106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • cylonflatus
    Nemrég támolyogtam ki a konyhába, még félig alszok, erősen nézek keresztül a csipán át és próbálok meglátni valamit, ismerős dallamokat hallok, de fogalmam sincs a rádióból, vagy a tv-ből jön. Feladom, a sárga ragacs győzött, de a háborút nem nyerte meg, a végén mindig a szappan győz. Nadekérem most még ott az előny, nem erőlködök tovább, inkább becsukom a szemem, jobban is esik, félig még úgyis alszom ugyebár, a reggeli rutint meg érzékszervek nélkül is lenyomom izomból. Izommemóriából. Szóval mint a jó witcherem Geralt bal ravaszhúzásra ráállok a kávé illatára és kérlelhetetlenül követem, majdnem nyomok egy A-t is a kiöntőnél. Inkább megiszom a la nóg, (értöd, a la analóg) - Jézus, bocsáss meg, ezért tényleg megérdemelném a poklot. A kávé lecsúszik, és lehet már hat is, talán nagyobbra tágult a szemem, mert a csipa kiesik magától, újra látok! Rápillantok a tv-re és azonnal leleplezi magát az is merős dallam: Gusztáv in da hauz, yo! Egy pillanatra úgy érzem időt utaztam (hess), aztán észreveszem a képernyő felső sarkában azt az apró, kis g.ci, lila logót. Gusztáv okozta pillanatnyi öröm azonnal tovaillan, valószínűleg vissza a múltba, a többi szép emlék közé. A kávé+cigi kombó miatt most már szarnom is kell, fancsali arccal kapcsolom ki a tv-t. Egyáltalán ki a fasz kapcsolt nálunk a lila adóra?
  • UUUU
    T - Genisys
    4.5/10

Középszer a köbön.

Mission Impossible 5
    7/10

Egynek elmegy, jobb mint a Bourne sorozat.

Ant-Man
    5/10

Kb. Terminator Genesys szint, sok-sok idióta poénnal, amiről a rendező vagy a szövegiró azt hitte milyen poénos, pedig nem...
  • Mentol
    Najó, ez kötelező!
    A nővérkét hazavinném a pincébe...

Az nem derül ki a trailerből, hogy a cápolipnak tüdeje is van?
  • IMYke2.0.0.0
    [2000] - (imdb) - "Aniki" (Brother) - 8/10
    (2015.08.11) (114 perc, japán-amerikai)

Hősünk Japánban a Jakuza főnök egyik legjobb embere, de már idős, és a bandaháborúban konzervatív. Amikor főnökével végeznek, válaszút elé kerül és kénytelen lesz Amerikába költözni, ahol egy korábban már kiköltözött "testvéréhez" utazik. Kiderül, hogy ez az angolul már jól beszélő testvér egy kisebb bandát vezet. Aniki (fivért jelent japánul) pedig felvirágoztatja azt - még pedig minden közeli rivális bandával megküzdve. A nagy falat viszont a Cosa Nostra...

Ajánlom Kitano Takeshi első filmjének megtekintését (írta, rendezte, vágta és ő a főszereplő is). Akció, (japán) humor, barátság, hűség, bandaháború, maffia.
    Omar Epps is jól nyomta.
  • tigeroo
    így van, szerintem zseniális stratégia van mögöttük, a szart felkapatták és megélnek belőle. legalább ők nem veszik komolyan magukat, lásd: F4, amit gondolom pár begyepesedett, butthurt barom vezetőségi fasz miatt lett ilyen szar
  • vérpocok
    Debug (2015)

Hackerek vs mesterséges intelligencia. Érdekes volt a koncepció, a kivitelezés meg mondjuk olyan közepes... Ha a Windows10 esetleg valaha öntudatra ébred, épp olyan g*ci lesz mint ez a filmbeli MI... Viszont egy biztos: 5-ösnek lenni informatikából ide kevés. Mindenesetre félelmetes jövőkép. Asszem visszaváltok Commodore64-re.

