sem leírást, sem trailert nem szabad elolvasni előtte, mert úgy üt igazán ez a valami, ha meglepetésként hat.
Nem tudom hibáztatni azokat, akik kiakadtak/kiakadnak rajta.
Az biztos, hogy egy élmény volt.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.03.26. 23:04:38 -
Nekem például nem jön be a csaj.
Holott, én nem ijedek meg egy kis úszógumitól a nő*** derekán.
*** = értelemszerűen itt most általánosan
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.26. 19:23:45 -
Szoszerint husi es az nem a szepsegere ertendo. :) -
Bizony, jó kis husi:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Jonak tunik, jobbnak, mint az uj Terminator, lol.
A kis dagadt csajszi a Little Miss SUnshinebol meg egesz jo bringa lett (persze a zombiva valas elottre ertem :D) :D
Utoljára szerkesztette: zaki, 2015.03.26. 12:28:01 -
Tusk
beteg (7)/10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aberrált beteg állatok. Johnny Depp hatalmas volt! -
Ráférne az öregre egy tisztességes film. Ez első blikkre igencsak ígéretesnek tűnik, drukkolok! -
A leírás alapján elégé félve kattintottam rá. Swarczi lánya zombi fertőzött lesz.. úristen, mi ez már megint?
De a trailer, rettentően jól sikerült:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
+1. Pont tegnap este neztem meg en is. Klisesen hangzik, de mar annyiszor lattunk hasonlo tortenetet, csak a reszletek voltak masok. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Vegulis nem rossz film, de tenyleg extra, ami miatt emlekezetes lenne. 6/10, de valoszinuleg soha nem fogom ujranezni. Zamperininek attol meg riszpekt. AJ meg semmivel sem rosszabb rendezo, mint szineszno. Mivel szineszkedni kb nem tud, nekem total ellenszenves (a Changelingben jo volt, de a film Eastwood miatt lett fasza inkabb) :DAmikor sodrodnak a nyilt tengeren, talan az volt a film legjobb resze. A vegen, mikor a japo szemetlada nacigeci osszeomlott, miutan felemelte Zamperini a deszkat orditva, na az volt a film melypontja nalam. A film vegen mikor voltak kis bejatszasok a papirol, az meghatobb volt, mint az egesz film egyuttveve -
Minden elismerésem Sammo Hung-nak... még ennyi évesen is milyen mozgékony és fürge. Sok fiatalt lepipál. -
Unbroken - Rendíthetetlen
Felesegem mar kerdezte 1:20 korul, hogy mikor lesz vege. En majd elaludtam rajta.
legyen 5/10
Semmi egetrengeto sztori. Biztos vagyok, hogy ennel durvabb dolgok is megtortentek masik 100.000 katonaval csak ok nem voltak olimpikonok.hurra -
[2014] - (imdb) - "Rise of the Legend" - 7/10
(2015.03.23)
Tetszett. -
Persze hogy saját vélemény, mi más lenne.. engem csak érdekelt hogy éppen mi a rossz a Birdman-ben, ami a rendezést, képi világot illeti, mert ugye innen indult a beszélgetés, erről szól az általam linkelt videó. -
és ha mégpontosabbak akarunk lenni, akkor Kuroszava Akira. :D Mivel az anglo Hepburn-átírás sem hivatalos, így magyarosan szokták írni őket (Tokió, Kiotó, Nagaszaki és hasonlók) -
Mert ezek futottak mostanság és itt is téma volt, de hagyjuk inkább saját vélemény akart lenni ennyi. -
Mondjuk pont a Birdman-t nem értem minek hozod fel, mikor képileg az nagyon is rendben van, azért Emmanuel Lubezki se ma kezdte a szakmát...