106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
az Alienből pl a film fényévekkel jobb mint a könyv... -
Konyvekbol nem lehet jo filmeket csinalni. Legalabbis jo konyvekbol nem. Mint ahogy filmekbol sem jo konyvet. Teljesen mas a 2 mufaj, masok az elvarasok, lenyeges motivumok, minden.
Pl. egyik kedvenc konyvembol, a Gyűrűből tudtommal meg nem keszult film. Hat szvsz 3x3 oraban talan lehetne belole csinalni. De valszeg az emberek nagy tobbsege unalmasnak talalna, legalabbis azok kozul akik nem olvastak a konyvet.
Run for the Money: agyatlan akciofilm, nemi bájjal DE (legalabb) egy abszolut hihetetlen baromsaggal meg iszonyu eroltetett erkolcsi mondanivaloval. Azer' egy poen tetszett benne :)2/5 -
Na el tudom képzelni!
Nekem akciófilmben asszem még mindig a Szikla a ruler! -
eleg szomoru ez akkor... :D -
Lantee #1484 Tegnap megint megnéztem a KISS OF THE DRAGON-t. Háát....szerintem az elmúlt idők egyik legjobb akciófilmje! Amit ez a Jet Li gyerek művel...pfhúú!! -
üvegtigris dvd elegge ottvan a film :D jot szorakoztam raja, nagyszerü magyar szineszek, nem a stohlbuci fele "szineszek". ajanlom, ha szereted a magyar filemeket.
ja es a foszereplo Lali :DDD -
Na tegnap unatkoztam és elmentem meglesni a Bourne rejtélyt, mert egyik haverom (nem akarom megnevezni, a Kennyről van szó)
azt javasolta, hogy inkább nézzem meg moziban, mert ott lesz igazán jó, neki bejött DivX-en.
Hát ezúton közlöm, hogy a film SZAR!
Illetve nem szar, csak kurva egysíku. Unott fejjel, nyugodt lelkiállapotban "unatkoztam" végig a filmet.
Moziban senkinek nem ajánlom, nem érdemes érte pénzt kiadni. -
Domestic Disturbance: sablonos tortenet turheto szineszekkel. Mint a nagy atlag, 1x megnezheto. 3/5
Hearts in Atlantis: lehet csak a kritikan aluli forditas miatt de vegig ugy tunt mintha ez a film azt az erzest akarna kelteni bennem hogy van vmi mondanivaloja, pedig nincs. Mondjuk lehet Stephen King tehet rola, nem a forditas :) Unalmas. Olcso nosztalgia. Keruld el, foleg ezzel a forditassal :) 2/5 (ajanlott celkozonseg: amcsi kozeposztaly 50 ev felett :) - asszem mindnyajan jobban jartunk volna ha Stephen Kingnek sikerult volna vmelyik gyerekkori baratnojet megb@sznia annak idejen :) ) Hmm mar megint kijott a gonoszabbik enem :) -
Emberek!
Ali G in da house!
Látta valaki?
Eszméletlen az a fasz....:-D -
Hát szerintem sem teljesen 100-as, akinek nem jön be a Signs...
De én elfogadom, ahány ház, annyi szopás.... -
A Fargo volt az elso filmjuk amit lattam anno, azota amikor csak tehetem megnezem a filmjeiket. Eddig nem csalodtam bennuk, habar az "O Brother Where...." fele Clooney-Turturro film nekem picit elvont volt. Mondhatnam azt is, nehezen emesztettem meg. Lehet az egesz a kor meg a kepi vilag miatt volt, vagy hianyzott a batyja melole, nemtom. Viszont a tobbiben nem csalodtam, foleg amikor egyutt dolgoztak. -
The Man Who Wasn't There: a Coen testverek masodik legjobb filmje a Miller's Crossing ota. Mondjuk talan jobb lett volna szinesben megcsinalni, az emlitett film is az es meg korabban jatszodik. Mondjuk akik nem ismerik a Coen filmeket inkabb a Miller's-el kezdjek.
Csak tudnam minek koptatom itt a billentyuzetet olyanoknak akiknek valszeg a Matrix a filmkeszites csucsa :)
(a kutya Brusszeli Griffon volt ... nem vmi ismert kis hazankban :( ) -
Ha! Megneztem a Valami Amerika-t :) nekem teccet bar lehetett volna picit jobb is :) -
Haliho! Van itt vmi kutyaszakerto? (kutyapecer? :) ) Csak mert a kutyakhoz -kivetelesen :) - nem ertek annyira ... annyira mint kene :(
Szoval szeretnem tudni hogy mi a fajtaja a Sweet November (Keanu Reeves + Charlize Theron, az HBO is mostanaban adta/adja) cimu filmben szereplo blokinek. Nem a feher pudlik erdekelnek :) hanem a barna padlocirkalo fekete pofaval. Remelem nem vmi korcs :) A film tortenete abszolut baromsag szvsz, de a Fuggetlenseg Napjanal meg igy is sokkal erdekesebb meg hihetobb, az meg megis mekkora siker lett ugye ... hiaba, a jo izles kiveszett a Svajcineger meg Fandamm filmekkel :) Ize ... ha agyatlan akciofilmrajongo vagy de tudod a kutya fajtajat vedd ugy hogy nem szoltam semmit es ird meg milyen :) .. marmint a kutya, nem a film :) -
The Bourne Identity (A Bourne-rejtély)
NAGYON tetszett a film, persze voltak benne bőven logikai buktatók, de mindezek ellenére én tudtam élvezni a filmet.
