106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #89279
    Avengers Age of Ultron

Egy kurva nagy hatalmas MEH. Elég keserves volt ez a 2 óra, nem gondoltam volna. Az akció rendben volt, arra nem lehet panasz, de közte totál középszer. A viccesnek szánt egy sorosok után csak ráztam a fejem. De azért volt 1-2 olyan, amit megmosolyogtam. És nem csak azok, néha - nem sok ilyen volt, de az is baj, hogy volt - a sima dialógok is olyanok voltak, mintha egyenesen a screenwriting 101-ból vette volna Whedon. Ultronnal sem vagyok teljesen kibékülve. Voltak érdekes pillanatai, nem volt rossz karakter, de mint a főgonosz, nálam nem működött igazán. Egyik konfliktus sem tudott igazán hatni rám.

6/10
  • kill3r21
    Vagy majd visszajön az igazi John, és szétzúzza a Termi Johnt xD
  • Dynamic
    Nekem gyanús, hogy ez John Connor spoiler csak beetetés volt. Ennyire csak nem hülyék. Dupla csavar vagy nem pont az lesz ami a trailerben lejött , mit tudom én... Majd kiderül.
  • kill3r21
    Aki kicsit benne van a Terminátor világban, annak abszolút nem lőttek le semmit. Ezt már a T4előre vetítette, mikor megkapta Marcus szívét...
    Meg logikusnak is tűnik, egy AI pont így gondolkozna, ha nem tudom legyőzni a legnagyobb ellent, akkor magam mellé állítom!
    Egyébként Schwarzi azt nyilatkozta, hogy a Genisys olyan befejezést kap, hogy a hajunk elhagyjuk :D
    Gondolom lesz valami nagy WTF :)
    Oké hogy gagyinak tűnik a marketing, meg egyéb ilyen okosságok, de ezzel a régi részek megbuherálás, csavarása még jól is elsülhet :)
    Viszont hatalmas kockázat is..
    Technikailag úgy is szétszedik a filmet...meg mindenbe beleköt majd mindenki :)
    De azért én kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből az egészből :)
  • LasDen #89275
    Silent Hill: Revelation

Sokakkal ellentétben nekem a játék 2. része nem volt akkora hatással, helyette a 3. rész ért el engem igazán. Így anno egészen hype voltam, hogy filmen is lesz, de aztán az előzetesek annyira jók voltak, hogy csak most néztem meg végül. Ha mást nem is, azt elérte a film, hogy újra előveszem a 3. részt :D
    Borzasztó volt. Horrornak teljesen nulla, míg filmként sem ér sokat. Gyanítom már a forgatókönyv szar volt aztán még a végén szarrá is vágták, mert néhol érezhetően kimaradtak dolgok. És még ez a 1,5 óra is túl sok. Egyetlen érdeme, hogy Silent Hill még mindig jól néz ki. A kosztümök is. Érdekes volt, hogy a nővérek mind nagy mellű csajok voltak :D Havas Jon meg újfent bebizonyította, hogy színésznek nulla.
    Senkinek nem ajánlom, inkább játsszon valamelyikkel :D

3/10
  • extra sensory
    Imperator Furiosa

végre egy igazán badass karakter

• Count Adyn
    2 képregényfilm közt egy remake, csodás időket élünk:D
  • Blasta
    Ma szenvedtem végig a Jurassic trailert is, borzasztó ja.
    Mad Max-ben én is reménykedem.
  • Blasta
    Kurva furcsa ez az egész, és nem vágom mi benne a poén, bár lehet, hogy pont ezt akarják elérni ezekkel a spoilerekkel, hogy porogjon rajtuk a jónép, menjen az észosztás a forumokon meg a kommentmezoben.
    Mert anno ugyan ezt muvelték a T2-vel is. A filmen látszik, hogy Cameron kínosan ugyelt arra, hogy vagy fél órán keresztul, a pláza-folyosón való elsö összecsapásig azt higyjuk, hogy ismét Swarczi a rosszfiú. A T-800-at már az elso pillanattól kezdve látjuk FPS nézetbol, a T-1000-et nem látjuk így, sot még gyilkolni sem látjuk, az idoutazását sem mutatják, szépen oda van figyelve, hogy ez a dolog tényleg odab*sszon.
    Erre most néztem a T2 trailerét amiben gond nélkul ellovik a poént.
    En meg anno a You Could Be Mine vidoklipre haragudtam, mert abban már a film elott látszott, hogy nem Swarczi lesz a rossz termosz...
  • ProGabe #89270
    +1. Ez az új Terminator, meg a Jurassic Park a tökéletes példa, hol is tart Hollywood éppen. Teljes magabiztossággal ki merem jelenteni az eddig látottak alapján, hogy mindkettő egy zsáknyi gőzőlgő szarkupac lesz

