106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Selminar #94933 Arrival
Hogy ez mekkora unalmas marhaság volt, szentségtörés egy lapon a Kapcsolattal emlegetni, elbújhat mögötte.
atomotnekik/10 -
Én sokkal rosszabbra számítottam, de nagyon kellemes csalódás volt. -
Skiptrace - A zűrös páros
Ami az idősebbeknek Bruce Lee volt, az nekem már Jackie Chan. Gyerekként imádtam a filmjeit, és bár ez elmarad a legjobbjaitól, de azért egyet megér. Pörgős szibériai, mongol és kínai road movie egyszerű és előre látható történettel. De Jackienek 60 fölött is még mindig megy az ugrabugra.. :D
5/10 -
National Geographic. Ott 0-24 ez megy... -
Ancient Aliens dokusorozatban pont ilyenekről van szó, meg persze sok másról, de lehet találni ebben a témában is epizódokat. -
Most, hogy jönnek az Ünnepek, tudtok ajánlani olyan filmet, amiben "tudományosan" magyarázzák a Bibliát?!
A "szeplőtelen fogantatás" mint mesterséges megtermékenyítés, a "teremtsünk embert a saját képmásunkra" klónozás és így tovább... Akár dokumentum film is lehet valami okos csatornáról. Előre is köszi!
-
Jurassic World
Jó sokáig kondicionáltam magam erre a filmre, hogy véletlenül se úgy üljek le elé, hogy egy jó filmet, vagy egy Jurassic filmet fogok látni. De így is sikerült felhúzniuk, és ami a legrosszabb, a sok visszautalással, sikerült a régi rajongásomat is bevonniuk a képbe. Így még jobban fájt.
Egy szereplővel tudtam csak teljesen azonosulni, a lúzer informatikus, régi Park-os pólós sráccal a filmből, akit lenéztek, leszóltak, direkt arcon röhögtek, csak azért, mert ő dínókat várt, de csak valami összeCGI-ozott szir-szart kapott, és aki a végén egyedül búslakodva összeszedte a dinó maketjeit, és kisétált a képből. Én is ezt teszem.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.12.11. 01:42:54 -
A Martfűi Rém
Ezt a filmet mindenkinek aki kedveli a thrillereket, látnia kell! Annyira a helyén van minden, szinte hihetetlen ,hogy magyar film. Sehol semmi a szokásos béna hazai filmes megoldásokból, a túljátszott suta párbeszédekből, meg oda nem illő pocsék zene választásról. Egyszerűen egy remekmű, ami néhol talán túlságosan is brutális. -
kutyakiki81 #94925 A démon arca
Jobban meg kellene válogatnom mire ülök be moziban. Semmit nem tudtam a filmről,plakátot láttam csak. Úgy voltam vele, ha legalább olyan jó mint az Insidious 3, akkor én jól elleszek.
Sajna ez egy borzalom volt! Dr. Seth Ember (hehehe Ember) azaz Aaron Eckhart alakítása rosszabb mint a külseje. De a többi színész sem erőlteti meg magát. De minek is tennék. A történet gagyi, vontatott, logikátlan semmi. És a hiába jön erre csavar, már semmit nem ér...
Mondjuk annyiban jó volt, hogy moziban néztem, hogy legalább a végére értem, mert otthon lehet feladom.
2/10 -
Storks
Hat ez nagyon gagyi lett. En elaludtam rajta. A golyak miert neznek ki, ugy mintha siralyok lennenek? A boss-nak meg egyenesen olyan fej formaja volt mint egy sas. -
"Maga a beharangozott nagy összecsapás rendkívül vérszegényre sikeredett.... jött 5 percnyi egymás mellett elbeszélés majd egy vérszegény bunyó".
Elhiszem, hogy vérszegénynek hatott, de a szituáció eleve determinálja a csata színvonalát, mivel nem Zod állt a másik sarokban, hanem csak egy ember. Superman mondta is hogy "ha úgy akarnám, már halott lennél..."
