106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mentol #88675 Egyetértek! Egyszerűen nézhetetlen az a film (Zoolander), és én sem értem a pozitív kritikákat. -
Jó ez a sorozat. Van valami egyedi bája, ami a sok atomf@szságot elviselhetővé teszi. A jó és a rossz (vagy a rossz és a még rosszabb) örök harca, esti mese CGI autós akciókkal, dögös macákkal és f@sza tájakkal. Ehető. Pláne Vin Diesel-lel...
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2015.04.02. 08:36:52 -
Halálos 7
Aki eddig nem szerette ezeket a filmeket, az jobb ha hanyagolja ezt is, mert eddig nem látott mértékű irrealitást, sőt már-már szürrealitást vonultat fel ez a rész. Többet, mint talán az előző 6 együttvéve. Aki kicsit is érzékeny a fizikára, logikai buktatókra, az már az első 10 percben agyérgörcsöt kap.
Aki viszont szereti a sorozatot, az azonnal vegye meg rá a jegyet, mert eddig nem látott mértékű akciódömping, zúzás, aprítás, törés, robbanás, hasadás kel életre a vásznon, üresjárat nélkül. Most komolyan, üresjárat nélkül!! Egyszerűen nincs benne! Több mint 2 óra, eszeveszett tesztoszteronbomba. A rajongók szerintem nem fognak csalódni, de lesz akinek ez már sok lesz.
Tartottam az új rendezőtől, elég merészet vállalt, és nagyot markolt, de Wan abszolút jól vetett lábat ebben a műfajban.
Paul Walker hiányát pedig egész jól megoldották, és a végén nagyon szép búcsút kapott összefűzve a sztorival. -
Sírva röhögősnek azért nem nevezném én se. Én szeretem, egy nagyon jó filmnek tartom. Tény néha Zoolander full retard, de rengeteg jó pillanata van a filmnek, ami ellensúlyozhatja. És hát a Magnumot semmi nem múlhatja felül. Lényeg, hogy megpróbáltad... -
Zoolander
Pont a két főszereplő az, amiért eddig nem néztem meg ezt a filmet. Nem kifejezetten utálom őket, csak nagyon kevés filmjük van, amibe szórakoztattak az idegesítés helyett.
De mivel oly sokan esküdöztek, hogy ez akkor is jó, és az elejétől sírva röhögős, hogy adtam végül neki egy esélyt.
Miután az elejétől több mint a feléig végig sírtam fájdalmamban, kikapcsoltam.
Ízlések és pofonok, nekem ez még nagyon messziről se
-
Rony94 #88670 Igen, köszönöm szépen! ^^ -
Mentol #88669 OFF
Első mondat vége: bizony, a csapból is ez folyik már több évtizede.
Vagy esetleg, szerinted, mennyit tud az utca embere (általános közvélemény) például a magyarok által vagy sérelmére elkövetett népirtásokról? Összehasonlítva a szegény, sokat zsidó néppel. (ami pedig a zsidók üldözését illeti évszázadokon át, hát én úgy vagyok vele, hogy ok nélkül nem történtek volna a dolgok...)
ON
Utoljára szerkesztette: Mentol, 2015.03.31. 14:37:58 -
Minden éremnek két oldala van. S minden népnek vannak nagyon komoly sötét foltjai.
A baj csak az - a "divat gyűlölni a mást, a zsidőkat, a négereket, a cigányokat, a magyarokat stb."-vonulattól most tekintsünk el -, hogy a zsidók tényleg ott vannak mindenütt, és ebből kifolyólag, ha ők tesznek, mutatnak valamit, vagy kicsit "futtatják magukat", az nagyon szem előtt van.
S óhatatlanul csömöre kezd lenni az embernek... te sem bírnád sokáig a mindennapos csokitortát...
-
Lantee #88667 OFF
Hogy a fenébe irritálhat valami, amit nem kötelező nézni?! Ha egy filmnek az a címe, hogy EXODUS, akkor az bizony azt a bibliai/történelmi eseményt fogja feldolgozni, ami a zsidók kivonulásáról szól Egyiptomból.