A héten Mad Max! Remélem, hogy végre látok egy jó filmet a moziban, mert eddig ez az év is gyötrelem. Eddig egy Kingsman, Ex Machina, It Follows menti meg. Sőt, tegnap láttam az új Chris Tucker filmet, úgy ültem be rá, hogy úgyis valami feka agymenés lesz, majd legfeljebb kijövök róla. Ehhez képest kaptam egy filmet, amiben nagyon-nagyon jó párbeszédek vannak, van mondanivalója és még röhögtem is! Mondjuk van benne két elvetemült poén, mindkettő a hálószobában játszódik, de jó volt ez, na, hatalmas kellemes meglepetés.

Aztán itt ez az új Sam Jackson film, a Big Game. A körülöttem lévők jól szórakoztak, haver is azt mondta, hogy végül is nem volt rossz. A f*szt nem! :D Pózőr szar, mondjuk van benne tényleg egy kis 90-es évek akciófilm feeling, csak sajnos inkább amolyan Steven Seagal-os, mintsem mondjuk Schwarzis. A fényképezés viszont külön szót érdemel, az gyönyörű volt.
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.05.11. 00:55:28
  • Blasta
    Hát igen, az elso még más kategória volt. Nem egy szines-szagos CGI akciófilmet csináltak, akkoriban még a hardcore "horror" elemekkel variáltak ezekben a filmekben, emlékszem a T1-et sokáig nem engedték az öseim, hogy megnézzem :)
  • Blasta
    Persze, én ezt értem, nade nézzuk már ezt egy lépéssel hátrébbrol.
    Ilyen alapon az osszes idoutazós filmet lehetne folytatni annyáig, Marty McFly-bol gonosz tudóst csinálni aki igazából az anyját dugta meg és a Doki a faterja volt akit aztán jól kinyír, hogy csak az ové legyen az idogép. Vagy a 12 majmot folytatni valami nevettséges alternatív idosíkkal amiben a virust egy alien inditotta el és ellenuk harcolnak a jovoben Cole-ék (mondjuk ebbol is van már sorozat, lehet tényleg vmi hasonló torténik abban, nem láttam). Vagy mit tudom én.
    Az egész sztorit, a teljes szinopszist amit anno remek írók és egy rendezo megálmodtak seggbek*rni csak a pénzért, ezt látom egyedul ebben a T reboot-ban, komolyan a legalja amit Hollywood kifosott magából és ezt igy elore 1db trailer és a sok promókép és elspoilerezett sztori alapján teljes biztossággal állítani merem.
  • Tyler1
    Nekem az első rész még mindig messze nagyobbat üt, mint a folytatás(ok). Annak volt egy fasza hangulata, dark volt, parás volt, aztán a 2. már kicsit el lett "hollywoodosítva". Kb. az újjal is ez a helyzet, de nem biztos, hogy rossz lesz.
  • mulli1986
    Az szép ennyiből megmondani :O
    Bár a második egy szar...
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.05.10. 18:30:25
  • Bokafix2
    Nem is az a gond hogy Connor gép, hanem hogy ellőtték ezt a poént már a trailerben, így egyáltalán nem fog ütni... és mivel egy rebootszerűséget kapunk én nem tartom problémának hogy ő egy gép. Tőlem mosógép is lehet csak legyen jó a film.
  • Yserac
    Az Európa Report!! Tévedtem az évvel 2013-as :) Megathx.
  • genndy
    Europa Report, vagy Stranded.
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.05.10. 17:42:50
  • Yserac
    Nem tudjátok melyik sci-fi az, ami űrhajósokról szól, azt hiszem a naprendszerünkbe játszódik és kicsit dokumentarista jellegű. Nem régi film, olyan 2014 környékén adták. Szóval baromira nem tudom mi az, és kéne a címe :D
  • LasDen #89261
    erről beszélek én is. :D
  • cylonflatus
    Én ezzel a kijelentéssel nem tudok mit kezdeni. Úgy helyes, hogy a filmben nem, de a ponyvaverzióban igen. De ilyet nem lehet kijelenteni egy fikciós karakterről, hogy ő ilyen, mert a film az így mutatta, akkor ő most Istenuccse ilyen lesz. Egy film nem ír felül több évtizednyi eredetsztorit. Azt el lehet fogadni, hogy igen, a filmben ilyen, ott ilyennek van ábrázolva. A ponyva világában meg olyan. Amit mondasz az olyan, mintha akkor a Romeo és Júlia nem a 16. századi olasz Veronában játszódik, ahogy Shakespeare megírta, mert a a modern DiCaprio féle földolgozásban átrakták az egészet a mai korba, Los Angeles- Verona Beachre. Mert a film úgy mutatta... Van a film, meg van a könyv. Ennyire nehéz külön kezelni?
    Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.05.10. 15:35:56
  • cylonflatus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az a J.Connor nem az a J.Connor lesz aki küzd a gépek ellen és visszaküldi K.Reeset. Az a gép Connor öntudatával egy alternatív jövősíkról jön, köszönhetően annak, hogy ezekkel a visszaküldözgetésekkel mindig megváltozik valami a jövőben. Káoszelmélet, vagy pillangó effektus, ahogy tetszik, egy rendszerben egy minimális változás is idővel óriási változásokat idéz elő, azzal, hogy visszaküldik Reeset, hogy védje meg Saraht lehet, hogy kivédenek egy hibát, viszont cserébe rengeteg új esemény generálódik, és lehet, hogy még nagyobb szarban lesz a jövő a Connorral, mint nélküle. Szóval az alapötlet nem olyan nagy hülyeség , sőt kifejezetten érdekes szerintem. Aztán hogy mit hoznak ki belőle az már egy más kérdés, ugye.

Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.05.10. 15:18:41
  • Tikal #89258
    Nekem tetszeni fog 100%. Mindegy csak robbanjon meg hangos legyen. Ez a minőség.
  • Totti5
    Jövőbő jötté é?

Még sajnos nem láttam, de kíváncsian várom.
  • Blasta
    Elnézést, de muszáj kiadnom magambol, hogy ez a T-Genesys ez mekkora giganagy moslék lesz, atyaég :///////////////
    Most latom a spoilerezo posztereket...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    JOHN CONNOR GÉP??!!!! Té HÁROMEZER???!!!! Mennyi kokaint szívtak ezek basszus?????

Ilyen szinten seggbek*rni sok ember egyik legkedvesebb sztoriját/univerzumát, azt hiszem példanélkuli (jó tudom, SW 1-2-3...)
  • mulli1986
    Na jól van, sztem hagyjuk a témát, mert átmentünk csajos kombinálósba :) Nem tudunk a karakterről semmit. Se azt hogy milyen nemzetiségű, sem azt hogy merre járt. Maradjunk abba, hogy Erdély legmesszebbi pontja is közelebb van Budapesthez mint a legközelebbi Bukaresthez. Én ezzel lezárom :)
  • hiper KOCKA
    A képregényfilmesek mentségére legyen mondva, egy kb. két órás moziban nehéz elmélyíteni egy karakter személyiségét, amikor óhatatlanul meg van követelve az akció/zúzás/látvány, és az akciómentes részekben mindössze néhány dialógnyi snittet kap a karakter.

A képregény általában havonta megjelenik, ott sokkal több az idő és a lehetőség a karaktereket kibontani. Ezt egy filmben nem nagyon lehet. De a hősök sem sokkal kibontottabbak mint a gonoszok. Általában az ő ábrázolásuk is felszínes, pont a fent említett okok miatt. Én nem is várok karakterdrámát egy képregényfilmtől, főleg olyantól mint mondjuk az Avengers ahol nem is 1 db, hanem majdnem egy tucat hőst kell bezsúfolni egy bő két órás időlimitbe.
  • CSOCSO
    Vagy mi van ha senki nem hulye es a djonisztajn jart magyarorszagon es ellat budapestig a var tetejerol? Ezenkivul a var lehet kozelebb van budapesthez mint bukaresthez.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2015.05.10. 04:45:59
  • LasDen #89252
    igen, mert a filmek egyértelműen úgy készülnek, hogy nem szükséges hozzá ismerned, olvasnod egyetlen képregényt sem. Az, hogy vannak bennük képregényrajongóknak érthető jelenetek, az bónusz csak. Az, hogy egy film rossz fiúja úgy jön le, hogy motivációja kimerül a "gonosz vagyok"-ban az nem védhető azzal, hogy "de hát a képregényben millió és millió alkalommal kivan bontva a karaktere, mélyítve van". Rosszul van megírva, ennyi. Sok Marvel film készült már. Nem fektetnek nagy hangsúlyt arra, hogy ki az antagonista, mert a lényeg a hősön van. Ő a fontos a Marvelnek, nem a rossz arc, aki 1 film után soha többé nem tűnik fel....

