106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • gombabácsi
    A hetedik pecsét (Ingmar Bergman)
    Na gondoltam megnézek egy ilyet, hogy múvelódjek.

Mint film nem rossz, jók a képek, az egész ritmusa, hangulata.
    Viszont eléggé mű az egész, a színészek, a dialógusok... Nem tudom mitől lett ez híres, eléggé álművészieskedő jellegű sok tekintetben.
    A sztori meg a legrosszabb, zavaros filozofálgatások, félig kifejtve, álbölcsességek, bénán előadva. Mintha valami magyar film lenne. :)

Gyanítom ez Berman ilyen zárt művészvilág-buborékban nőtt fel, azért csinált ilyen mű izéket.

Persze biztos letrolloznak majd akik az ilyen ún. magasművészetet istenítik, ez van. :) Engem nem tudnak átverni az ilyenekkel. :)
  • LasDen #89801
    mi volt okadék? o_O
  • fonak
    Az a film a James Bondok paródiája (meg más akciófilmeké az elmúlt 15-20 évből) nyilván ezért. Nekem fel sem tűnt, hogy sz.r lenne a cgi, abszolút nem figyeltem erre.
    Utoljára szerkesztette: fonak, 2015.06.28. 23:39:53
  • kill3r21
    ŐŐŐ Igen eléggé megsiklott a Salvation, egynek nem volt rossz, de....nah mind1 Én Megnézem a Genisyst, aztán meglátjuk :)

Szerintem befog férni a terminátor világba bőven, bár eget nem fog rengetni :)
  • StrikeFor
    Project Almanac 2015

elkezdtem nézni ,de 8 percig bírtam ugyanis ez a pofábamászós,ferdén tartott kamera,össze-vissza rázzák bulit eddig voltam képes nézni.......ha valaki végignézte majd mondja el milyen...........
  • Kongy
    Nem hiszem, de ami CGI volt, az mind ilyen valóságtól szándékosan elrugaszkodott dolog volt. Pl az a templomos rész is.
  • Tikal #89796
    akkor a szar CGI koncepció volt? ne már :)
  • Kongy
    Mondjuk az a film nem igazán vette komolyan magát.
  • Tikal #89794
    Legutóbb a Kingsman-t néztem, jó kis film volt, de olyan okádék CGI volt benne, hogy néha legszivesebben kikapcsoltam volna a TV-t... nem tudom leszarni, mert a film egy vizuális műfaj, ha szar a látvány az elvesz a film értékéből.
  • LasDen #89793
    a cgi ugyanaz, mint a filmkészítés többi része. Jó kezekben jó, rosszban rossz....
    De valsz én nem figyelem csak, mert ilyenek nekem soha nem tűnnek fel, meg pont leszarom. Nem szoktam az ilyen részleteket nézni. Ha jó jó, és kész, nem érdekwl mi mennyire élethű v sem
  • Tikal #89792
    Azért abban igaza van, hogy túlzásba viszik a CGI-t és a karakterek olyan gagyin néznek ki néh mintha gumiból lennének, mindegyik fényes, színes, a helyszínek szintén, mindig tökéletes naplemente, köd vagy éppen ami kell... szánalmas...
  • k0trapali #89791
    Fu azert a regebbi Hulk mennyivel jobban nezett ki! Azon meglepodtem nagyon!
  • grebber
    Mind a 4 részt láttam.
  • Tyler1
    Láttad te a 3. részt?
  • grebber
    Az előzőnél nem lehet gyengébbet csinálni.....
  • ProGabe #89787
    Az ilyen "rivjúkat" nem kell komolyan venni, de még poénnak is rossz. Az már egy másik dolog, hogy ez a film valószínű elég gyenge eresztés lesz. Legalábbis én így állok hozzá, max pozitívan csalódom. De amikor a készítők spoilereznek szét egy filmet, hogy legalább a promó jó legyen, ott már óriási gondok vannak
  • kill3r21
    Máshol láttam:
    "Terminator Genisys
    10/0
    Siralmas az egész...ahogy vártam.."
    Mindez egy spanyol camos verziónál, ahol kb még azt se lehet kivenni, ki Scharzenegger :D
    Gratulálok...és az ilyen fröcsögő nyállal megy pontozni az imdb-re :D
    Oké
    (Hozzáteszem, zavar már hogy fent a film, akár hogy is, mert retekmód várom, de azért ez gázos)
    Vagy csak én nem szoktam még ezt a világot?
  • LasDen #89785
    hatalmas bullshit
  • RatBaG #89784
  • eksy
    Ne, köszi, elég volt:)

A hasonló filmek tele vannak logikátlanságokkal, ostoba, idegesítő szereplőkkel. Itt nem éreztem, hogy le kellene már rúgni a monitort:)
    És engem kétszer meg is ijesztett.
  • grebber
    Area 51 (2015)

