106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dzsini
    az Alienből pl a film fényévekkel jobb mint a könyv...
  • zippofcy
    Konyvekbol nem lehet jo filmeket csinalni. Legalabbis jo konyvekbol nem. Mint ahogy filmekbol sem jo konyvet. Teljesen mas a 2 mufaj, masok az elvarasok, lenyeges motivumok, minden.
    Pl. egyik kedvenc konyvembol, a Gyűrűből tudtommal meg nem keszult film. Hat szvsz 3x3 oraban talan lehetne belole csinalni. De valszeg az emberek nagy tobbsege unalmasnak talalna, legalabbis azok kozul akik nem olvastak a konyvet.
    Run for the Money: agyatlan akciofilm, nemi bájjal DE (legalabb) egy abszolut hihetetlen baromsaggal meg iszonyu eroltetett erkolcsi mondanivaloval. Azer' egy poen tetszett benne :)2/5
  • Blasta
    Na el tudom képzelni!
    Nekem akciófilmben asszem még mindig a Szikla a ruler!
  • Laalee
    eleg szomoru ez akkor... :D
  • Lantee
    Tegnap megint megnéztem a KISS OF THE DRAGON-t. Háát....szerintem az elmúlt idők egyik legjobb akciófilmje! Amit ez a Jet Li gyerek művel...pfhúú!!
  • Laalee
    üvegtigris dvd elegge ottvan a film :D jot szorakoztam raja, nagyszerü magyar szineszek, nem a stohlbuci fele "szineszek". ajanlom, ha szereted a magyar filemeket.

ja es a foszereplo Lali :DDD
  • Blasta
    Na tegnap unatkoztam és elmentem meglesni a Bourne rejtélyt, mert egyik haverom (nem akarom megnevezni, a Kennyről van szó)
    azt javasolta, hogy inkább nézzem meg moziban, mert ott lesz igazán jó, neki bejött DivX-en.
    Hát ezúton közlöm, hogy a film SZAR!
    Illetve nem szar, csak kurva egysíku. Unott fejjel, nyugodt lelkiállapotban "unatkoztam" végig a filmet.
    Moziban senkinek nem ajánlom, nem érdemes érte pénzt kiadni.
  • zippofcy
    Domestic Disturbance: sablonos tortenet turheto szineszekkel. Mint a nagy atlag, 1x megnezheto. 3/5
    Hearts in Atlantis: lehet csak a kritikan aluli forditas miatt de vegig ugy tunt mintha ez a film azt az erzest akarna kelteni bennem hogy van vmi mondanivaloja, pedig nincs. Mondjuk lehet Stephen King tehet rola, nem a forditas :) Unalmas. Olcso nosztalgia. Keruld el, foleg ezzel a forditassal :) 2/5 (ajanlott celkozonseg: amcsi kozeposztaly 50 ev felett :) - asszem mindnyajan jobban jartunk volna ha Stephen Kingnek sikerult volna vmelyik gyerekkori baratnojet megb@sznia annak idejen :) ) Hmm mar megint kijott a gonoszabbik enem :)
  • Blasta
    Emberek!
    Ali G in da house!
    Látta valaki?
    Eszméletlen az a fasz....:-D
  • Blasta
    Hát szerintem sem teljesen 100-as, akinek nem jön be a Signs...
    De én elfogadom, ahány ház, annyi szopás....
  • gumininja
    A Fargo volt az elso filmjuk amit lattam anno, azota amikor csak tehetem megnezem a filmjeiket. Eddig nem csalodtam bennuk, habar az "O Brother Where...." fele Clooney-Turturro film nekem picit elvont volt. Mondhatnam azt is, nehezen emesztettem meg. Lehet az egesz a kor meg a kepi vilag miatt volt, vagy hianyzott a batyja melole, nemtom. Viszont a tobbiben nem csalodtam, foleg amikor egyutt dolgoztak.
  • zippofcy
    The Man Who Wasn't There: a Coen testverek masodik legjobb filmje a Miller's Crossing ota. Mondjuk talan jobb lett volna szinesben megcsinalni, az emlitett film is az es meg korabban jatszodik. Mondjuk akik nem ismerik a Coen filmeket inkabb a Miller's-el kezdjek.
    Csak tudnam minek koptatom itt a billentyuzetet olyanoknak akiknek valszeg a Matrix a filmkeszites csucsa :)
    (a kutya Brusszeli Griffon volt ... nem vmi ismert kis hazankban :( )
  • Sephi
    Ha! Megneztem a Valami Amerika-t :) nekem teccet bar lehetett volna picit jobb is :)
  • zippofcy
    Haliho! Van itt vmi kutyaszakerto? (kutyapecer? :) ) Csak mert a kutyakhoz -kivetelesen :) - nem ertek annyira ... annyira mint kene :(
    Szoval szeretnem tudni hogy mi a fajtaja a Sweet November (Keanu Reeves + Charlize Theron, az HBO is mostanaban adta/adja) cimu filmben szereplo blokinek. Nem a feher pudlik erdekelnek :) hanem a barna padlocirkalo fekete pofaval. Remelem nem vmi korcs :) A film tortenete abszolut baromsag szvsz, de a Fuggetlenseg Napjanal meg igy is sokkal erdekesebb meg hihetobb, az meg megis mekkora siker lett ugye ... hiaba, a jo izles kiveszett a Svajcineger meg Fandamm filmekkel :) Ize ... ha agyatlan akciofilmrajongo vagy de tudod a kutya fajtajat vedd ugy hogy nem szoltam semmit es ird meg milyen :) .. marmint a kutya, nem a film :)
  • Coine
    The Bourne Identity (A Bourne-rejtély)

NAGYON tetszett a film, persze voltak benne bőven logikai buktatók, de mindezek ellenére én tudtam élvezni a filmet.
    A végé kicsit (nagyon) hálivudi heppiend, de hát ez már megszokott.

