106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    nagyon tetszik az Animatrixban az a rész mikor a világrekord részben a csávesz feláll a székből a végén.. arghh zoral rész.. nagyon tetszik
  • batman
    A Birthday girl c. filmet ne nézze meg, akinek kedves az élete.
  • batman
    A G.I. Joe az tényleg isten volt. nekem is volt vagy 25 figurám, helikopter+egyéb járművek. Imádtam!!!
  • Cat #3412
    de csak azért mert szarok, és mert a kisgyerekeknek készülnek, közben sokkal többet ki lehetne hozni belőlük - ez hollywood, elbasz mindent :(
  • KennyG
    na jól van, meg még mit ne...
    már a marveles filmekből is kezd elegem lenni.
  • KennyG
    A Phone Booth nekem tetszet, szeritem jó kis film, egyszer mindenféle képpen érdemes megnézni.
    Ahhoz képest, hogy mi a sztori egy jó filmet csinált Schumacher, leginkább a Pánik Szobához tudnám hasonlítani.
  • KennyG
    Van neki új trailere is! : )))
    Már várom belőle a ripet. :D
  • Cat #3408
    ne röhögjél, 7.6 pontot kapott imdbn! és vetíteni fogják itthon is a moziban...
    http://us.imdb.com/Title?0183649
  • Blasta
    Az lenne csak a blamázs....
    Dzsiájdzsófilm baze!
    Te normális vagy???????????
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • CSOCSO
    tudom ez nem az a topik de ezt az enimet baromira várom már... és tök királyságos lenne ha még a mozikba is benyomnák:

• Gery1980
    G.I. Joe film elkészítése iszonyat fasza lenne, én imádtam a rajzfilmet is, na meg persze nagy gyűjtő voltam!
    Az tuti oriásit ütne, de tényleg csak a régi karakterekkel, gépjárművekkel, felszerelésekkel.
  • Laalee
    ez LOL :D
  • Cat #3403
    megnéztem phone booth ot, vmi iszonyat szar film
    halálunalmas szerintem
    egy telefonfülkében áll egy csávó végig, és nem jöhet ki, különben egy mesterlövész lelövi, és kényszeriti olyan dolgokra, hogy pl vallja be a feleségének hogy megcsalja
  • Cat #3402
    van sync fix, keress rá

The.Animatrix.DVDRip.XViD.READ.NFO-DVL-SYNCFiX
  • Laalee
    a hang nalam jo, dvl van, szoval szar a geped :D
  • CSOCSO
    aha.. hát nem nagyon hallottam hogy kijött... mozi.hu-n sincs fent...pedig ott elég sok minden film fentvan...
  • CSOCSO
    meglestem az Animatrixot..sajna mostanság nemsok időm volt igy most reggel tudtam befejezni az utcso részt... hát nekem nagyon tetszett...
    szinte mindegyik rész tetszett képileg...az utolsó kicsit csunyácska volt ( Kid's Story) mármint az emberek voltak csunyák elég régies stilusban rajzolták meg őket..sőt.. a magyarok rajzoltak hasonlókat 20 évvel ezelött de azért a story ebben is jo...
    zene mindegyikben jo volt..
    hja és még valami...csak nálam csuszik el a hang icipicit ebben a movieban? vagy valami szar verziot szedtem le?dc-n mindenkinek ez volt. dvl verzsőn.. végülis nem nézhetetlen tőle a film...sőt alig zavaró, de észre veszi az ember...
  • a.carkey
    Nem mindegy, hogy osztogatnak vagy fosztogatnak ...
  • a.carkey
    Az Snipers volt nem? Nem Sniper ... :(
  • Blasta
    Mit vársz egy akkora kaliberü színésztől, mint Berrenger?
    Már rég csak vegetál...
    A film is olyasmi lehet!
    Megjegyzem a Sniper 1 sem volt az a katarzis, de akkoriban az egyettlen jó film volt a témáról, az Ellenség a kapuknál-ig...
  • a.carkey
    Ez mi? :(
  • KennyG
    már rég kijött VHSn és DVDn is! állítólag ultra gagyi.
  • CSOCSO
    sniper 2 mikor jön má?... nem mintha emlékeznék az egyre.. csak egy ismerős mondta hogy nézzem meg a hülye fejét mert őő vezeti az egyik tankot...
  • a.carkey
    Én még a "Sky Channel"-en láttam a régi sorozatot, ha jól emlékszem azzal a manusszal, aki a Herkulest játszotta. Hatalmas szar volt. Sajnos még a Pókember TV vezrióhoz is volt szerencsém. Az is ultra gagyi volt. Tényleg az első Batkamanó volt a legjobb. Keaton, Nicholson (és tul. képp. Basinger) nagyon jók voltak benne. A másodiknak + a képi világa fogott meg igazán. Olyan lepusztult Gothamet képzeltem mindig el, mint amit oda teremtettek. Ott Danny De Vito volt zseniális. Mintha rászabták volna a szerepet ... :)
    A többi Batka gagyi volt. Bár bírom Alicia Silverstone-t, de abba a bőrszerkóba nem igazán fért bele. Akkor kicsit "dundika" volt szegény ...
    Clooney meg, mint Batkamanó? Borzalom volt. Swarzit is belekeverték, stb.
    A többi képregény film közül "A Fantom" film adta még vissza leginkább a képregény hangulatát - Billy Zane -, de ott látszott, hogy kevés pénzből készült. A Scooby Doo-t nem minősítem ...
    Az eredeti G.I. Joe-ból kéne egy egész estés film. Szerintem teltházas lenne, ha még a legelső sorozatok "technikáját" tennék bele (F-14, kék Cobra Commander stb.)
  • Laalee
    na igen eleg katasztrofa az a film :D