Kár hogy nem volt benne semmi lény amit mutathattak volna. Bár a film kb 1milliánál tuti nem került többi nem fért volna bele pár CGI jelenet.
    Egynek jó volt.
  • cobol
    Get Hard. Szar film! Talán ha 2db poén volt benne. Erőltetett szar. 3/10
  • UUUU
    Bizony nem volt rossz.
    Nalam 8/10
  • extra sensory
    Azért érdemére legyen mondva, a kamerás drón beküldése a túlvilági síkba, ötletes volt, meg úgy az egész ottani világ (holtakból álló falak)... a modern technikai része ott volt. De ennyi, a többi sablon.
  • Kongy
    Mert a Kopogó szellem nem volt sablonos? :D Ilyen klisés horrort rég láttam. Nézzük csak: képzeletbeli barátokkal beszélgető kislány? Check! Flegma kamaszlány? Check! Téves riasztás, nagy ijedelem egy mókus miatt? Check! Abszolút elcsépelt ijesztgetős jelenetek, amikor pontosan tudod mikor jön az ijesztés? Check. Soroljam még?
  • eksy
    Kopogó szellem (2015)

9/10 Sok sablonos silány szar film után, meglepett.

Emberi százlábú 3

8/10 Jót tett a filmnek a napfény:)
  • hvitya
    Inside Out - Agymanok

Ez nekem animáció téren meg úgy amit egy animációs filmtől elvarhatunk simán 10/10.

Pixar megint nagyot alkotott. Animáció ami nem fekete fehér szereplőket vonultat fel mindenkinek egyedi jelleme van,szerethető figurák a történet is változatos elemekkel működik.
    Ha nincs már kedvetek a huszadik nyári popcorn mozihoz akkor kellemes felüdülés lehet meg amúgy is:)
  • grebber
    Tárgytalan megtaláltam!
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.25. 20:51:20
  • extra sensory
    már rég van hozzá felirat
  • grebber
    Jól hangzik nézzük is amint lesz felirat!
  • Bokafix2
    Area 51 (2015)

A cím elárul mindent. Csak pont azt nem látjuk egyáltalán amiről szólna a film. Ami a leggázabb és leghiteltelenebb hogy pár tinitakony be tud törni a világ egyik legjobban őrzött helyére és nem tűnnek fel még az út szélén fosó kutyának sem. Lejutnak a legalsó szintig, az überbetörés-biztos termeken meg úgy mennek át mintha valami hotelben mászkálnának.

Kerüjjétek.

1/10
  • grebber
    Én is tegnap néztem meg a vége elég semmi lett.
  • karajjj
    Valami követ

Abszolút nem tudom hová tenni a filmet. Vannak szokatlan de nagyon jó kameraállások és tök jó a zene is, maximálisan fokozza a hangulatot. De a sztorinak se eleje, se vége, és konkrétan lassú és vontatott az egész film, a szereplők pedig teljesen nélkülözik a logikát minden mozzanatukban. Nagyon megosztó film lesz, az biztos.

10/5
  • LasDen #89769
    Exodus 3ds istenek és királyok

Nagyon meh volt. Nem túl érdekes, nem túl unalmas, csak úgy lement. Rámszesz volt érdekesebb a történetben senki más. A 3D pedig jó volt. Kb a legjobb dolog a filmben.....

5/10
  • Dynamic
    A kultikus második rész sztoriját kellet volna feldolgozni, amikor is az ellenséges csapat meg akart szerezni egy kamiont miközben hőseink elakartak jutni A-ból B-be, és ehhez Max segítségét kérik. Ez az! Ez már sokkal jobb! Vagy várjunk csak...
  • Shep
    Ja, ezt tökéletesen hozták :)
  • Tikal #89766
    Pontosan leírtad mi volt itt a koncepció. Nem azért nem volt "sztori" mert elbaszták a forgatókönyv írók, hanem mert ennyi volt a cél, nem több :))
  • Kmarha
    nem pont téma, de van némi film (rendező)-beli vonatkoztatása:

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.06.24. 22:10:58
  • hiper KOCKA
    A sztori a nukleáris háborúig tartott. Mivel eltűnt a rendes civilizáció, minden elsivatagosodott, nagyon nehéz valódi sztorit kreálni egy ilyen világhoz. Csak háborúznak egymással és megpróbálnak túlélni, ennyi a lényeg. De egy posztapokaliptikus filmhez nem is kell több.
  • Shep
    Tébolyult Max

Hát ennek a filmnek nem sok értelme volt. Elindultak A-ból-B-be, majd rájöttek ,hogy B igazából mégsem olyan jó, menjünk vissza A-ba, ahol egy csapásra hirtelen mindenki barátságossá vált. Kicsit olyan volt ez a film, mintha valakinek lett volna rohadt sok pénze arra, hogy csináljon egy 2 órás filmet a semmiről amiben szarrá törnek, felrobbantanak, felgyújtanak, megölnek, megcsonkítanak mindent és mindenkit. Annyi a szerencse, hogy mindezt nagyon látványosan adták elő így nem fulladt unalomba, tehát szórakoztató és élvezhető is. Azért remélem, hogy ha lesz folytatása akkor kicsit többet áldoznak a szövegkönyvre és a storyra!