6/10
  • Tyler1
    Magic Mike

Szigorúan női társaságban indokolt a megnézése! Bár szerintem egész tűrhető film, de ha mégsem tetszene, abban az esetben még akkor is hasznosan zárulhat az este további része.
  • grebber
    De ezek pont emiatt kelendőek (mert láthatóan termel annyit hogy megérje legyártani őket halomba). Lehetne ez a jelmondatuk "Annyira szar, hogy ezt mindenképpen látnod kell" Mert ez valóban működik. ~ 1000 film van a gépen és mégis ezeket nézem meg.
  • Bokafix2
    nyugodtan megbánthatod őket, nem fogják elolvasni
  • repvez
    Most nem azért ha el tudnánk vonatkoztatni (ami lehetetlen) a történetről akkor is ez egy mozifilm,még akkor is ha esetleg egy moziban sem vetitik csak mondjuk dvd-n jön ki. akkor is egy otthoni pc-n szebb effektek és élethübb lények renderelhetők le, mint amit itt láthatunk.
    Bár az értékén nem emelne sokat,de azért egy szintet azért meg kéne ütnie igy 2014 derekán egy filmnek, nem egy mozambiki busmanoknak vetitik (és ezzel nem öket akarom megbántani)
  • Prof William
    Na jó de MILYEN filmeket?

Hogy finoman fogalmazzak... nem éppen élvonalbeli filmek...
  • Kongy
    Na jó, de mind asylum cím.. :D
  • StrikeFor
    lejtmenet? évi 6-8 filmet forgat

http://www.imdb.com/name/nm0000680/
  • Seth
    Hát kinézete alapján drog és alkohol
  • Prof William
    Casper Van Dien a Starship Troopers -nél még elég szép jövő elé nézhetett, de azóta elég komoly lejtmenetbe került. Úgy tűnik jelenleg ez a mélypont...
  • grebber
    SHARKTOPUS VS. WHALEWOLF (Alap művészfilm)

Ezt felirat nélkül is basszus.
    Amíg a háliwúdi retkeknél nincs ötlet és jön mindennek a 876. része addig itt a jobbnál jobb ötletek valósulnak meg évről évre

• hiper KOCKA
    én ennél sokkal precízebb vagyok... megvárom míg kijön a film bluray-ben, megveszem és megnézem... utána ez alapján eldöntöm hogy érdemes-e megnézni a tréler-ét.
  • LasDen #90305
    én so-so. Van amikor nézek előzetest, van amikor nem.
  • IMYke2.0.0.0
    Én trailer nélkül nézem a filmek 99,9%-át.
    Elég elolvasnom a plot/leírás első pár mondatát [igen, azt sem szoktam végigolvasni], hogy tudjam, érdekel-e a film azok után, hogy megnéztem a kategóriáját, a gyártási évét, mely nemzet készítette, vagy milyen színészi gárda lesz látható.
  • extra sensory
    a nagyon frankó trailerek legtöbbször csalódáshoz vezetnek... mert mindent látványt ellőnek bennük és mire megnézted a filmet akkor jössz rá hogy át vagy verve, mert semmi pluszt nem kaptál... én is próbáltam már 2 perces előzetes alapján megítélni filmeket

nem mindig jött be
  • Tyler1
    Hát megnéztem a trailert, nekem elég gagyinak tűnik. A tigrises rész is.
    Life of Pí egyelőre agyon gyaláz mindenféle CGI állatos próbálkozást.
  • IMYke2.0.0.0
    Star Wars Episode I The Phantom Menace - nem is tudom, hányadszor. 6/10

//szerk, hogy valami véleményfélét is írjak gyorsan:

Egyre több hibát fedezek fel ebben az egész Star Wars univerzumban.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.08.11. 18:55:54
  • Synchronous
    A Tigris-hegy bevétele 2014

Az ázsiai filmgyártás ismét fütyörészve mutat be Hollywood-nak ezzel a filmmel, zseniális kivitelezés, látványos harcok és persze végtelen mennyiségben hó és sziklák.
    1 évvel a második világháború befejezése után járunk Kínában... a Népi Felszabadítási Hadsereg a hegyekben portyázó és komplett falvakat elpusztító banda-horda eliminálására törekszik, aminek az élén a kultikus vezér Sólyom nagyúr áll.
    A roppant látványos harcok mellé kémtörténetet is kapunk, hisz a Felszabadítási hadseregből valakinek be kell épülnie a bandába hogy kipuhatolják a Tigris-hegyi erődítmény gyenge pontjait.
    Félelmetes atmoszférája van a filmnek... most a kánikula idején tökéletes választás megnézni... garantálom hogy a végére fázni fogsz. Még tigris harcot is kapunk, ami az egyik leglátványosabb ember vs vadállat küzdelem amit eddig filmben láttam.... nem tudom hogy csinálták mert a tigrisen nem is látszott a CGI, megtévesztésig hasonló egy igazihoz.

2 és fél óra instant szórakozást kínál a film + kémsztorit + látványt + drámát... nem éri meg kihagyni, a műfaj kedvelőinek meg egyenesen kötelező.