A végé kicsit (nagyon) hálivudi heppiend, de hát ez már megszokott.
Maga ami megfogott a filmben az az, hogy nem tudjuk kik vagyunk és bármit megteszünk, azért, hogy megtudjuk kik is vagyunk valójában.
Szal über film volt, bejött. -
nesze Blaszta ezeknek dögunalom meg szar a Jelek:) nem normálisak!!:) -
:DD -
Tegnap elött láttam a "The Bourne Identity"-t (A Bourne-rejtély), szerintem nagyon jó kis film, jó szinészekkel.
Jelek : KURVA SZAR! -
Helloka most lestem meg az asterix és obelix cleopátra okosságot:))) Hát ez tök cool film volt:))) nem mondom hogy hatalmas mozi siker, de aranyos volt:)))) azt nemtom neki üljek-e most a scooby doo nak.. de nemhiszem hogy neki állok... azt meghagyom holnapra.... -
hja 10 pontos film:) -
mé blaszta nem emléxel hogy full köd volt?:) az elején a sötétben.... nah mindegy... amugy nem én találtam ki rádioban mondták... -
Most néztem meg az Austin Powers 3-at, kib@szott jó film! aki akar egy nagyot röhögni az ne hagyja ki!!!!! -
Kulonben is nyar volt emberke:))
Nah kerem ma neztem meg a Insomnia cimu filmet Al Pacinoval.. jaj ritka egy baromsag volt az egesz film!
-
lehet hogy mocsári gabona
há hülye vagy, hogy vonod kéccségbe amit csocsó mond? -
Gabonamezők általában szárazak nem?
Lehet, hogy rosszul vágom! -
egyik hiba ha nem szeretik a vizet mé mászkálnak a ködös-párás gabonamezőkben?? -
Signs (Jelek)
rég voltam moziban, de ez jó volt.
Most tudnám kritizálni, mert ez sem volt ám hibátlan, de nincs kedvem, mert jólesett moziban ülni :) -
gyenge!
:) -
utoljára???? -
Ezzel egyet értek!
Nagyokat hibáztak benne, pedig Tom Clancy nem nagyon szokott... -
Most neztem meg a Sum Of all Fears...
Hat az otlet jo de lehetett volna jobb is a muvi :) -
Naná. Csütörtökön mutatták be. -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LÁÁÁÁÁÁTNI AKAROOM MOZIVBA MEGY MÉG VAGY NEM?????? HHOOOOL JJAAAA NE HÜLYESÉGEKETKEIRNI FÉDKFÁPŐSDFSD
Megy még a moziba?? -
ja-ja...Az se egyszerű....
-
En nnal a resznel amikor elejeti a lampat es meglassa a ufo labat ahogy behuzodik a buzasba aszitem elajulok bazz. Olyan hideg ment vegig rajtam jeezuuuss!!! -
Tegnap néztem meg a Birthday Girl (On-Lány) című alkotást (?) Nicole Kidman főszereplésével hát nem erre számítottam, biztos hogy mégegyszer nem nézem meg! :) -
ha máshonnan nem - www.est.hu -
M Night Shyamalan redezte Csocso!
Javasolhatok valamit??? (pusztán barátian, építő jelleggel)
Ha legközelebb moziba mész, szerintem (csupán szerintem) érdemes egy keveset megtudnod a választott filmről.
Gondolom a plakátot csak megnézed elötte.
Vagy ne adj Úr Isten, belelapozol a Pesti Est-be.
Ott még némi kritikát is olvashatsz róla! De a web mellett viszont iszonyat sokat lehet megtudnod a filmekről, ezt gondolom nem kell ecsetelnem.
Ezt csak azért javaslom, mert néha megkimélheted magad felesleges pénzkidobástól, ha tisztában vagy vele mondjuk, hogy ki a rendező, illetve kinek a regényéből készült a film.
Télleg nem árt szerintem!
Ja, és Shyamalan a 6. érzékkel lett világhírü. -
Árghhh ne csigázz fel:))))))))
az a cool mikor a dilis kiment egyedűl a kukoricásba vagy hova..meg amikor benézett az ajtón a késsel... bazzeg kezdek bediliznji a filmtől:)))))))ki rendezt ezt a filmet?:) -
Jaja! A hiradós jeleneten nekem is szó szerint felállt a szőr a hátamon!
Nameg a végén az üres TV képernyője......
Vááááááá