Nem értem, miért zavarhat ez bárkit is, hiszen maga Jézus is zsidó volt, és a keresztény európa egyik, ha nem a legfontosabb alapjai, gyökerei kötődnek hozzá, illetve az egész bibliához.
Mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem vagyok vallásos, sem zsidó, de ez az általános zsidógyűlölet kezd annyira undorító lenni, hogy nem tudok elmenni mellette szó nélkül. Mintha a világ összes rossz dolgáról ők tehetnének! Ők robbantgatják fel az ártatlan embereket, fejeznek le naponta valakit, korbácsolják halálra az asszonyaikat, erőszakolják meg csoportosan a fiatal nőket (hogy egy kicsit a hindukról is szót ejtsünk), stb.
Ha meg valaki zsigerileg gyűlöli őket, mert csak, az ne nézzen velük foglalkozó történelmi filmet. Ennyi! -
Mentol #88666 Ami azt illeti, engem is irritál a dolog - sajnos, a világ legjobb marketing munkája a teljes zsidó történelem (azért sajnos, mert ezt kell hallgatnunk).
A hollywoodi forgatókönyv íróknak pedig tényleg ideje volna már más kultúrák teológiai műveit feldolgozni, nem ugyanazt hatszázhatvanhatodik alkalommal... (pl.: hinduizmus - nem kicsit frankó akciófilmeket lehetne forgatni) -
A választ azért megkaptad. -
szerintem is uber jo film. nemreg lett belinkelve egy behind the scene youtube video. Ha koveted a linket van masik 10 behind the scene video. MUST WATCH! -
Rony94 #88663 Kösz, de most vettem csak észre hova írtam ezt. Az EJ topikba akartam.
-
Elég. Nem használnak komolyabb szakzsargont, vagy elrugaszkodott szavakat. -
Ez az istenek közti "összecsapás" meg is történt, a 10 csapás ugyanis nagyon specifikus jellegű volt, mindegyik csapás egy-egy istent alázott meg, akiknek elvileg hatalma volt azok felett a dolgok felett amire a csapás vonatkozott, de nem tudtak segíteni aztán jött a technikai KO, amikor gyak. az egész sereg odaveszett a Vörös tengernél. -
Döbbenetes - korrekt hálivúdi forgatHókönyv :)
Benned egy producer veszett el :) -
Nem állok egyik oldalon sem - [direkt xarul írom] nem vagyok xionista sem, és xidorajongó -, de ez a "világ fájdalma a miénk" cucc tényleg uncsi már, és lassan tini korom óta ezzel szembesülök minden formában...
Szerk.: Azaz: egyetértek veled.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.30. 16:18:35 -
Hát valahogy úgy lett volna korrekt, ha a fáraó és támogatói (az egyiptomi istencsalád erősebb tagjai) összecsapnak a Jóistennel és igazi csatameches ökölharc kerekedik ki, mint a pacific rim-ben. És persze megismertük volna az egyiptomi csókákat, az elveiket, az életüket, a családjukat, vágyaikat, álmaikat, hiszen ők is csak emberek, jóravalóak, csak más neveltetést kaptak. És akkor jobban ütött volna a dráma, mikor odavesznek eszeveszett dühükben, hogy megvédjék a hazájuk gazdaságát a menekülő rabszolgáktól (háttérben lobogó tetszőleges csillagos zászló). Meg a fáraó is tolhatott volna ilyen csodákat, meg a főpapjai is és végül dumbledori varázspárbaj M és köztük. Nomeg bérelhettek volna kalandozókat egymás leírtására stb. Megtalálhatták volna a frigyládát, ami telisteli volt időutazó nácikkal. Ilyesmi. A végén meg jöttek volna a SASOK! Ójeee... :DDD
Én megnéztem volna. -
Gondolhatod, hogy osszesegeben nem a filmrol irta az a mondatot, hanem a vilagban lathato trendrol, ahogy a biboldokat elteti mindenki es ahogy eloadjak, hogy ok a szenvedoi mindennek, mikozben mar evtizedek ota ok sanyargatnak masokat. -
Lantee #88655 Viszont megint ez a zsidó megmentés ,meg ők az áldozat,isten is csak velük van és a többi nép hadd pusztuljon már kurvára unalmas és vissza taszító.
