106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
-
hiper KOCKA #89559 oké oké... akkor legyen egy kicsi mindből... tutti-frutti karamell, rumos dió és kávé...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja, csak ne spórold ki a pisztáciát -
a csokoládé elfogyott, pisztácia pedig nem is volt -
Akkor legyen mondjuk tiszta csokoládé egy kis pisztáciával.
ez legalább filmes utalás volt :D -
nem is volt! -
karajjj #89555 a levehető ajtós? -
elfogyott! -
karajjj #89553 Tessék mondani, merre találom a filmes topikot? -
Senkibe sem kötöttem bele.
Nyilván nem ment át neked az, hogy ironizáltam, már az elejétől - sajnálom, de erről nem tehetek. -
Miért van az, hogy te előszeretettel kötsz bele mindenkibe a lehető legbunkóbb módon, de ha neked egy rossznak tűnő, de korántsem rossz szót szólnak, akkor egy oldalon keresztül puffogsz rajta?
Próbálok nem vitatkozni veled, pláne nem offolni, mert tudom, hogyan állnál hozzá, csak x évnyi fórum olvasgatás után már nagyon unalmas az ehhez hasonló tradícióval való találkozás. -
S akkor képzeld el a rendezőbácsi állapotát is a kritikád után... -
Igen, kértem is gyorsan egy időpontot egy pszichiátertől, hogy feldolgozzam a beoltásaidat
-
Nyilván az volt, ha szíven talált. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Micsoda humor!
-
karajjj #89546 Itt a pont, tipikus magyar társadalom-szatíra. -
Tuti innen szívja magába a kritikákat :) -
Regelve van ide?
-
Rögvest szögre is fogja akasztani a kalapját, hogy ezt elolvasta... -
American Sniper
Eastwood apánk pár órája lett 85 éves, még sok-sok évig legyen köztünk egészségben, békességben, nyugalomban, és mindenféle filmstúdiótól távol. Méltósággal maga mögött tudhat egy nagyszerű karriert, nincs már mit bizonyítania, most a felismerés kora jön, hogy itt az ideje befejezni. A filmjei most már pont olyanok, mint egy 85 évet megélt öregember, sok évnyi rutin és tapasztalat áll mögötte, de a keze már remeg, az elméje zavaros, erőtlen, és izzadtságszagú.
Ez is egy unalmasan vázolt, gyengén megrendezett film volt, pedig semmi újat nem vitt a műfajba, így elég lett volna ha legalább azokhoz az eszközökhöz nyúl, ami minden esetben működhet ezeknél a filmeknél. Kár érte... -
Nekem a rokonom ajanlotta. Felenel kikapcsoltam a filmet. Mondjuk en 3 magyar filmet nem tudnek felsorolni ami nekem bejon. -
Maggie
Most néztem meg kb 5 órája, de most hogy le akartam írni mit láttam, 1 percig gondolkodtam, hogy mit is néztem meg ma első filmnek.. ennyire jellegtelen volt. Mondhatnám, hogy jó volt Schwarzit ilyen sezrepben is látni, de igazából nem láttuk. Az egész filmben egy-két, néha könnyes szemű arccal láttuk, szerintem többet ült mély szomorúságban, mint amennyit beszélt. A kislány vitte valamennyire a filmet a karakterével, bár valljuk be, néha a kezébe adtuk volna a megtöltött puskát, hogy csináljon már valamit. A történet drámai és megható akar lenni, de minden része ezerszer látott. Ráadásul nagyon rossz a ritmusa, a zenéje (hiánya). A klissés mellék karakterek már hiányoztak is volna, annyira középszerű volt az egész.
Kár érte, pedig egész ötletes zombi film dráma lehetett volna belőle.
