106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • vérpocok
    Anakonda (1997)

Hatalmas erővel roppant és ha úgy tartja kedve betessékel egy egész zsírdisznót is ebédre. De természetesen akad pár hülye aki kimegy vele b*sz*kodni. Jó volt újranézni, amolyan nosztalgikus élmény volt, tekintve hogy 98-ban láttam először.

A folytatások kerülendők.

7/10
  • Jakuza1
    Son of a gun 2014

Ez egy jo film.Pedig ebben a kategoriaban inkabb csak az akciora menne ra, ebben a filmben viszont nem csak errol van szo.
    7/10
  • Malakai
    2016 február (+ hazai késés)...
  • hiper KOCKA
    ez is kb. olyan szintű mint a Deadpool-os fanmade videó, ott is megy a poénkodás, kamerába beszélés, stb... mondjuk megnéznék egy Deadpool filmet is hasonló kontextusban, lehet vicces lenne
  • Prof William
    Én az első után nem nézek se új trailert se új jeleneteket. Majd a moziban. :)
  • Tikal #88831
    szörnyű...
  • LasDen #88830
    Jó neked akkor :) Én nem igazán tudtam röhögni sem rajta. Eléggé sablonos, meh pohonok voltak.... A másik, hogy szerintem borzalmasan Vasember 1 sztorija ez.
  • Tyler1
    Ezen legalább röhögtem egyet, ergo valami érzelmet kiváltott belőlem, még ha valószínű megnézni nem fogom, fizetni érte meg végképp nem, de pl. az Avengers 2 sablon előzetesei, meg steril sztorija még ennyire sem hatott meg.
  • LasDen #88828
    csak hogy az előzetes a hangsúlyt a robbanásra helyezi. És attól, hogy nem veszi komolyan magát, még nem ér többet, és nem is lesz zseniális...
  • Totti5
    Jóféle. Látvány és gondolom a 3D nagyon baba lesz.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.13. 20:25:22
  • Tyler1
    Zseniális! Nagyon jól tükrözi a jelenlegi szubkultúra elvárását, és csinál paródiát saját közönségéből! Akinek nem esett le a trailer alapján: ez a film a legkevésbé sem veszi magát komolyan. Korábban nem értettem hogy kerül képbe éppen Paul Rudd egy szuperhős film kapcsán, magát a szuperhőst is egy baromságnak tartottam, de így összeállva már egyértelmű, hogy az egész egy poén. A végső jelenet, mikor a hangyaemberek egy játékvasúton gyakják egymást Thomasszal a gőzmozdonnyal...oh my god :D
  • CalebJoe
    jó kis film volt
  • LasDen #88824
    nem lesz Planet Hulk, ezt már rég megmondták. Sem World War Hulk. Első sorban Bannerben (Ruffalo) gondolkodnak és aztán Hulk. Ha lesz is Hulk solo film, az olyan lesz, ahol Ruffalo is szerepelhet, és nem csak mocapben....
  • Bokafix2
    Állítólag jön majd egy Planet Hulk mozifilm.
  • Malakai
  • CalebJoe
    Ott van a logódban őt kéne komolyabban megcsinálni.
  • mégvadabbdisznó
    Milyen a jó szuperhős?
  • LasDen #88819
    Pókember 3-CsoP-CsoP2
  • mulli1986
    Bocsánat, rosszul fogalmaztam. Nem pénzügyi bukta, hanem élménybeli bukta. Az egy dolog, hogy utálom a megvájer gyereket, de hogy a csaj színészt is sikerüljön a legszarabbak közül beválogatni... És nem én vagyok egyedül ezzel a véleménnyel.
  • REALista
    Melyik Pókember film volt bukta?:D
  • mulli1986
    Azt hiszem, ez lesz a legnagyobb bukás a pókember filmek óta... Ekkora egy szar szuperhőst.... Még a kick ass is értelmesebb hősöket bírt felvonultatni...
  • RatBaG #88815
    a legjobbkor!

• vérpocok
    a legtöbb képregényfilm 1 dimenziós szórakozás... szép látványvilág amit megpakolnak bunyókkal oszt jóccakát, ennyi a recept
  • IMYke2.0.0.0
    Még jó, hogy ismersz... [érezd az iróniát!]
  • Shep
    Neked amúgy is unalmas minden képregényfilm :)
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértek az előttünk szólóval: meglehetősen uncsi ez a (védjegyszerű) bunyózgatás.
  • LasDen #88810
    nincs Marvel film anélkül, hogy két szövetséges vagy szövetkező hős ne harcolna egymással. Védjegy....
  • extra sensory
    Ez a bunyó is kb. egy újabb felszínes verekedés két Avengers tag között. A Hulkbuster név önmagában is nevetséges, ez a páncélzat max arra jó hogy rendesen felb*sszák vele az agyát, amit aztán úgy szed szét mint hülyekutya a lábtörlőt. Nem értem miért kell minden részben szerencsétlen Hulkot nekiengedni egy csapattársnak.

