106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
uk -
American Sniper
Egynek elment. 7/10
Annyira nem szeretem a drámázást, tuti nem fogom soha újranézni. -
Csaba007 #89317 Már mindenhol játszák kB. ,csak nálunk nem... -
Blackhat
A trailer alapján sokkal többet vártam tőle. a tipikus olyan film aminél a trailer nagyon jót igér és a filmben az összes akció szinte anyni amit a trailerben láttunk.
A "főgonosz" egy lapos semmilyen célú személy aki kb 5 percet játszik a filmben. A hackerkedésis kimerül pár billentyű nymkodással amit talán bárki meg tudna csinálni -
[1993] - (imdb) - "Ba wang bie ji" (Farewell My Concubine) - 9/10
(2015.05.15)
Megdöbbentő, hogy ez a film egyáltalán elkészülhetett a 90-es évekbeli Kínában (van benne kis államkritika). Viszont, igazi mestermű.
A kínai klasszikus operától kicsit is ódzkodók kerüljék - a film ugyanis az köré épül. Douzi/Dieyi megelevenítője fenomenális. Ahogy a 2 férfi és az 1 nő közt kialakuló oda-vissza kapcsolat és függés, feszültség tapinthatóvá tétele is.
165 perces lett végül ez az utazás (imdb-n 171-et írnak, és ez most zavarni kezdett - ezek szerint, van egy kicsit bővebb verzió is), de én egyáltalán nem untam. Tovább és részletesebben is el bírtam volna viselni ezt a korszakokon átívelő színpad-testvér történetet.
//Eredeti cím pótlása
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.16. 08:59:28 -
StrikeFor #89314 hol nézted? USA-ban? -
It follows 2015
Nem hiába írták erről hogy az év horrorja, tényleg van benne valami. A jumpscare horrorok és a zombis moslékok maximumra járatták már magukat, szinte minden film ilyen, ami kijön a műfajban.
Ez más. Lassú, idegtépő, pszichéörlő, és izgalmas is. Persze lehet hogy egyesek ingerküszöbét nem éri el, de ez egyéni kérdés. Nekem bejött, tényleg félelmetes volt. Egy biztos, ha valamitől üldözési mániát lehet kapni, akkor az ez a film. Úgyhogy a valóban paranoiások kerüljék.
Mert ahogy a címe is mutatja ebben a filmben valami követi az áldozatot. Bármilyen alakja lehet és lassan közeledik de mindig próbálkozni fog addig míg az illető közvetlen közelébe nem jut és hozzá nem ér... az pedig instant halál.
Tehát jó tudni hogy van még ötlet ebben a kissé kifulladt műfajban, a rendező nagyon kreatív a témában, megnéznék tőle még pár ilyet. A Poltergeist is hamarosan érkezik, ami szintén jónak ígérkezik.
8/10 -
a képregényfilmeket nyilvánvalóan nem neked találták ki -
dzsagon #89311 A Jóisten fonjon kalácsot a farkamból, ha csak egyet is megnézek ezekből. -
Mad Max: Fury Road
régen pontoztam utoljára filmet, de ezt ezzel a legegyszerűbb rivjúzni: 10/10
Ha már tíz, legalább ennyi éve vártam egy ilyen filmre. Lehet megvan az 15 is. Kb. besírtam a gyönyörűségtől
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.05.15. 21:29:18 -
Hát állítólag lesz mit nézni majd a jövőben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2015
2016
2017
2018
2019
2020
Utoljára szerkesztette: mégvadabbdisznó, 2015.05.15. 21:04:14 -
Így van ez képregénytől függ, nem is a filmet vettem alapul. -
Az pl. Ultimate-ben eléggé kölyök még, de azért általában olyan 30 körüli csávónak szokták ábrázolni, persze ez függ a sztoritól meg a rajzolótól is (tudjuk van egy csomó különálló története) csak sokan az amazinget ismerik csak. -
nem rebesgetnek semmit. Benne lesz...:D Pókember amúgy is egy fiatal srác, csak a mozi vásznon nem volt az. Barátkozz meg a gondolattal :D -
Az lehet, de jövőre jön az Amerikai kapitány, amiben a fél Avengers gárda benne lesz és rebesgetik, hogy Pókember már ott felbukkan. -
A köv Avengersre már lesz ahány éves, addigra kikupálódik... -
Tök úgy fest mint valamelyik rajzfilmben volt Peter, de lehet csak keverem valamivel/valakivel. -
Kevin Feige és a Marvel a főnök már Pókember ügyben. Sonyval közösen, de lényegében ők irányítanak. Míg a Sony animációs pókemberen dolgozik... -
Mivel középiskolás Pókember lesz, még reális is lehet, főleg hogy már most 18 éves. Más kérdés, hogy furán festene egy ilyen kis Pistike a Bosszúállók között. -
-
Rony94 #89299 Asa Butterfield-et akarják állítólag az új Pókembernek. A Sony tényleg meg van buggyanva.
