[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én még a "Sky Channel"-en láttam a régi sorozatot, ha jól emlékszem azzal a manusszal, aki a Herkulest játszotta. Hatalmas szar volt. Sajnos még a Pókember TV vezrióhoz is volt szerencsém. Az is ultra gagyi volt. Tényleg az első Batkamanó volt a legjobb. Keaton, Nicholson (és tul. képp. Basinger) nagyon jók voltak benne. A másodiknak + a képi világa fogott meg igazán. Olyan lepusztult Gothamet képzeltem mindig el, mint amit oda teremtettek. Ott Danny De Vito volt zseniális. Mintha rászabták volna a szerepet ... :)
A többi Batka gagyi volt. Bár bírom Alicia Silverstone-t, de abba a bőrszerkóba nem igazán fért bele. Akkor kicsit "dundika" volt szegény ...
Clooney meg, mint Batkamanó? Borzalom volt. Swarzit is belekeverték, stb.
A többi képregény film közül "A Fantom" film adta még vissza leginkább a képregény hangulatát - Billy Zane -, de ott látszott, hogy kevés pénzből készült. A Scooby Doo-t nem minősítem ...
Az eredeti G.I. Joe-ból kéne egy egész estés film. Szerintem teltházas lenne, ha még a legelső sorozatok "technikáját" tennék bele (F-14, kék Cobra Commander stb.)