106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
no mi történt ? /most olvashatok majd vissza :|/ -
ja, és látványra erősen művészfilm, szal ne készítsd a popcornt :D -
egyetlen zombi sincs benne
vér az van, de nem ez a lényeg, hanem maga az alapötlet, aminek sajnos van némi realitása manapság, a kísérleti biológiai fegyverek korában...... a poént meg nem lövöm le, nézd meg -
Az valami zombiirtós örület vagy milyen stílus? :) Mert engem is az érdekel a legjobban, de nem tudom, hogy milyen stílusú. -
most nézem a 28 nappalt, és remeg a gyomrom, pedig előre tudom, mi jön
de a hangulat az hangulat, és ebben a filmben ez tökéletes -
Egyébként, amiben kellemesen csalódtam az a Le boulet volt, azaz Az Őr, a Tökös, a Török, meg a Nő. Kibaszott jó film. :) Szarrá röhögtem magam rajta. :) Nem csalódtam a francia vígjátékban, valahogy mindig jóra sikerül ha francia a vígjáték. :) -
Na szavazzatok melyiket nézzem meg!
New York bandái
28 nappal később
Koponyák
Heist (nemtom mi a magyar címe)
Szavazni holnap délig lehet. :) illetve ma délig. -
Coine soha nem írt ilyen felháborító ökörséget, és kétlem, hogy én valaha vitatkoztam volna vele filmekről. Annak nagyon örülnék, ha tényleg csatlakoznál hozzá, ha ezzel sikerül emelni a topik IQ szintjét. Ne haragudj, de a buta embereket nem bírom elviselni. -
Cat #3898 asszem értem már coine mért hagyta abba hogy véleményt irjon filmekről, teljesen felesleges sztm is
örüljél, csatlakozom hozzá ;) -
ez nem vélemény, baszod, ez egy undorító hányás.... ha ezt élőben előadod, ott helyben megöllek, hogy ne szenvedj, ennyi ésszel, csak kínlódás lehet élni.....
na ejtsük a témát
melyik a kedvenc filmed? -
Cat #3896 látom még mindig nem tudod elfogadni hogy valakinek más legyen a véleménye mint neked -
nyilván a színészi játékkal sem vagy megelégedve, hisz te csak annyit láttál, hogy valaki telefonál, az meg nem nagy ügy, mi? -
egész nyugodtan, bár felőlem lehetsz elefánt is, csak könyörgöm kímélj meg a szakvéleményedtől... -
hát az eszem megáll, komolyan mondom
ezúton bocsánatot kérek azoktól, akiket eddig lehülyéztem, ezennel a hülye értelmezése Cat-nél kezdődik... -
Cat #3892 engedélyt kérek apró kicsi ponttá fejlődni -
"és a csávo felveszi, lerakja, felveszi "
Te mi a szart csinálsz, ha egymás után sok telefont kell elintézned???
"megy a csávó, dumál a telefonba, vagy 5 perce dumál, fészkelödés, követhetetlen nevek hangzanak, folyamatosan dumál, be nem áll a csávó szája, beszél beszél, már azt se tudom miről van szó, de még midnig megy mellette vki az utcán, dumál a mobiljába, nyomja a nagy menedzser szöveget"
Hát bazmeg, így kezdődik a film, azt ugye nem vártad, hogy minden fogyatékos kedvéért előre kiírnak egy listát az összes elhangzott névhez tartozó személyről?? Mellesleg itt is látszik, mennyire lövésed sincs az egészről, baromira nem ezekre a nevekre kellett volna koncentrálni.... -
ne hallgass erre a szakértőre bazzeg, szerintem látott max 30 percet az egész filmből... -
jézusom, ezt komolyan nyomod???????????????????????????????????????????????????????
szerinted az a faszi OTT AKAR ÁLLNI ÉS BESZÉLGETNI EGY SOROZATGYILKOSSAL???????????????????? -
aha
te egy tipikus ****, ****, ***** ********** vagy, öcséd a másik fele..... (én magam cenzúráztam, hiába, fejlődök)
az a helyzet, hogy erre nem tudok mást reagálni, eddig azt hittem Csocso tudja a legprimitívebb filmkritikákat produkálni, de te simán vered a srácot....
csak egy jótanács: ne várd, hogy érteni fogod a filmet, ha 20 perceket kihagysz belőle... azt meg szintén elmondtam párszor, hogy ha valaki nem ért valamit, az a saját hiányossága, és ilyenkor halkan kéne csücsülni a sarokban, nem leszarozni azt, ami neked már túl magas....
szerintem te sem csapnád le "azt a hülye kagylót", ha egy piros pötty sétálna a homlokod és a szíved között................. szerinted miről szól a film??? vagy ilyen durvákat már ne kérdezzek? hihetetlen, hogy milyen tompa emberek vannak....