9/10
  • Bokafix2
    Ted 2

Ted visszatér és ugyanolyan kanos, alpári és mocskos szájú mint az első részben... és férj. Merthogy kitalálták hogy legyen az. Viszont legalább van a készítőknek önkritikája mert ők is kimondják hogy "Amerika mindent leszar"... olcsó poénok sora jellemzi a filmet, legtöbbször még csak elmosolyodni sem tudtam... érdekes, hogy a bírósági tárgyalás volt a film legjobb része. Na meg a Jurassic Park zenéje mikor meglátnak egy hektárnyi vadkender ültetvényt.

Sajnálom hogy Wahlberg olyan filmek után mint a Shooter, ilyesmire adja a fejét. Ben Stillert könnyebben el tudtam volna képzelni ebben a filmben.

4/10
  • IMYke2.0.0.0
    Na, még is csak fenn vannak végig.
  • IMYke2.0.0.0
    [2015] - (imdb) - "Temper" (Temper) - 8/10
    (2015.08.10) (146 perc, indiai)

India egyike azon országoknak, ahol a legalacsonyabb az egy főre jutó nemi erőszakok száma (WIKI) - papíron.
    A film bátran nyúl a rendőrség, a megvesztegetés, a nők ellen elkövetett nemi erőszak és a jogérvényesítés témáihoz.
    Viszont, a felvezetés humort, kiváló koreográfiákat, jó zenéket és bombanőket kínál, majd jön az üzenet a bűnözőknek: így jársz, ha szembeszegülsz a törvénnyel. Jelesül, az árván felnőtt, a korrupt zsaruk királyaként ismert főhősünkkel, akinek furcsa jelleme, kemény ökle --- rendes bunyók vannak - komoly CGI-vel -, de azért nem érnek fel egy átlagos koreaihoz, japánhoz, vagy Fülöp-szigetekihez --- és szerelmes szíve van. Nem is riad vissza semmitől, hogy szerelmét meghódítsa.
    A dolgokat szívszerelmének születésnapi kívánsága, egy eltűnt lány, egy kisemmizett öregúr, egy elvesztett lánya miatt rosszul lévő anya, annak bánatos másik lánya, minden tettét rosszalló, azokhoz nem szalutáló munkatársa, valamint egy CD-lemez teszik nem egyszerűvé... és a vérmérséklete.
    Ja, és mindeközben kapunk egy kis Gungnam Style, és Sunny Leone (a filmbeli, azaz Vizagbeli Sunny Leone nekem jobban bejön) kikacsintást is :)

//A zenés klipeket külön-külön újranéztem. Itt meghallgathatók a zenék (legális). - Itt pedig a (filmbeli)klipek nézhetők meg (legális).
    //Pontosítok: nyilván nincsenek fenn teljes hosszban, de a hangulat átjön. Ajánlom az Ittage-t...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.08.11. 07:08:40
  • bcrics
    Terminator genisys

Nagyon szar volt minden tekintetben.
    Csak kérdéseim vannak, de le sem írom mert nem érdekelnek a válaszok.
    Szar sztori, szar casting, szar zene (hol vannak a fémes rideg hátborzongató zenei betétekkel tarkított jelenetek).

Elkezdek gondolkodni az idővonalon való bábjátékon, és megfájdul a fejem a sok baromságtól.
    Utálom ezt a húgymeleg filmet.

10/1

• LasDen #90295
  • Dynamic
    Mission: Impossible - Rogue Nation

Sok mindent nem lehet írni róla. Feszes, izgalmas. Nem értem azokat akik olyanokat írnak, hogy lassú meg sok az üresjárat. Én ezt egyáltalán nem éreztem. Lényegében teljesíti az elvárásokat, hozza a szokásost.

7/10
  • repvez
    Én valahol sejtettem, hogy ez lesz, mikor meghallottam, hogy időutazás benne lesz.Mint mondtam, amint egy filmben ez szerepet kap egyből széthullik minden magyarázat , vagy történet, mert akkor mindig lehetett volna visszább és visszább menni az időben ha a jövöben látják, hogy nem ugy sikerült ahogy tervezték.

