106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Már bocs, hogy nekem nem tetszett....

És kérlek ne gondold azt, hogy segghülye vagyok, egyszerüen csak engem nem lehet ilyen összetákolt hálivudi baromsággal elkábítani, igenis figyelmesen nézem a filmeket, de ezen a filmen nem volt mit szeretnem, mert logikailag szar volt és értelme egyenlő a 0-val...

A lentebb leírt rövid cselekményből nem vágod le mennyire hatásvadász egy mozival állunk szemben? Hogy az alapkliséket sem tudták jól összeollózni a készítők?
    Hogy nem tudtak már mit kitalálni a végére és ezt a "lemásolom" baromságot rakták be?
    Ez van, nekem nehéz jó filmet mutatni, de el tudok ismerni műfajon belül jó filmeket, akár tetszett vagy nem.
    És ez nekem nem tetszett....
  • Blasta
    Na!
    Azt amit leírtál, mind én is megértettem és felfogtam, én csak nem tartottam LOGIKUSNAK a filmet, ezért tettem fel a kérdéseimet! A válaszaidból viszont egyáltalán nem lett logikusabb a dolog. Felvázolom akkor a cselekményt, és ki-ki döntse el, ez alapján értelmes mozival állunk szemben, avagy mégsem:

Tehát:

Egy kislányt adoptálnak, -akinek mellesleg természetfeletti képességei vannak- , de a fater nem szereti őt, a lovak közt a pajtában tartja és bezáratja diliházba is, majd az anyját a kislány ellen hangolja és ráveszi, hogy ölje meg. A kislány nem alszik soha, de az már nem derül ki, hogy miért is....
    Tehát a kiscsaj belekerül a kútba, ahova az addig szerető anyja dobta, majd itt él 7 napig. Halála után a szelleme pedig kirepül a kútból és beleszáll egy VHS kazettába (milyen frappáns) , hogy megbosszulja a faterját, de sajna azokat gyilkolja meg akik véletlenül megnézik a kazit és közben egy olyan csajnak a gyerekével "társalog" aki meg fog halni 7 nap múlva, mert megnézte a kazettát....

És ez még nem minden!

A gyermek reinkarnációja a főszereplő nő gyereke!
    A főszereplő végül azért nem hal meg mert LEMÁSOLTA a kazettát, magyarán megduplázta az esélyét annak, hogy valaki megnézze, és a kisfiát is azzal húzza ki ebből a "hihetetlen slamasztikából" , hogy vele is lemásoltatja a kazit....

Evidens és logikus nem?
  • Dynamic
    Az hol derül ki, hogy a kiskölyök a kislány reinkarnációja?
    És ha már reinkarnálódott, hogy tud a szellem gyilkolászni?
    Szvsz azzal magyarázni , hogy természetfölötti ereje van és ezáltal mindent meg tud csinálni, az nem éppen a zsenialitás mesterfoka.(Nem rád értem, hanem a filmkészítőkre)
    Valami sokkal fordulatosabb magyarázatot vártam volna a film végére.Kiskölyök koromban pl. ezért szerettem a Sherlock Holmes könyveket.Volt köztük egy csomó olyan ami teljesen misztikus, és szinte félelmetes volt(pl. A sátán kutyája), de ennek ellenére a végük nagyon fordulatos volt és a rejtély megoldása mindig egy pofonegyszerű magyarázat volt.
  • zippofcy
    Aki ert angolul feltetlen csekkolja le a kovi linket: http://www.gamespy.com/top10/january03/movies/index.shtml
    Keves az olyan tag akinek van izlese filmek teren ... ennek pl. egesz jo van, kiveve persze hogy a Final Fantasyt felcserelte a Mortal Kombattal. Biztos nagy BG fan volt anno, na Az FFnek pedig szvsz nem olyan szornyu a tortenete, az Independence Daynek sokkal szarabb, megis mennyi penzt hozott. Hiaba na, az amcsik ostobasaganal csak bugyuta patriotizmusuk a nagyobb
  • Manta
    Ébrenjárók: egész jó film lenne, de amikor épp eléggé mozgalmas/vicces a film, akkor bejön egy unalmasabb lelkizős rész, és ezek váltogatják egymást. Viszont nagyon jó karakterek vannak benne.
  • Sephi
    Jah megneztem a Red Dragon , Silence Of The Lambs es Hannibalt egymas utan ma este es sztm igy kell nezni hogy egy csomo dolgot megerten az ember. Pl amikor eloszor lattam a Hannibalt csomo dologra nem emlekeztem de most hogy megneztem a SOTL -et is mar minden vilagos vala :)
  • Sephi
    Nah ebbol is latszik bake hogy milyen figyelmesen nezted a filmet!