de a vége, az rendben volt, ezen a mondaton feküdtem:
"meg amugyse szeretem az ilyen pszhichothrillereket"
Tapsot Catnek, aki átdefiniálta a pszichotriller fogalmát!! Persze mindenkinek joga van a véleményéhez, de egy ilyen megnyilvánulás után..... -
Cat #3887 egy csávó 70 percen át áll egy telefonfülkében és be nem áll a szája
már az ötlet se tetszik -
Na én erre nem reagálok mert nem láttam, de tényleg pszichothriller? Mert akkor megnézem. :) -
Cat #3885 szoval
leültem a film elé ugy 1 hete, tesommal, hogy akkor most nézzunk meg valamit este
sokan irták azt róla hogy jó, biztos az lesz
leültünk, bsplayer bekapcs (nálam simán ment a felirat, most is ez az egyetlen a lapont, srtre konvertáld: A fülke Phone Booth (XViD-DVL) 03. 05. 03. Magyar Smartman)
szoval, leülünk fotel, megy a csávó, dumál a telefonba, vagy 5 perce dumál, fészkelödés, követhetetlen nevek hangzanak, folyamatosan dumál, be nem áll a csávó szája, beszél beszél, már azt se tudom miről van szó, de még midnig megy mellette vki az utcán, dumál a mobiljába, nyomja a nagy menedzser szöveget, na itt vagyunk kb. tiz percnél, tesom felállt és felment olvasni :) én néztem tovább, pizzás, telefonfülke, és a csávo felveszi, lerakja, felveszi (totál faszság, nagyon erőltetett), dumál, hihetetlen kapcsolások a feleségéhez, meg a szeretőjéhez, na itt beletekertem, mert ment vagy 20 perce és mindig csak pofázott, vártam hogy történjen már valami
lövés, ilyesmi, még mindig abban a kibszott fülkében áll és egyszerüen nem történik semmi, nem csapja le azt a hülye kagylót, csak áll és dumál dumál
kb. ennyi a véleményem róla
személyes szempontok: én el nem tudom képzelni hogy bármilyen helyzetben is igy viselkedjek, a tehetetlenséget, töketlenkedést nem bírom, sőt, utálom, mindenképpen cselekednék bármit
meg amugyse szeretem az ilyen pszhichothrillereket -
az semmi, de Cat faszán eltűnt -
Előitéletöt érzök a szavajidban :) -
most gyötté falurú? -
Jelen esetben Cat kollégára is mondhatnók, de ugy általában az embör az ilyen... -
mindegy, hát ha valami szar, annak oka van, és meg is szoktam magyarázni, nyilván ő is ezt teszi -
Kinek van már meg a jegye a mátrixra?
Én megvárom mig kijön DVD-n
-
az "ember" globálisan, vagy Cat kolléga? -
Szerintem is szar volt
Melyik filmről van szó?
Na kábé ilyen az ember néha :) -
hagyd csak, reggelre másképp fogja látni :DDD vagy a filmet, vagy a fórumozást :D -
Nem vagy komplett!
Semmi baj ne volt azzal a filmmel!
Max nem a te kategóriád, viszont akkor meg miért szarozod le? -
ja az megvolt -
na akkor mesélj csak, én ráérek, mi szar neked ebben a filmben? -
és bemeneti volt? :) -
nálam megállt, egy sornál, csak akkor frissített, ha beletekertem
BSPlayer, Media Player+Vobsub... -
Cat #3870 pedig annak iszonyat kurvajó a felirata, én azzal néztem meg
nagyon nagy munkát csinált vele a fordítója, egy szar filmen ennyit dolgozott... nem semmi ;) -
ja, és amikor fülön lőtte a faszit (nem semmi), nem volt kimeneti lyuk a fülkén, de ez már csak kötekedés :D -
na aszongya Phone Booth.....
ahhoz képest, hogy sose hallottam róla, VALAMI KIBASZOTT NAGY FILM!! Ritkán kekszelek be idegileg egy filmen, de itt eléggé összeszűkült a gyomrom, úgy a 10. perctől, és nem is tudtam ellazulni a végéig...... Íme a példa, hogy lehet aránylag kis tőkével, egyetlen helyszínen, mindössze egy kibaszott jól kidolgozott sztoriból tökéletes filmet csinálni.
Hibák:
1. A sniper és a Glock kalibere aligha stimmel, a lövedékről nem is beszélve, vagyis emiatt nem csukták volna le, de le sem lőtték volna ugye a kamerák miatt, szal ez a rész kicsit zavaros így elsőre. Mi értelme volt?
2. A killer mindent hallott, ezt felettébb csodálom.
3. Abba már bele sem gondolok, hogy került a pizzafutár egy felfegyverzett szobába, ahonnan azelőtt a killer telefonált, meg hogy mi a szarért nem evakuálták az utcát, meg hogy hol maradt a SWAT a mindent látó cuccokkal, szal ezt ugorjuk át :D
Marad egy geci jó, kurva izgalmas, és kibaszottul magvas film :D Amiben sok ronda szó is elhangzik (mivel a felirattal valami bug volt, így tényleg csak hallgattam :) -
Pixar a király!