106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
eXistenZ
Hát ez egy faszság! Vesszen a fertőzött játékpult, mi? -
A Top Secret nekem azért tetszett rendkívül, mert amikor mittudomén hányadjára láttam, akkor is felfedeztem poénokat, amiket addig nem (háttérben idiótaságok) vettem észre.
Az egyik ilyen volt, amikor a motoros katona megáll a motorjával, és kiköti, mint a lovat. Aztán leveszi a fejéről a bukósisakot, de a sisak szíja rajtamarad a fején. -
Semmi baj nincs vele....Gyöngyszem.... -
Top Secretet anno alámondással láttam először a nyolcvanasokban. Alapfilm, nem tudom mi a baj vele. Fogalmam sincs hányszor láttam. -
Zucker-Abrahams-Zucker rendezőtrió....Ők igy hívták magukat... -
miaz a zaz? -
Egyetértek, a ZAZ filmek minden idők legjobb vígjátékai....A legjobb poénokat ők találták ki....Mondjuk nekem a Farelly fivérek stílusa is teccik...Az utolsó film amin rommá röhögtem magam az a Én meg Én meg Irén,meg talán a Shrek...De azóta semmi....Ócska szar vígjátékok korát éljük,amiben az alpári szar humor kap főszerepet(Édes kis semmiség,ésatöbbi)....Már várom a Shrek 2-öt....
Ja a ZAZ filmek kedvelőinek ajánlom az Edonkey-t...Megtalálható rajta az első filmjük a Kentucky Fried Movie,illetve a Nagyon Különleges Ügyosztály(Police Squad!) egy pár része.... -
Megnézted a The Ring trailerér???? -
Az Airplane, Gyaloggalopp, Csupasz Pisztoly szerintem is klasszikusok ... de a Top Secret??? Az mar mas teszta. :)
Big Trouble: (asszem ennek a keszitoi kovettek el a Silent Bob filmeket is) tok kiru vigjatek. Nem a fingos poenos, inkabb amolyan logikus fajta. Sajna egy dolog abszolut logikatlan benne: mi a fenenek van szuksege a faszikamnak 10ezer $ert a bombara? Ezert csak 4/5. Maskulonben erdemes megnezni. Ja es eleg rovid :( -
1etlen film ahol elviszeltem jimmit az a maszk volt :D oda ez az idiota kellett -
az ész ventura is szar nemhogy ezek :D -
Igen! Sőt, nem csak a Hantaboy, hanem a Kábelbarát is jó film, csak az nem normál értelemben vett vígjáték.
Rengetegen leokádták a Truman-show-val és a Majestic-kel együtt, pedig mind3 nagyon jó film. -
a klasszikusaiddal egyetertek kivalloak, nade jim carrey? :D -
Ja.
Számomra ezekből a filmekből nem nagyon válnak klasszikus, mindig újra elővehető (és megnézhető) filmek.
Lehet, hogy azért tartom alapnak pl az Airplane-t, a Top secret-et, a Gyaloggaloppot, mert azokat fiatalabb koromban láttam, és azért maradtak meg annyira 'nagy film'-eknek, mert akkoriban kevesebb vígjátékot nyomattak, és nem volt olyan sok gagyi, mint manapság.
Sajnos a mai humorfilmeket nagyon kevés kivétellel tudom csak jónak értékelni.
Jim Carrey mozijai viszont egytől egyig a jó kategóriába tartoznak nálam, beleértve a Hantaboy-t is! -
JnB parodianak keszult, es annak ütös... egy baja van latni kell az elozo 4 kevin smith filmet hogy az utalasokat értsétek, a tobbi filmutalas eleg egyertelmü.
ami nemjottbe igazan az a jay tulzott karomkodasának eroltetése. -
Abba a filmbe az jött be, hogy Ben Afleck meg a Matt Damon végül is saját magát "járatja le"...
Kevés szinész van, akik el merik játszani saját magukat igazi Hollywood-i köcsög színésznek ábrázolva....
A jay and Silent Bob-ban is volt 1-2 őrült kemény poén, csak sajna az egész olyan idióta...
Mint most az ALI G!
Abban is durva poénok vannak, csak a film komolytalan még vígjátéknak is.... -
Ezt ugye nem mondtad komolyan????
