106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Terry Pottert" néztem meg, így unalmamban és meg kell állapítanom, hogy a "Terry"-t a vöröshajú kissrác lejátszotta a filmről, mint Winonát Angelina a "Girl, Interrupted"-ben (nem tudom mi volt a magyar címe ...) Amúgy, ez a HP egy fokkal jobb volt, mint az első HP. -
na, amit legutoljára láttam, az a grincs volt ma a hbo-n, elég béna, de a kutya nagykirály benne -
Szedd le, megéri!Nincsenek benne szörnyek, vér, hullák én mégis szabályosan beszartam tőle, pedig nem igazán szoktam filmtől félni.Bár az is sokat számít hogy milyen hangrendszered van.Nekem erősítőn van két batár Jamo, és amikor a filmben elkezdenek rohangálni a "valakik" a parkettás szobában totál olyan mintha körülötted rohangáltak volna.Na ekkor még a hideg is kirázott.Körülbelül hasonló a hatása, mint a jelekben amikor a földönkívüliek jöttek be a házba, csak itt fokozza a feszültséget, hogy nem tudod, nem látod, hogy kikről van szó.Szal, ha a szellemes sztorik bejönnek, ez is be fog. -
kung powon röhögtem szép munka de szvsz nagyon szaaar... viiiiu vvviiiuu viiiiiu viiiiiiiii:))))) -
mostani? nem láttam..leszedem... -
Jaja lattam mar asztis es ott is rohelyes volt Betty hangja :))) A legpoenabb ott volt mikor nezte a tirgis es a madar kepeket aszitem beszarok :)
Meg a Shaolin Soccerbe az a jelenet amit emlitettel birom hogy hogy orulnek a goloknak mitha mekkora harcot vivtak volna lool :))
-
Ha már 2002, akkor szerintem a The Others(Más Világ) lényegesen fosatósabb(meg amúgy jobb is) volt, mint a Jelek,pedig ott még annyit sem mutattak az "ellenségből". -
Jah megneztem a Shaolin Soccert es meg mindig rohogok :) -
a 007 es szvsz is jo volt csak szvsz tele volt egy csomo gagyisággal..de ezt már leírtam..és az a helly berry nem kellett volna bele... -
Hat akarmit mondtok nekem teccet a film ugy ahogy volt. effeketek jok voltak story jo volt de nevetni nem nevettem mert nekem nem tunt fel semmilyen angol humor benne. A storyt nem egeszen ertettem bar lehet azert mert rohadt faradtan neztem meg. Magyarul szolva azert egy dolog fura. Reg nem neztem olyan filmet amin ne kejjen asitsak es eszt vegig ugy neztem hogy nem asitottam :)
Amit meg a Bond filmeket illeti nekem teccet a the Wolrd Is Not Enough is meg a Goldeneye :) -
reig of fire?..
nem volt rossz de nem nagy szám.. megnézhető volt azért... -
Nem volt olyan vészes ... Magyar szinkronnal baszott szar, de feliratosan, eredeti hanggal ocsiny fasza volt. Holnap megnézem milyen a DVD-s verzió, a mutatott részlet eszméletlen hangot takart. Biztos jó lesz. Mell. Bond filmnek szuper, csak el kell vonatkoztatni, hogy Bond film :) De egy Bondfilm, ritkán értelmes - különösen ebben a helis baromság a végén volt nagyon fika ... Ha értelme lenne, akkor Bond jóval 90-felett lenne. Piercenek ez volt az "utsó" Bondja, helyette Angelina Jolie-t és a Reign of Fire-s J. Bale-t hallottam utodként ... Apropó, a Tűz Birodalma kinek, hogy tetszett? -
nekem már megvan egy ideje..egyszer végignézhető..lehet rajta néha röhögni:) ez az ember állat:) de jok a Fubu cuccai -
szip szip... -
Corky Romano sztm nagyon jo film volt:)
De megneztem a 007 -est es jaj ostenem megkorra baromsag volt :( Hat kurva hoszu film es semmi ertelme nincsen vazzeg! Komolyan hogy lehet egy film ekkora pocsogseg? -
Ali G In Da House
Nekem igenis tetszett, nagyok röhögtem ezen a hatalmas idióta filmen, persze volt pár kicsit uncsi részlet, de több volt a jó részlet.
Amúgy ha kicsit mélyebben is akarjuk értelmezni a filmet, akkor azt lehetne kivenni belőle, hogy a kis ember is meg tudja oldani a mások "nagy" problémáit.
persze ez csak saját vélemény. -
ki van írva de még nem volt időm megnézni, majd szakítokrá. -
Látta már valaki? Ha látta, tetszett?
-
Amit nézzetek meg az az 51. állam ...
Hatalmas film! Blöffös érzések kavarogtak bennem, amikor néztem. Fasza kis akciók, baszottul sokan vannak benne a Full Monty-ból, Alul Semmi. Jó szereplők, akció, poénok, szétszopatott-összeszart neonácik, jó dumák, idióta zsaruk, Liverpool ...
Az utolsó "robbanásért" már érdemes megnézni!!!
Ki ne hagyjátok!!!

-
Teljesen jogos!
CSOCSO!
Le vagy szídva fiam!!!!! Tünés a sarokba! Egy hétig recska cak recska! -
Erről van szó. Igy kell lereagálni... És ebbe nem lehet belekötni.... -
nah mindegynekem nagyon tetszett -
Ízlések és pofonok...
