106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Csaba007
    John Wick 2

Moziban nálam kimaradt, valahogy egyáltalán nem csigázott fel, de a hype körülötte baromi nagy volt, ezért nagy elvárásokkal ültem elé. Hááát igen,csak a hype volt nagy, de hogy mire fel...az tény, hogy nagyon kevés az A-kategóriás akciófilm,de azért ez elég semmilyen volt. Az akciók jól koreografáltak,de kb ennyi. Üres és lapos film,semmire sem fogok belőle emlékezni 2 hét múlva. Keanu Reeves "játéka" már elég idegesítő volt, hogy bamba képet vág mindenre...amikor meg megszólal,mintha a szövegén filózna.
    4/10
  • Csaba007
    Sokaktól hallottam azt, hogy Scott tudja mit csinál..meg,hogy még csinál 2-3 részt, és majd az egész egy kerek storyt fog alkotni. A mostani bevételek alapján egyáltalán nem biztos,hogy lesz folytatás,sőt...elég keveset hozott, azon se lepődnék meg, ha így érne véget a franchise...ilyen sz*rul.
  • darkSectorxxx #96495
    Velős egy kritika. :D
  • eddaniel
    Logan-csodálatos!
    Alien covernant-szánalmas budos rohadt sz@r
    rohadna meg az a geci aki irta!
  • Kmarha
    Alien Covenant

Megint az én hibám. Tudtam, hogy rossz lesz, úgy is ültem be rá, de mégis reménykedtem. Legyen bármilyen rossz, beraknak némi vért, rettegést vagy ijesztést, és talán elszórakozom rajta.

Ennyire ciki, kínos filmre nem voltam felkészülve. A néző közönség felével süllyedtem a székem mélyére én is szégyenemben, pedig igazából nem is nekem kellett volna így éreznem magam. Sebaj, mára már csak a düh maradt.

Annyi érzés és gondolat kavarog bennem a film kapcsán, hogy ugyan úgy nem tudok egy értelmes kritikát megfogalmazni, mint ahogy a film sem tudott egy normális történet vezetést összehozni. De azért címszavakat be tudok dobálni.
    Röviden, ami probléma: a színészek, a karakterek és párbeszédeik, a történet, főleg a "teremtés" történet(ek) logikátlansága és kifejtetlensége, az irtózatosan amatőr "fordulatok" (a legbénább forgatókönyvírói és rendezői húzásokkal), a CGI használata az esetek nagy részében (ez inkább volt slenderman film sem mint alien), valamint a hangulat illetve annak a hiánya, Hja, és a furulya.

Ami jó volt, vagy lehetett volna: a látvány (abban a 20 százalékban, ahol vérengzés van), az elgurult gyógyszer okozta elmebetegségek egy része (bármilyen vérciki is volt az a "barlang" jelenet(ek), azért az ott talált rajzok (H.R.Giger zsenialitása) és egyéb dolgok között, azért volt ötlet, amiből lehetett volna talán jobban építkezni, ha nem lyukas szitát vonnak köré történet gyanánt), valamint piszok jó lehetett volna ez a kézi kamerás képi világ is, HA teremtenek hozzá HANGULAT-ot (rettegés, bujdosás, valami nyomasztót). Istenem, mi volt már az, mikor megtalálták az űrhajót? Mintha csak gombászni mentek volna, és nini, ott a gomba. Semmi erőteljes zene, semmi feszültség, semmi misztikum! Bőven volt hibája az Alien-nek és az Aliens-nek is, de emlékezzünk vissza, milyen gyomor forgató, félelmet keltő hangok és zenék voltak az ilyen jeleneteknél! De talán még a Prométeuszban is.

Enyni, kész, ezt még egyszer nem akarom megnézni.
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.05.25. 09:39:44
  • BenedekFeco
    Hullagyártó János: 2. Felvonás

Nálam az első rész nagy kedvenc, simán 8-9 pontos a listámon. De ez?! Ezt elqrták. Nem kicsit, nagyon.
    Itt is a tipikus hibába estek a készítők. Mindenből tegyünk bele 2x annyit, és akkor biztosan 2x olyan jó is lesz...
    A negyedórás folyamatos puffogtatásoknál ásítoztam és kerestem a hangerő gombot a távirányítón. Az NSBS dolgot is túltolták. A "Nagyon Szupertitkos Bérgyilkos Szervezet" inkább volt nevetséges, mint cool. Már azt vártam, hogy mikor fognak a babakocsikból is tüzelni rá. A "tükörszobás" jelenetnél óhatatlanul ez ugrott be: "A John Wick közbelép"

Nekem csalódás 4/10

Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2017.05.25. 08:41:39
  • IMYke2.0.0.0
    [2017] - (imdb) - "John Wick: Chapter 2" / (John Wick: 2. felvonás) - 8/10
    (2017.05.24) (123 perc, amerikai) - Action, Crime, Thriller

Az első rész szerves folytatása, mely során John Wick visszavonulását nem hagyják és egy újabb merényletre kényszerítik, ami után ő maga is célponttá válik... a bosszú angyala beindul.