Maga ami megfogott a filmben az az, hogy nem tudjuk kik vagyunk és bármit megteszünk, azért, hogy megtudjuk kik is vagyunk valójában.

Szal über film volt, bejött.
  • CSOCSO
    nesze Blaszta ezeknek dögunalom meg szar a Jelek:) nem normálisak!!:)
  • Coine
    :DD
  • I.C.ram
    Tegnap elött láttam a "The Bourne Identity"-t (A Bourne-rejtély), szerintem nagyon jó kis film, jó szinészekkel.

Jelek : KURVA SZAR!
  • CSOCSO
    Helloka most lestem meg az asterix és obelix cleopátra okosságot:))) Hát ez tök cool film volt:))) nem mondom hogy hatalmas mozi siker, de aranyos volt:)))) azt nemtom neki üljek-e most a scooby doo nak.. de nemhiszem hogy neki állok... azt meghagyom holnapra....
  • CSOCSO
    hja 10 pontos film:)
  • CSOCSO
    mé blaszta nem emléxel hogy full köd volt?:) az elején a sötétben.... nah mindegy... amugy nem én találtam ki rádioban mondták...
  • petee
    Most néztem meg az Austin Powers 3-at, kib@szott jó film! aki akar egy nagyot röhögni az ne hagyja ki!!!!!
  • Sephi
    Kulonben is nyar volt emberke:))

Nah kerem ma neztem meg a Insomnia cimu filmet Al Pacinoval.. jaj ritka egy baromsag volt az egesz film!
  • Mike
    lehet hogy mocsári gabona
    há hülye vagy, hogy vonod kéccségbe amit csocsó mond?
  • Blasta
    Gabonamezők általában szárazak nem?
    Lehet, hogy rosszul vágom!
  • CSOCSO
    egyik hiba ha nem szeretik a vizet mé mászkálnak a ködös-párás gabonamezőkben??
  • Coine
    Signs (Jelek)

rég voltam moziban, de ez jó volt.
    Most tudnám kritizálni, mert ez sem volt ám hibátlan, de nincs kedvem, mert jólesett moziban ülni :)
  • CSOCSO
    gyenge!
    :)
  • Factor_007
    utoljára????
  • Blasta
    Ezzel egyet értek!
    Nagyokat hibáztak benne, pedig Tom Clancy nem nagyon szokott...
  • Sephi
    Most neztem meg a Sum Of all Fears...

Hat az otlet jo de lehetett volna jobb is a muvi :)
  • Blasta
    Naná. Csütörtökön mutatták be.
  • Factor_007
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LÁÁÁÁÁÁTNI AKAROOM MOZIVBA MEGY MÉG VAGY NEM?????? HHOOOOL JJAAAA NE HÜLYESÉGEKETKEIRNI FÉDKFÁPŐSDFSD
    Megy még a moziba??
  • Alien!
    ja-ja...Az se egyszerű....
  • Sephi
    En nnal a resznel amikor elejeti a lampat es meglassa a ufo labat ahogy behuzodik a buzasba aszitem elajulok bazz. Olyan hideg ment vegig rajtam jeezuuuss!!!
  • VinylToy #1448
    Tegnap néztem meg a Birthday Girl (On-Lány) című alkotást (?) Nicole Kidman főszereplésével hát nem erre számítottam, biztos hogy mégegyszer nem nézem meg! :)
  • Dzsini
    ha máshonnan nem - www.est.hu
  • Blasta
    M Night Shyamalan redezte Csocso!

Javasolhatok valamit??? (pusztán barátian, építő jelleggel)
    Ha legközelebb moziba mész, szerintem (csupán szerintem) érdemes egy keveset megtudnod a választott filmről.
    Gondolom a plakátot csak megnézed elötte.
    Vagy ne adj Úr Isten, belelapozol a Pesti Est-be.
    Ott még némi kritikát is olvashatsz róla! De a web mellett viszont iszonyat sokat lehet megtudnod a filmekről, ezt gondolom nem kell ecsetelnem.
    Ezt csak azért javaslom, mert néha megkimélheted magad felesleges pénzkidobástól, ha tisztában vagy vele mondjuk, hogy ki a rendező, illetve kinek a regényéből készült a film.
    Télleg nem árt szerintem!

Ja, és Shyamalan a 6. érzékkel lett világhírü.
  • CSOCSO
    Árghhh ne csigázz fel:))))))))

az a cool mikor a dilis kiment egyedűl a kukoricásba vagy hova..meg amikor benézett az ajtón a késsel... bazzeg kezdek bediliznji a filmtől:)))))))ki rendezt ezt a filmet?:)
  • Blasta
    Jaja! A hiradós jeleneten nekem is szó szerint felállt a szőr a hátamon!
    Nameg a végén az üres TV képernyője......
    Vááááááá