Szerencsétlennek nem volt elég hogy elrabolták az anyját, még erre a bőregér-képződményre is vigyáznia kellett hogy be ne pancsoljon neki túl nagyot. Szinte biztos hogy még az ereje 1%-át sem használta ki ellene. Ez majdnem olyan mint amikor hangyát veszel fel a földről és nem akarod megölni... nagyon finoman kell tartanod az ujjaidat, hogy össze ne lapuljon benne.... itt is kb. hasonló volt a helyzet... máshogyan nehezen tudták volna megoldani.
A rajzfilmes bunyókkal az a gond, hogy ott kevésbé cseszteti az agyad a fizika ördöge, sokkal nagyobb a tűréshatár, de egy élőszereplős film sose olyan mint a síkban. -
Suicide Squad
Szerencsere nem lett annyira gaz mint amire szamitottam. Egyszer meg lehet nezni.
Enchantress baromi jol nezett ki mikor darkos volt. Tetszett a kezd megfogos-csere.
Jared Leto mint Joker? Ez volt a legeslegszarabb joker eddig! Maga a karakter se csinalt semmi kulonoset es Jared se igazan adta el magat mint Joker. Es ez az ember poenkodott/prankeskedett masokkal meg alig birt kilepni a karakterbol?! Lol. Mire fel? -
Chihayafuru Part One
Hát nem lesz Part Two, az biztos...
4,5/10 -
Na erre már felkaptam a fejem. Erre kíváncsi leszek és nagyon remélem, hogy folytatja a jó sort. Harrelson meg csak jó lehet... -
De rühellem ezeket a fél szavankénti "hatás kedvéért" megállításokat... minden trailerben. -
-
Prof William #94916 Superman Vs. Bitumen Az Igazság Hajnala
Furcsa film volt. Szinte érezni lehetett az izzadságszagú erőlködést ahogy mindenféle mély JELENTÉST és a világépítést akartak belezsúfolni a filmbe.
Jó pár alkalommal szimplán úgy éreztem hogy teljesen hülyének nézik a nézőt...
Az engem legjobban zavaró dolgok következők voltak...
Az elejénSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó volt újra újraélni emberi szemszögből a Metropolisi csatát. Igazán pörgősre és hangzatosra sikeredett. De a konklúzió... Bruce Wayne bemorcizik Supermanre mert szegény ártatlan áldozatok... Azt valamiért mindenki elfelejti, hogy ha nem teszi Szupi azt amit, akkor már rég nem is létezne az emberiség. Még legjobb esetben új Isteni uraik rabszolgái lennének. De ez valahogy elsikkad és annyi marad meg belőle hogy Bühühü szegény civilek...
Ezt követte a toronyházas jelenet.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem semmi munkamorálja lehetett a Wayne dolgozóknak hogy az abalkon át látszódik hoyg egy batár nagy ufó már lerombolta a város felét, de a dolgozók csak akkor kezdenek kimenekülni az épületből amikor Bruce erre utasítást ad. Na persze...
A sivatagban aholSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lex zsoldosai egy sima bemártós rajtaütésnél ahelyett hogy lenyomozhatatlan sorozat gyártott tizenkettő egy tucat töltényeket és fegyvereket használnának, inkább mindenféle high-tech tölténnyel lődöznek, amit vissza lehet követni Lexig. De még így sem lett volna baj, ha nem Lois naplóját lövik telibe így egyedüliként rájön hogy valami nem stimmel.
Az egyik leggázabb jelenet vitathatatlanul az volt amikorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Láthattuk Bruce Wayne nagy edzős montázsát aminek semmi értelme sem volt mert Supermant kriptonit nélkül sosem győzhetné le. Pár haver még hangosen fel iis röhögött + mentek a "Hú most nem lennék Superman helyében." - beszólások.
Azon a hekkeredésen is sírva röhögtem amikor LexSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondta a hajónak, hogy csinálja meg Doomsdayt. erre a hajó szépen elmondja jó hosszan, hogy az ilyen lények annyira a természet ellen való iszonyatok hogy a Kriptoni tanács megtiltotta ezt.