ÉS akkor még arról nem is szóltunk, hogy a 3-4 rész ezek alapján még mindig közelebb van a sorozathoz , mint ez. Azok legalább folyamatában követték a történéseket.Most az következett volna amikor az első részhez képest a jövöben játszódik a történet , hogy alakul ki az emberek ellenáűllási csoportja ,hogy veszik fel a harcot a robotokkal és attól függöen, hogy akartak e volna folytatást vagy az emberek gyözelmével vagy a további harcokkal ért volna vget a történet.
  • grebber
    Elég szégyen hogy 2015-ben is néz valaki mozis hangú fosokat
  • Dynamic
    Terminátor cunami. Látom tölthető :P
  • LoSA
    Gunman

5,5/10
  • IMYke2.0.0.0
    [2013] - (imdb) - "Baeuneun baeuda" (Rough Play) - 5/10
    (2015.08.09) (98 perc, dél-koreai)

Jó kis görbetükör - a filmiparban dolgozók, a színészek, a fel/kitörni akaró karrieristák és a maffiózók is kapnak benne.
    A "Silla királyság ékköve"-sorozatból ismert Deokman nevelőanyját alakító Seo Young-hee mondjuk értékelhető volt, és a fiatalabb jó csajok.
    Amúgy nem ajánlom megtekintésre, sokkal jobb filmekre érdemes a ~100 percet fordítani.
  • Bokafix2
    Terminátor Genisys

Ennél a filmnél valami félrement, valami nagyon félrement akárcsak a klasszikus viccben:

A Terminátort vissza akarják küldeni az időben Los Angeles-be, de nem jól ütik be a helymeghatározó koordinátákat és véletlenül Tiszabő-re küldik. Ott odamegy egy helyi lakoshoz és megszólal:

- Szükségem van a ruhádra a csizmádra...
    - Oszt ténnleg vasbul vagy gecó?

Itt is kb. ilyen szinten csúsztak félre a dolgok, mert amit ebben a filmben Terminátor címmel el akartak adni nekünk az jó közelítéssel olyan mintha az Űrgammákat átneveznénk Star Treknek. Itt egyszerűen semmi nem működött és ami a legrosszabb, zagyvább már nem is lehetett volna a történet.

Nagyon szeretném tudni melyik az a dél-amerikai növény, amelynek a rendszeres fogyasztása ilyen tüneteket produkál... mint ez a forgatókönyv.
    A "színészek" említésre sem méltók, de a T-1000-es pár perc alatti lerendezése egyenesen vicc volt. Na és a CGI-Arnold... még felöltözni se hagyják...
    Az idővel való gubancolás, párhuzamos idősíkok, kvantumugrások, csak jól összezavarják az egyszeri nézőt... a régi Terminátor filmekből nem véletlen volt ez kihagyva, csak átmentek a terminátorok a kijelölt korba és ezután a film teljes egészében az ott történt eseményekre fókuszált, nem ugráltak össze-vissza, nem kacérkodtak mindenféle meg nem történt alternatív jelenekkel, hanem az akció kapott szerepet.

Erre ezek itt ugrabugrálnak, és minden ugrással egyre homályosabb minden... amit John Connorral csináltak az is überfasság volt. Semmi értelme nem volt. Na és Arni mosolya... ezt minek kellett erőltetni? Annyira kínos volt hiába szánták poénnak... A Cameron által rendezett Terminátorban is volt egy ilyen mosoly jelenet... Cameron végül kivágta... csak a rendezői változatban van benne. De ezek nem tanulnak, hanem benyomják 20 percenként ezt a kretén bájvigyort.

A végén Arnold polialoidba esett és T1000-ként tért vissza? Vagy mi van?? Mert teljesen olyan alakot vett fel a keze az ajtó betörésekor mint mikor a T-1000 trógerkodik.
    Vagy én láttam nem jól? Hihetetlen mik történnek itt. Még díjaznám is ha csak poénnak szánták volna ezt a filmet, de sehol nem láttam hogy vígjáték kategóriába lenne sorolva... Na Arni, ha ruhát akarsz irány a kilós turi... mert mi nem adunk.

3/10
  • LasDen #90287
    Szar filmek voltak és lesznek is.... evvan
  • ProGabe #90286
    "Istenkém az égben… Ekkora szart régen láttam"

Ha csak a Pixels, Fantasctic Four, Jupiter és ez létezne, akkor bizony a T kapná an Oscart, méghozzá sok-sok-sok mérfőldes előnnyel.

Eszméletlenül foshugyszar filmeket hányt ki magából Hollywood
  • Shep
    Ez az új Terminator film tényleg elég érdekes, a történetnek se eleje, se vége, több a kérdés, mint a válasz. Annyi ,hogy volt benne pár jó jelenet, meg az akcióval magával nem volt bajom, csak a CGI sikerült elég gyengén. Úgyhogy amolyan egynek elmegy de azért ettől jóval többet vár az ember egy Terminator filmtől.
  • tigeroo
    F4 tényleg ilyen szar lett? kritikákat kérek!
  • Totti5
    Sőt limitált lesz. Szobros.