//Mindenből egy kicsit több lett, és a harmadik rész (a történet és annak aktuális vége alapján) várható.
    //A néma Ares (Ruby Rose) popóját (igaz, naciban) közelebbről is megnézhetjük.
  • CSOCSO
    John Wick: Chapter 2

Ez miert all 8/10en az IMDB-n??
    Szerintem unalmas, agyatlan lovoldozos szar.
    Volt egy ket jo mozdulat benne de ugy erzem a lovesek es gyilkolasok %97-a kb full felesleges es erdektelen bodycountnak felelt meg.
    Ennel az Alien Covenant sokkal jobb volt!!!

legyen 4/10
    mert a story is szar volt.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2017.05.25. 03:34:12
  • CSOCSO
    Majd ujra kell nezni mikor kijon. En ugy emlekszem mintha osszefort volna a seb a nyakan. Nem volt csipp a nyakaban ami kikapcsolt hanem at lehetett latni a nyakan ( luk volt rajta)
    De kitudja.lol
    Mindenesetre baromi erdekes volt a fohos csaj mikor kapcsozta ossze a sebeit. Nagyon-,nagyon hezitalt. En biztos, voltam benne, hogy most dobben ra, hogy ez a David es nem Walter. Ehhez kepest SEMMI nem tortent. Ezert mondtam, hogy szerintem eredetileg, ott jott volna ra, csak megvaltoztattak a sztorit es nem forgattak ujra a jelenetet. Ha jol emlekszem mondta is a rendezo, hogy par dolgott ujra kellett volna forgatni de tul keso volt.
  • CSOCSO
    Igen 20 eves. Veletlen felre utottem.
  • Tikal #96487
    Félig OFF

Ajánlom a srác többi videoját is, nagyon jók
  • Shep
    A Karib-tenger kalózai - Szalamandra, vagy Szalmaszál bosszúja

Tisztes iparosmunka, 2 órás kellemes kikapcsolódás. Látványos, szokásos kliséket felvonultató történet, nulla újdonsággal de mégis működik még így sokadjára is. Hangok eszméletlenül jók, legalábbis ha adott hozzá a technikai háttér. Akik kedvelik a szériát vélhetően nem fognak csalódni, ahogy a kalandfilmek kedvelői sem, pláne, hogy manapság alig akad a műfajon belül induló.

6/10
  • BenedekFeco
  • DantszEE
    Nem a szépségét minősítettem. Teljesen jó nő.
    A korábban említett barbi babaság ellenpéldájaként hoztam fel.
  • CalebJoe
    Feje nem jön be, de a többi nem rossz.
  • Mirk
    jó az pedig
  • cobol
    Logan:7/10
    Nem volt rossz film,tényleg drámai szálon ment inkább.Az akciók már unalmasak voltak.Jackman még utoljára jól hozta a karaktert.
  • DantszEE
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én azt a jelenetet úgy vettem ki, hogy egy chip világított Walter nyaka alatt. Az ejtett hegen kifolyt a klasszikus fehér vér, majd a chip kikapcsolt. És nem regenerálódást láttunk. (Ilyenkor gáz, hogy még nem lehet itthon utánanézni a filmnek.:DD)
    Melyik eset a valószínűbb? Az hogy te tévedsz ezzel kapcsolatban, vagy az, hogy Walter tényleg regenerálódott, és a csaj ennek tudatában mégis összekapcsozta a fejét? Én előbbire voksolnék.:D

Plusz ha a 2100-as évek elején már tudtak regenerálódni az androidok, akkor a későbbi évtizedekben, évSZÁZADokban miért nem tette ezt egyik példány sem? :P

Amúgy Noomi Rapace sem egy cicababa.:D
  • wesker24
    Én ugy tudtam hogy az Alien 4 Resurrection az 1997-es, vagyis akkor már 20 éves az Alien 4.
  • Bokafix2
    10 éves a film? Mármint az Alien 4?
  • CSOCSO
    A felnott xenomorph nem nezett ki rosszul a covenantbol de az Alien Resurrection filmben volt eleg sok fasza kozeli felvetel amin gecijol neztek ki az alienek.

• CSOCSO

Alien 4 bol az eredeti reakcio mikor Ripley bedobta a labdat vs az edit
  • CSOCSO
    Tudom, hogy sokan fikazzak az Alien 4 et de ma pont azon gondolkoztam, hogy az alien 4 sokkal komolyabban nezett ki mint a covenant.
    Mar 10eves a film de emlekeim szerint akkor is faszabban nezett ki a praktikus effektekkel mint ez a muanyag cgi ( lehetseges spoiler kovetkezik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) mint mikor a pre xeno kikellt a csavobol. Az valami irto szarul nezett ki szerintem.