- Na de hol van most Kriptoni tanács?
- Megsemmisült.
- Számítógép! Kezd a folyamatot!
- Oké.
Basszus ezt komolyan gondolták?
Maga a beharangozott nagy összecsapás rendkívül vérszegényre sikeredett. A Dark Knight Returnsban (amiből amúgy pofátlanul lop a film) sokkal élvezetesebb volt a csata.
Az utána következő raktáras Batman bunyó ezerszer élvezetesebb volt mint a "nagy" csata.
A nagy csatát pedig körülbelül két mondattal el lehetett volna kerülni. Annyi kellett volna hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És lám probléma megoldva, de persze ez nem következett hanem jött 5 percnyi egymás mellett elbeszélés majd egy vérszegény bunyó.Figyi Batman! Lex Luthol elrabolta az anyámat és megöli ha nem végzek veled.
Amit aztán az elmúlt idők legbénább békülési jelenete követett, bemutatva azt hogy ha tényleg ennyivel meg lehetett volna oldani a dolgokat, akkor tényleg felesleges volt az előző 10 percnyi faxszméregetés.
Az álomjeleneteknek sem volt szinte semmi értelmük a erőlködő "Háháh látjátok előreutalás! Darkseid értet? Leesett? Remélem leesett! Egyszer majd ez is lesz!" próbálkozásokon kívül.
Lex Luthor egy idegesítő pöcs volt. Bár meg kell hagyni azt jól játszotta. Sokkal jobban tetszett volna egy felnőtt, számító méltó ellenfél Luthor (mint a képregényekben) mint ez a diliházból szalajtott vásári bohóc.
Ami mégis a legjobban működött az Batman volt. Ben Affleck nagyon jól játszotta. Ezzel a Batmannal megnéznék egy Arkham Asylum/City feldolgozást.
Összességében a film még a marhaságokat leszámítva nézhető volt de túl sokat próbált markolni. Összeroskadt az erőltetett világépítés súlya alatt.
10/6
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.12.09. 13:39:20 -
Nyiri #94915 Megy benne a multikulti rendesen :) -
Azért jól esett látni egy (gonosz) Birdman-t egy Spider-Man trailerben :) -
A Marvel előzetesek már semmit nem érnek el nálam. Még utálni sem utálom, csak teljes érdektelenség. Megnézni megfogom, de várni már egyiket sem várom...
-
A film is tisztában van vele, hogy mennyit ér, így valami jó is kisülhet belőle... -
fácséról loptam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.12.08. 19:58:04 -
kutyakiki81 #94910 Hivatali karácsony (2016)
A bemutató valami ordas nagy durvulást sejtetett, de sajnos ez elmarad. Kb. a nagyobb poénokat a trailerben láttuk is, a többi olyan gyenge.
A történet és a lezárása is erőltetett, ahogy sok színész is. Kate McKinnon nevét most már végleg megjegyeztem, totál unszimpatikus, ha csak lehet kerülöm amiben Ő van. Jillian Bell nekem eddig sem volt vicces, ezután sem lesz.
Kerülhető darab.
4/10 -
Mellbőségben és gülü szemben verhetetlen.
De jobban néz ki a csípője a másik két női versenyzőnek. -
Daddario my love...
-
Morgan (2016)
Izgalmas sci-finek indul, aztán egy behaviorista thrillerbe csap át, ami olyan súlytalan és felszínes hogy erőlködve sem tudnék közepesnél jobbat adni rá...
Őszintén szólva azt vártam többet hoznak ki Morganból, jobban kibontják a személyét és a képességeit, vagy jobban elmagyarázzák a project lényegét aminek keretében őt létrehozták, de érdemi jelenetekre ezekből nem futotta, inkább egy gyerekes, "mindenkit kinyírok" cicaharccá alakították át a fősodort. Innentől már minden sci-fi vagy misztikus vonatkozásától megfosztották a sztorit, és egy szimpla akciófilmmé silányították le az amúgy potenciállal rendelkező keretet. Kár érte.
