[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Cat #3885 szoval
leültem a film elé ugy 1 hete, tesommal, hogy akkor most nézzunk meg valamit este
sokan irták azt róla hogy jó, biztos az lesz
leültünk, bsplayer bekapcs (nálam simán ment a felirat, most is ez az egyetlen a lapont, srtre konvertáld: A fülke Phone Booth (XViD-DVL) 03. 05. 03. Magyar Smartman)
szoval, leülünk fotel, megy a csávó, dumál a telefonba, vagy 5 perce dumál, fészkelödés, követhetetlen nevek hangzanak, folyamatosan dumál, be nem áll a csávó szája, beszél beszél, már azt se tudom miről van szó, de még midnig megy mellette vki az utcán, dumál a mobiljába, nyomja a nagy menedzser szöveget, na itt vagyunk kb. tiz percnél, tesom felállt és felment olvasni :) én néztem tovább, pizzás, telefonfülke, és a csávo felveszi, lerakja, felveszi (totál faszság, nagyon erőltetett), dumál, hihetetlen kapcsolások a feleségéhez, meg a szeretőjéhez, na itt beletekertem, mert ment vagy 20 perce és mindig csak pofázott, vártam hogy történjen már valami
lövés, ilyesmi, még mindig abban a kibszott fülkében áll és egyszerüen nem történik semmi, nem csapja le azt a hülye kagylót, csak áll és dumál dumál
kb. ennyi a véleményem róla
személyes szempontok: én el nem tudom képzelni hogy bármilyen helyzetben is igy viselkedjek, a tehetetlenséget, töketlenkedést nem bírom, sőt, utálom, mindenképpen cselekednék bármit
meg amugyse szeretem az ilyen pszhichothrillereket