106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #3251
    az armageddon nem ennek a koppintása??
  • a.carkey
    Deep Impact

Jó rég láttam, minden esetre félelmetesen jól megcvsinálták azt a részt, mikor a víz elönti NY-ot. A WTC tök úgy nézett ki - amikor eltűnt, összedőlt a vízben -, mint amit szeptember 11-én rögzítettek a tévékamerák, ahogy a füst és a por "fel és elszállt" a házak között.
  • Sephi
    The Curse Of The Jade Scorpion - remek film! Woody Allen no comment :)

Ghostworld - ajanlatos megnezni mert erdekes darab!
  • PResident Evil
    hát igen...
    a másdik része ilyen hálívúdos beütésű...
    rendes főcím (igényes)
    jah és a legszembetűnő változás...
    kurva jó bigék vannak benne... :DDDD
    azokból is a legigényesebbek... ;PPP
  • a.carkey
    "Mami Blu"
    Magyar, rövid, régi, de nagyon durva!
  • PetruZ
    Tegnap éjszaka én is megnéztem az Equilibrium-ot, szerintem is mindenképpen megnézésre ajánlott, bár nem az az überállatkafa, mindent lemosó film. A sztori, az elemek egy csomó helyről ismerősek lehetnek, de elég jól van összerakva. Az igazi élményt sztem a nagyszerű karakterjátszás jelenti, a színészek játéka (még ha eleinte merevnek is tűnik) hangulatilag nagyon rásegít a témára. A harcjelenetek meg egyszerűen mesteriek (de nem mesterkéltek :) ).
  • Blasta
    A második már nem az az igazi feeling! De faszán kezdődik...

Az első sokkal "torrentésebb" volt!
  • Ramza
    Hú, én csak eaz elsőt láttam (van második? :), az tényleg hihetetlenül jó film volt. Nagyon jól látszik ebből a filmből is, hogy az európai humor mennyivel "minőségibb" (ha lehet ilyet mondani), mint az amerikai.
  • PResident Evil
    nem tudom ismeritek-e a Torrente című spanyol filmet ?
    enyhén király film... legalábbis az első része...
    most szereztem meg a másdik részét...
    hát az se pitypang
  • Lantee
    Na bazzzeg!! Barátnőt elvittem moziba...The Core...bár ne tettem volna!!

Az egy dolog, hogy nyugodtan kiírhatták volna, hogy ARMAGEDDON 2, mert fullra ugyanaz a film, csak most nem fel- hanem le kell menni menteni a Földet, de mindezt olyan gagyi ÁLTUDOMÁNYOS faszságokkal (anyagon nem tesz kárt a szupermegalézer, de egy gyémánt egyből szétbassza; Hogyan kommunikálnak a felszínen és a Föld magjában lévő emberek??? Mert hogy rádióhullámokon nehezen; stb.), agyonunott klisékkel (mindenki hős), és pocsék megoldásokkal, hogy ez valami BORZASZTÓÓÓ!!!!
    Legrosszabb ellenségemnek sem kívánom ezt a filmet!!
  • Coine, The A&O
    Félelem.com

A kör jobban tetszett, eredetibb volt, ha lehet annak nevezni. Érdekes téma, maga a kameramunka csodás és hangulatos!
  • Coine, The A&O
    A Hős (Hero)

kínai film, hasonló a Tigris és Sárkányhoz, nekem nagyon tetszett.
  • Tikal #3239
    Ez lesz még a jo:
    naqoyqatsi

meg az identity

ja tényleg kaiser sose :)

(kösz a kritikát srácok, de mindenkinek más tetszik, és nem kell ennyire komolyan venni:) )
  • Blasta
    Kaiser Sose
  • Tikal #3237
    És hogy is hivták a csávot, mindig elfelejtem, pedig jo film volt :)
  • Tikal #3236
    Ja, mitosz, mindig halálra röhögtem magam rajta:)))
  • Blasta
    Hát ezaz! Egy gagyi utánzat. Hogy mernek 2 kis hülye pöcsöt, 2 kis noname senkit berakni Jim és Jeff "elődeinek", álá "DUMB és DUMBER így ismerkedtek meg"?????
    Szánalmas.
  • Blasta
    Hát mítosz geca!
    Az a mű már mítosz! :-DDDDD Alap!!!!! :-))
  • Ramza
    A Dumb&Dumber "micsodát"??? :)
  • Tikal #3232
    óóóó, tényleg, most néztem meg az uj trailert, tényleg nem.... kár, pedig azt hittem ők lesznek...
  • Blasta
    Közönséges Bűnözők.
  • Blasta
    A lényeg az, hogy én láttam mind a 2 trailert, de úgy tünik te nem!!!!!