Róla van szó amúgy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Már kint van? Erre rámegyek :)
Azért az is érdekes, hogy Van Damme Pound of Flesh c. filmje még csak 1-2 hónapja jelent meg (USA-ban 1 hete), erre ma este leadják a Film+-on :) -
argo 2
nagyon jó volt. ennyi poént még egy amcsi film is megirigyelne. kalappal a srácok előtt, szép produkció. -
Mentol #89296 Ja, Tony Jaa! Most jutott eszembe, hogy kezd feltörni a csóka - már blockbusterben is szerepel (FF7). Ez jó hír, mert nagyon látványos, amit művel. -
Skin Trade (2015)
Tony Jaa végigpüföli a kokszos hollywoodi csirkefogókat, és milyen jól csinálja. Pedig kábé feleakkora mint az ellenfelei. Thaiföld meg különösen szép. Jók voltak a helyszínek, kimennék pár hétre... persze csak ha nem üldöznek Ron Perlman emberei. :D
8/10 -
én sem értettem mi ez a nagy hype körülötte
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az egész egy nyamvadt szerződés megvitatásáról szól és, hogy milyen szado-mazo a csávó aztán mikor kéri hogy a legdurvábbat csinálja akkor meg a szijjal megpaskolja , nesze neked .A csaj is nem tudom mit csodálkozott meg sértődött be rajta keressen rá a neten, hogy mit jelent aztán ha ugy kondolja hogy kell a fájás neki akkor hajrá.DE igy egy unalmas időpocsékolás, ez tényleg női agyaknak készült. -
Fifty Shades Of Grey. 2/10
Kibaszott trágya film volt.Rettentően unalmas. A csaj meg ronda volt és szar teste. ja,és nagyon gáz színészek a 2 főszereplő, 0 tehetség. -
Zulu (2013)
Kifejezetten tetszett a film az életszerűsége miatt. Persze voltak még igy is hibák vagy túlzások, de inkább volt életszer ez a film, mint a manapság oly divatos akciófilmek.
Hét pontot nálam megérdemel egy tizes listán. -
Minden jármű vezethető az új Mad Maxben -
Pedig de vártam ezt (a trailer alapján ígéretesnek tűnt)...na azért csak rápillantok majd. -
Maggie 2015
Swarci első zombifilmje, illetve drámája, de sajna ez a film vele és nélküle is egyaránt érdektelen és tök unalmas. Semmi nem történik csak végignézi ahogy zombivá cseperedik a kislánya. De az is kimerül annyiban hogy pár sötét csík borítja a bőrét. Szerintem egy közmunkás 2 havi béréből forgott a film, mert nem tudok emlékezetes pillanatot mondani se a látványra se a történetre.
Ami ironikus hogy a Kommandóban (ami ízig-vérig akciófilm) ahol elrabolták a lányát, több érzelmet mutatott mint itt, pedig ez elvileg egy empatikus drámának lett szánva. Nem hatott meg, kicsit sem.
3/10 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megmagyarázható azzal, hogy Strucker bázisán már volt rengeteg szir-szar, amit feltudott használni. Felépített gyorsan párat, onnantól meg a folyamat gyorsult. Ezzel mondjuk magyarázható.
Banner meg nyomja az emot. Világfájdalma van, mert közveszélyes állat, aki veszélyes mindenkire, ezért aki szeretni próbálja és közel kerülni hozzá azt azzal a szándékkal, hogy megvédje, inkább eltávolítja magától. -
Egyet kell értsek. 6-nál nem ér tobbet a film.
És volna pár kérdésem is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Azért pár szóval elmesélhették volna, hogy a drága Ultron ugyan honnan a rákbol kalapált ossze 1-2-3(?) nap alatt egy droidhadsereget??? Sot! SAJÁT MAGÁT mikor és hogyan gyártotta le?! Az elso verziót?! Értem én, hogy mesefilm és nem vagyok kivancsi minden kis szirszarra, nade konyorgom, ez azért elég sarkallatos pontja a fogonosznak és az nem elég magyarázatként, hogy elment vibraniumért a sarokra...
- Hulknak mi baja lett a végén? Képregényguruk elmesélhetnék, hogy mi torténik vele, hova húzott el a srác :)
-
az olyat úgy hívják, hogy Transformers. Az se jó... -
hiper KOCKA #89285 Közte totál középszer?
Nekem minden vágyam egy Avengers Limited Edition, ami csak az akciójeleneteket tartalmazza.
Ugyanis ami közte történik tökéletesen elhagyható. -
SzinesGeza #89284 Még mindig ott van a színház. ;) -
hogy kb. ez is olyan fos blockbuster mint az előző -
mire gondolsz? o_O -
Izlések és pofonok, szerintem totál jó volt a "középszerű" rész, pont illett és lehet kelett is bele! :)
Szerintem simán megugrotta az első részt :) -
sejtettem hogy ez lesz