106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A gépállat is jó kis film ... (Mean Machine) -
Deaztmá láttad eccer, nem? -
xXx.. nem volt rosz szerencsére de lehett volna jobb is... -
A Szállítót néztem meg.
Tök atom.
Végig akciók, meg bunyók.
Persze elég sok képtelen dolog is van, de tök jó ötletek is vannak. -
galocza #1659 8) -
hat akkor nezzed az ai-t a FILMekrol meg ne nyilatkozz :D -
Nem robotok, hanem SZÁJBORGOK!!!!
Nagy különbség!
-
Ugyanmár kiskomám!
Azért mert ez a film -szerinted- arról szól, hogy mitől ember az ember és mitől isten az isten attól még:
1. Te nem vagy ez alapjánjobb itt senkinél (filmesztétikai szempontból meg pláne)
2. Az AI még ebben a szemléletben sem hozott semm újat, amitől esetleg el kellett volna gondolkoznom olyan dolgokon, hogy "ember" meg "isten" meg "élet"...
Az a film egy művészieskedő cukormáz volt, frankó színészekkel...
Az Amerikai História X után már kissé elgondolkozik az ember...
Az olyan.....de egy A.I.....
Amúgy meg szerinted ez itt valamiféle verseny?
Mivel Te itt elvileg jobbnak tartod magad a többieknél, akkor plíz meséld már el nekem, hogy az AI milyen mély gondolatokat tartalmaz az ember-Isten témával kapcsolatban!
De vigyázz, mert pontozunk. És lehet, hogy az elődöntőbe sem kerülsz be!!!!
Ja, majdnem lemaradt egy
-
NA akkor már 2-en legalább vagyunk okosak :DD mert tényleg nem a robotokról szólt a film, de elég hosszú és uncsi volt... persze amikor robbangatták a mechákat :))) -
Orom latni hogy az atlag nem ertette meg az A.I.t. Ezek szerint csak jobb vagyok a tobbieknel
Az a film nem robotokrol vagy mikrol szol, hanem arrol hogy mitol ember az ember meg isten az isten. Na persze az emberek tobbsegenek meg a 12 Monkeys is magas, hat meg ez 
Uvegtigris: a magyar valosag. Valahol feluton a Balkan meg Europa kozott. 2/5 de csak mert lattam mar rosszabb filmet is. Raadasul tele van klisekkel meg sablonos is. Hmm tulertekeltem volna?
-
Igen az eleje az elég jó kedvcsináló, de nem ilyen az egész film. Iszonyat komoly karakterek vannak benne, rengeteg szálon fut a sztori egyszerre, 3 óra, és még a Tom Cruise se zavaró.
És hogy idézzek is valamit a filmből: "Tiszteld a faszt, és győzd le a pinát!"
Amúgy most BMW-s filmeket töltögetek, mindenkinek csak ajánlani tudom. -
Neeem, most elkezdtek üzemeltetni egy ftp-t is. -
Jaja, végignéztem a szitut.Nagyon hard volt, alatta meg a narrátor kommentje:) -
hub ra gondolsz? -
Jó film, de hiába német, a hepiend itt sem maradhat el... -
Tetőről ugrik le, és az ablaknál lövik hasba :)
Érdemes leszedni. -
Te is jársz az Ftp-re amit a Neo-jék üzemeltetnek? -
hm.. nemtom én a legutcsót szedtem le és az Üsd el volt... -
Amit én leszedtem subot, ott sózz oda volt. -
Merryl-nek üzenem: Sózzon oda:))
a moziban ez a szöveg volt.. a sub ban amit leszedtem: Üsd el.. ahh azonnal elő a subtitle editor.. átír Sózz oda-ra..:) -
hja:))) -
Konkrétan azt amikor a csávó kizuhan az ablakon:) -
Sajnos csak egy kis részt, de felkeltette az érdeklődésemet. -
Magnólia. Kurva jó. Látta valaki? -
Meg azt a 2.5 órát ami alatt leszedtem az Ftp-ről:)) -
Na az a kiscsaj sem volt teljesen épp.Az a vízparája húzós volt.Ez volt, ami a leginkább tetszett a filmben, a karakterek.Épp amiatt lett jó a film, hogy egy ilyen sérült családon keresztül mutatták be a szitut. -
Szó mi szó, jó kis film volt.
Megérte a pénzét... -
meg mikor a kiscsaj meg akarta itatni a kutyát. -
Házivideó iszonyat komoly volt....
Meg a végén a TV tükröződés.... -
Kicsit Függetlenség napja feeling volt egy két rész, de ez is belefér.De az a család nagyon beteg volt, és ez iszonyt jól kijött.Házi videó tényleg durva volt.Tudtam, hogy egyszer csak megjelenik majd a képernyőn a Grincs, de mégis para volt mikor bevillant a bokor mögött:) -
Mondjuk az az erőtér,az elég bitang,legalábbis ahogy a hírekben mutatják....Akkor is a házivideó a legnagyobb shot a filmben... -
Azokat az idegeneket a legkissebb jóindulattal sem nevezném high tech-nek.:DDDD -
high tech alien? te:)) tényleg nem látta a haverod sem..
1) high tech?? semmi különöset nem tudnak az elienek..nincs lézerágyujuk vagy protonágyú vagy elmebizbasz..
2) egy alien győznek csak le..
3)NÉZD MEGA FILMET ÉS SUXOLD LE A HAVERODAT:))) -
Én már akkor tudtam, hogy parás lesz, amikor a főcím bevillant.Az a zene kikészített:))) -
Ok, meggyőztetek, a jövőhéten meglesem ha tudom :) -
hja:) -
"egy amcsi család legyőzi a többmillió fényévet utazó, high-tech alieneket"...
Hááát,szerintem a haverod sem látta... -
ügyes vagy.. ez meglátszik a neveden is.. -
jeleket lesd meg.. kevés iylen film van sajna.. nem csicsázták tul a filmet soha nem mutatnak többet mint kellene stb.. én végigparáztam..és nem vagyok parás tipus.. utcso film amin paráztam 10évvel ezelött az alien filmek... nagyon zoral film és tényleg 10 pont a szereplők, a zene meg minden más!!! -
Hmm, akkor mégis adjak neki 1 lehetőséget? A rendező előző filmjei (6.érzék, Sebezhetetlen) nagyon bejöttek, de erről eddig csak negatív kritikát hallottam.