106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"főleg ha valaki könyvtáros. megkockáztatom, hogy az a 92 kg nem színizom..."
Ez ám a logika. -
főleg ha valaki könyvtáros. megkockáztatom, hogy az a 92 kg nem színizom...
emily clarktól rögtön a hideg rázott, mikor kiderült, hogy ő lesz. tipikusan az az eset, mikor van egy épp felkapott név valami sorozat miatt, aztán minél gyorsabban be akarják tolni az aktuális nagy címekbe. hatalmas hiba volt. mondjuk ez a film nem ezen ment el. -
SzinesGeza #90961 Egy több mint 15 kilós Barrett-et nem szoktak fél kézzel emelgetni. -
"Az a te kezed is elrántotta volna."
Ne legyél ennyire biztos benne.
//180 cm, 92 kg. -
SzinesGeza #90959 Az a te kezed is elrántotta volna. Mi ebben a pláne? -

Kicsit sem akarod továbbgondolni látom - beakadt a magasság... -
igen, de az nem egy átlagosan nagy fegyver. Kellően képzett ember 160 centisen is lehet veszélyes. Szóval a magasság miatt nem hihető szöveget nem veszem be. Bullshit....
Az más kérdés, hogy látványra nem tűnt bivaly erősnek, de ehhez a magasságnak semmi köze. -
"amikor Arnold nyújtja át neki a fegyvert egy kézzel, ő átveszi szintén egy kézzel, és elrántja a puska súlya." -
nem értem a logikát... -
"De az hogy valaki 160 centi, még nem jelenti, hogy ne tudna halálkemény robotgyilkos karakter lenni."
Persze. Csak vélhetően a robotok is halálra röhögnék magukat. -
Az, hogy egy 10 éves AK-val rohangál, nekem ugyanolyan természetellenes látvány.
Természetesen igazad van. Csak attól még hülyén néz ki...
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.25. 17:25:50 -
Imo a catingban benne volt az, hogy megy a Trónok harca, menő és a neve a köztudatban van folyamat. De az hogy valaki 160 centi, még nem jelenti, hogy ne tudna halálkemény robotgyilkos karakter lenni. Vagy hol a határ? 170 centi felett már lehet az valaki? Egy hatalmas puska elsütéséhez nem kell hatalmas ember. Afrikában 10 éves gyerekek AK-kkal rohangálnak....ugyanaz. -
Szerintem ez nem az ő hibája. Igaz, hogy nem várható tőle Oscar díjas alakítás, de Jai Courtney szerintem nagyságrenddel rosszabb színész. Nem is azért mert ripacs, egyszerűen semmilyen a csávó. Visszatérve a kiscsajra, szerintem aki castingolta, ő hibázott, de baszott nagyot. Ez nem hozzá illő szerep. Egyszerűen hiteltelen a halálkemény robotgyilkos karakternek. Egyszerűen túl pici, csoda, hogy el tudja sütni azt a bazi nagy pisztolyt a film elején a kocsiban. Akkora a csaj mint a sniper puska amit használ a filmben. Azon hangosan felröhögtem, amikor Arnold nyújtja át neki a fegyvert egy kézzel, ő átveszi szintén egy kézzel, és elrántja a puska súlya. -
Kicsit félreértettél. Nem azt kifogásolom hogy miért csak 3 percig vannak a csúcson. Az teljesen világos hogy miért nem maradhatnak ott sokáig. Inkább arra utaltam hogy megéri-e nekik ezért a 3 percért meg hírnévért ez a veszélyes út, az életük testi épségük kockáztatása... a főszereplő fickó pl. a lánya születése előtt pár hónappal indult el az Everestre, otthagyva a terhes feleségét... és
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pont ő volt az egyik aki ottmaradt a hegyen, és soha nem látta többet a nejét és a gyerekét. A veszélyes hobbija miatt az a gyerek apa nélkül nőtt fel, a felesége meg küszködhetett a bűntudattal hogy miért engedte el. És mindez nemcsak a film sztorija, mivel ez valós történeten alapuló film tehát ez történt a való életben is velük. Nekem nagyon is az a meglátásom hogy az ilyen emberek csak magukra gondolnak, mindenki más meg le van szarva.
