106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    jeleket lesd meg.. kevés iylen film van sajna.. nem csicsázták tul a filmet soha nem mutatnak többet mint kellene stb.. én végigparáztam..és nem vagyok parás tipus.. utcso film amin paráztam 10évvel ezelött az alien filmek... nagyon zoral film és tényleg 10 pont a szereplők, a zene meg minden más!!!
  • GregSB
    Hmm, akkor mégis adjak neki 1 lehetőséget? A rendező előző filmjei (6.érzék, Sebezhetetlen) nagyon bejöttek, de erről eddig csak negatív kritikát hallottam.
  • CSOCSO
    LOLOL grincs:)) nekem nem jutott rola eszembe:))
  • Gery1980
    Jelek nagyon rendben volt.Nem az a sablon ufós baromság, sokkal inkábbl lélektani alkotás.Mel Gibson oriásit alakít.Az egész film feszült hangulatot teremt, mellőzték a speciális effekteket, semmi giccs, csak a letisztult történet.Jól komponált zene, tökéletesen kiválasztott szinészek.Az egyetlen dolog, ami nem tetszett, hogy a földönkívüliekről azonnal a Grincs jutott eszembe.Na de annyi belefér:)
  • GregSB
    Jeleket nem néztem meg. Haverom, aki elég rég óta haverom és hasonló az ízlésünk filmek terén eléggé lehordta, szerinte dögunalmas, teli van lehetetlen baromságokkal(pl az alaptörténet: egy amcsi család legyőzi a többmillió fényévet utazó, high-tech alieneket).

Majd egyszer lehet kiveszem tékából, ha épp nincs más dolgom.
  • CSOCSO
    még mindíg JELEK rulez:)) de moziban azért jobb volt:))
  • Blasta
    nembaj!
    Eccer majd kinövitek... :-DDDDDD
  • mateos
    ma 5 kor megy G@boral meg egy Havrommal Herry Potter 2 őt nézni :)
  • Dynamic
    "szóval" szóismétlés rulezz:)
  • Dynamic
    Dog Soldiers:
    Nekem nagyon tetszett.Látszik, hogy egy alacsony költégvetésű film, de ezért nem kell, hogy rossz előítéletünk legyen a filmmel szemben, mert vannak az ilyenre is pozitív példák.
    Egyszóval a köcsög mozinet persze, hogy lehúzta kapott is kemény 0%-ot, de hát le kell szarni, megszokhattuk már, hogy ennek az idióta sznob bandának semmi sem tetszik.(amúgy az imdb, meg 7,1 pont)
    Szal farkasemberek, kommandósok, meg ami ehhez kell,de nem igazán horror(nem baj, de a mozinetnek ez sem tetszett, barmok) inkább akció.Bár azért a itt is folyik a vér rendesen Blade2 módjára (a kiömlő belekről már ne is beszéljünk:))
    Szóval szerintem mindenképp megéri megnézni, mert ennél jóval szarabb filmek is vannak.
  • Manta
    Még egy találó filmcím: Az őrület határán.
  • Manta
    pedo
  • GregSB
    Én tegnap láttam. SZVSZ 1x megnézhető, akciófilmnek elmegy...
  • CSOCSO
    :(
  • I.C.ram
    Most láttam a moziban a "The Transporter"-t (Szállítót), háát elég gyenge a film szvsz.
  • CSOCSO
    Eight laggad freaks..mérges pokok
    30%osnak itélem a filmet:
    moziban bűn meglesni otthon meg vétek.. halálosan gagyesz a film.. tök cink ez az egész sikongató, gyügyögő, röfögő, nevető(!!!),köhögő(!!!)pokos dolog.. a graf szerencsére nem lett gagyi dehát nemtökmindegy??
    halál gagyesz a film...arra tökéletes hogy 2 ora unatkozást elűzz vele de ezt is szigorúan ugy hogy netről leszeded...pénzt kiadni érte hülyeség!!
    és inkább vígjáték mint horror...csak az a baj hoyg egy viccen sem tudtam még mosolyogni sem...

