106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Katalizátor #92849 Lehetőségük van, és okuk is! Az ok mindig a pénz és most az jön! Tehát.... -
Nekem Lex Luthor fura volt. En a Smallvilles sorozatos Lex karakterre számítottam :) De egy idő után az új Lex sem volt rossz :) -
Mit gondoltál, hogy kukázzák a bejelentett filmeket? Nincs lehetőségük vagy okuk rá... -
Batman vs Superman :D
Én tegnap néztem még. Nekem tetszett!
Az új Batmobil nem jött be :( -
"Olyan, mintha random lennének összevagdosva, összehajigálva a jelenetek, és csak épp arra ügyeltek volna, hogy legyen benne időrendiség."
Tokeletes megfogalmazas. Oriasi zagyvasag az egesz, teljesen ertekelhetetlen. Luthor meg egy nagyon rossz vicc. Ejj-ejj, WB, nagy akarasnak szaras lett a vege. Szomoru.
Raadasul ugy nez ki, eleg sokat fog termelni a film, szoval megeshet, hogy nem erdekli majd oket a kritikai visszhang es mennek tovabb ezen az uton :( -
[2015] - (imdb) - "The Revenant" - 9/10
(2016.03.26) (157 perc, amerikai)
Volt már ennél jobb filmje Leonak? Volt.
De akkor is megérdemelte a szobrocskát. Feszült, kemény film, férfias munka volt.
Hardy is jól nyomta.
Köszi srácok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
"hé bájgúnár... egy mesterlövést..."
-
Batman vs Superman
Képi világa egész jó volt. Ami nagyon nem tetszett, az a verekedős jelenetek, amik már-már a korai Bud Spencer filmeket idézik, egyszerűen nevetséges, ahogy a statiszták várják a pofonokat. Egy rendes koreográfus elfért volna, mert a 3D és a CG már nem viszi el a hátán a filmeket. -
Ez mennyire így van. Sokan bekajálták ezt az "új Bondot", merthogy ez végre kemény és nem az a bájgúnár meg mittomén, aha.
Csak éppen kozben elfelejt kémnek (pláne szupernek) lenni, szimpatikusnak lenni, vagy egyáltalán BÁRMILYENNEK lenni ami kedvelheto és kozben csak menekul a cselekmények elol, nem alakítja azokat. Kémnek nem kém, macsónak macsó de pont nem J.B. az a karakter akinek macsónak kellene lennie és még segghulye is. Egy szánalom az egész frencsájz immár, remélem nem vállal új filmet Daniel (Mendes tuti nem). -
Á, zóóó...
Tikal: nem kell mártírkodni.
Abban a hitben írtam, hogy a spoilerben említett alakra reagálsz. Nagy kaland.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.26. 18:51:42 -
Nem nem láttam még egyet sem....
ettől függetlenül ugy rémlik hogy Hux többször is ellenkezett Kylo-val, de nem tortent semmi, es ugyan nem láttam a Star Wars filmeket, de ha jol tudom Darth Vader kivégezte egy par parancsnokát a Birodalom visszavágban...szóval igen, nekem ebből az jött le hogy tőle még nem rettegnek annyira, de majd te elmondod mi volt mert én nem láttam a filmeket, csak találgatok...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.03.26. 18:44:33 -
Kylo-ra gondolt szerintem, Te meg Darth Vödör-re -
Kylora gondol, nem Vaderre... -
"tőle még a parancsnokok sem féltek...."
Ezek szerint, nem láttad a Star Wars filmeket.(?!) -
Uh, és? Ő attól meg csak egy tanonc, messze van még a félelmetestol, tőle még a parancsnokok sem féltek.... -
Batman v Superman
Sokan hülyének néznek, de én szeretem Snyder által kreált látványvilágot, vállalom. Igen, szűrők, lassítások, parasztvakítások, de van egy következetes stílusa és sokkal jobban hozza a comic hangulatot, mint bármelyik Marvel adaptáció. És ez a sötét de kissé realista hangulat, szerintem brutáljó, Batman bevadulása borzongató.