az ilyeneket azert jo hogy csinaljak mert nagyon jo alapanyag egy parodiahoz :D
  • Laalee
    hot chick tipikus Rob Schneider film, en eleg jol szorakoztam rajta. birom az ilyen idiota vigjatekokat
  • Ramza
    Aki bújt, aki nem.
    Atyaég! És még vannak emberek, akik a Kört és a Fear.com-ot szidták...
    Csak a horrorfilmek iránt érzett szeretetem és nyitottságom bírta végignézetni :) A filmben egy darab (!) olyan perc nem volt, amit nem máshonnan loptak.
    Vicc.
  • Dynamic
    Ja.Amikor azzal a döbbent komolysággal az arcán kijelenti a csaj, hogy most "visszafelé halad", nekem akkor az olyan infantilis bugyutaságnak hatott, hogy akaratlanul is hangosan felröhögtem:)
  • Galy
    amerika bazze!
  • Galy
    Hát nem szupi? :-)))
  • Ramza
    Mé' ne? :)
  • Tikal #3384
    ja és ami mega lol, szerepel benne a raptor vadászgép, meg a commanche helikopter, de még azokat is elintézi :))))))))
  • Tikal #3383
    a trailerben a falon futott meg átugrot egy földrészt, meg dobálta a tankokat stb :))))))))
  • CSOCSO
    ja ja végső állomás 2 ben voltak nagy baromsáok.. ahogy az elsőben is.. már az első részben is a feka hullaházas csávó mondja meg az okosságot és vannak olyan gagyi halálesetek hogy jujj..de a másodikban azért az autopályás résztől azé itt nálunk mindenki ülve maradt!!!!!!!!!!!!!!!!!és állatul szólt nagyon..
  • Galy
    szerintem is FUN lesz! :))))))))))))))))))
  • Jano
    Sajnos! Kb olyan lesz szerintem, mintha a Bobo-t, vagy a Góliátot filmesítenék meg...
  • Blasta
    Pontosan....
    Szerintem is
  • Tikal #3378
    és nemsoká jön a HULK, szerintem az mega lol lesz, már a trailer alapján :)))))))
  • Blasta
    CSOCSO megelőzött....:-DDDDDD
  • Blasta
    Csak gondoljatok bele:
    Az első Batman óta, az összes batman film egy kalap fos!
    A Superman-eket ne vagyük számításba, lévén nagyon régiek! Persze Christopher Reeve A tökéletes superman, de a filmek hagytak maguk után kívánnivalót.
    Ott van még a Spawn, ami szintén komolyabb feldolgozás lett, de ez a bugyuta látványvilág nagyon elbaszta, véleményem szerint.
    A pókemberről azt hiszem mindenkinek megvan a véleménye, nem fogom firtatni!

Nekem az XMEN jött be leginkább!
    Tökéletesen vissz tudták adni a képregények hangulatát és a szereplők fizimiskáját!
    Ehez hozzájárult Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, nomeg Halle Berry játéka!
    Semi baj nincs velük!
    És az akciójelenetekkel se volt baj! Főleg az elején, amikor Árnyék bejutott a fehérházba, hogy megölje az elnököt.
    Tátva maradt a szám...