106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    "a nok tovabbra is kurva jok"
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A fiatalabbak közül: Levy Tran
    Michelle Rodriguez
  • dartonite
    FF7

A fene sem tudja miert de ez a resz tetszett messze a legjobban.Talan Russel es Statham miatt vagy mert tenyleg meghato volt a vege.(Foleg miutan utanaolvastam a sracnak hogy ki is volt es miket csinalt, milyen volt a szineszek kozti kapcsolat, stb.)
    Mindenesetre az elso resz a sorozatbol amit tenyleg elveztem es kikapcsolt aggyal neztem a sok akciot.Sok megallas nincs a filmben, The Rock pedig egyre szorakoztatobb a vasznon komolyan :D
    A kocsik tovabbra sem erdekelnek, a nok tovabbra is kurva jok.
    7/10
  • IMYke2.0.0.0
    [2015] - (imdb) - "Return to Sender" - 7/10
    (2015.07.12)

A 7 pont Rosamund Pike-nak köszönhető. Mellette egy olyan fiatalember feszít, akinek arcjátékáról kísérteties módon mindvégig a Gladiator-beli Joaquin Phoenix jutott eszembe. Nick Nolte is velünk öregedett, sajnos - és már 74 éves.
    A vékonyan is még mindig bombanő Pike-ra úgy tűnik a Gone Girl-ös szerepeket írják vagy osztják.
  • Calver
    elképesztő hogy mekkora foshalmaz katyvasz az a film... a legrosszabb benne, hogy lehetett volna jól csinálni, sőt, hasonló korszakban nem is oly' régen készült is egy zseniális alkotás, szintúgy könyvadaptáció, hasonlóan elbaszott karakterekkel és több szálon futó történettel, annyi különbséggel, hogy, nos... jó. veszettül jó.

• CSOCSO
    Terminator (IMAX3D)
    Annyira nem is volt gaz. Sot, sokkal jobb volt mint amit vartam. 7/10 et minimum megerdemel. Vizualisan rendben volt, Zene nem fogott megde a foszereplok jok voltak. Sztori is ok.
  • grebber
    Dehogy fújt ki készül a folytatás. Ekkora bevétel mellett hülyék lennének nem folytatni.
  • LasDen #89996
    szerintem nekik
    Casting By
    Jo Edna Boldin
    Kristy Carlson
    Lora Kennedy
  • Blasta
    A remény hal meg utoljára :)
  • cylonflatus
    Nekem Affleck olyan semmilyen ebben a trailerben. Hozza a szigorúannézekösszeszorítottajkakkal arcot a három közül amit tud, a teljes filmben gondolom majd megtolja még egy könnycseppel is - a tízmilka dodóért csak meg kell dolgozni -, mindenesetre idegesíteni nem idegesítő a faszi, de ez az Eisenberg gyerek... Most komolyan, ízlelgessük. J.Eisenberg - L.Luthor. Ki az a marha akinek egyáltalán eszébe jutott elhívni a castingra?
  • ProGabe #89993
    "Remélem ezzel a résszel kifújt ez a frencsájz és sosem gondolják úgy, hogy mégnagyobb, mégjobban génmanipulált dinókat kell szabadon engedniuk, hogy osszeszarjuk magunkat és rohanjunk a moziba."

Láttál mostanában bevételi statisztikákat? Ez a híg fossal kevert hányadék film jelenleg az ötödik legjövedelmezőbb film a világon, mindjárt eléri a 1.5 milliárd dollárt
  • TBTPumpa
    Remélem a készülő Tomb Raider film főszereplője is ő lesz. Ha már hangját és "testét" adja a játékbeli Larához.
  • Blasta
    Jurassic World - 3/10
    -------------------
    A pofám leszakad, a barátságos T-REX a nap hose aki dolga végeztével elsétál a napfelkeltébe mert pontosan tudja melyik a jó oldal. A Velociraptorok pedig már-már bajtársiasan fedezékbe kuldik a drága idomárjukat. Remélem ezzel a résszel kifújt ez a frencsájz és sosem gondolják úgy, hogy mégnagyobb, mégjobban génmanipulált dinókat kell szabadon engedniuk, hogy osszeszarjuk magunkat és rohanjunk a moziba.
  • Nyiri
    Szerintem nézőpont kérdése. Lehet hogy a film képi világába az "eredeti" nem illene bele.
  • TBTPumpa