A szereplők teljesítménye se valami eget rengető, gondolok itt a főszereplő lányra, meg az ellenlábasára... még ha jó alaptémát választanak is, rendszerint azt is elrontják.
4/10 -
The Magnificent Seven 2016
sajnos a probléma itt is előjött... súlytalan gonosz, pedig Peter Sarsgaard jó választás volt, de alig jutott neki idő :( -
-
War Dogs
Egy jó rendezővel nagyot ütött volna ez a film, így sem lett rossz, de rengeteg ziccer kimaradt, és kicsit olyan volt, mint amikor egy rohadt nagy petárdától csak egy pisszenést kapunk.
-
The Flu
Egy félre sikerült embercsempészet után mutálódik a madár influenza és elkezd ragaszkodni az emberekhez.
Annyira furcsa volt. Az volt a baj, hogy az egész olyan mesterkéltnek tűnt, ahogy a vírust kezelték. Olyan megoldásokhoz folyamodtak, amiket nem érzek reálisnak. De lehet, hogy csak vagyok annyira naiv, hogy nem nézek ki ilyet egy ország vezetéséből. A kis csaj meg valami borzalmasan idegesítő volt. Lehetett volna jobb is.
5,5/10 -
hangyanak semmi koze ehhez. -
a seggem luka cuki, az. hogy nyalna meg aki ezt cukinak talalja -
Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
Lehet nekem voltak túlzott elvárásaim a filmmel kapcsolatban, de ez nem volt valami erős. A legfőbb probléma ott van, hogy karaktereket nem sikerült alkotni. A gyerekek túl kevés játékidőt kapnak, nincsenek rendesen bemutatva, és érthetetlen módon leginkább 1-re fókuszál a film, és az is a szerelmi szál miatt... ami aztán nagyon kellett a filmbe, mert sokat ad hozzá! (not). A film lassan indul, és igazán sosem éri el a csúcsát. Lapos, vontatott, rosszul felépített. Örülök, hogy moziban nem jutottam el rá valamiért. 5/10 -
-
És miért probléma egy alapvetően képregényfilmben, hogy Groot 15 centisen intézi el az ellenfeleit? Milyen kohézióban áll a hasonló típusú filmekben a testi erő és a termet? A Hangya meg még kisebb, mégis embereket dobál... Egy olyan filmben, ahol egy mosómedve beszél, miért feltűnő hogy egy kistestű szereplőnek az átlagnál nagyobb ereje van? -
Értem - akkor jó pár érdekesség ugye ki is marad...
Majd egyszer, unatkozáskor a Live-ot is megnézem :) -
nincs is az egész, csak az első 5-6 rész, amíg összejönnek. De szerintem a film is működik a borzalmas over the top hangulatával...:D -
Á, a sorozatot nem is lehet egyetlen filmbe jól bele-zanzázni.
//Eredeti különben is csak animálva működött, az összes túlzásával együtt. -
Ore monogatari - My Love Story
Szóval ez az a film, amit ha olyan lát, aki még nem találkozott japán filmekkel, akkor egy életre elhatárolódik mindentől, ami japán. Amúgy egy majdnem sima szerelmi háromszögről szól. Van Takeo, aki szerelmes Rinkoba, van Rinko, aki szerelmes Takeoba és van Takeo nagyon jóképű barátja Suna. Viszont Takeo azt hiszi, hogy Rinko Sunaba szerelmes, így próbálja összehozni őket. Viszont szerintem ez pont az a film, ami nem élvezhető anélkül, hogy ismernéd az eredetit. Ugyanis a színészek, főleg Takeo és Rinko, próbálták a manga/anime túlzott kifejezéseit átemelni. Ami ott működött, itt felemásan. Szénné röhögtem magam Takeo baromságain, mert hozta az anime szintjét, de mégis csak röhej volt, amit műveltek :D Csak rá kell nézni az előzetesre és látható...
7/10 -
De..de....cuki