Az hogy lefikazod az mar magan velemenyed de eddig csak jot halotam rola es nekem is teccet.

nah figyej.

a: Ot bedobta az anya a kutba es ott meg 7 napig elt majd meghalt es a szelleme hatramaradt majd odaepult kessob az a kis fahaziko es a kiscsaj emleke belebujt abba az ures kaziba es ez ezert volt mert meg akarta mutatni a emberkenek hogy mi tortent vele egyideileg viszont az apajat akarta megboszulni mert nem szerette otet es igazsag szerint az apajat akarta csak megolni a szellem (mert o vette ra az anyat hogy megoje a gyereket). Mint latod az apanak soha nem kellet volna megneznie aszt a kazit a korhazbol.

b: a kislanynak termeszetfeletti eroi voltak es azert oritette meg oket mert az apja ugy bezarta ott az istaloba a lovakkal es meg akarta boszulni

c: mint emlitettem a szellem (kislany) emlekei ott voltak mivel termeszetfeletti erokkel birt

d: azert nem halt meg mert o volt az egyetlen aki megertette a kazeta lenyeget es lemasolta a emlekeket. ezzel ugy ertven hogy a szellem megnyugvasra talalt.

Ami meg tudni kell hogy a csajnak a fia az a kiscsajnak a reinkarnacioja volt azert tudod olyan sok dolgot.

De hat blasta bazeg te egy szot nem ertettel az egesz filmbol es megis fikazod. Javaslom nezd meg ujra vagy lehet hogy az agyad nem birja felfogni a dolgokat :))))
  • Blasta
    Hát gyermekek!
    Meglestem a "híres" the Ring-et!

Nem tetszett....
    Igazából, ha nagyon ki akarom mondani ami a szivemen van, akkor FOS VOLT!

Ugyan olyan agyatlan baromság, mint a többi Z kategóriás hálivudi "horror"...
    Semmi extra nem volt benne, a történet meg jó alaposan össze volt kutyulva, nehogy véletlenül is világos legyen pár dolog.

Aki megnézte, és tetszett neki, ugyanakkor szerinte még értette is A-tól Z-ig a filmet, az meséljen el nekem 1-2 dolgot plíz:

a: Tulajdonképpen, ki a tököm volt ez a kiscsaj (azon túl, hogy adoptálta a Morgan ázaspár), és miért gyilkolászott? Mi volt a gyilokkal a célja?
    Bosszu? De kin? Mindenkin, tökmindegy? Pfff...

b: Miért őrültek meg a lovak?

c: Hogy készült a kazetta és mi volt a cél a készítésével?

d: Miért nem hallt meg a f.sz. csaj? Ő az eredeti kazettát nézte, ahogy elötte a 4 fiatal is, a csaj mégsem halt meg!

Szal ezekre ha valaki világos válaszokat tud nekem adni, annak megköszönöm!
  • Blasta
    Kölcsönkaptad a DivX-et????
    :-DDDDDDDDDDDDDD

(just joke)
  • a.carkey
    Próbáld meg a DC-t!
  • PREMIERE1
    Én is csak kölcsönkaptam ...
  • Punker
    lelehet szedni valahonnan?
  • a.carkey
    Torrente 2 - A Marbella Küldetés. Csípős spanyol humor. Aki látta az első részt az ebben sem fog csalódni, bár nekem az jobban bejött. Egy kicsi JB007 paródia. A főcímcal a la JB egyszerűen kihagyhatatlan. A Madonna féle DAD számot simán lemossa, a hamisacska énekkel és az ízes spanyol kiejtéssel. (A spanyol mellesleg szerintem s világ egyik legcsengőbb dallamú nyelve. Én sajnos nem beszélem, de öröm volt hallgatni.)
  • Pheel
    Én inkább az elmegy kifejezést használnám mindkettőre. Tehát 10-ből olyan 5-öt érnek. Most meg fogtok szólni, de a Bond (Die another day)-nek legalább volt története. A LOTR2 eléggé el lett húzva. Bár könyvben bizonyára izgalmas.
  • Factor_007
    na mindegy akkor is jo mindkettő
  • Factor_007
    huhh ez irtó rövid lett
  • Factor_007
    láttam a LotR 2. és a Jimy Bond filmet is
    jo mindkettő
  • Dynamic
    szóismétlés,jeeeee:)
  • Dynamic
    Irreversible:
    Megszereztem a nagy "botrányfilmet".Komolyan mondom már nem mertem megnézni a hallottak után.Nem is néztem végig igazából, csak bele-bele tekergettem és elkaptam a két ominózus részt(a buzi agyonverése, és Monica megerőszakolása).Elsőre azt mondanám, hogy ez a Gaspar Noé egy elmebeteg idióta.De valahogy mégsem...A fene sem érti, ha megnéztem "normálisan" (ha meg fogom) majd írok,mert így nyílván nem lehet normálisan véleményt alkotni.
    Aki meg csak azért akarja megnézni, mert Monika Belucci meztelenül van benne az lehet, hogy csalódni fog.Mert bár benne van "úgy" is, de a film témája miatti sokk(jó, lehet, hogy túlzás) sztem elnyomja ezt az élvezetet.
  • cenobite
    "Jesszus! Ebből is olyan fos sorozatot csináltak mint Freddy-ből????
    Broáf"