Bár Margot Robbie ügyesen terpeszt itt is. LOL és 1990-es születésű a csaj. Itt is meg az eddig látott filmjeiben (Wall Street FARKasa, Focus) is azt hittem, hogy már a 20-as éveinek a végén jár. Ez szed valamit vagy csak a sminktől (szerepe miatt) ábrázolják idősebbnek?
    Kezdem azt hinni, hogy nem a tehetsége és a szépsége miatt válogatják be a filmekbe, hanem azért, mert ő hajlandó terpeszteni. A Wall Street Farkasa filmben is szépen széttette lábait és itt is.
    Én viszont nem igazán emlékszem, hogy Harley annyira terpesztett volna, meg hogy ilyen örömlányos stílusú lett volna. Sem a Batman-es rajzfilmekben, sem a képregényekben, amiket láttam. De aztán lehet, csak én kerültem el azokat a részeket.
    Meg ugye ez a Suicide Squad, amiről valamiért ez jut eszembe. Nem tudom miért, nem tehetek róla. Valami ilyesminek tűnik nekem ez, csak rohadt drágán.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.12. 18:35:19
  • Bokafix2
    Jó lett volna Clooney is.
  • LasDen #89987
    meghallgatáson
  • Tikal #89986
    LOL
  • RatBaG #89985
    micheal cera-val lett volna igazán nagy dobás.
  • Tikal #89984
    Én azt nem értem, hogy Jesse Eisenberg-et honnan szedték össze...
  • CalebJoe
    Ezzel azt akarta közölni hogy a cosplayes kosztüm jobban ki van vitelezve mint a hollywood-i designer igénytelen munkája, low budget hatása van ennyi.
  • Tikal #89982
    ÉS a filmes Harley-nak miért kellene úgy kinéznie mint ahogy játékban? ;)
  • Tyler1
    Nem tudom melyik fiók aljáról kotorták ki Ben Affleck nevét a denevér kapcsán, de ez így eddig zseniális húzásnak tűnik.
  • BaliBoy
    *szip *szip Mi ez a büdi? Csak nem, izzadság??
  • extra sensory
    Lázadó (2015)

Szinte minden frame-je szégyen... alig volt értékelhető jelenet. Hogy alapvető emberi tulajdonságokkal sincsenek tisztában a készítők, azt ékesen példázza, ahogy a vonatról le-fel ugrálnak a töketlen tizenévesek. Egyedül Winslet produkciójában véltem némi színészi nívót/érettséget felfedezni. A többi szereplő annyira egysíkú volt, hogy abszolút nem tudott érdekelni mi lesz velük... élnek-e vagy halnak, elérik a céljukat vagy nem... nem izgatott.
    És ezzel ez a film is elfoglalhatja méltó helyét abban a nem túl dicső miliőben, amiben már ott tanyázik a Maze Runner vagy az Éhezők viadala, illetve a Burok.
    Számomra egyformán rosszak ezek a tinifilmek. Nem tudok velük azonosulni, de valószínűleg nem azért mert nem vagyok tini, hanem mert bűnrosszak ezek a forgatókönyvek és a megvalósítás. 3 pont.
  • cobol
    Fast and Furious 7: 4/10.

Én nagyon untam! Számomra ez egy képregény film volt.Sebezetlen és 1bites emberkékkel.

Vin Diesel olyat játszott a filmben mint De Niro csúcs formájában :). Szerintem gagyi volt a film.B kategória csak sok pénzel.
  • LasDen #89977
    Éjszakai rohanás

Ha az utóbbi Neeson opuszokhoz hasonlítom, akkor azoknál 1-2 fokkal jobb lett. Normálisabb történt, csak hát nem volt túlságosan érdekes. A vége a bérgyilkossal már felesleges volt szerintem. Ami igazán tetszett azok a városi zoomolós transitionök voltak. Bár azt is túl sokat használták.
    Egynek elment