( leszamitva az uszos reszt. az nem nezett ki tul jol)
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2017.05.24. 02:25:24
  • CSOCSO
    Nem lepodtem meg rajta. Ripley-n kivul meg nem volt masik alien fohos csaj.
    Walter nyaka beforrt. Szemunk elott tunt el a sebe mikor mutattak a fejet oldalrol.
    Te is regeneralodsz ha nyakoncsaplak egy villaval. A levagott kezed viszont neked se fog ujranoni. Szal miert kellett volna visszanonie Walternek? Ezenkivul lehet meg volt egy olyan jelenet is ahol az arc sebe beforrt azonnal. De azt mar lehet csak almodtam :D
  • darkSectorxxx #96473
  • LBandi77
    Sokallom az 5-öt is,ez valami elbaszott szar film volt.
  • Tikal #96471
    Videotékában dolgoztál a 90es években vagy mi? :D Nem a filmek eredetiségére vonatkozott a kérdésem...hanem hogy hogy jut eszedbe megnézni egy ilyen filmet? Miért van meg ez neked vhs-n?
  • darkSectorxxx #96470
    Engem nem ért meglepi, a trailer tökéletesen tükrözte a produkciót, nálam a max az 5/10 lehetett volna alapon.
  • darkSectorxxx #96469
    peace
  • rain70 #96468
    ALIEN: Covenant

Nagyon optimista voltam, hogy reménykedtem 8 körül fogok adni rá.
    5/10
    A 4 pont a xenomorph-nak jár, az ő alakítása legalább jó volt. A többi, úgy a film egy nagy rakás sz@rkupac a zs kategóriás színészekkel. Fassbender-t kivéve. Ezen a filmen, valaki, valahol izgult is, netán félt? Csalódás!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.05.23. 19:46:33
  • IMYke2.0.0.0
    Meghalt Roger Moore*
    Rest in Peace!

"89 éves korában elhunyt Sir Roger Moore. A színész Svájcban halt meg, halálhírét a közösségi média felületein közölték, azt írják, egy rövid, de nehéz rákkal való küzdelem után halt meg."
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.23. 19:45:21
  • Zephyr Retiring
    Hol találnám? Hirtelen mondjuk itt van közel 100 (saját) és ha beizzítom az öreg vhs recordert, közel 200-at még ezen (sajátok) közül is megnézhetek

Néha nagy ritkán beülök a moziba is, de csak akkor ha nem bírom kivárni a BD verziót..

Vagy beizzítom a BD-t és a winyón is van pár HD film biztonsági másolata.
    Van olyan is, amit kábeltévén..

Ez utóbbi kettő film amit említettem, mondjuk pendrive-on érkezett (persze szigorúan tájékoztató jelleggel)..

De persze ott a világháló is tele szerverekkel, amiken egy rakat (természetesen) legálisan megtekinthető film..soroljam még, vagy ennyi elég egyelőre?

Na léptem. Ennyi duma után jó lesz végre megnézni már azt a lentebb említett filmet is..
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.23. 19:38:35
  • LasDen #96465
    Koe no Katachi (A Silent Voice)

Nagyon ritkán van, hogy egy film ennyire betalál. Öngyilkosság, iskolai zaklatás, elzárkózás, magányosság, önpusztítás. A démonaim mind egy filmben. Persze tudtam mibe mászok bele és esélytelen volt, hogy ne érezzem egyes jeleneteit a magaménak. Pedig azért a kollektív probléma azért távol áll tőlem. De Nishimiya zaklatása és Ishida magánya mind olyan, amivel túlságosan is együtt tudok érezni, hisz nap, mint nap átéltem és átélem. Így a saját élményeimtől nem tudok elvonatkoztatni és önmagában értékelni a filmet. Egy ponton a 10/10-et is megadtam volna. De azt is megértem, ha valaki ezt erőltetett melodrámaként éli meg. Nem tudom...

9/10
  • DantszEE
    Alien filmekre pont az a jellemző, hogy sosem barbi baba a főszereplő csaj. Miért pont itt lepődtél meg? :)
    A mini xeno nekem sem tetszett. De ezzel is csak azt akarták mutatni, hogy ez még nem a korábbról ismert xenomorph. Ha jól megfigyeled, a felnőtt példányok is több vonásban eltértek. (A felgyorsított növekedésben pláne.:D)
    Honnan voltak a tojások? Talán egy királynőtől.:D
    Semmi nem indokolta, hogy nem. Azt is kétlem, hogy a bolygó egész civilizációját kiirtotta David, valszeg voltak még egyedek, akikbe rakhatott tojásokat. És valamelyikből kikelt egy királynő. Ami meg bármi egyéb módon elpusztulhatott. Ennyit tudjunk már a fantáziánkra bízni.:)
    Walter tud regenerálódni? Ezt hol láttuk pontosan?
    Arra gondolsz, amikor David nyakoncsapta, és felvette a törökülős pózt?
    Ott csak instant kikapcsolta. De Walter vissza tudta magát kapcsolni, mondván, új fejlesztés.
    Ha tudott volna regenerálódni, akkor idő közben a lemart karja is visszanő.