Na, most a forgatókönyvet már kevésbé tudom dicsérni következetességgel. A film első másfél órája sokszor unalmas. Hiába vannak rövid jelenetek, hiába van feszesebre vágva, hiába segítenek rá egy-egy rövidebb akcióval, valahogy nem épül fel normálisan, hiányzik a harmónia. Olyan, mintha random lennének összevagdosva, összehajigálva a jelenetek, és csak épp arra ügyeltek volna, hogy legyen benne időrendiség. Emlékszem, pont ez volt a bajom a Jupiter felemelkedésével. Ugyanezt a mindenbe belekapós, kaotikus történetvezetést tapasztaltam ott is. Emellett egyszerűen felháborító, hogy Batmannek (nem Bruce-nak) , a nagy összecsapásig másfél óra alatt mindössze egy jelenete van. Leszámítva a felbukkanást, ami nagyon hangulatosra sikerült. És hát Supermannel is hasonló a helyzet. Néha megmutatják, ahogy teszi a dolgát, szokásos módon tét nélkül, de súlytalan a jelenléte. Luthor pozitív csalódás. Ripacsabbra számítottam, de tulajdonképpen egész elfogadható volt a játéka, sőt sokszor még vicces is.
Az utolsó 40 perc, és a nagy összecsapás egyéttelműen szépít, de sajnos marad a keserű szájíz. Úgy voltam vele, hogy ha a MoS szintjét hozza, akkor én már boldog leszek. Legnagyobb jóindulattal is csak hasonlónak tudom megítélni, de jobbnak semmikép.
6/10 -
Tény. Mióta szinte különálló filmágazattá vált a reboot és a folytatásgyártás, azóta nem kell félteni a producereket. -
A Marvel cinematic universe elott ez a kepregeny adaptaciokra is igaz volt igencsak vastagon. -
"Kylo nem a galaxis legfélelmetesebb ura, az Snoke akar lenni :)"
Csak épp fogadalmat tesz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vader sisakjának és szellemének
hogy befejezi, amit az elkezdett.
S a tulajdonos bizony félelmetes volt. -
Öltözködés, smink. A mai kislányok már hamarabb kezdenek el úgy öltözködni mint egy felnőtt, mint mondjuk 10 éve, ez tény, de ettől még nem lett nagyobb a mellük.
Kylo nem a galaxis legfélelmetesebb ura, az Snoke akar lenni :)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.03.26. 14:38:35 -
Meglátjuk a "Ghost in the Shell"-t - remélem, nem nagyon bafarintják el.
Tartok tőle, hogy a nem kellemesen csalódás esélye számottevő.
Ha valakinek nem jönne át: http://www.imdb.com/title/tt1219827/
Ghost in the Shell (original title)
Action, Crime, Drama | 14 April 2017 (USA)
Stars: Scarlett Johansson, Michael Pitt, Pilou Asbæk
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.26. 14:14:54 -
Én most igy hirtelen egyedül a Kenshin-re emlékszek ami vállalható volt anime megfilmesitesk közül:D -
Az okát nem tudom, de az furcsa, hogy akkor azért jobban be lehetett löni ránézés alapján ,hogy ki nagy korú és ki nem , ma meg ránézésre 2x évesnek látod a 13-17 éveseket. persze vannak kivételek mindenhol.
A lényegen nem változtat, Lara szerepére nagyobb mellekkel rendelkező színésznő kéne aki izmosabb is ,nem egy csont vékony deszka.Ezzel nem a tudását vagy a szépségét akarom lenézni,de erre a szerepre nem ő lenne a befutó.
Ez miatt Kylo sem jött át a SW-ben mint gonosz, mert elkapott a nevetés mikor megláttam milyen feje van, kiálló fülek, nagy orr ,csálé fogak, mindezt megfejelve vézna testtel, hát nem így képzeli el az ember egy galaxis legfélelmetesebb urát.
ÉS sajnos ez a trendi , mert ahogy látom a szereposztásokat a következő filmekre mind hasonló nyeszlet szinészek vannak ott, pokember, han solo spin off, stb...
Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.03.26. 13:40:13 -
miért, a mostani tiniknek miért van akkora? speciális tápszeren nőttek fel vagy mi? Az hogy ma többen kirakják, még nem jelenti azt hogy nagyobb is van nekik mint 20 éve volt az akkori tiniknek...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.03.26. 12:52:13 -
ez inkább gyűrűk ura... -
Én mindig vevő vagyok adaptációkra, remakekekre, rebootokra. Sokakkal ellentétben a készülő filmet és az eredetit külön tudom választani és önmagában értékelni. Örömmel fogadom az összes anime adaptációt. Kezdhetnék az Evangelionnal. Aztán FMA és egy epik Gundam mondjuk UC-ből...:D -
"Viz Media have revealed their plans to partner with Hollywood’s “United Talent Agency” in an effort to produce more live action adaptations of their anime and manga, an event that many have been concluding will be the desecration of yet more beloved franchises.