6/10
  • LasDen #89976
    A film nem csak arról fog szólni, hogy Batman vs Sups. A hivatalos szinopszis szerint lesz majd egy nagyobb fenyegetés, ami miatt össze kell fogni.
  • hiper KOCKA
    ultrahd ips monitor amit egy hónapja sincs hogy vettem... de akkor visszaviszem a szervizbe és követelem a cserét
  • TBTPumpa
    Suicide Squad-előzetes kamerásan a Comic Conról

WarCraft poszterek
  • tigeroo
    nemtudom eldönteni hogy trollkodtok vagy csak simán "Nemhozzáértetek"
    de légyszíves mellőzzük ezeket, addig is nézzetek utána az alapoknak, mire kijön a film lesz mit behozni
  • grebber
    Zöld az bajok vannak nálad a színekkel a monitoron!
  • hiper KOCKA
    A kriptonit mióta fehér?
  • TBTPumpa
    Cosplay Harley Quinn:

Hollywood 100 milliós Harley Quinn:

RIP filmipar
  • grebber
    De világit a Batsi kriptonit szeme így sokkal gyengébb az az ütés ,hát nem figyeled a trélert?
  • IMYke2.0.0.0
    Eleve baromság összeereszteni ezeket a képregény hősöket (az ÖSSZESET), mert más térben és időben léteznek.
  • Synchronous
    Ne hidd hogy egy drága szállal is látványosabb lesz mint az Acélember. Az előzetesben úgyis ellövik a legjobb jeleneteket, a filmben meg már nem fog úgy ütni. Batmant ráadásul nem lehet úgy püfölni mint anno Zod-ot, mert ha bekapna egy takaros ütést máris hívhatják a takarítókat. Az a Batpáncél meg kulát nem ér egy ilyen fazonnal szemben. De majd kiderül.
  • CalebJoe
    aha gondoltam hogy van köze hozzá

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.07.12. 01:38:00
  • SLICK
    nekem valamiért az első előzetes jobban átjött, lehet eleve a "Darkos" stílus miatt. Ez nem volt annyira olyan szerintem.

Batman ruhával kapcsolatban csak annyi tetszik benne, hogy robosztusabb felépítésű, viszont maga a ruha gagyinak tűnik azzal a "szövetes" mintával, meg a kis fülekkel. Meg az a Batman logo is olyan wait wut?
    Tudom nem a Dark Knight-ot látjuk itt hanem egy más Batmant, de minden tekintetben az volt a legjobb Batman. Valahol sajnálom is, hogy nem azzal a világgal lett összehozva ez a film.

Ettől függetlenül biztosan jó lesz, én is nagyon várom már.
  • Kmarha
    Insidious Chapter 2

A film szorosan az előző részt folytatja, ott ahol azt abbahagyta, és van benne egy egész jópofa visszautalás is a korábbi történésekre. Sajnos a misztikum, egyrészt az első résznek köszönhetően, másrészt, mert minden kérdésre szinte azonnal az arcunkba tolták a választ, teljesen kiveszett. Ráadásul itt az eleje óta tudjuk a gonosz nevét, történelmét, ismerjük őt (egy-két apró csavar azért szerencsére volt vele kapcsolatban, de ez édes kevés).
    A para faktor még gyengébb mint az első részben volt, köszönhetően az előbb említettnek, és annak, hogy az első részt is a gagyi irányba toló, de ott csak a végén megjelenő "szellemírtók", itt a film legeleje óta szerepelnek. Minek kell egy horror filmbe két Tom és Jerry karaktert bele erőszakolni?

Kár érte. A kamera kezelés is felemást. Egyrészt sok jelenetnél erősen észrevehetően javult, másrészt beraktam vagy 10 percnyi kézikamerás felvételt, aminek semmi keresni valója nem volt itt. Sem a történet sem az ijesztgetések nem követelték meg, konkrétan 1 db jelenetben használták ki.

Kár érte.
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.07.12. 00:34:38
  • LasDen #89963
    na ez az előzetes volt az, amire kb úgy reagáltam, mint McConaughey az Interstellarban. Ezer éve nem vártam úgy filmet, mint ezt. Még a Deadpoolt is elholmályosítja...

grebber #89962: kb az eddigi legjobb Batsuit, ami volt filmen.