más:
    lilo és stitch mesefilm.. egész ari.. egykicsit eltulozták..mindenki halál könnyen vette hogy füldünkívűliekkel van dolguk..de nézhető volt...
  • Vialis
    VAn egy pont, ahol ha befejezik a filmet,akkor nagyon fasza kis történet lett volna. De Spielberg bácsinak még húznia kellett fél órát és egy botrányosan nevetséges, szar happy endet csinálni neki. Ezzel elszúrta az egészet.
    De a kissrác az jól játszott, igazából miatta is néztem meg.
  • Laalee
    3 szor altam fel a moziban hogy vegre vege :D azt hoborogtek mogottem ugyhogy visszaultem :D
  • Laalee
    az egesz ugy ahogy van...
  • Blasta
    A.I.????
    Szerintem nem más, mint egy giccses pinokkió sztori felnőtteknek....
    Annyi maradt meg bennem, hogy kisrobot keresi a kék tündért. Semmi több. Amit el akart mondani, azt már Asimov is megtette, szal semmi újat nem tudtunk meg a cyborgok lelki világáról, max annyit, hogy nem képesek eldönteni, hogy egy szobor élő-e vagy csak egy tárgy....
    A vége meg túl volt húzva. Már vártam a végét, de csak nem akart befejeződni...
    Egyszer érdemes volt beülni rá a képi világ miadt, de többször meg nem nézném...
  • zippofcy
    Mi nem tetszik az A.I.ban?
  • CSOCSO
    ali g:) lol film :))idijóta az a manus:))))
  • a.carkey
    A Heist - AZ arany nyomában (...) nagyon bejött, talán még az o11et is verte. Az Ali G és a Lilo&Stitch is fasza. Nézzétek meg a Super Trooper c. filmet is. Tele van poénokkal ...
  • CSOCSO
    reign of fire.. hát elmegy..
    Jelek: még mindíg rulez!!!:) azé moziba parásabb volt:))
    Bővér szálló... hát van egy két értelmesebb jelenet de ez sem egy nagy movie..
  • Blasta
    A.I. nekem nem hibátlan, sőőőőt, de hát ahány ház annyi szopás.....
  • zippofcy
    Jabberwocky: Terry Gilliam film, raadasul a jobbik fajtabol. Sok tekintetben a Gyaloggaloppra emlekeztet, de annal sokkal elvontabb humora van. Jo film, a latvany pedig tokeletes. 5/5
    Lilo & Stitch: Hollywood (vagyis a Walt Disney meg a Dreamworks) egyre jobb rajz/trace filmeket csinalnak. Az utobbi idoben keszultek kozul mind tetszett ... hmm lehet bennem van a hiba?
    Ennek is jo az alapotlete (bar szvsz azert tobbet is kihozhattak volna belole) es remek poenok vannak benne. Kar hogy a vege a szokasos hollywoodi cukormaz . Na mind1, ez utobbitol ezuttal eltekintek, mivel vegul is gyerekeknek (is) szol. 5/5
    (Azert attol meg hogy egy film megkapja a max pontszamot nem lesz tokeletes, vagyis nem kerul egy szintre a 12 Monkeys, A.I., Unforgiven vagy akar a Torrente cimu filmekkel. Ez utobbiak hibatlanok, vagyis nem is lehetnenek jobbak. Kar hogy olyan keves van beloluk ... szoval ezek kulon jelolest kapnak)
  • galocza
    hát azon nem csapkodod a seggedet a földhöz, az tuti... én tiszta apátiába süllyedtem a film hatására (éreztem a jövőmet? 8).
  • Jano
    FélelemReszkLasV. alapfilm.

A Végállomás se rossz. Jól játszik benne Nicolas Cage.
  • Laalee
    nezzetek inkabb a LOTR ext. et :D

elaludtam rajta fel orat es fel sem tunt :DDD
  • Laalee
    megis mitvartal tole... az elozo 4 reszben sem volt mas a helyzet...
  • Sephi
    En most a De Niro + Billy Cristal , Analyse This folytatasat a Analyse That -et akarom megnezni sztm kurva jo lesz:)
  • Coine, The A&O
    Ahány ember annyi vélemény.
    És ez így is van jól.
  • Coine, The A&O
    Akkor egy filmről beszélünk.
    Na az télnyleg komoly filmecske.
  • Blasta
    Nem!
    Az a film A fless....
    Az egész múvi arról szól, hogy milyen drogoktól, milyen flesseik vannak az arcoknak....
    Zúzós film...
  • Coine, The A&O
    Félelem és rettegés LV-ban az vmi drogos film, ugye ?
    druva flash az biztos...
  • galocza
    20 percig bírtam és töröltem 8((
    ha már las vegas, legyen végállomás... na az milyen depi film...
  • Lantee
    Bakker! Tegnap betettem a DVD lejátszómba a Star Wars - Episode II-t, majd úgy fél órányi szenvedés után sikitva tapostam az EJECT gombra!
    Szégyen-gyalázat! "Csak egy Jedi törörlhette az adatokat. Na, majd meditálok rajta! by Yoda" . . .a látvány télleg fasza, de ezek a semmitmondó párbeszédek...VLEEE!!!

Viszont életemben először megnéztem a Félelem és Reszketés LAs Vegasban-t, és valami hatalmas film!!! Ennyit rég nem röhögtem!! Aki még nem látta, azonnal pótolja!! :)
  • Sephi
    Nos szvsz aki meg akarja nezni a XXX-et az ne tegye mert ekkora ocskasagot reg nem volt. Van benne egy ket jo beszolas de a film az gyenge...

Ellenben tudom ajanlani a Salton Sea nevu filmet Val Kimmer -el ... nah az film
  • Blasta
    Huhhh.
    Akkor nem is nézem meg!
    A bemutató alapján már folytam le a nyáltól a székről......
  • galocza
    xxx: meglepve tapasztaltam, hogy tetszett. összegyúrtak 1 kis blade-t (a sötét, kelet-európai éjszakai áletre gondolok és a miliőre), és némi dzsémszbondot. az alapötlet (bár rémlik hasonló, végül is a piszkos 12 ilyen) tetszett, aztán néhol lelapult a film. DE VOLT BENNE PRÁGA, és én azt imádom. a mi szerencsétlen budapestünk csak berlinként meg buenos airesként tud filmben megjelenni, prága saját jogán 8(((.
    panic room: előzetes alapján nem vártam sokat, de kellemes csalódás. kicsit lájtos thriller (még én sem kaptam szívrohamot 8). klisék megvannak (a legjobbszívű és egyben legintelligensebb rosszfiú persze a fekete), de azért ok. nem egy fight club szintű kultfilm, de (legalább) 1x nézhető.