Nana! Azért az első 3 rész igencsak alapmű - horror kategóriában. A többit pedig az olyan elvakult fanatikusoknak készítették mint én vagyok. :)
  • Dzsini
    Sobri rul :) a végén van valami nagyobb bunyó abban szerepel bátyám is... shaolin kungfus csendőrség zúzza le a betyárnépséget :o)
  • a.carkey
    A New Guy-t láttam most. A hosszúorru "idióta" játszik benne a Cool Túrából egy menő csákót, akit ott megszivattak a hamburgeresnél egy "seggburgerrrel".

A másik meg a The Hole. Ari kis film ... : )
  • Coine, The A&O
    ekkkkoora amatőr filmet, de csak hozzáállás kérdése, lehetett és lehet röhögni rajta, főleg utólag a bakikon.
    tárgyalóteremben a lakkozott parketta meg a radiátor :DD
    stb.
  • Blasta
    Én mélabús fejjel néztem végig. Senem rossz, senem jó!
    Többet vártam tőle! De Samuel írtó jól játszott...
  • Pheel
    Jaja! Akkor feszítettség van benne! :)
  • Punker
    Ütközéspont hatalmas mindenkinek ajánlom.
  • Blasta
    Akkor go!
    Majd mesélj!:-)
  • Coine, The A&O
    hát röhögni megyünk :)
  • Blasta
    Baze, a Sobrinak már a bemutatójától is szineset ásítottam!!!!
    Utálom, amikor a magyarok akciófilmet próbálnak csinálni....
    Nevettséges kamerabeállítások, vágások, "harcijelenetek", John Woo-s lassítások.
    Egy siralom az egész!
    (ha jól emléxem, a kritikusok is egy viccnek minősítették)
  • Gery1980
    Már legalább 3 hete ott pihen a vincsimen, de még mindíg nem néztem meg:)Végre időt kéne rá szakítanom, mert eddig csak jót hallottam róla:)
  • Coine, The A&O
    Bűn és bűnhődés, de nem bírtam végig nézni :D

folytatás is jó, lehet megnézzük Sobri Jóskát :D
  • Laalee
    en megnyugodtam hogy letoltottem tehat eleve mar masoltam is egyett :D
  • Dynamic
    "Csak eros idegzetueknek ajanlom a filmet."

szvsz ez egy picit túlzás:)
    Az a baj, hogy a Ringnek már eleve az alapötlete baromság(bocs), innentől kezdve akármilyen profin van kivitelezve, nem tudom komolyan venni, ergo engem absz. nem is f*satott.

A fear.com meg egyszerűen csak ultragáz.Megnézés után egyből villámgyors delete-re ítéltem.
  • Laalee
    eleg jo film

DC-n fent van az is
    asszem a fear.com az egy remake je
  • Laalee
    mint az osszes b-class horrorfilmbol :D
  • Blasta
    Baze, 2 hete leszedtem, de szarul volt kódolva és le is kapták az FTP-ről!!!!
    Pedig állt rá a faszom erősen...
  • Blasta
    Jesszus! Ebből is olyan fos sorozatot csináltak mint Freddy-ből????
    Broáf
  • Sephi
    Voltam kedves megnezni a The Ring (A Kor) cimu filmet. En alitom hogy ilyen horror (vagy akarmi lenne) film meg egy nincs. Maga a remulet benne es a rejtely megoritett es meg mindig sokos alapotban vagyok ha viszagondolok par jelenetre. Csak eros idegzetueknek ajanlom a filmet.

Jah ez meg valami. Aki estleg megnezte a bemutatojat annak szolok hogy az csak 5% a storybol.

Anyu...
  • a.carkey
    Az "olajos" bunyó az jó volt. Meg a rakéta a tálcával ... :)
  • Blasta
    Bazze, azokra kurva kiváncsi lennék! Még soha nem láttam egy Hellriser filmet se!
    Olvastam a Korbácsot, és eléggé érdekel Clive bácsi más műve is!