-
Ilyesmi film még a "Jay és a Néma Bob Visszavág" cimű film. Az is hatalmas.....
csak sokan nem ismerik,pedig ez is tömve van híres szinészekkel.
-
A Asutin Powers szrtintem a legjobb vigjatek ami valaha volt. Ennel kreativabb humort es ilyen fasza szereploket egyik filmbe se volt.
Ohhh beeeehiiivveee :)))))))) -
Vialis #1517 Sziasztok!
Én ajánlom mindenkinek a Kísérlet (das Experiment) című filmet, főleg, hogy kb. a fele megtörtént eset alapján van. Én végig idegeskedtem, elég feszültségkeltő szerintem.
Meg kell nézni! -
Nekem most a Jelek és az Austin Powers 3 jön be.Mindkettőtől majd beszartam,csak az előbbinél a parától utóbbinál a röhögéstöl.
Fook Mi Fuuk Yu
-
Most néztem ujra a FANTOZZI-t Hááát kérem szépen ... nagyon király!! Keresem azt a részt, ami a középkorban játszódik ... nem tudja valaki,hogyan juthatok hozzá??? -
fook mi :D -
en leizzadtam hogy ennyire elbaszni :D aztan nagy megkonnyebules volt hogy nem tomika marad vegig :D -
A Goldmember elején azért feküdtem rendesen!!!:-DD
Tom Cruise: Jeah Bájbi! -
Men in Black II: hat eleg unalmas. Az elso jobb volt. Ebbol mar hianyzik az eredetiseg. Raadasul a poenok sem olyan jok. Az oke hogy tipikus popcorn movie, de abbol is van jo (pl. The Mummy) meg rossz (pl. The Mummy Return) Ez mondjuk valahol a ketto kozott van. A szineszek kozul is a mopsz a legjobb :) 3/5 de csak az ucso poenert.
Austin Powers In Goldmember: jee valaki pont annyi Bond filmet latott mint en. De meg nalam is rosszabb az izlese :) A legjobb a trilogiabol, bar aki nem ert angolul nem biztos hogy egyetert :) 4/5, -1 mert britni szpirsz is benne van :( de +1 mert felrobban kesobb :) es +1 a fasz belgak meg hollandok szopatasaert. Hmm az 5/5. Talan kicsit tulertekeltem de egye fene :)
Ja a forditasa hol van, hol nincs :( -
Eight Legged Freaks: ennek is inkabb csak ferditese van. Telleg szep dolog ha vki veszi a faradtsagot es lefordit egy filmet, de meg jobb ha erti is azt a nyelvet amirol fordit :) Egyebkent az atlagnal jobb film, de a horrorhoz semmi koze. Inkabb vigjateknak mondanam, pl. mint a Tremors. Mondjuk az azert jobb volt :) Na mind1, 4/5 (ma jo kedvem van, a tegnap estet megusztam masnapossag nelkul :) ) -
Hát azt tényleg jó lenne,teljesen újra végigélni a filmeket....Asszem a Csupasz Pisztollyal kezedeném.....:)....hogy megint röhögőgörcsöt kapjak és le kelljen állítani a filmet mint anno...:) -
Szerintem is erdemes megnezni :D -
Jovanna az akciofilmekrol amit mondtam nem tamadas volt :) Egyebkent ha lehetne egy kivansagom asszem azt kivannam hogy ugy elvezhessem a filmeket mint anno 10 evesen ... emlexem 3 este alig mertem aludni miutan lattam a Nightmare on the Elm Street 1-2 ot 13 evesen :) -
Az akciofilmeket nagyon nehez ertekelni szvsz. Mind nagyjabol ugyanazokbol a sablonokbol epitkezik. A tobb szaz (ezer?) amit mar lattam egy hatalmas masszava olvad ossze az emlekeimben, es az eppen aktualisat nezve mindig eszembe jut: jee ez mar volt a ...-ban. Ezekhez nagy szineszi teljesitmeny se kell, szoval legfeljebb az szamit hogy mennyire szimpatikusak a szineszek. A mondanivalojuk meg kimerul a "zuzzuk le oket oszt mi leszunk a joarcok"ban. Most igy hirtelen nem is jut eszembe egy se ami tetszett volna. A TOP10emben biztos hogy nincs egy sem :) Az Al/arc-rol meg: a hongkongi eredetiben azsiai arcokat kellett megcserelni, ez mondjuk meg hiheto is. De hogy a fenebe lehetne Travoltabol Cage-et csinalni? Es a magassag meg a testalkat? Az eredetije ezerszer jobb szvsz. Kulonben is, minden ujrafilm szarabb mint az eredeti. A legjobb pelda erre az Open Your Eyes: a spanyol eredetije tok jo film, az amcsi ujraja meg unalmas szar, raadasul a mondanivalojat is megvaltoztattak (inkabb eltuntettek). Az eredetiben meg az ujraban is Penelope Cruz jatszott, igy mar biztos beugrik :) -
