106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mindenhova posztoljak ezt a techdemot es mindenki elelvez tole :D
Technikailag tenyleg tokeletes, de minden mas?! Eroltetett, kiszamithato es ures. Gondolom valaki eloallt az otlettel, a donteshozok rohogtek egyet rajta, hogy erre aztan ok nem adnak peznt, mert a Pixar ennel sokkal jobb. Ket esernyo sztorijaban tobb elet, erzelem es mondanivalo van, mint ebben.
Bazz, meg ket vulkaneban is :D -
Borrowed time (link) - egy short a PIXAR alkotótiól (szabadidejükben csinálták ha minden igaz)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.10.15. 00:12:57 -
pont neki való ez a szerep... :D -
Seten #94569 Blood Father
Egy igazi B-film, mégis érdemes volt megnézni mert végre nem egy kliséhalmazból álló akciófilm.
Mel Gibson pedig félelmetesen meg van öregedve. :( -
-
2005 zokogott. -
csak egy helyen néztem mondjuk, de oké. És ez meg egy érdekes screenshot... :D -
Hogyne lenne felirat... és a minőség is dvdrip. Épp most kezdtem nézni és elég jó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
jó helyen nkeresed, akkor megtalálod. De szinkronra ne számíts. De magyar felirat sincs amennyire láttam... -
ezt csak netflixen lehet nézni vagy van offline verzio is belőle , esetleg magyar felirat vagy szinkron? -
The Siege of Jadotville (2016)
Áállat... így, két á-val... pont valami háborúzós lövöldözőset kerestem, és rátaláltam erre. Nekem átjött, márcsak a hangulat miatt is. Az meg hogy Netflix-es rátett egy lapáttal. Több filmet kéne csinálniuk.
8,5/10 -
Ja elnézést.
Igen a 2015-ös, mostani. :)
Amúgy a 2013-as és 1994-es is fasza. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.09. 09:32:06 -
Erről a filmről van szó?: Kicsiviel pontosabb infót is adhatnál néha... :)( - (No Escape (2015))
Vagy esetleg más, ugyanilyen címűről?
-
-
-
No Escape
Brutális.
Manapság híjján vagyok a jó filmekkel.
Ez az, 8/10 alatt eszembe nem jutna értékelni. Nekem az ilyen filmek nagyon tetszenek, izgalmas az első perctől az utolsóig, színészi alakítás is a toppon részemről... Minden percét élveztem, megérte. Ezt ritkán mondhatom el az elmúlt 1-2 évben. -
Most neztem ezt a Központi Hirszerzest en is. Hat nem is tudom, miert kellett ezt a filmet leforgatni... inkabb szomoru voltam, mint hogy nevessek. Gagyi. -
mármint?
-
Ugyanigy éreztem én is. -
Zátony
Egynek simán elment. A főszereplő egy percre sem lógott ki a szerepből, a felvezetés, bár kicsit klip szerű, de rendkivül hatásos, és a képi világ, a kamera kezelés kifejezetten első osztályú.
Azonban a feszültséget rosszul adagolja, ahol igazán beindul, ott már a rossz CGI és a cápa röhejes cirkuszi showja megöli a hangulatot. Karakter felépítésnek, mondanivalónak sok helye nincs, cserébe a film sem hosszú, talán még másfél óra sincs meg. Bőven látni rosszabbat is, egy szörfös-cápás filmre vágyó, pont azt kapja, amire számít. Néha jó egy ilyen faék egyszerű egyenes filmet is megnézni. -
Ha kivesszük a cgi-t meg a speciális effekteket milyen kiábrándítónak hat már az egész. :D -
Én azt hittem már Rangerek lesznek, és alapvetően nem vagyok az eredet sztorik ellen, de ez egy kicsit rontott a dolgon. A kamera kezelésben is volt valami furcsa, amit nem tudok most így megragadni. Elég genericnek tűnik, de majd meglátjuk. Viszont a film elején s végén a logó alatt, mintha az Is she with you taktusai szólnának...