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2015.10.25. 17:10:15 -
Osztom a véleményt. A törpe nem volt alkalmas a szerepre. Ahogy Arnoldon kívül a többi férfi szereplő sem. -
SzinesGeza #90948 Pedig ő legalább nem spilázta túl a karaktert mint Hamilton a második részben. -
Véleményem szerint pont Emilia Clarke volt a leggyengébb pontja a filmnek. -
Lehet, hogy furán hangzik, de az, hogy felérnek és már jönnek is vissza 100%-ig hiteles, a valóságban is így megy. Ennek nagyon egyszerű oka van. Először is az oxigén hiány, egyszerűen nem maradhatnak, mert meghalnak nagyon gyorsan. Másodsorban, ha palackkal másznak akkor sem maradhatnak, mert a vissza út ugyan olyan nehéz, és legalább annyi idő míg visszaérnek a táborba. A magasság miatt nem regenerálódik a szervezet, hiába ül le ott, nem lesz pihentebb, egyszerűen nem lesz energiája a visszaúton. Aki ott elidőzik, az akár el se induljon, jobban jár ha leül és marad, mert úgy legalább nem szenvedve hal meg. Egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy időzzenek a csúcson. Az életben is úgy van, hogy leszúrnak egy zászlót, kattintanak egy-két képet, és go vissza.
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.25. 16:39:17 -
Everest (2015)
[spoileres itt-ott]
Ennek is nagyobb volt a füstje mint a lángja. Még csak azt sem mondhatnám hogy kiemelkedik a hegymászós filmek közül. Az ilyen megtörtént eseményeken alapuló filmekből amúgy sem lehet túl nagy izgalmakat kihozni, de ennél jobbra számítottam.
Maga a koncepció: elutaznak Nepálba, 1 hónapig felkészülnek, akklimatizáló túrák, próbamászások, gondos tervezés, térkép tanulmányozás, majd hegymászás, küszködve a hideggel, faggyal, lavinaveszéllyel, a leesés lehetőségével, emellett egészségügyi rizikók is vannak: hóvakság, agyödéma, hipotermia, tüdőödéma, rosszullét, oxigénhiány, AIDS-es jeti... na jó az nem...
... és akkor végül ezernyi gyötrelem után felérnek a csúcsra, ott kurjantanak egyet hogy "megcsináltuk!"... majd 3 perc múlva mennek le a faszba. :D Hülye legyek ha értem. :D
De a hegy tovább szívatja őket és jön egy vihar is... szóval ha nem akarnak kockára fagyva feküdni a hegyoldalban tenni kell valamit. És a vicc hogy az egyik csóka 65 ezer dollárt fizetett azért hogy felmehessen a hegyre megdögleni. Erre tényleg külön születni kell. Jó sok ambíció kell, kalandvágy, és minimális ész. És ha mindez megvan pár évtized múlva csinálnak rólunk egy filmet Everest címmel.
5/10
-
Terminator Dzsenájzisz
Szóval őőő, izé, hmm.... Nem értem ezt a filmet. Hogy lehetett ezt megcsinálni? Nem elég, hogy a retardált marketing haza vágta a filmet, de magában a filmben sem maradt semmi fordulat az első óra után. Kiderül minden és mindenki szerepe. Utána mennek megpusztul skynet, oszt jónapot. Olyan buta film, hogy az hihetetlen. Matt Smith minek kellett ide? Ezt egy noname is eljátszhatta volna. Jai Courtney hozza Jai Courtneyt. Stabilan középszer a gyerek. Emilia Clarke amellett, hogy jól nézett ki a filmben, egész korrekt alakítása volt. Schwarzinál sem volt semmi meglepő. SImmonst se értem mit keresett itt. De azért tipikus, hogy minden rossz filmre jut 1-2 jó poén....
3/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.10.25. 15:18:47 -

-
Amiatt h tetszik valami, sosem kell szégyenkezni 
Amint beszerzem lemezen indul az extended maraton. -
[2014] - (imdb) - "The Hobbit: The Battle of the Five Armies" - 10/10
(2015.10.24) (164 perc, új-zélandi, ausztrál, brit)
Extended. Imádtam. Ez van. -
Terminator könyvek -
En anno jó pár terminátor könyvet olvastam - asszem- magyar szerzőtől, és kurva jó sztorik voltak. Mind 2029-ben játszódott és a háború egyes részeit, gerilla akciókat, beszivargo egységek sztoriait meséltek el, barmelyikbol 10x jobb filmet lehetne csinálni mint a genisys vagy a T4. -
Prof William #90938 Vagy valami jó kis a jövőben játszódó háborús filmet. Connor meg max 1-2 alkalommal tűnne fel benne...
