106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
-
Ecto-1 a legjobb akkor is.
-
Holmi hulladékzenésassassintrailer helyett ezt nézzétek meg:
"Custom Car Creations: Brothers Build Incredible Replica Movie Cars
-
Minden relatív.
A kedvenc zenei stílusomban is mutatok neked tucatnyi hulladékot - a saját szubjektív megítélésem által szűrve, értelemszerűen.
Itt találsz pár hulladékot. Pedig szeretem a trance-t. -
ezt úgy mondod, mintha fos zene csak abban a rétegben akadni :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(ez persze relatív) -
Hát azért a dubstep és társai stílusban akadnak... -
Azt hiszem ezt nem nekem kell megmondani, hanem azoknak akik ezzel foglalkoznak, mindenesetre azt meg tudom mondani, hogy ennél fosabb zenét nem lenne könnyű találni....
Nem tudom melyik az a két trailer, megnéztem most párat, de semmi érdekes... -
Ezt nyomták volna alá elcsöppentem volna.:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
hát nem egy battlefield 1 trailer az biztos!
-
Milyen zene illene alá? Ajánlom a Unity és a Syndicate trailereket, amikhez az Ubisoft pont ilyen beteg zenéket választott.
Egyébként szerintem maga a trailer is borzasztóan gyenge. -
:v
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.12. 17:21:40 -
tessék az előzetes jó zenével :D
-
Ha valaki még nem látta az Assassin's Creed trailerét akkor ajánlom, hogy hang nélkül nézze meg és tegye be alá a kedvenc számát, jobban jár....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem is emlékszem mikor láttam utoljára ilyen elbaszott egy zene választást trailer-hez, nem is akarom többet megnézni...megy neki a dislike
Legjobb comment a videó alatt: "I hope there's no glitches"
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.05.12. 16:56:43 -
Nyiri #93396 Egy szakmai körökben forgó ismerősöm mondta, hogy a Deadpool elején a kimerevített kép a főcím alatt az egy realtime engine. Azért ez meglepett... Lehet másoknak ez ismert volt, de én meglepődtem. -
hiper KOCKA #93395 -
-
HoldenC #93393 -
HoldenC #93392 Sziasztok!
Tag vagyok egy FB csoportban, és egy nagyon nehéz feladvány a mai! Nézzetek be, hogy ki lehet a képen?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206253114627267&set=gm.475428869322438&type=3&theater -
A nagy dobás
Whaddafuck? Nekem néhol még így is túl magas volt a magyarázás, de azért többnyire felfogtam, hogy mit miért, mi miért. Az utolsó percek azért erősek voltak az elbocsátásokkal, hiába tudja az ember előre. VIszont nagyon jól, nagyon értelmesen lett bemutatva, hogy mi is történt és az átlag ember számára érthetően. Néha kicsit mintha egy dokumentum filmet néztem volna, bár nem bánnám ha ilyenek lennének.
7/10 -
Általában bírom Rob Cohen filmjeit (my fault).
De ha jól emlékszek te 3-szor is elmentél megnézni a Furious 7-et mint ami számodra csillagos 10-es... stimm? Nézd vissza róla az értékeléseket. Van aki 3-asra értékelte itt. Te felhúztad, más lehúzta... pont mint most, csak az értékelő(k) és a film(ek) változtak. -
nálam mondjuk nem, de a rendező személye se nyűgözött le, szóval csak van abban az értékelésben valami :) -
Lehet többeknek be kéne írni az aláírásába ami ik2-nak is bele van írva hogy "szigorúan magánvélemény"... nem láttam a filmet, de ha láttam volna se biztos hogy ugyanúgy értékelnék mint egy kritikus. A 9/10 meg az ő szubjektív magánvéleménye a filmről. Nálam is volt olyan hogy bedőltem egy magas imdb értékelésnek vagy filmes blognak és ez alapján néztem meg egy filmet de nem tetszett túlzottan. Vagy fordítva: egy alacsonyabb értékelésű bejött. De itt is annyi különböző értékelés van ugyanazokról a filmekről (pl. szuperhősfilmek) hogy éjt nappallá téve lehetne vitatkozni azon hogy most rossz-e a film vagy jó.
-
Szó sincs erről. De azért azt el tudom képzelni, hogy blockbustereket, akciófilmeket, thrillereket legalább NAGYJÁBÓL el tudnak találni a kritikusok. Ha 13%-uk találta csak elfogadhatónak, az szinte kizárólag rosszat jelent, de még mindig lenne esély rá, hogy tévednek, viszont ilyen stáb mellett ez ki van zárva. Ez egy fos, látatlanban meg lehet mondani.