-
jó persze, meg lehet magyarázni, de attól még ez sok filmben van így, és nem feltétlenül azért, mert hozzátesz a sztorihoz. Egyszerűen csak a filmekben a gyerekek többnyire mini-felnőttek. De köszi, az I am Samben ez nem okozott gondot. És itt sem igazán gond volt, csak sokkal jobban szembe ötlő volt számomra. -
"csak hát a 13 éves lány úgy viselkedett, gondolkodott és beszélt, mint egy 30 éves"
Egy ilyen idióta(ává)/alkoholista(ává vált) apa mellett kénytelen is volt gyorsan felnőni.
//Gondolom, az "I Am Sam"-mel is az lehetne a gondod, hogy Dakota karaktere túlságosan felnőttes... vagy a 7-beon-bang-ui seon-mul (Miracle in Cell 7)-beli kislányt is lehetne kritizálni érte... -
Központi Hírszerzés
Kevin Hart elég hit or miss nálam és legutóbb a Ride Along 2-vel nagyon miss volt. Annyira, hogy nem is bírtam végig nézni rendesen. Viszont itt konszolidáltabban adta elő ezt a pattogós rutinját. Mellette Rock is jól nyomta. Jól működik a párosuk, kellően humorosak voltak, hogy azért eladják a filmet. Ami szinte Tom Cruise Kéjjel nappaljának a copyja. Mondjuk meglepően sokáig sikerült fenn tartani a kérdést az igazsággal kapcsolatban. Bár Rockból kiindulva lehetett feltételezni a végkimenetelt, de sikerült egy kicsit elbizonytalanítaniuk a közepére. Úgy hogy egynek mindenképp jó volt. És reménykedem, hogy a Jumanjiban is legalább ilyen jók lesznek.
6/10
Rendes fickók
Nem vagyok Shane Black legnagyobb rajongója. Bár ez inkább az őt körülvevő hype miatt van, mintsem a művei miatt. Crowe és Gosling telitalálat. A karakterek telitalálat. A story? Gyenge. Hiába a jó helyzetek és a karakter reakciók, de egyszerűen nem viszi el a sztorit a hátán. Hiába buddycop és nem a story a lényeg, de kell valami jó alap, hogy lehessen élvezni. Gondolom Black nem tudott máshogy női karaktert behozni a nyomozás mellé, így maradt Gosling karakterének a lánya, csak hát a 13 éves lány úgy viselkedett, gondolkodott és beszélt, mint egy 30 éves. És jó volt ő is, csak nem tudtam ezt nem észrevenni. Mindenesetre jöhet egy folytatás, mert bőven van benne lehetőség.
6/10 -
Az eredeti történeteket már ezer éve elmesélték. Onnantól kezdve csak újabb és újabb variánsok vannak. -
Dehát ezek ilyen B kategóriás filmek nem? Vagy mire a meglepődés? -
Estére keresek filmet...
Hopp, mikbe botlom:
"The Swap" (2016)
- Plot:
"When two friends (Ellie O' Brien and Jack Malloy) text each other for one another lives, they swap minds, and bodies. They must find a way to switch back before it's too late."
/// Ugye ismerős?
"Wrecker" (2015)
- Plot:
"Best friends Emily and Lesley go on a road trip to the desert. When Emily decides to get off the highway and take a "short cut," they become the target of a relentless and psychotic trucker who forces them to play a deadly game of cat and mouse."
/// Ugye ez is ismerős?
Ennyire nincs már ötlet a filmgyártásban?
-
-
Alvilagi jatekok (Lucky Number Slevin)
8/10
Ez egy jol eltalalt film, ha ugyanolyan jo szineszi jatek lenne benne, mint a Kozonseges Bunozokben, siman egy szintre ertekelnem azzal.Igy egy kicsit elmarad tole, de ettol fuggetlenul remek kis movie.