Vagy akár magáról az Ítélet Napjáról és az azt követő első évekről. Az első találkozás -és győzelem- a gépekkel.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.24. 23:16:41 -
Ez van ha szinte két tökéletes részt (Terminátor 1-2) gyúrnak egybe és gondolnak újra más koncepcióban. A bukta majdnemhogy garantált. Jobb lenne spinoff-okat gyártani. Én pl kíváncsi lennék egy önálló mozifilmre mondjuk egy izgalmas thriller formájában ahogyan Miles Dyson megalkotja azt a fontos csipet amivel elindítja az ítélet napját. De a Terminátor 1 és 2 között is történtek fontos események, mikor John futva megemlíti miket csinált az anyja, pl. computer gyárakat robbantott fel, vagy alvilági figurákkal állt össze stb. De a T-1000-ről is lehetne csinálni egy önálló filmet. Akárhogy is, a Genisys nagyon erőltetett volt. -
Terminátor:Genesys Meh/10
Hát ez a rész sztem csak azoknak jelenthet valamit akik nem látták az előző részeket.Mert aki már ismeri az előzöket azok egyértemüen csalódnak , legalább is én igy érzem,
Aki ez a rész után a 3. vagy a 4. részre azt mondja, hogy nem illett a sorba vagy nem volt jó , akkor erre mit mondana?
Ez egy összecsapot munka ahogy én látom, a helikopteres rész egyszerüen nevetséges és a CGI is kilóg ott elég rendesen. A swarci bájvigyor minek?Több kérdés maradt utána mint amenyit megválaszolt.
Komolyan mondom, majdnem tobbet mosolyogtam ezen a filmen mint egy vigjátékon.Minek bele poénos részek mikor a világ sorsa függ tölük?
Napestig lehetne sorolni az olyan dolgokat ami nem tiszta a filmben -
Ő a szinkronosról beszél.
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.24. 16:15:30 -
Katalizátor #90934 The Walk
Sajna a Man on Wire-t nem lattam, amit elegge dicsernek, de ez a film sem volt semmi. A sok teriszony-erzet miatt alaposan kifaradt az agyam a vegere, egyebkent pedig egy elegge szorakoztato kis "bunteny" filmecske. Olayn nagyon extra sincs benne, de a megvalositas es a szineszek kivaloak!
8/10 -
SzinesGeza #90933 Nem lesz, már van. ;) -
xido #90932 nem csoda..minden rész novemberi megjelenés volt,itthon ez is nov.18 lesz azt hiszem...szóval max 1 héttel korábban lesz neten.. -
SzinesGeza #90931 Ott megint csak vágva lesz (szerintem) mivel vannak benne elég durva, kaszabolós részek is. A besorolását nem tudom de tuti nem 14-es karika. :) -
majd az rtl klubon... -
Kösziiiiiiii!
Holnap "meg is veszem" - erre, az Extendedre vártam 1+ éve!
//Egyetlen verziót sem láttam még ebből. -
SzinesGeza #90928 A hobbit - Az öt sereg csatája - bővített változat
Érdemes végignézni a plusz jelenetek miatt. Egész meglepő részek is előjönnek.
-
A listámon van.
-
hiper KOCKA #90926 Kim elvtárs felrepül
Eléggé odatették ezt a sztorit. Remek kis dráma egy szénbányász lányról akinek gyerekkorától kezdve dédelgetett álma hogy légtornász lehessen.
Ezt az álmot könnyű lenne elérni pl. Amerikában. De ahogy a cím is sejteti: nem ott vagyunk. Az átlagpolgár életére sziklaként nehezedő kommunista rezsim nem úgy képzeli, hogy csak úgy bárki azt csináljon amihez kedve van. A doksi filmeket kivéve én még nem láttam olyan filmet ami ennyire érzékletesen mutatná be, mi zajlik a világ egyik legelszeparáltabb országában... Amikor százszor el kell ismételni egy nap a betanult kommunista köszöntéseket és mosolyt kell erőltetni az arcokra ha a dicső nagyvezír valahol feltűnik...
Ezt a filmet még szavak nélkül is érteni lehet. Minden mozdulata egy külön történet. A főszereplő tök aranyos, remekül áll neki a szerep, semmi kétség hogy a legjobb választás volt. A film végén egy pillanatra belegondoltam milyen lenne csak egyetlen hetet eltölteni ezen az átkozott helyen. És természetesen nem turistaként, hanem helyet cserélve valakivel aki ott él. Aki kedveli a koreai filmeket annak must see kategória ez a film.
9/10 -
fázisceruza nélkül ráadásul... -
A horror movie with all black people:
"Ayo what's going down in ya basement?"
"That ain't my business"
"I feel ya"
*Rolls credits*