106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
az armageddon nem ennek a koppintása?? -
Deep Impact
Jó rég láttam, minden esetre félelmetesen jól megcvsinálták azt a részt, mikor a víz elönti NY-ot. A WTC tök úgy nézett ki - amikor eltűnt, összedőlt a vízben -, mint amit szeptember 11-én rögzítettek a tévékamerák, ahogy a füst és a por "fel és elszállt" a házak között. -
The Curse Of The Jade Scorpion - remek film! Woody Allen no comment :)
Ghostworld - ajanlatos megnezni mert erdekes darab! -
hát igen...
a másdik része ilyen hálívúdos beütésű...
rendes főcím (igényes)
jah és a legszembetűnő változás...
kurva jó bigék vannak benne... :DDDD
azokból is a legigényesebbek... ;PPP
-
"Mami Blu"
Magyar, rövid, régi, de nagyon durva!
-
Tegnap éjszaka én is megnéztem az Equilibrium-ot, szerintem is mindenképpen megnézésre ajánlott, bár nem az az überállatkafa, mindent lemosó film. A sztori, az elemek egy csomó helyről ismerősek lehetnek, de elég jól van összerakva. Az igazi élményt sztem a nagyszerű karakterjátszás jelenti, a színészek játéka (még ha eleinte merevnek is tűnik) hangulatilag nagyon rásegít a témára. A harcjelenetek meg egyszerűen mesteriek (de nem mesterkéltek :) ).
-
A második már nem az az igazi feeling! De faszán kezdődik...
Az első sokkal "torrentésebb" volt! -
Ramza #3244 Hú, én csak eaz elsőt láttam (van második? :), az tényleg hihetetlenül jó film volt. Nagyon jól látszik ebből a filmből is, hogy az európai humor mennyivel "minőségibb" (ha lehet ilyet mondani), mint az amerikai. -
nem tudom ismeritek-e a Torrente című spanyol filmet ? 
enyhén király film... legalábbis az első része...
most szereztem meg a másdik részét...
hát az se pitypang

-
Lantee #3242 Na bazzzeg!! Barátnőt elvittem moziba...The Core...bár ne tettem volna!!
Az egy dolog, hogy nyugodtan kiírhatták volna, hogy ARMAGEDDON 2, mert fullra ugyanaz a film, csak most nem fel- hanem le kell menni menteni a Földet, de mindezt olyan gagyi ÁLTUDOMÁNYOS faszságokkal (anyagon nem tesz kárt a szupermegalézer, de egy gyémánt egyből szétbassza; Hogyan kommunikálnak a felszínen és a Föld magjában lévő emberek??? Mert hogy rádióhullámokon nehezen; stb.), agyonunott klisékkel (mindenki hős), és pocsék megoldásokkal, hogy ez valami BORZASZTÓÓÓ!!!!
Legrosszabb ellenségemnek sem kívánom ezt a filmet!! -
Félelem.com
A kör jobban tetszett, eredetibb volt, ha lehet annak nevezni. Érdekes téma, maga a kameramunka csodás és hangulatos! -
A Hős (Hero)
kínai film, hasonló a Tigris és Sárkányhoz, nekem nagyon tetszett. -
Ez lesz még a jo:
naqoyqatsi
meg az identity
ja tényleg kaiser sose :)
(kösz a kritikát srácok, de mindenkinek más tetszik, és nem kell ennyire komolyan venni:) ) -
Kaiser Sose -
És hogy is hivták a csávot, mindig elfelejtem, pedig jo film volt :) -
Ja, mitosz, mindig halálra röhögtem magam rajta:))) -
Hát ezaz! Egy gagyi utánzat. Hogy mernek 2 kis hülye pöcsöt, 2 kis noname senkit berakni Jim és Jeff "elődeinek", álá "DUMB és DUMBER így ismerkedtek meg"?????
Szánalmas. -
Hát mítosz geca!
Az a mű már mítosz! :-DDDDD Alap!!!!! :-)) -
Ramza #3233 A Dumb&Dumber "micsodát"??? :) -
óóóó, tényleg, most néztem meg az uj trailert, tényleg nem.... kár, pedig azt hittem ők lesznek... -
Közönséges Bűnözők. -
A lényeg az, hogy én láttam mind a 2 trailert, de úgy tünik te nem!!!!!
Csupán azért, mert a dumb&dumberer-ben nem ő játszik (és Jeff Daniels sem)....
Megnéztem a trailert és elment a kedvem tőle! Így elbaszni a Dumb&Dumber "mítoszt" :-D
Szánalom... -
Hát én sem az elejétől.... Mi volt az a film amiben vmi bűnözőt hallgatott ki egy rendőr, a csávo meg a faliujságrol találta ki a sztorit? -
A Bruce Almighty-nak láttátok már a trailert-ét, vagy a dumb&dumberer-nek? Végre két jo kis film jim carreytől:))))
Amugy most a kill bill-t várom, király a zenéje nagyon :))) -
hát akkor minden tiszteletem a tiéd, én a kritikus pillanatig nem is sejtettem, hogy a békés főszereplők a kísértetek, és amikor a nő tombolni kezdett az asztalnál, a szar is nyomott egy padlóféket bennem..... vagy kurva okos vagy, vagy nem figyelted a filmet, és nem élted át a csavart..... -
Tényleg el is felejtettem:
Tök jó film volt a TITAN bár a mozgásanimációk kicsit gagyik.
Dreamcatcher miko' jön? -
Ramza #3225 Szerintem meg annyira nem volt jó film (persze bőven átlagon felüli!), de nagy volt a csavar :) -
Hát a végén nem nagyon lepődtem meg, bár jo film volt nem azt mondom, de szerintem ez nem volt egy nagy csavar... -
Ja, jó oksa! -
Te...nagyon kéne az a pénz...
...Te...engem ezek vernek.....
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
Mi ez?
Micsoda?
Hat ... ez!?
Melyik ez?
Ez a vas!?
Ja? Nem tudom... Elado!
Menyiert?
16000.
16000?
Ja.
Lerakom ide a penzt!
Loooooooooooooooool :))) -
Szal orulok hogy teccet de az alatalam emlitett Pisztoly Kardozas nem az amit te irtal le. Nezd meg vegig a filmet mert a vegen lesz az a jelenet amirol beselek hogy leesett a pofam :)
-
Full Metal Jacket
:) -
Ramza #3218 Ezek szerint nem :) -