Ilyenekbol kellene tobb, nem a mostani idokre jellemzo kozepszar szintu filmekbol. -
Mentol #94542 Extraction (2015)
Fú, ezt épp hogy végig tudtam nézni... Nagyon videotékás a sztori, a megvalósítás, a színészkedés pedig még annyit sem tesz ki. Nem ajánlom. -
Popstar never stop stopping
imdb-n majdnem 7/10esen all. Szerintem max 3/10
Ez egy gyengye SNL skitnek elment volna. Felig meddig nezhetetlen szar volt. -
Oroszlánszív
Igazi b-film annak minden gyöngyszemével... vandamme pofánrugásait meg tanítani kéne. :D
Attilánál konkrétan behugyoztam a röhögéstől. :D Mintha egy játéktermi verekedősjáték képernyőjéről kúszott volna be a 3D-s világba. A macskájának kinyalta a seggét miközben embereket vert félholtra. :D 7/10
Utoljára szerkesztette: vérpocok, 2016.10.06. 21:51:10 -
Skiptrace
Jackie Chanes film. Diszkont Rush Hour.
Jo volt latni Jackie-t de ez nagyon gyengusz volt.
A zenek meg egyesen UBER idegesitoek voltak. Szar zenek, szar helyen, tul hangosan. Meh.
Jackie Chan fanok megleshetik de amugy messze kerulendo. Nagyon felejtheto.
4/10 Jackie miatt. -
hiper KOCKA #94538 Race 2016
A fiatal feka srác akkor viszi be az első gyomrost Hitlernek, mikor szinte sétálva lefutja a fasisztoid birodalom felsőrendűbb genetikai összetételű olimpikonjait 100-on... szegény Hitler bácsi a kaotikus berlini közlekedési dugók miatt nem tud ott lenni időben a díjátadón, és nem tud gratulálni Owennek. Nézzük el neki.
Majd következik egy távolugrás, ahol már az elején sejteni kezdik a szorgos rendezők, hogy kétszer ekkora homokozót kellett volna építeni. Második arany...
Emeljük a tétet: legyen ezúttal 200 méter... Owen gyakorlatilag már azelőtt beér a célba, hogy elhangzana a lövés... führerünk feláll a székéből és gyorsan elsiet... valszeg a sok töltött káposzta lehet a ludas. Harmadik arany...
A 400-as váltó kezdetekor össznépi gyomorgörcs tör a náci felsővezetésre... kezeiket tördelve ülnek a székükben. Erőtlen kísérletet tesznek a filmes forgatás megakadályozására. Goebbels sanda pillantásokat vet a jobbján ülő nagyvezér arcberendezésére, amely olyan vonásokat vesz fel mintha egy zsidó szaküzlet előtt sétálna el... negyedik arany...
Igazából nem is maga az olimpia meg a versenyekre való felkészülés az amiről a film szól, hanem a diszkrimináció és a kirekesztés, a feketék és mások jogainak csorbítása, amely hasonló méreteket öltött mind Berlinben , mind New Yorkban... és pont ez a meglepő hogy ebben a tekintetben nem volt éles kontraszt a Birodalom és a kapitalista nagyhatalom között.
Semmi más nem mondja el jobban az álságos képmutatást és az önellentmondásos zűrzavart ami a rendszerből áradt, mint az hogy mikor Owens az olimpia után hazaérkezett és elment a tiszteletére rendezett vacsorára, csak a gazdasági bejáraton keresztül voltak hajlandók beengedni... [agyfasz]... mert ugye a szabályok szerint a feketék nem léphetnek be egy előkelő szálloda főbejáratán.
Sőt, még az amerikai kongresszus sem akarta elismerni a teljesítményét, hanem majd a halála után kapott valami posztumusz kitüntetést.
Úgy gondolom nagyon tanulságos kis film volt ami komoly, felszín alatt húzódó társadalmi problémákat kapargat.
8/10 -
Seten #94537 "Masfel ora komolytalan komediazas"
Akárcsak az 1984-es változat. ;) -
Nem, nem azert nem tudtam nezni, hanem azert, mert nem tortent gyakorlatlag semmi 40 percen keresztul.
Addig unalmas volt. -
Amilyen minőségek kinn vannak belőle, nem csoda hogy 40 percig bírtad nézni... ez aztán a vaslogika, hogy egy látványfilmbe belekezdesz cam-osan... -
Ez teljesen reális, elvégre szubjektív szemszögből lett értékelve. Viszont ha globálisan nézzük sem áll rosszul, mivel elég jó az imdb arány is. -
Adok neki meg egy eselyt, mert kb 40 perc utan nem birtam tovabb nezni.