Tök jó, hogy szereted a képregényeket, én is szeretem, de az nem áll meg, hogy Ronan egy nagyon bonyolult karakter, mert a filmben NEM az.
  • cylonflatus
    Tehát a képregényrajongó geek Whedon csinál egy képregény adaptációt (nem csak) képregényrajongóknak - és erre felejtsük el a képregényeket. Felejtsük el a azokat a képregényeket, amikből millió apró kikacsintásokat, egy másodpercre felvillanó utalásokat tömnek ezekbe a filmadaptációkba, ami csak akkor esik le és azoknak nyújt élményt akik olvasták a képregényt? Mi van?
  • ManoNegra
    Hogy ontopik is legyek:

Éjsötét árnyék

Nemrég volt a TV-ben, kifejezetten tetszett! Nem nagyon mondhatnék vígjátékokat amik manapság tetszettek volna, ezt is azt hiszem azért nem láttam, mert nem bíztam benne, de üdítő kivétel.

Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.05.09. 23:48:01
  • mulli1986
    A film időbeli jellegét tekintve ez a 2000-es évek. Ergó a készítők ezt is elb*szták, mint sok minden mást. Nyugodtan haragudhatunk rájuk ;)

Szer.: Akkor úgy veszem nem szóltál :D
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.05.09. 23:22:46
  • ManoNegra
    Az imdb-n is 1895-öt írnak, ebben az esetben én nem tudnék a készítőkre haragudni.

szerk: Én vagyok a hülye, mert onnantól számított 118-adik születésnapról van szó.
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.05.09. 23:21:06
  • mulli1986
    módosítottam aHSZT
  • ManoNegra
    Akkor lehet hogy két külön filmről beszélünk.
  • mulli1986
    Most játszódik a 200-es években...
    repülő
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.05.09. 23:14:29
  • ManoNegra
    Drakula gróf 1895 táján egyedül neveli egyszem gyermekét, Mavist, rendkívül féltő módon, Erdély egyik eldugott szegletében. Felépíti az emberektől mentes szállodát, a Hotel Transylvaniát, amely egy a külvilágtól elrejtett hely, ahová minden szörny betérhet és kipihenheti magát. link

Úgy vélem, ebben az esetben nem az amerikaiak a hülyék...
  • ManoNegra
    Bukarest nem Erdélyben van. Mikor játszódik az a film? Lehet hogy azért mondanak Budapestet, mert abban a korban magyar közigazgatási terület volt.
  • mulli1986
    Még mindig hiányzik a szövegkörnyezet. BTW a magyar zászló nem magyarázza, azt, hogy hülyék az amcsik földrajzból...
  • CSOCSO
    Egyertelmu, hogy romaniaban bukarest van de miert ne lathatna el dzsonisztajn budapestig? Arrol nem is beszelve, hogy Magyar zaszlo van a hatizsakjan...............
  • Rony94
    Jól mondják a többiek, ez most egy film. Tehát a képregényeket felejtsük el! Amiket eddig láttunk a filmekben - ahogy Thanos mondta - Ronan csak egy gyerekeskedő senki és a Guardians of the Galaxy-ban tényleg egy ilyen karakter volt. Thanos meg.....hát róla még nem túl sokat tudunk, emiatt nem is mondok róla semmit. Azt tudom hogy ő már jóval nagyobb hal mint az eddigi összes Marvel filmes főgonosz volt, de majd az Avengers 3-ban/Guardians of the Galaxy 2-ben (talán a Captain America 3-ban) kiderül hogy ki is ő valójában, mire képes ő vagy hogy miért teszi azt amit tenni akar.

Úgyhogy a képregényt ne keverjük ide. Mondjuk a képregényekkel vannak terveim, de azt inkább hagyjuk, soha az életbe nem fogom tudni beérni magam. :)