1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    ALIEN: Covenant

Nekem tetszett. Tobbieknek (akikkel neztem a filmet) mar kevesbe.
    Tetszett a sztori. Karakterek is rendben voltak. Jo volt, hogy nem valami barbi baba csajt probaltak eroltetni a foszerepre.
    Franco hatalmas szerepen mondjuk meg lepodtem.
    Zene / alien feeling jo volt de lehetett volna tobb kis bejatszas is.
    Para: na az szinte nuku. Nem paraztam de azert messze voltam tole, hogy elaludjak. Sot, most igy hajnali 1 kor se igazan vagyok almos :D
    Volt benne par jo jelenet de most komolyan. Eredeti ALIEN para feelinget mar semmilyen film nem fog vissza adni. Az anno azert volt jo mert, regen keszult es nem volt parja.

amugy ami zavart, hogy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az, hogy egy mini xenomorph bujt ki a kapitanybol az teljesen BAROMSAG volt. Gagyin nezett ki. Mi a fasznak kellett ez??????????? De most komolyan. Emberek tobbsege valszeg nem erti mer igy lett megoldva a masik felenek meg pont tokmindegy hogy a kukac jon ki vagy egy mini xeno. Ugyhogy ennyi erobol maradhatott volna a kukac feleseg.
    Mas: Honnan voltak a tojasok????????????Ez is hulyeseg. Tojasokat csak az alien mama tojik. Ok, hogy volt neki embrioja mint a film vegen, de honnan?????

Az meg elegge levagos volt, hogy Walter az nem David a vegen, hiszen mutattak, hogy Walter tud regeneralodni. Ezekutan a diszkont Ripley osszetuzi Walter (David) arcat es ugy nez ra mint aki nem biztos a dolgaban, es mar kezdtem izgulni, hogy most mi lesz es erre semmi. A nagy Semmi. Rendezo meggondolta magat de mar tul keso volt ujraforgatni a jelenetet?
    A vegen, mikor rajon, hogy az David az is gyengen volt megoldva. Kb nem ertem, honnan birta leolvasni a fejerol, hogy David nem tudja milyen kabinrol van szo. Egyaltalan nem volt olyan a viselkedese vagy a feje mint aki fullosan nem erti, hogy mirol is van szo.