Illetve ha ez a - kolléga szerint - feszült thriller 9|10, akkor vajon menni nála a He7edik? (csak hogy műfajon belül maradjunk)
Szóval érted, ugye? Vajon ki téved rohadt nagyot, így látatlanban? :) -
Ezek szerint nálad a rotten százalékos értékelése dönt egy filmről, nem te... fasza. -
Remek színészek :D -
Mármint ez? -
A kis herceg (2015)
8/10 -
Alex Cross
Igazi nyomozós, akcióthriller, rég vártam egy ilyenre... pedig nem épp idei film de eddig valahogy elkerülte a figyelmem... Rob Cohen egyik legjobb filmje. Ez nemcsak egy thriller, ezen lehet izgulni emberek... karakteres, kemény, fordulatos és letarol pszichésen mint egy úthenger. Leizzadtam...
9/10 -
Amerikánus Kapitány és háborgó kis barátai
6 pont / no comment
Cloverfield lane 10
5 pont
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.05.09. 09:27:18 -
Esetleg azon lehetne még elgondolkodni, hogy miért van feltétlenül szükség a képregényfilm jelzőre/besorolásra? Sokan úgy csinálnak, mintha ez ennyire egyszerű lenne, hogy képregényfilm=szar. Holott ugyanúgy megvannak a szintek ezen belül is, egy csomó minden függvényében.
Pl. az alapanyag minősége: nyilván sokkal nehezebb egy - akár csak - univerzálisan szórakoztató filmet kihozni egy Tini Nindzsa Teknőcökből, mint egy Deadpoolból. Ezeken belül is bejátszik egy halom szempont: a megszólított korosztály, az eredeti mű célja, stb.
Vagy ott vannak a rendezők: nyilván egy Ang Lee vagy egy Nolan mélyebb cuccal fog előállni, mint egy Snyder féle kókler.
De nagyon fontos lehet a stúdió keze nyoma is, ezzel együtt a költségvetés, a film - profiton túli - célja, stb., kb. végtelen a sor.
Magyarul a végén a folyamat kiköp magából egy Sötét lovagot vagy egy Bosszúállók első részt, de néha csak egy Batman & Robin vagy egy Hihetetlen Hulkot, esetleg egy Fantasztikus négyest.
És akkor még olyan folyamatokról nem is beszéltünk, hogy mennyit számít, hogy látsz-e egy franchise-on belül mindent, mire eljutsz mondjuk egy Polgárháborúhoz. A minőség ellenére egészen másképpen fogod megélni, ha ez életed első Marvel filmje, vagy ha megvolt már mind - függetlenül attól, hogy tetszettek-e.
Így aztán szerintem semmi értelme haragudni a képregényfilm műfajára, vagy egyként kezelni azt. Persze azt az érzést is megértem, amikor kijön pl. egy Dr. Strange előzetes és mindenki már csak legyint egyet, hogy itt az n+1-edik Marvel kacat, nincs itt semmi látnivaló. Legkisebbet tévedni úgy lehet, ha mondjuk rendezőket néz az ember: Russoék összehoztak egy eléggé jó Tél katonáját, utána - állítólag, mert még nem láttam - szintet léptek a Polgárháborúval, tehát érdemes figyelni rájuk. Vagy mondjuk felültem a székben én is, amikor láttam, hogy Edgar Wright elkezdett dolgozni a Hangyán, csak ugye tudjuk, hogy semmi nem lett belőle.
Még itt is mellé lehet néha fogni kicsit, pl. Whedon az első Bosszúállók után mellé ment a másodikkal, de elvileg erről nem is igazán ő tehet, a stúdió nyomta agyon a forgatást és a végeredményt is, illetve azért nézhetetlen például nem lett, csak ugye jó sem.
Ezért érdemes esetleg egy csak logójában teljesen azonos franchise-t részenként kezelni.
Ha pedig valaki végtelenül irtózik már ettől az egésztől, én azt is meg tudom érteni, de az tényleg csak egy személyes ízlésbeli dolog, és úgy is kell kezelni. Leírod, hogy köszönöm, de nekem ebből ennyi elég volt, mert nem találom meg benne azt, aminek szerintem ott kéne lennie, oszt' jónapot. De egyből a vizes lepedőt ráhúzni egy komplett műfajra, és annak az élvezőire? :D Hát ez nagyon gyerekes. -
Nem baj... sosem az a lényeg hogy mindenben egyetértsünk. Ha van egy vita, mindenki azt hiszi hogy mindenáron meg kell győznie a másikat az igazáról, és hogy annak a vitának most egy bizonyos irányba feltétlenül el kell dőlni... mert ha nem akkor az illetőre rátör valamiféle elégedetlenség-érzés, mint amikor nem végez el valami fontos munkát. Ezért van hogyha nem tudja meggyőzni az igazáról akkor jön a végkövetkeztetés: "te egy igénytelen kis geci vagy".
