1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #94548
    Központi Hírszerzés

Kevin Hart elég hit or miss nálam és legutóbb a Ride Along 2-vel nagyon miss volt. Annyira, hogy nem is bírtam végig nézni rendesen. Viszont itt konszolidáltabban adta elő ezt a pattogós rutinját. Mellette Rock is jól nyomta. Jól működik a párosuk, kellően humorosak voltak, hogy azért eladják a filmet. Ami szinte Tom Cruise Kéjjel nappaljának a copyja. Mondjuk meglepően sokáig sikerült fenn tartani a kérdést az igazsággal kapcsolatban. Bár Rockból kiindulva lehetett feltételezni a végkimenetelt, de sikerült egy kicsit elbizonytalanítaniuk a közepére. Úgy hogy egynek mindenképp jó volt. És reménykedem, hogy a Jumanjiban is legalább ilyen jók lesznek.

6/10

Rendes fickók

Nem vagyok Shane Black legnagyobb rajongója. Bár ez inkább az őt körülvevő hype miatt van, mintsem a művei miatt. Crowe és Gosling telitalálat. A karakterek telitalálat. A story? Gyenge. Hiába a jó helyzetek és a karakter reakciók, de egyszerűen nem viszi el a sztorit a hátán. Hiába buddycop és nem a story a lényeg, de kell valami jó alap, hogy lehessen élvezni. Gondolom Black nem tudott máshogy női karaktert behozni a nyomozás mellé, így maradt Gosling karakterének a lánya, csak hát a 13 éves lány úgy viselkedett, gondolkodott és beszélt, mint egy 30 éves. És jó volt ő is, csak nem tudtam ezt nem észrevenni. Mindenesetre jöhet egy folytatás, mert bőven van benne lehetőség.

6/10