Hat ritkan mondom, de uj kedvenc filmem van ;] Az asszonnyal beultunk a helyi muveszmoziba, es mivel csak egy francia film ment eppen, megneztuk az "Amelie csodalatos elete" c. remekmuvet. Nemtom megfogalmazni mi fogott meg a filmben, az egesz tortenet esetleg, vagy a foszereplono alakitasa, vagy ez a kepi vilag, vagy mindegyik eccerre, nemtom, de az tuti, hogy ez az utobbi evek egyik legjobb filmje, amit lattam. (ez persze az en szubjektiv velemenyem). Ajanlom mindenkinek oszinten, aki meg akar nezni egy kulonleges romantikus francia filmet, ahol nincsenek hullak, nem robban semmi, nincsenek millios gazsik, meg millios szamgepes trukkok(1-2 trukk van benne, de az nagyon illik a filmhez). Es ha tehetitek, vigyetek el magatokkal a baratnot/baratot. Megeri. -
Minority Report: hat a 2CDs valtozatnak csak ferditese van, magyar forditas helyett :( Ebbol itelve valoszinuleg az 1 ill. 3 CDsnek is. De a film legnagyobb baja nem ez, hanem az hogy az AI utan csinalta Spielberg. Ugy ertem hogy aki eleg intelligens ahhoz hogy megertse az AIt (ami az egyetlen vetelytarsa a 12 Monkeysnak bonyolultsagban szvsz) annak a Minority Report tul ostoba, az alapotlettol kezdve a jovo technikai eszkozein at a tortenet csavarjaiig. 3/5, de csak mert Spielberg csinalta, meg hatha megse ELEG jo az angolom ehhez a forditashoz :) -
Hát Travolta nagyon jól érzi magát a rossz szerepben...
-
galocza #1497 nálam az ál/arc. azt hittem, akciófilmben már elég rutinos vagyok és nem nagyon lehet újat mutatni, de abban sikerült. az elején "rájöttem", hogy egy amolyan keressük-meg-a-bombát-lyól film lesz, aztán "kiderült", hogy börtönfilm, amiből megint csak pofáraesés lett 8). fél óránként néztem ki a fejemből, hogy mi van... a két főhős is jól adta magát, de meglepetésemre travolta meggyőzőbb volt mint cage... -
galocza #1496 én olvastam ezeket kölyökkoromban (alien/s), és nagyon nem hatottak meg. szegény fostertől egy dolgot olvastam, ami valamennyire is tetszett (már ha egyáltalán jól emlékszem és tényleg ő írta), az vmi hangyaszerű lényről szólt, aki elhozza a békét az emberek és a rovarok közé. címekkel sajna hadilábon állok...8( -
Aiyyo #1495 Ez nem sznobizmus kerdese. Tele voltam eloiteletekkel a Valami Amerikat illetoen ezert nem neztem meg moziba. Mostanra mar annyi jot hallottam rola, hogy tenyleg kivancsi lettem. Amit kaptam nem mas mint egy szep (tenyleg profi) dizajn poenok, tartalom nelkul. A ket filmnek csak annyi koze van egymashoz, hogy mindketto magyar es mostanaban jelentek meg dvd-n. Mas tenyleg semmi. -
Aiyyo #1493 Uvegtigris. Nagyon jo MAGYAR film. Akinek a Valami Amerika tetszett az ezt messze kerulje el. -
sajnmos a filmet is lattam... ennel gyengebb csak a the one volt... -
Lantee #1491 Luc Besson forgatókönyve alapján készült, úgyhogy ha ismered Luc mester munkásságát, nem meglepő a kijelentésem!