A Bibliában így szerepel, és ha a film azt dolgozta fel, akkor mi legyen benne? Náci katonák? Pigmeusok?
-
Gravitynek semmi köze hozzá. Nem igen fért volna be semelyik más kategóriába. Igazából abban volt erős a film, amiben jelölték, de azokban a kategóriákban is egyértelműen voltak jobbak, sőt amiért aztán szobrot kapott, abban sem ez volt a legjobb, de gondolom becsületdíjként szavazták meg neki. -
Hát igen Nolan egy zseni, pedig tartottam egy kicsit a filmtől, a pár lehúzó kritika miatt, de simán 9/10 volt a film. Bár nálam még mindig a Memento a kedvencem tőle. -
Exodus: Gods and Kings. 7/10
Látvány rendben volt,színészek is hozták amit kell,bár volt pár felesleges karakter.
Viszont megint ez a zsidó megmentés ,meg ők az áldozat,isten is csak velük van és a többi nép hadd pusztuljon már kurvára unalmas és vissza taszító.
R Scott inkább csinálja már a Prometheus 2 részét -
Nem vagyok függő. Nem vagyok függő! NEM. VAGYOK. FÜGGŐ.
Ha jó a film, akkor azért valahogy kibírom :D -
"Elég sokat mobiloztam vagy neteztem közben"
Ez nem a film miatt van, ez függőség :D -
Prof William #88649 Pár napja bekapcsoltam a Universal Channelt ( régebbi Hallmarkot ) na és ott egy olyan mocskosul rossz filmből láttam fél órát hogy arra szó sincs.
A világ természetesen veszélyben volt egy gigantikus GLECCSER szakadt le valahonnan és nem ám csak úgy úszkált a vízen, hanem tarolta lefele a felhőkarcolókat. És persze úgy lehűtötte a levegőt, hogy előtte ilyen Holnaputánt idéző (de rohadt rondán meganimált) szupervihar is haladt.
Na amit e fél óra alatt láttam.
Apuka(talán valami tudós?)-anyuka-gyerek menekültek a viharban. Nem tudom miért de mindhárman kb úgy néztek ki mint egy csapatnyi szétivott fejű, drogos. elképesztően rossz/kellemetlen arcú színészek voltak főleg a fiú aki konkrétan úgy nézett ki mint egy iskolai tömeggyilkos 1 percek a mészárlás megkezdése előtt. Nem tudom hogy gondolták, de egyáltalán nem lehetett rokonszenvezni velük.
Szóval mentek az úton arról beszélve hogy micsoda iszonyú károkat okozott vihar. Na konkrétan csak valami gagyi hóeffekt volt bekopírozva, de útpadkákon talán ha 2-3 centinyi hó volt.
"A vihar olyan sötétséget okoz hogy nem látunk semmit!" - mondta az apuci kétségbeesetten, miközben közel teljes nyári napfényben vezettek.
A vihar kergette a repülőt.
Belefutottak egy autótorlaszba de az apuci házilag olyan erejű robbanószert barkácsolt hogy a robbanás után egy autó sem volt az úton. Ez azért nem semmi.
A lányukhoz mentek NYC-be és amikor megláttak 3 az út szélén fagyoskodó csávót az apa be akarta engedni őket mire a szétivott arcú anyuka közel 5 kerek percen át patáliázott hogy "Be ne engedjék őket mert hát ők úton vannak és egy percet se veszíthetnek."
A fiú egy 2 perce az út szélén talált rádióval kb 1 percnyi tekergetés után lehallgatta a szupertitkos katonai frekvenciát és így tudta meg hogy a sereg ATOMBOMBÁT akar dobni a gleccserre.
Ilyen és ehhez hasonló kedves kis momentumokkal volt tele ez a fél óra, aztán kikapcsoltam. Kíváncsi vagyok, hogy akkor milyen lehetett az egész film.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.03.30. 11:30:16 -
Éjjeliféreg
A sztori jó ötlet volt, de a megvalósítás nekem annyira nem jött be. Elég sokat mobiloztam vagy neteztem közben. Jilenhóól nagyon jól hozta ezt a beteg karaktert. Még ismerni se szeretnék ilyen zsigerből hazudós, mindent megmagyarázós embert. Persze voltak érdekesebb pillanatok, de elég kiszámíthatóak voltak egyes részei. A zene meg néhol nagyon Donnie Darkos volt.