Ex Machina
Vérbeli scifi. Nem a Star Trekkes féléből, hanem Asimov legjobbjait idézi. És bár látványos, nem erre tették a hangsúlyt. Lényegében egy három szereplős kamaradarab, mely a mesterséges intelligencia kérdés körét járja körbe, kellemes mini filozófálgatások között. Mindhárom karakter eredeti volt, kaptunk egy kellemes csavart, és egy erőteljes hangulatot. Egy percét se untam (mondjuk egész rövid is volt), bár a befejezése ennek se volt földbe döngölő. -
Istenem, dehogyis. Akinek tetszett, annak totál nem azért tetszett mert eredetinek hitte (sőt, a többségnek lejött, hogy stílusparódia), hanem pont azért, amiért az Üvegtigris, mert a szereplők tipikusan magyarok, emellett jók a szövegek és igen, mert vulgárisak is. -
Prof William #89538 Hoppá ez rossz helyre ment. Ezer bocs. -
Az argo-t és az üvegtigrist is kb 3-szor kellett megnéznem, hogy átvegyem a fellingjét az egésznek, onnantól kezdve hatalmas volt mindegyik rész. Elsőre én se értettem. Valahogy rá kell hangolódni ezekre a filmekre.... -
A lényegi szó a kult. Merthogy amcsi és angol kultfilmekből (Tarantino, Richie, Coen, stbstb) lopkodta össze Árpa. Aki ezeket látta, az szerintem velem egyetemben hányt attól a filmtől, aki nem, az meg jól szórakozott, mondván milyen eredeti -
Én még nem láttam a második részt,de az előzetesek alapján abban több a káromkodás és mintha arra mentek volna rá.Az első azért volt jó ,meg ude folt, mert nem követte a magyar filmek skatulya tipusát, tehát nem politikai vagy rendszer kifigurázó filmek.
-
Én sem értem az Argo 1 kultstátuszát. Kalap szar, egy jelenet vagy poén sem maradt meg bennem. -
argo (2004)
fú ez de szar volt. nekem ez kimaradt, két hete láttam az argo 2-t moziban, azon szarrá röhögtem magamat. és még azt sem tudtam ki az a "tejesember", a második részben még el is ment egy poénnak hogy csak annyit tudtam róla hogy egy profi, akit helyettesíteni kell.
de az első rész nagyon, de nagyon szar film volt.
hint 1: a sok bazdmegelés nem vicces, attól egy kínos jelenet sem lesz vicces
a kettő fényévekkel jobb -
10 helyen az ország teljes hosszában? Szóval akkor a teljes hosszán vagy 10 helyen?
-
Prof William #89531 Jé valaki olvasta Komatsu Sakio-tól A Sárkány Halálá-t?
-
És a Vénusz meg Mars történet már nem is igaz...?
Egy világ omlott össze bennem.
-
ez megmagyarázza Obama testőrét -
első olvasásra nehezen, de másodikra megértettem és elhiszem. -
Hát kapja is be... a ma élő emberek őseit a reptiliánok telepítették ide 76 millió évvel ezelőtt a Proxima Centauriról. Polgárháború dúlt és Shang gyíkkirály néhány reptoid fajt átmentett egy másik bolygóra. Máskülönben kihaltak volna. -
Rony94 #89526 Szerintem nem gondolta komolyan Ádámot és Évát. :) -
Paradoxon? Hát elég nagy, lévén nem léteztek bammeg :D
Vagy szerinted volt két ember, akikből mi mind lettünk? Darwin meg kapja be, mi? :) -
hiper KOCKA #89524 Most gondold már el hogy odamegy a terminátor Ádámhoz meg Évához: "Szükségem van a ruhádra a csizmádra... oh... ja... bocs..." -
StrikeFor #89523 ha nem lett volna emberiség nem lehetett volna skynet sem :P -
balra a 2. ajtó -
Kingsman - Annyira azért nem jó, de megér egy 6/10-et, ami közepes. Ellenben sose hittem volna, hogy EZ a színész EZT leműveli.
BTW: Ha a Skynet olyan okos, miért nem Ádámot meg Évát merényli meg a T1000-es (mert akkor nem is lenne emberiség?) - ez egy paradoxon lenne?!