De ha egyszerűen csak mindenki elmondaná a véleményét a témáról és nem a személyről és nem az lenne a cél hogy jobbra vagy balra billenjen a mérleg, akkor akár értelmes kommunikáció is kialakulhatna.
De lehet úgy igazán filmes ízlés terén standardokat felállítani? Szerintem nem kell egyből ízléstelen alpári véglényként beállítani azt aki egy másik ember által megvetett filmet magasztal... annyira álságos az ilyen netes fotelpszichologizálás... vitatkozzunk inkább a véleményével az adott filmről, hogy szerintünk miben téved, miben nem lát jól, és ne kezdjünk egy topikba beposztolt filmes pontozás alapján komplett személyiségrajzot felállítani az illetőről, mert ez valószínűleg még egy tapasztalt pszichológusnak sem menne. Mert annyira kevés a hozzávaló hogy ebből nem lenne egy kész profil soha. -
"Igaz, én ázsiai filmeket se nézek, lehet ez a gond."
Már megint...
Ne ripsoztolj úgy nekem, mintha én léptem volna rá a tyúkszemedre! -
És ezt 1-2 hónap múlva újra el fogjátok játszani. És újra és újra és újra és újra és újra és újra... -
DantesHUN #93376 Igen, sért a dolog. Rohadtul unalmas, hogy ki jön egy képregényfilm és azt kell látnom, hogy mekkora igénytelen aki ilyet néz és jajdeborzasztórémes mocsokszeméthoollywood miért ilyen filmeket csinál.
Most nem azért, de vagyok annyira igénytelen, hogy például az emlált években jóval több színdarabot láttam, mint képregényfilmet. Most akkor talán ezt dörgöljem mások orra alá?
Talán mondjam azt, eleve egy igénytelen hülye aki aki FILMET néz, színház helyett? Valahogy nekem ez nem jut eszembe. Igaz, én ázsiai filmeket se nézek, lehet ez a gond. -
gombabácsi #93375 lehet hogy csak az a bajom igazából hogy nagyon szeretnék jó szuperhősfilmet látni, mert látok benne lehetőséget hogy kihozhatnának belőle olyat amit én értékelek. ahogy pl a watchmen esetén sikerült is, vagy az ang lee féle hulkban.
-
Izlését mindenkinek tiszteletben kell tartani. Minden más már csak személyeskedés. Azt hogy kinek mi a filmek csúcsa, a színészi játék csúcsa majd maga eldönti, nem kell hozzá lekezelő komment. Te nézd a CGI nélküli drámát én nézem a CGI filmeket. Te jól szórakozol? remélem, mert én a szuperhős filmeken is azt teszem, minden más meg lényegtelen. -
Látom, annyira megsértettnek akarod érezni magad, hog oda sem figyelsz másokra.
Én ugyanis Blasta írását rövidítettem le.
Amúgy meg nem izgat, hogy másnak mi fontos filmes témakörben, mindaddig, míg engem nem kezdenek el zrikálni. Akkor harapok. -
DantesHUN #93372 Nem. Ahhoz képest, hogy mennyire okosnak tartod magad, mégse vagy képes egy egyszerű dolgot értelmezni. Figyelj már. Én talán hülyézlek téged amiért japán vagy kínai vagy filmeket nézel? Nem
Talán beszólok ,hogy mit merészelsz ilyen filmeket nézni? Nem.
Talán minősítem azokat az embereket, akik ilyen filmeket néznek? Nem
Talán itt sipákolok ,hogy jaj de utálom a sok ázsiai filmet miért kell már megint ilyet olvasni. Nem.
Akkor meg? Talán ezt várnám el, fordítva is.
-
DantesHUN #93371 Nem, nem jól. Rohadtul nem jól. Ha utálok egy filmet, mert tudom ,hogy az nem nekem való, nem az én stílusom: nem nézem meg.
Ha nem sejtem hogy milyen lesz, kíváncsi vagyok rá, hogy miylen, de nem tetszett, oké leírom ,hogy nem tetszett.
De nem ugatok le embereket, hogy te mekkoraszarhülyegyökér vagy amiért neked tetszik. Világos?
És azt se teszem, hogy egy konkrét csoportot leszólók, mert az a csoport olyan filmet szeret, amit én nem.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.05.08. 19:19:49 -
DantesHUN #93370 Képzeld nem. Nem nézem, nem érdekel. Ilyen kurva egyszerű.