106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
http://www.imdb.com/title/tt1046163/?ref_=nv_sr_2
Dane Cook oriasi, erre a filmre azert emlekszem :) -
Sziasztok! Keresek egy filmet. Ilyen romantikus vígjáték. Film úgy kezdődik, hogy egy csaj valami jóképű de bunkó faszival megy randira és a csávó hülyére szopatja a csajt, erre a randi után a csaj annak a csávónak a kezébe rohan, aki azért bérelte fel ezt a bunkó csávót hogy ezt csinálja a csajjal és hozzá meneküljön. Aztán megtetszik neki az egyik csaj akit el kéne űznie magától. Legalábbis így rémlik. Válaszokat köszi! -
Deadpool
Üdítően szabad volt, de több ütős poént is elbírt volna.
Jó volt / 6.5-7.0 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nem. Csak "Rated Zs" -
még nem láttam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de biztos vagyok benne
-
Trükkös kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Saul fia az akkor egy "ZS" kategóriás film? ...
-
A kötéltáncos
Kicsit hosszú volt a felvezetés, ami néhol unalomba is átcsapott, de a "heist" és maga az előadás kielégítő payoff volt a végén, hogy feledtesse ezeket. A narrálás és annak előadásmódja is igen megkapó volt. Egy korrekt film volt.
6-7/10 -
Én mondjuk nem emlékszem olyasmire, hogy "összerúgtuk" volna a port vele - ráadásul, még egy generációsak is vagyunk. -
Én is jókat szórakozok Gombabán. Egyesekkel ellentétben ő legalább viccesen köt bele mindenkibe.:D -
nincs is ezzel semmi gond, de az ilyen emberek azért le is tettek valamit, nem csak puffogtatták az unalmas frázisokat... -
Az meglehet, hogy ilyen is van, de nem egy feltalalora,felfedezore is rasutottek mar az eretnekseget, vagy hogy o az orult es kizart , hogy igaza van, mert a csordaszellemnek van igaza. ;) -
Pedig egyedülálló film. Most nem is nagyon tudok olyan AAA filmet mondani, ami ennyire igyekezet volna realisztikusan, és persze némi filmes fantáziával megmutatni magát ebben a témakörben. Mondjuk nekem a Gravitáció is benne van a top filmek között, de ugye az megint más kategória. -
Mentol #92433 OFF
Úgy látom, meg kéne néznem másodjára is ezt az Interstellar című filmet, mert nekem szinte semmi nem maradt meg belőle.
Ha már itt tartunk, nem úgy, mint pl.az Avatar esetén.
ON -
Room
Nagyon jó film volt. Mind történetvezetésben, mind színészi játékban (különösképp a kis srácé). Kifejezetten tetszett, hogy a film más szemszögből próbálta bemutatni ezt a szörnyű jelenséget, mint azt az eddigi ilyen témájú filmek. Durva részek nem voltak benne, inkább nyomasztó hangulata volt az első felének. Mindenesetre mindent kihozott a film ebből a témából, amit lehet.
9/10 -
Ismered a viccet mikor az autós rádiójában bemondják hogy egy őrült idióta a forgalommal szemben halad. Mire a söfőr: "Mit egy, száz!" 
-
az volt, de már unalmas :) -
MrAndree #92429 Nyugi, mindig ezt csinálja. Szerintem szórakoztató. :) -
ElNano #92428 Ember, te jobban tudod, mint Kip Thorne???? 

Te ki vagy hozzá képest tudásban? kovácspistike, ugye??? Ülj már le...
-
Oda se neki. Gombának, ennek az igazi egyéniségnek, akkor van erekciója, ha el tudja sütni "csordaszellem" szófordulatot. Direkt keresi az alkalmat, és igen gyakran teszi. -
gombabácsi #92426 hát én lem-en, bradbury-n, dick-en nőttem fel (43 vagyok), úgyhogy megnyugtatlak, hogy értettem a filmet. sajnos még a tudományos része is rossz volt... -
te mocskos buzi.... -
gombabácsi #92424 "tudjuk, mindig annak van igaza akinek nem tetszik az ami a többségnek"
nem, valójában pontosan azt próbálja a csordaszellem keresztülvinni a netes fórumokon keresztül, hogy mindig a többségnek van igaza.