A rajzfilmben ő nyomta le Ultront is, szóval nem sanszos ez a bunyó Stark és ő közötte. Nagyjából 10 éveseket lelkesít fel az ilyen pöcsméregetés. Ahelyett hogy a valódi ellenfélre koncentrálnának, megy ez a hülyülés. Még az első részben elment egy ilyen snitt, de már kezd sok lenni.
  • Tyler1
    Óriási élmény 240p-ben végignézni. Egyébként az ilyeneket a saját topikjába, főleg hogy még mozikban sem kezdték vetíteni.
  • Kongy
    Nem értem miért poén ezt így a film előtt megnézni, aztán ha kijön már unni fogod kb...
  • cylonflatus
    ...és akkor jöjjön a bunyó !SPOILER DANGER! (másfél perc az Avengers2:AoU-ból): Hulk vs IronMan (Hulkbuster type)
    Elég pöpec.
    Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.04.13. 15:00:56
  • LasDen #88805
    Big match 2014
    trailer

Pergős-pörgős akció-vígjáték. Bár a vígjáték az leginkább a film első felére igaz, későbbre már nem sok marad. Viszont az akció jelenetek koreográfiája és fényképezése iszonyatosan faszán volt megcsinálva. 1-2 jelenetnél tényleg csak ámultam. Máshol viszont a greenscreennél kicsit kilógott a lóláb, de ellehet nézni. Ace és Iko csatája az elejétől a végéig izgalmakkal teli. Bár ugye az e fajta sztori hozadéka, hogy a vége elég kiszámíthatóan alakul. Azért csak ajánlani tudom mindenkinek...

7/10
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.04.13. 00:42:43
  • Synchronous
    Csadoros vérszívó 2014

Annak idején Bram Stoker Drakulája és Anne Rice Vámpírkrónikái érdekfeszítő és izgalmas olvasmányok voltak, kellőképp reflektálva a vámpírmítoszra és az abból építkező világokra. Még hellyel-közel a regényeikből készült filmadaptációk is hozták a színvonalat.

Aztán 2008-ban berobbant az új trend. Jött Stephenie Meyer, felrugdosta Bram Stoker és Anne Rice trónját, majd a közepébe fosott egyet... ezt a fost hívják Alkonyatnak.

A sötétben suhanó rejtelmes árnyakat felváltották a napfényt fotoszintetizálva diszkógömbbé vedlő csillámgenyák, a robusztus farkasembereket, pedig a családias pudlikutyák. Meyer az ízlésficamos tinitaknyoknak akarva megfelelni, szembecsulázta a vámpírmítoszt és ennek a taknyos köpetnek nem átallott címet is adni.

Máig nem hevertem ki azt a sokkoló élményt amit az első Alkonyat film okozott... és a folytatások sem voltak jobbak. Az az ideológiai attitűd ahogyan hozzáálltak magához a vámpír léthez és az azt körbevevő világhoz, egyenesen botrányos, hiteltelen, és semmitmondó volt. A célcsoport már az első képkockák láttán belőhető, és sajnos sikeres is volt azok körében akiknek szánták.

Épp ezért volt felüdítő ez a kissé művészinek szánt romantikus dráma, ami egy vámpírnő és egy átlagos fickó között alakult ki. A képi világ végig fekete-fehér, már-már a Sin City-t idézően komor. Nagyon karakterközpontú a film, erős a zene és különböző képi motívumok teszik még hátborzongatóbbá és sejtelmessé az atmoszférát.

A látvány zéró, hamar kiderül hogy nem arra lett kihegyezve a film. Leginkább egy vámpír és egy ember egymáshoz való viszonyát igyekszik aprólékosan felvázolni. Sokszor kimondatlanul a színészek gesztusaiból is nyilvánvalóvá válik a mondanivaló. Kellemes másfél óra lett, semmi Alkonyat filing, semmi műanyag érzet, és semmi üres frázis. Tetszett.

8/10
  • davidka003
    Amen 2002

Jó kis 2. világháborús film. SS tiszt próbálja megmenteni a zsidókat.
    Nem volt rossz. Tök véletlen akadtam rá IMDB-n böngészve.
    8/10

LINK
  • hiper KOCKA
    Monsters: Dark Continent

A helyzet az hogy nem értem miért adnak ilyen címet a filmnek ha maguk a szörnyek gyakorlatilag háttérelemként funkcionálnak, a katonákat nem is igazán ők érdeklik hanem az arab milicisták, mert velük harcolnak egész idő alatt.

De legalább szórakoztató volt nézni hogy milliónyi ilyen kisebb méretű felhőkarcoló randalírozik szabadon, akik potenciális fenyegetést jelentenek az emberiségre, de senki nem törődik velük, hanem az amcsik az arabokat, az arabok meg az amcsikat gyepálják. Fuck logic...

Tényleg, alig volt olyan jelenet mikor a szörnyek voltak a középpontban. Pedig két órás filmről beszélünk. Már csak a Leviathan-ban reménykedek, mert ez a film és korábban a Godzilla is alul teljesített az amúgy nem olyan nagy elvárásaimnak.

4/10
  • eksy
    Pluto Nash 2002

imdb 3.7

7/10 Szórakoztatott, második nézésre is (~13év)
  • IMYke2.0.0.0
    [2012] - (imdb) - "Moonrise Kingdom" - 7/10
    (2015.04.09)

Kellemes film volt, nagy öregekkel, és ifjú kalandra vágyó kezdőkkel és egy évszázados viharral.
  • PhantomAss
    Fekete könyv (Zwartboek), 2006, Paul Verhoeven
    2vh.-s , Hollandiában játszódó film, megtörtént események alapján.
    hú...hát rég láttam ilyen jó háborús filmet. Majd' két és fél órás, de végig lekötött. Egyébként nem akciófilm, aki ilyesmit keres annak nem hiszem hogy bejön.
    9/10
    Csak azért nem 10/10 mert a főszereplő kicsit egysíkúan játssza a szerepét, több beleélést vártam volna.
  • El Gigante
    Sokan szemezgetnénk belőle:)
  • mulli1986
    Neki inkább Skyline-ai voltak nem? Mondjuk nem tudok meglepődni, ha beszerzett egy MK4-et is :)