Nagy kaliber rulez! :-DDD

Christian Bale
-
Tegnap elkezdtem nézni az Equilibrium-ot, Sephi tanácsára!
Eddig nem is hallottam róla, de határozottan kellemes! A főszereplő srácot meg a Shaft óta figyelem. Iszonyat karakteres feje van, abban a filmben láttam először (Christian Blae - ő játszotta a Shaft-ben a csúnya, gonosz rasszista millert) és nagyon bejött a játéka és a karaktere! Vártam már, hogy lássam másban is! (Mondjuk a Reign of fire-ben is ő játszott, de az nem volt valami nagy durr, ráadásul alig lehetett felismerni a hosszú haj és a szakáll mögött)
Szóval a filmet csak félig tudtam megnézni, mert dolgom volt, de eddig bejött!
A műfaja action-scifi-thriller, az imdb.com-on 7.9%-ot kapott!
Freak:
A "pisztollyal kardozás" -ahogy Sephi mester írta- az nem kifejezett kardozás! Arról van szó, hogy kiképezték a jövőben ezeket a "Tiszteleteseket", akik olyasmik mint a Dredd bíróban a BÍRÁK!
Külön harci stílusuk van, amit a filmben FEGYVERES KATA-nak hívnak! Olyan mint a kung-fu, ugyan olyanok a mozdulatok, csak épp nem ütnek, hanem a kezükben levő 2 nagykaliberü pisztollyal okoznak maradandó sérüléseket :-DDD
Marha jól néz ki, ennek a harcmodornak az elődjét a DESPERADO-ban láthattuk, amikor is Banderas 2 cm-ről lövöldözi le a rossz bácsikat! Csak itt komolyabbra van véve a stílus! Nekem nagyon tetszett maga a megvalósítás, természetesen telerakva stílszerü lassításokkal és extra kameramozgásokkal!
A sztori meg olyan Stallone-s DEMOLITION MAN-es, miszerint a 3. V. háború után, megalkották a "tökéletes világot", amiben nincs helye semmilyen érzelemnek és ezt egy rendszeresen adagolt kábítószerrel érik el!Az emberekből kiölik az érzéseket. A szabályok betartására a már említett Tiszteletesek felügyelnek!
Gondolom itt is nagy happy end a vége, mindenki rájön, hogy sokkal jobb baszni, lopni, csalni, hazudni, szeretni, háborúzni mint nem érezni semmit!
Röviden és tömören ennyi! Minden esetre azért is tetszik eddig a film, mert szinte a semmiből került elő, nem hallottam róla semmit, nincsenek benne megasztárok, de kellemes csalódás!
És imádom a sci-fi/thrillereket!
Na pá! -
ezt komolyan kérdezed??? vagy te végig vágtad a szitut? -
szén=szám ugye? :) -
tetszenek a katasztrófa filmekben ahogy rájönnek mi miért tötrtént ebből mi fog következni stb..de ez a film azért annyira nem nagy szén e téren... -
:))))))))))