Mellesleg a vége szerintem egy kicsit baromság...
valahol az 5 és 6 között/10 -
En mar 4X lattam a filmet, azonnal a kedvencem lett. Sztem a legjobb sci-fi evor, es talan a legjobb filmek egyike, amit lattam. Oscaron jol kib@sztak vele, ha nem lett volna a Gravity tavaly, tuti kapott volna meg jopar jelolest. -
hiper KOCKA #88645 A háború kísértetei: Tankok kora
Nekem jobban tetszett mint a Fury. A második világháború végén pár makacs német nem akarja megadni magát és gerillaharcot folytatnak egy fontos útvonal közelében. A céljuk megsemmisíteni minden arra haladó amerikai konvojt. Nagyobb hangsúly van a taktikázáson mint a nyílt harcon és ezt kiválóan hozza is a film.
De a sztori fő tanulsága hogy a faji előítélet és a rasszizmus még az olyan emberek nyerési esélyeit is komolyan csökkenti akik egy oldalon harcolnak és nyerésre állnak.
7/10 -
A cipőbűvölő (2015)
Jó volt a moziban. Vicces és izgalmas is. -
Exodus: Gods and Kings (2014)
Láttuk már a sztorit de nem volt rossz. 8/10
CGI brutál látványos volt. -
Amugy elvileg az Interstellart es az American Snipert Spielberg rendezte volna. Azon el lehetne vitatkozni, hogy milyen lett volna vele a film, jobb vagy rosszabb...
Utoljára szerkesztette: zaki, 2015.03.29. 11:07:33 -
Terminátor 33⅓ (1995)
Hát ez annyira szar hogy már jó.
Mondjuk nem meglepő hogy Stephen Chow már 20 éve is ilyen dilis volt. És az is nyilvánvaló hogy egy szándékosan túlerőltetett Terminátor paródiáról van szó. Mindenesetre józanon senki se álljon neki megnézni.
6/10 -
[2008] - (imdb) - "Hyakuman-en to nigamushi onna" (One Million Yen and the Bitter-Bug-Woman) - 8/10
(2015.03.28)
21 éves főszereplőnőnk (Aoi Yu fincsi fiatalon, 23 évesen, most 30) börtönből szabadulva saját útját kezdi járni - 1,000,000 yen megspórolásával elindul egy olyan helyre, ahol senki sem ismeri, és ha majd ott is összeszedte az 1 milliót, továbblép, és viszi magával a sajátmaga által varrt függönyét is...
Útkereső fiatalunk sorsa összefonódik az ideiglenes munkahelyein lévőkével, és ilyenkor lelép, mígnem... amikor az amerikai filmes klisé kezdett körvonalazódni, már fejben lepontoztam, de akkor jött az utolsó mondat, és széles vigyorral megkönnyebbültem.
Aoi Yu amúgy a Rurőni Kenshin filmekben a doktornő volt :) -
CSak idő kérdése volt. Elég sok buzzt generált és ismertebb nevek voltak mögötte. Csak legyen jó :D -
http://uproxx.com/movies/2015/03/fox-picks-up-the-leviathan/ -
RunAllNight
Nem rossz, de nem sok újdonságot mutat a Taken filmekhez képest. Illetve néhány elemében a John Wickre is emlékezet (akikkel korábban jóban volt, most azok lesznek az ellenségei), és nem átalltak albán rosszfiúkat belerakni (Taken, ugye).
5.5/10 -
Donnie Darko 2 :D -
The Nightcrawler
Tanulságos kis flm. Persze a főszereplő "enyhén" pszichopata, de mivel a többiek sem sokkal jobbak, így akár lehet is ő a pozitív főhős (not). -
Éppen pont nem, ugyanis az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyszereplős (ha láttad, tudod mire gondolok), ez meg "egy-emberiséges" - azaz a körülöttünk levő világegyetemben soha sem voltak idegen fajok, csak mi és mi magunknak üzenünk.
Amúgy az Interstellar nem egy nagy eresztés...