Én nem mondom, hogy az év filmje, de nekem nagyon tetszett és nem értem egyesek miért mondják, hogy rendezői munka no, meg semmi lényege nem volt....
Jópárszor felállt a szőr a hátamon, és egy pillanatig nem éreztem uncsinak....
Sőt, nagyokat mosolyogtam rajta néha....
És amikor itthon megmutattam a huginak, az jó volt...
Mikor meglátta Mel a film elején azt a "valamit" a ház tetején, akkor a hugi nem tudta mit nézzen és a 17-es monitoron nem is vágta le, hogy ban ott valami...
Visszatekertem oda és megállítottam:
"-na, látod???
-Nem
-Nézd, itt....
-HÜÜÜÜBAZZEG, ezek ekkorák????? Felállt a hátamon a szőr"
Szal ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt jó a film....
Többet már télleg nem érdemes beszélni róla...
Ahány ház, annyi szopás.... -
nem akarlak megbántani Csocso..de szerintem sem volt nagy durranás a film..tényleg unalmas volt és jelét sem láttam a rendezői munkának...az biztos,hogy Mel Gibson jól alakitott..de maga a film lényege..hogy is mondjam..NINCS IS LÉNYEGE :)..unalmas volt és semmit mondó.. -
nem rángatom elő ez egy mostani dolog.... -
szvsz a jelek a 2002 es év legjobb filmje!!! nekem nagyon tetszett..fosatos volt..baromi jol megrendezve ( ne mutatott többet a kelleténél)
sajnálni tudom azokat akik ilyen filmeket leszaroznak -
ezt ugy érdemes elolvasni: pár barom a Jelek C. filmről:
vertigo:
Most igazán, ez a film szerintem a rendező mélypontja volt. Önmagát ismétli, ráadásul tök unalmasan.
Az a húdenagy csattanó a végén pedig olyan oltári szar volt, hogy szinte észre se vettem.
Shit múvi.
PS: azt viszont nem tudtam, hogy az ufófejű indiai arc maga a rendező :) Elég eszelősnek nézett ki ;)
zeus 117:
Bazz, én is láttam a múvit, inkább nem írom le, hogy mit gondolok róla. Sztem a megvalósítás nagyon jó, de az ötletek a hihetetlen szarok ebbe. Mel Gibsonék jól alakítanak, de SAJNOS nem emlékszem, hogy mikor jön be a rendező!!!!
A picsába!
SpaceMonkey: Szerinem is fostalicska mozi volt. Saman bacsi teljesen kifogyott az otletekbol. Ha filmes feszultsegrol van szo, akkor inkabb Lincs David bacsit ajanlanam. Szormadaraknak meg ajanlanam, hogy lehetoleg FELNOTTEK (ertsd: 18 even feluliek) irjak mar a cikkeket. Ez cucc itten erosen gyermetegre sikerult, es mostanaban sajnos nem ez az egyetlen. Birom a HW stilusat, de mostanaban sajnos mintha egyre inkabb lesz*rnatok a cikkek minoseget. Vagy csak en oregszem :(
-
mikor lesz már a sniper 2? -
És tele van eszméletlen nagy kamukkal.Mikor a snipereket kiszedi a géppityuval, na az már sok volt.1x megnézhető unaloműző film volt:) -
Ballistic->Ecks vs Sever
Na ez a film egy katasztrófa. Atomszar, mint az Egyetlen volt. Rohadt látványos, Lucy Liu meg Banderas, de 0 story, senki sem hal meg totálban - hülye USA cenzúra - tele van ökörségekkel. IRTÓ GÁZ ez a film ... -
Dirty Dancing :) -
Tudom, sokmindenről lemaradtam, de van egy listám, szal idővel minden alapfilmet meg fogok nézni ;) -
Éppen itt volt az ideje, hogy megnézd ezeket az opuszokat cimbi:) -
Sajna nem.
Ezért örült nagyon a fejem, h. bepótoltam ezt a pár nagy lemaradást (Harcosok Klubja, Blöff, Ponyvaregény). -
Na, tegnap néztem meg Blasta tesóval a Szétcsúszva című remekművet...Nekem nagyon bejött a film, valószínűleg mert a téma közel áll a szívemhez.Hatalmas bulik, kő kemény kábítószerek, és az általuk előidézett eufórikus állapot tökéletes képi megjelenítése.Pörgés, kiválló zenék, szuper képi megoldások, összességében egy jó kis filmecske.Mindenkinek tudom ajánlani aki magának érzi az elektronikus tánczenét, a partykat, esetleg a drogokat.tényleg érdemes meglesni!:) -
[Walaki]D`Lair #1802 Adják már a Star Trek : NEMEZIS-t a mozibkan? -
Nemmondod, hog ymost láttad?????? 
Jesszus!!!!!
Még jó, hogy bepótoltad! Amúgy nem is beszélgettem volna veled többet!!!
-
leszedted a gitset? -
Ponyvaregény (Pulp Fiction)
szintén hatalmas több szálon vezett cselekménnyel rendelkező rul film.
végree sikerült bepótolnom a nagy lemaradásokat... -
Megnéztem az új Harra Pottert!
Aki kiváncsi a véleményemre csekkolja be a Saját fórumokban a HP topikot....
:-DDD