106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Egy 70 éves emberke lepipál minden hollywoodi rendezőt... tanulhatnának az öregtől... azt írják még évekig fogják másolni a trükkjeit a későbbi akciófilmek. -
Mad Max Fury Road
Ááááá... Leviszi a hajad!!!
10/10
-
Mad Max Fury Road
Kegyetlen nagy film, ki ne hagyjátok! Végig leesett állal néztem. -
Nyiri #89398 Én ma megyek nézni. Alig várom. Tuti jó lesz. A kedvencem az első rész. Akkor (kis takonyként) eldöntöttem hogy motoros leszek. Azóta van is kettő és megszállott vagyok. Persze legális keretek között :D -
Ja, idáig a szerepben maradt. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Külön jó pont és meglepetés, hogy ugyan az a színész játszani ebben is a fogonoszt mint a mad max 1-ben, csak nyilván felismerhetetlen és más a karakter is :) -
*az elmúlt 5 év LEGJOBB akciófilmjét... -
Mad Max fury road - 9/10
En nem is emlékszem mikor láttam ilyen fasza pure akciófilmet. Minden egyben, minden odabasz, a kamera, a verdák, a színészek, még a sztori is adja. Hardy kicsit játszhatott volna többet, kicsit kevésnek éreztem a jelenlétét főleg mert mégiscsak a neve a film címe. De amúgy az tűri, hogy az elmúlt 5 év akciófilmjet láttam. Minden pénzt megért. -
Jupiter Ascending
Ez a film minden kategoriaban eselyes lesz a kovetkezo Arany malna dijatadon, foleg Eddie Redmayne. Annyira idegesito volt a karaktere, hogy arra szavakat nehez talalni. A legjobb Sean Bean volt, kb ez mindent elmond a filmrol. Meg is bukott a film rendesen. A Wachowski tesok meg penzt nem fognak ezutan kapni semmilyen filmre, az biztos, en legalabbis nem adnak nekik 2 forintot se.
4/10 -
[2014] - (imdb) - "Kingsman: The Secret Service" - 3/10
(2015.05.21)
Egy litániát írtam, de helyette inkább csak ennyi: Ha lehetne, visszapörgetném az elvesztett 2 órámat.
-
Csak egy példa:
Rajzfilm:
Justic League: The Flashpoint Paradox
budget: $4,535,680
Komputeranimációs:
Szörny Egyetem
budget: $200 000 000
Van egy kis különbség az előállítási költség tekintetében, másrészt a Warner-nél nemigen vannak olyan animátorok mint a Pixar, vagy a Dreamworks csapatában, hogy egy elfogadható minőségű számítógépes animációs filmet dobjanak képernyőre. -
jó kérdés... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Miért nem tudnak egy egész estés komputeranimációs szuperhősfilmet csinálni? De nem ilyeneket mint a Hihetetlen család, meg hasonlók hanem rendes DC vagy Marvel hősökkel. -
Az a DC Universe Online CGI mai napig kedvenc odaveri a mozis harcokat simán. -
Marvel vs DC fan-made trailer (Batman, Avengers, Fantasztikus 4-es, Superman, Green Lantern, Ghost Rider, Pókember stb). Nagyon faszán össze vágott videó
-
A Mad Max 1.2 még mai szemmel is kurva jó, ne vicceljetek már. -
Ez azt gondolja hogy olyan tv-n szentségtörés bluray-nál alacsonyabb minőséget nézni.
Néznék én 144p-t is rajta, csak lenne olyanom. :D -
meg mindig jobb mint a dvd rip :D -
Mert fan made?
Shane Black viszont a klasszikus első részt kívánja majd folytatni, az inkább lesz érdekes. -
Hát ez igen érdekes lesz...
-
Persze hogy semmi, mert ugye nem meri kimondani senki, de tök jogos :D -
Bezzeg a kettőre pontozott Mad Maxre semmi reakció... -
Mentol #89378 Hú, srácok! Kb.3 hozzászólás erejéig nem konkrétan a filmekről volt szó (habár...), és már húzzátok a szátok? cöccöccöö... -
A 20 év múlva megjelenő képregényekből készülő filmes, vagy a mekkor a tv-m hozzászólások is elég cikik itt. :) -
Ez itt a mekkora tv-t vegyek ha tele vagyok lóvéval topik.
-
elnézést, a filmes topikot keresem, nem tudják merre találom? -
Ez igaz, de 70"-s plazma TV van a piacon dögivel, még 1500 dollár alatt is és az felel meg a 180cm-es TV-nek, amiről szó volt és hogy mit gondolt a legnagyobbnak, arra lett irva, hogy 65"nál volt sokkal nagyobb legyártott is. -
hiper KOCKA #89373 Ki vesz amúgy 152 inches tévét? :D
Maximum cégek vásárolják meg kivetítőnek a bemutató termeikbe, vagy csontgazdag prolik.
100 millió felett van egy olyan tv átszámítva. -
Jó, majd minden filmnézésnél wikipediázni fogok, hogy mikor gyártották a filmet, mennyiből és milyen technikai háttérrel és ha azt látom, hogy régi volt és fillérekből készült, akkor majd jól elképedek és egyből tetszeni fog :P -
180 cm-est írt nem inchest, amúgy meg van 152 inches is és semmi köze nincs a BDripnek ahhoz a válaszhoz, hogy 720as és 1080 között nem látod a különbséget, ellenben nem mindegy, hogy original BD tömöritési rátával nézed discről, vagy mondjuk 2000-es bitrátára tömöritet 700 megás xvides BDRipet nézel. -
mondjuk az tény hogy ez az újkori Robotzsaru annyira azért nem jó hogy az ember megvegye bluray-be -
Mondjuk azzal mi a baj? Megis mit nezzen az ember? sd xvidet?
a 720 es a 1080 filmek kozott nem mondom meg a kulonbseget a 185.5 os tv-men. Meg a szamitogepemen is alig lehet megmondani.
En inkabb azon akadtam ki, hogy van 180 as plazma tv?
azt hittem azokbol a 60 vagy 65 inches a legnagyobb -
Blackhat
Hát ez a film egy vicc, az egy dolog ,hogy a "főhős" hekker gyerek egy személyben McGuyver, Jason Bourne, Dr. Green és még ki tudja ki nem de tele van logikátlanságokkal, értelmetlen ide-oda mászkálásokkal. Volt benne kb 2 tűrhető akció de ebben ki is merül a film minden pozitívuma, ja meg volt 1-2 szép tájkép. -
Mad Max 3
2/10 Az első kettő paródiája (nem néztem végig, szerintem nem éri meg) -
Az hát egy baromság és még rengeteg régi filmet fellehet hozni, mint az Alien,The thing,12 Dühös Ember,Hátsó Ablak,Yojimbo,A hét szamuráj,Oldboy, stb.
Az hogy itt valaki megjegyzi, hogy mai szemmel nevetségesek ezek a filmek az a röhej, hiszen ott kell ezeket a filmeket kezelni, amilyen korban játszódtak és amilyen technikai lehetőségek között voltak kénytelenek megcsinálni. -
mikor leesett a lépcsőn úgy visított mint egy disznó -
180 centis tv-n bdrip? grat... -
Szerintem az új robocop pont ötször jobb mint a régi, mert ebben 5db ED-209 volt!
(ehe-ehe) -
ugyan mi röhejes? :O