106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Részemrol Szirmai egy zseni, lehet a stílusát utálni de amit lemuvelt egymagában (kb) az tiszteletremélto.
    És úgy általában azért a filmekrol is szokik szó esni, igen, ebben a videoban kevés szó esett róla, de mondta is az elején, hogy diplomamunkát adott le, én ezt a hiányosságot betudom annak. Nézzétek meg a Furious7 videoját, abban beszél rendesen a filmrol kap hideget-meleget és jók a poénok is. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Úristen.
  • LasDen #89478
    Akkor EWW, Puzsér, Screen Junkies, Otherworld Pretty much it... valamelyik csak jó lesz...
    De nem tudom mi baj vele...
  • Jim Morrison
    nem tudom nekem ez még semmit mondóbb volt mint a szirmais.
  • LasDen #89476
    röviden, tömören elmondja a véleményét, de bizonyos filmeknél szokott lenni spoileres videó is. Azok hosszabbak.
  • Jim Morrison
    nem gáz ha nem magyar, majd megnézem, köszi!

szerk: hát spoilermentes tuti, ez így csak 3 perc. Szirmai kritikája is ennyi lenne ha nem lenne az elején a kis filozofálás meg ilyenek. Ráadásul itt is vannak vágások :)
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.26. 13:02:47
  • LasDen #89474
    bár nem magyar, de én Jeremyt bírom még. Informatív, érdekesen adja elő magát és néha még vicces is.
  • Jim Morrison
    jöhet link, nem nagyon szoktam ilyeneket nézni, de szívesen megnézek más kritikákat is.
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony.
    A legrosszabb az amikor mondaton belül hallható is a vágás. Attól megyek a leginkább a falnak.
    A helyből idegesítő "kiszólásokat" és figurázásokat meg sem említem
  • Dynamic
    Tudok olyan kritikákat mutatni, ahol jobban ki van fejtve a saját véleménye és nem csak annyiból áll, hogy elmondja a sztorit, meg 2 mondatban megemlíti, hogy pörgős.
  • Dynamic
    Az a baj, hogy amikor észreveszed a vágásokat és elkezded figyelni, akkor már rendesen idegesítő.
  • Jim Morrison
    filmről, spoilermentesen mégis miről beszélne? elmondja a trailert és kész?
    Próbál mindig egy kicsit mélyebb témát megragadni.
    Vágástól meg pörgősebb érzetet kelt, én bírom ezt a stílust

hasonló, friss:
  • IMYke2.0.0.0
    Pszichológia - gyorsabb a videó és a nézőnek kevesebb ideje van elmerengeni a baromságokon, amit mond, helyette "bedarálja" és az egyszerű néző azt hiszi, hogy okos akit lát.
  • Dynamic
    A videó 3/4-ében süketelés (meg a szokásos üvöltözős majomkodás), a filmről meg kb. pár általános semmitmondó mondat, leszámítva, hogy elmondja, miről szól.
    Amúgy valaki magyarázza már el, hogy miért kell MINDEN mondat után vágás?
  • Jim Morrison
    de szerintem az a trailerből lejön. na mindegy a trailert se nézem meg még egyszer amíg a filmet nem látom.
  • tigeroo
    én szeretem szirmait, régóta követem, ehhez a műfajhoz kell egy kis extrovertáltság, na és? de ezt a kurva spoilert nem fogom megbocsátani neki amit a videóban elnyög :(

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (hogy valamelyik karakter pálfordul majd a filmben)

hát bassza meg
  • davidka003
    Szirmai egy idióta. Gyűlölöm én is. Mondja a sok hülyeséget de úgy kb a filmről semmit nem tudtunk meg.
    Ez a videó meg kifejezetten szánalom volt.
  • n000rbi
    off:
    Hogy én mennyire gyűlölöm az ilyen megmondóembereket. (őt meg különösen)
  • hiper KOCKA
    azért a

csapat iskolás gyerek élve elégetése a buszban

már kurvára sok volt... meg is kellett állítanom

• IMYke2.0.0.0
    Akit érdekel: az autó Bricklin SV-1.
  • Jim Morrison
    két főszereplő csávó is elég fasza választás volt szerintem. Főleg amelyik a képen hátrébb van.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.26. 08:42:28
  • Bokafix2
    Hobo with a shotgun

Hát ez mocskosul brutális volt. Kegyetlenül kemény film, már-már perverz mód groteszk. Ehhez képest a Texasi láncfűrészes szünidei matiné, pedig az horror. Rutger Hauer tökéletes volt erre a szerepre.

8/10
  • UUUU
    Akkor te nem vagy normás, állítolag, ahogy megmondta a tutit valaki, pedig de.
    Tudod itt megnevették Svarci tevés leütését, hogy milyen hiteltelen és ördögnek való. De itt már nem gáz egy 200-al szááguldó autóról lerepülni egy kamionos ütközésnél, úgy ráadásul, hogy a nyakában egy kanül és a keze ráláncolva az autóban ülönek, de még a keze se szakadt le.
    Érdekes én ugyanúgy eltudom fogadni, mindkét korban levő túlzást, hiszenez csak egy film, de számomra nem lehet tökéletes akkor egy film, ha nincs története, nincs éppkézláb szinészi játék benne, csak látványelem.
    Azok helyén voltak a zene is király volt, de az összkép már távolról sem egetverő.
  • Blasta
    :D
    http://i.imgur.com/pLksjqM.png
  • davidka003
    Mad Max (2015)

Hiába volt látványos, kicsivel több sztorit elviseltem volna.
    6/10-et akartam adni de a film vége felé még izgalmasabb lett.
    Így 8/10, egyszer meglehet nézni, maga az őrült világot jól megfogták a készítők de kicsit mégis hiányérzetem van.

• CalebJoe
    Lehet ezért lett Immortal Joe mert még egy kamion sem fog rajta.
    Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.25. 20:09:30
  • Blasta
    Ez nem maga Toecutter, csak ugyan az a színész játsza, más a karakter.
  • rain70 #89453
    Szerintem egész türhető a látvány 3D-ben is.
  • rain70 #89452
    :D!
  • rain70 #89451
    Csak most olvastam, hogy ez maga "Toecutter"! Bár sokat nem látunk a fasziból ilyen eltorzult testtel és maszkkal, de jó tudni, hogy ezek szerint túlélt egy kb 200 km/h frontális kamion összeütközést is, ahol a kerekek alá kerülve még totálisan ki is lapították!

Viccet félre, tényleg nem tudtam.
  • Tikal #89450
    A RealD 3D verziót látta valaki ( Mad Max ) ? Már rég voltam 3D-s filmen, ez vagy a sima verzio inkább? :)
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.05.25. 15:07:49
  • SzinesGeza
    Ja, mint két tojás.
  • zaki
    En szegyellem a pofamat, hogy vegigneztem xD
  • Rony94
    Elkészült a Star Wars előzetesnek a svédelt változata. Hatalmas! A USB-n rendesen szakadtam. :D
  • El Gigante
    Mad Max olyan volt mint egy Rammstein koncert:D

• Rony94
    A Mad max előtt komolyan leadtak egy Witcher 3 reklámot? Pontosan melyiket, be tudja valaki linkelni?
  • StrikeFor
  • CalebJoe
    Charlize Theron-ról Sir Hammerlock jut eszembe a Borderlands-ból.

• Kandurex
    Mad Max

jó isten tudja/10

egyelőre fel kell dolgoznom ezt a 120 perces kőkemény 1000 fokon égő zúzást
  • Shep
    Ja, igaz :)