olyan ez mint amikor mindenkire rásütik hogy látens homoszexuális, aki kritizálni merészeli a homoszexet -
ElNano #92423 Nem hiszem, hogy mindenkire kötelező érvénnyel lett kijelentve, hogy a Csillagok között márpedig "gigajó" film. Van, akinek tetszik, van akinek nem. Engem pl. több okból is meg tudott fogni. Egyrészt sci-fi fan vagyok és minden ilyen film egy falat kenyér ebben a sci-fi mentes korszakban. Nem, a Marvel és SW filmek nem sci-fik. Másrészt imádom az ilyen nagy volumenű sztorikat. Nagyon érdekelnek a kozmosz rejtélyei. Harmadrészt érzelmi vonalon is elkapott, lévén van egy lányom, akivel elég erős a kötelék közöttünk, tehát tökéletesen át tudtam érezni a főhős tragédiáját. Negyedrészt iszonyat komoly jelenetek vannak benne. Ötödrészt: Képes voltam megérteni a film minden aspektusát. :D Ha neked nem jött be, hát na, van ez így. -
MrAndree #92422 Jah, nála van a csordaszellem, meg ő aki objektíven látja a valóságot. :) -
Már annyira unalmas vagy.... tudjuk, mindig annak van igaza akinek nem tetszik az ami a többségnek, te tudd a frankót, mindenki más hülye.. és csak mert tetszik neki egy film, máris a csorda része, bezzeg te, az egyéniség... Nem hiszem hogy trollkodsz, inkább ezt a korszakod éled... -
gombabácsi #92420 azt mondták ki hogy gigajó film a csillagok közt, nem? tehát ehhez kell tartani magunkat, és akkor ellentmond, az troll! XD
illetve annyira nem követem a topikot, most akkor mit is parancsol a csordaszellem? fontos tudnom, hiszen csak így tudom mi a jó és mi a rossz :) -
DantesHUN #92419 Miért? Miért nem lehetnek egymás mellet? -
Bár izlés dolgában elég partalan vitázni, de én úgy gondolom, hogy a felsoroltak közül a Faun kifejezetten jó filmnek mondható és nem csak a képi világával. A cselekmény és a mondanivalója a filmnek is teljessen korrekt és jó volt. -
Spotlight
Súlyos témát dolgoz fel a film, ráadásul a történet ama oldalával foglalkozik, ami talán a legkevésbé látványos vagy egyszerű bemutatás szempontjából. Nem a következményekkel foglalkozik, nincsen hatásos, a néző arcába tolt jelenetek, amik sokkolnák az embert, "csak" magát a hónapokig tartó oknyomozást, és az azt végző újságírók munkáját mutatja meg. A film ettől függetlenül (vagy pont ezért), oda köti a nézőt a vászon elé. A 2 órát majdnem még hogy kevésnek is tartottam, pedig kimondott cselekmény túl sok nem történik. Elkezdik felgöngyölíteni az ügyet egy pap molesztálási esetéből kiindulva, és okiratokon és interjúkon keresztül, 80 papig jutnak el, csak Boston városában (a később 250-re duzzadt névsort, már csak megemlítik a záró szövegben). A témából is adódik, a hangulata nyomasztó, végig görcsben van az ember gyomra. A levél felolvasásakor szívesen tartottam volna egy szünetet (püspök segéd levele arról, hogy mivel az egyik papjuk egyházi berkekben köztudottan homoszexuális és pedofil, jó ötletnek tartaná, ha átraknák hétvégi ügyeletre, mert azért mégiscsak ne hétköznap játszadozzon a gyerekekkel.. wtf ?? ).
A színészekre egy szavunk sem lehet. Michael Keaton és Rachel McAdams visszafogott de kifogásolatlan játékot mutatnak be, Liev Schreiber és Stanley Tucci kicsit kiugróbb szerepeikben sem feltűnősködnek, csak eljátsszák a karaktert ahogy kell. A leghálásabb szerepet Mark Ruffalo kapta, és gondolom mondanom sem kell, hogy meg is hálálja rendesen, a legjobb férfi mellékszereplő Oscar díj jelölését nyugodtan beválthatná egy arany szobrocskára (bár ott idén elég erős a verseny).
A végén sincs feloldozás, így aki nem akar a film után még sokáig kábultan mászkálni, az pihentesse egy erősebb napjára a megnézését. Ráadásul a mai normáktól eltérően lassú, lassan csordogáló film, kevés történéssel, így sok embernek unalmassá válhat. Ettől függetlenül, mint írtam, nem egy hatásvadász film, és egyszer mindenképpen ajánlott megnézni.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.02.21. 23:54:52 -
ElNano #92416 Ja, bocs. :D Mint a Macbeth? :) -
BeSZERvezve
Meh, nem volt ez rossz. Eisenberg jó volt, Kristen jó volt, a sztori közepes volt, de 1,5 órát bőven megért...
5/10
Szpektrö
1,5 órát ez is megért volna. 2,5-et már nem igazán. Úgy 1,50-nél kezdett érdekes lenni a film, addig tömény unalom. Rázva, nem keverve. Waltz jó volt, de túl keveset szerepelt. Eddig szinte mindegyik Craig Bond-film leszerepelt nálam. Egyiktől sem vágtam hanyatt magam. Kíváncsi vagyok vajon tényleg ott hagyja-e....
5/10 -
az csak egy pedestrination jó zenével
-
Mar megmondták itt hogy a Csillagok közt egy szar film, ehhez tartsd magad.... -
ElNano #92412 Direkt írtam, hogy nincs sorrend, de ne engedd magad elbizonytalanítani... -
Backtrack:5/10.
Egyszer meg lehet nézni. -
gombabácsi #92410 "A Jó a Rossz és a Csúf, Csillagok között"
ez a kettő egymás mellett, haha, az évezred vicce :D -
ElNano #92409 Most nem nagyon törném magam, de ezek a kedvencek: A Halászkirály legendája (kb ez az első), Harcosok klubja, Mesterséges értelem, 12 majom.
Ez a top, különösebb sorrend nélkül. Aztán jönnek még ezek: Volt egyszer egy vadnyugat, A Jó a Rossz és a Csúf, Csillagok között, de hát ez csak a felszín, de ezek azok, amik mindenképpen az első között vannak, és tutira nem jut eszembe most még valami.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.21. 12:33:25 -
mindig ugyanolyan a stílusa... :)
-
Most kíváncsivá tettél, milyen lehet a top100-as listád :) megosztanád legalább a lista elejét, hogy kb be tudjam lőni milyen filmeket szeretsz?: )