Csupán azért, mert a dumb&dumberer-ben nem ő játszik (és Jeff Daniels sem)....
    Megnéztem a trailert és elment a kedvem tőle! Így elbaszni a Dumb&Dumber "mítoszt" :-D
    Szánalom...
  • Tikal #3229
    Hát én sem az elejétől.... Mi volt az a film amiben vmi bűnözőt hallgatott ki egy rendőr, a csávo meg a faliujságrol találta ki a sztorit?
  • Tikal #3228
    A Bruce Almighty-nak láttátok már a trailert-ét, vagy a dumb&dumberer-nek? Végre két jo kis film jim carreytől:))))

Amugy most a kill bill-t várom, király a zenéje nagyon :)))
  • FREAK
    hát akkor minden tiszteletem a tiéd, én a kritikus pillanatig nem is sejtettem, hogy a békés főszereplők a kísértetek, és amikor a nő tombolni kezdett az asztalnál, a szar is nyomott egy padlóféket bennem..... vagy kurva okos vagy, vagy nem figyelted a filmet, és nem élted át a csavart.....
  • The Garrett
    Tényleg el is felejtettem:
    Tök jó film volt a TITAN bár a mozgásanimációk kicsit gagyik.

Dreamcatcher miko' jön?
  • Ramza
    Szerintem meg annyira nem volt jó film (persze bőven átlagon felüli!), de nagy volt a csavar :)
  • Tikal #3224
    Hát a végén nem nagyon lepődtem meg, bár jo film volt nem azt mondom, de szerintem ez nem volt egy nagy csavar...
  • Blasta
    Ja, jó oksa!
  • Galy
    Te...nagyon kéne az a pénz...

...Te...engem ezek vernek.....

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
  • Sephi
    Mi ez?
    Micsoda?
    Hat ... ez!?
    Melyik ez?
    Ez a vas!?
    Ja? Nem tudom... Elado!
    Menyiert?
    16000.
    16000?
    Ja.
    Lerakom ide a penzt!

Loooooooooooooooool :)))
  • Sephi
    Szal orulok hogy teccet de az alatalam emlitett Pisztoly Kardozas nem az amit te irtal le. Nezd meg vegig a filmet mert a vegen lesz az a jelenet amirol beselek hogy leesett a pofam :)
  • a.carkey
    Full Metal Jacket
    :)
  • Ramza
    Ezek szerint nem :)
  • Blasta

Nagy kaliber rulez! :-DDD

Christian Bale
  • Blasta
    Tegnap elkezdtem nézni az Equilibrium-ot, Sephi tanácsára!
    Eddig nem is hallottam róla, de határozottan kellemes! A főszereplő srácot meg a Shaft óta figyelem. Iszonyat karakteres feje van, abban a filmben láttam először (Christian Blae - ő játszotta a Shaft-ben a csúnya, gonosz rasszista millert) és nagyon bejött a játéka és a karaktere! Vártam már, hogy lássam másban is! (Mondjuk a Reign of fire-ben is ő játszott, de az nem volt valami nagy durr, ráadásul alig lehetett felismerni a hosszú haj és a szakáll mögött)

Szóval a filmet csak félig tudtam megnézni, mert dolgom volt, de eddig bejött!
    A műfaja action-scifi-thriller, az imdb.com-on 7.9%-ot kapott!

Freak:
    A "pisztollyal kardozás" -ahogy Sephi mester írta- az nem kifejezett kardozás! Arról van szó, hogy kiképezték a jövőben ezeket a "Tiszteleteseket", akik olyasmik mint a Dredd bíróban a BÍRÁK!
    Külön harci stílusuk van, amit a filmben FEGYVERES KATA-nak hívnak! Olyan mint a kung-fu, ugyan olyanok a mozdulatok, csak épp nem ütnek, hanem a kezükben levő 2 nagykaliberü pisztollyal okoznak maradandó sérüléseket :-DDD
    Marha jól néz ki, ennek a harcmodornak az elődjét a DESPERADO-ban láthattuk, amikor is Banderas 2 cm-ről lövöldözi le a rossz bácsikat! Csak itt komolyabbra van véve a stílus! Nekem nagyon tetszett maga a megvalósítás, természetesen telerakva stílszerü lassításokkal és extra kameramozgásokkal!

A sztori meg olyan Stallone-s DEMOLITION MAN-es, miszerint a 3. V. háború után, megalkották a "tökéletes világot", amiben nincs helye semmilyen érzelemnek és ezt egy rendszeresen adagolt kábítószerrel érik el!Az emberekből kiölik az érzéseket. A szabályok betartására a már említett Tiszteletesek felügyelnek!

Gondolom itt is nagy happy end a vége, mindenki rájön, hogy sokkal jobb baszni, lopni, csalni, hazudni, szeretni, háborúzni mint nem érezni semmit!

Röviden és tömören ennyi! Minden esetre azért is tetszik eddig a film, mert szinte a semmiből került elő, nem hallottam róla semmit, nincsenek benne megasztárok, de kellemes csalódás!
    És imádom a sci-fi/thrillereket!

Na pá!
  • FREAK
    ezt komolyan kérdezed??? vagy te végig vágtad a szitut?
  • Jano
    szén=szám ugye? :)
  • CSOCSO
    tetszenek a katasztrófa filmekben ahogy rájönnek mi miért tötrtént ebből mi fog következni stb..de ez a film azért annyira nem nagy szén e téren...
  • CSOCSO
    :))))))))))