Az meg, hogy a kabinban jött rá, hogy David a megmaradt android, szintén szőrözős probléma. Azért elég csúnyán mosolygott faszikánk. Szegény nő meg végre chillbe lépett, addig talán eszébe se jutott az adrenalintól, hogy ilyeneken gondolkozzon.
  • CSOCSO
    ALIEN: Covenant

Nekem tetszett. Tobbieknek (akikkel neztem a filmet) mar kevesbe.
    Tetszett a sztori. Karakterek is rendben voltak. Jo volt, hogy nem valami barbi baba csajt probaltak eroltetni a foszerepre.
    Franco hatalmas szerepen mondjuk meg lepodtem.
    Zene / alien feeling jo volt de lehetett volna tobb kis bejatszas is.
    Para: na az szinte nuku. Nem paraztam de azert messze voltam tole, hogy elaludjak. Sot, most igy hajnali 1 kor se igazan vagyok almos :D
    Volt benne par jo jelenet de most komolyan. Eredeti ALIEN para feelinget mar semmilyen film nem fog vissza adni. Az anno azert volt jo mert, regen keszult es nem volt parja.

amugy ami zavart, hogy:
    Az, hogy egy mini xenomorph bujt ki a kapitanybol az teljesen BAROMSAG volt. Gagyin nezett ki. Mi a fasznak kellett ez??????????? De most komolyan. Emberek tobbsege valszeg nem erti mer igy lett megoldva a masik felenek meg pont tokmindegy hogy a kukac jon ki vagy egy mini xeno. Ugyhogy ennyi erobol maradhatott volna a kukac feleseg.
    Mas: Honnan voltak a tojasok????????????Ez is hulyeseg. Tojasokat csak az alien mama tojik. Ok, hogy volt neki embrioja mint a film vegen, de honnan?????

Az meg elegge levagos volt, hogy Walter az nem David a vegen, hiszen mutattak, hogy Walter tud regeneralodni. Ezekutan a diszkont Ripley osszetuzi Walter (David) arcat es ugy nez ra mint aki nem biztos a dolgaban, es mar kezdtem izgulni, hogy most mi lesz es erre semmi. A nagy Semmi. Rendezo meggondolta magat de mar tul keso volt ujraforgatni a jelenetet?
    A vegen, mikor rajon, hogy az David az is gyengen volt megoldva. Kb nem ertem, honnan birta leolvasni a fejerol, hogy David nem tudja milyen kabinrol van szo. Egyaltalan nem volt olyan a viselkedese vagy a feje mint aki fullosan nem erti, hogy mirol is van szo.
  • LasDen #96462
    XXX: Cringe of Xander Cage

Azok a szövegek, akció jelenetek. Néha már-már vállalhatatlan volt az egész. Diesel úgy mozgott, mint egy medve, ami nem lenne baj, de próbálta eladni, hogy van olyan gyors, mint Jaa v Yen. Csak Diesel miatt kapott ekkora figyelmet ez az egész. Pedig ez egy nagyon straight-to-DVD kategóriás "B" film lenne nélküle, aminek létezéséről az emberek fel nem is tudna. DJ Karúszóval az élen...

4,5/10
  • Tikal #96461
    az összesnek ilyennek kellett volna lennie, a sima x-men-eknek is :)
  • Jim Morrison
    LOGAN

Örülök, hogy kicsit komolyabb irányba mentek el, persze az előzetesből is, meg aki kb képben van a filmmel kapcsolatban az tudhatja hogy mire számítson. Plusz pont, hogy ez nem egy x+1 marvel/sima xmen film lett.
  • Tikal #96459
    ezeket hol találod? :D
  • Zephyr Retiring
    A Good Marriage (Le beau mariage/Jó házasság) 1982 IMDb

Ez meg mi a jó franc volt?
    Végig kellett néznem, mert érdekelt, hogy akkor most összejön a csajnak a terve, vagy sem..
    ..pedig drukkoltam neki. Csórikám olyan elszánt volt, hogy az már fájt.

Kerüljétek, mint a tüzet...de persze ti tudjátok.

Ja, és ne keverjétek össze az A Good Marriage (Egy jó házasság) 2014 IMDb Stephen King filmadaptációval.
    Én azt majd csak holnap nézem..
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.22. 21:15:40