Hollywood has been known to produce anime adaptations of varying quality, and whether it be due to making unnecessary changes, poor costumes or downright unfaithfulness mention of “Hollywood anime adaptations” now strikes fear into the hearts of more than a few anime fans.
Not much else was revealed on the subject, in particular who the next victim will be…"
-
[2015] - (imdb) - "007: Spectre" - 5/10
(2016.03.24) (148 perc, brit és mások)
Nem a francia hölgy, hanem az osztrák Christoph Waltz emelte fel 5 pontra.
Elkeserítő, hogy mennyire egyszerű egy sok évtizednyi múlttal bíró, nőfaló szuperkém (film- és könyv) idolt szerelmes p*csfejjé alakítani - csak 4 (!) dilettáns forgatókönyvíró és 3(!) író kell hozzá.
Mindezt meghintjük egy PG-13-al és kész a 007-es sírboltja - véshető is a márványra: R.I.P. James Bond. -
Legyen Megan Fox, Kat Dennings vagy Ariel Winter... -
Ne legyél már személyesen megsértődve, mintha legalábbis a húgod lenne...
-
Nem. -
Seten #92818 A reboot-ban is van melle.
Ezzel ellentétben: #92795 -
Prof William #92817 Lara már az új reboot játékokban sem egy kebelcsoda, és ahogy hallom a rebootot veszik alapul. Nem lenne rossz élőben látni Yamatai szigetét. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi az, hogy batman öl? Robbangat, lövöldözik és ott tuti meghalnak a rosszfiuk. Nem az álomra gondolok az oké. Túltolták doomsday nagy energia izéjét, már idegesítőre. Aquaman pozolgat a kamerának, miért? Ezeket az álom jeleneteket sem kellett volna eröltetni. BvS harc semmi sem volt. Batman mint egy rossz kisfiú szarrá veri a kb. magatehetetlen Superman-t. Fú, de ügyes. Egyedül, ami tetszett az a Batmanes rész mikor a rendőrök mennek be a lepukkant házba és ott van az "ördög" is. Az ott elég horroros, sötét Batman-es volt. Remélem a Batman film hasonló stilusban fog elkészülni!! WW zenéje meg, mint egy rossz western film. Sokkal többet kaptunk Superman-ból is. Batman nem sok mindent csinált. -
Batman v Superman
Hat emberek ez kegyetlen rossz volt. Batman nagy kedvenc karakterem, de tenlyeg, de amit itt tettek vele az gaz. Maga Afflek meg a kinezet sztem nagyon jo! A tobbi az nem. Tul huztak az egeszet, ami a lenyeg lett volna az nem lett a lenyeg meg ahh... Teszik bele a sok adagelok azt elcseszi az egeszet. Nagyot csalodtam. 3D = 0, es idegesito volt mar ez a sok behangoskodas meg robbanasos zugasos szanaszet recsgropogfenylikdurranrobban ize.
Szomoru vagyok... -
Seten #92814 Nem érted a lényeget.
A karakternek van egy arculata amit a játék megjelenése óta ismerünk. El lehet ettől térni a filmen, játszhatná akár Melissa McCarthy is a figurát (neki MELLesleg nem kis cicje van) de hiteles lenne? Tetszene? Nem hinném. -
Pedig ugy kell értelmezni ahogy le van irva, meg kéne tanulni azt is, hogyan értelmezd a szöveget.
Anynit irtam, hogy aki most 30 éves néha annak nincs akkora melle mint a mostani tiniknek .Ahogy azon a képen kinéz a szinésznő,meg talán a 8 éves korosztály "büszkélkedhet".
ÉS nem kell berágni, nem a színésznő képességeit fikáztam vagy ,hogy nem szép, csak azt akit meg akar formálni a filmben az nem ilyen testi adottságokkal rendelkezik. Ennyit és nem többet.
Ez kb olyan mintha egy body builder filmben egy páva gyerek 40kilósan akarná eljátszani azt aki megnyeri a mr univerzum címet, sztem elég furcsán venné ki magát. Vagy még igy is kiállnál a páva gyerekekért, hogy milyen jó szinész ? -
Túl kottás, legalábbis a Deadpool-ban elég nagydarabnak tűnt. -

-
Legyen Gina Carano Lara. Őt pedig színészkedni képes emberekkel kell körül venni, hogy senkinek ne tűnjön fel mennyire korlátolt e téren. És kész is a jó film...:D