106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Laalee
    na akkor megiscsak jol hallottam a konyhabol :D
  • Blasta
    Hát nem!
    A zene az simán (ha így jobban tetszik) afrikai stílusu, "dobzene" vagy kongazene volt!
    Az elektronikus zenét a készítők keverték rá, hogy a nézők többsége is élvezze azt a jelenetet, akiknek ugye nem jön be az afrikai stílusu zene....
  • Laalee
    telleg kijott mar a rendes m2 ost? mert ami kintvan fel eve az minden csak nem a rendes :D az m1 ost meg iszonyat jo, a mai napig bent van a kocsi cdtarjaban
  • Laalee
    nekem ugytunt bar kimentem inni amikor ott gerjedt a sok izzado felmesztelen ferfi test :D valahogy nem izgat fel a latvanya
  • Blasta
    Szerinted ők ott techno-ra táncoltak?????????
  • Laalee
    csak a pelda kedviert mondtam... de latom nem akarjatok megerteni.

a lenyeg hogyha te ott elnel es egesz eletedben a gonosz gepek lennenek a mumusok, bizots hogy nem a technot favorizalnad. az arabok azert kerultek elo, mert oket is ugy nevelik hogy usa a mumus, igazuk is van :D
  • Galy
    lehet, hogy túl sok híradót néz :))))))
  • Blasta
    Laalee te elvagy tévedve!
    Mi köze az araboknak a Matrixhoz?????
  • Galy
    és zenében nincs rasszizmus, legalábbis nálam
  • Galy
    Jeez, miről beszélsz???

ki nyírt ki kit??

nem Sodi vagyok :)
  • Laalee
    rakj be irakban egy kis feka rap et, biztos ertekelik:D
  • Laalee
    mert nem hiszem hogy annak a kulturanak a zenejere te extazisba jonnel aki kinyirta a csaladod, baratod, es egesz eletedben elole menekulsz.
  • Galy
    ez nem igaz, honnan veszed?
  • Laalee
    arab zenet is. megis inkabb szetutned mint tombolsz ra
  • Laalee
    hat az biztos, hogy a reklamban kb olyan beleéléssel mondta morfi hogy NEO segits mint a spektrum narratora :D
  • Galy
    a technot is emberek rakják össze
  • Galy
    hol volt arab zene?????
  • Laalee
    te meg kepzeld el hogy egesz eletedben mondjuk az arabok elol menekulsz akkor nem arab zenere fogsz tombolni es extazisba esni ezt barmibe lefogadom :D a techno meg ugye gepi zene
  • Galy
    magyar szinkron sux, én sajnos úgy láttam :(
  • Laalee
    a film mondanivaloja: choice :D

amugy a tvreklamokban levo szinkron, a moziban vetitettbol van vagy csak a reklam kedviert csinaltak, es azert ennyire szar?
  • Galy
    M2 barlang-party szvsz kurva jó volt, csak képzeld magad oda!

(az egyik best jelentet a filmben)

• Blasta
    "Azzal meg végképp nem hencegnék, hogy (szerinte) semmi mondanivalója nincs a filmnek, csak dobálják benne a hatásvadász szövegeket, ami mögött semmi(!) nincs."

Egyébbként ebben van valami!
    Azzal együtt, hogy elsőre nekem sem sikerült mindet összefüggést levonni abból a párbeszédből, megérteni 100%-osan amit ott beszéltek, azt butaságnak tartom leírni, hogy annak a párbeszédnek semmi értelme!
    Ez jogos!
    De a kritika többi része kurvára igaz!
  • Blasta
    Okos.
    Meséld már el, hogy is lehet valakinek a véleménye alapján megnézni egy filmet???????
  • Blasta
    Rilódid=Fos

A bővebb véleményemet ollózzátok össze az Index, a Hardwiredes fiúk és mondjuk Csocso véleménye alapján!
    Később kifejtem részletesebben is, de most nincs kedvem.
    Röviden a film egy nagy "NEM"!
  • CSOCSO
    Dinamycnak meg azért tetszett mert neki elvettük a kedvlt és a legszarabbra gondolt... ezért jött be neki..nekünkmeg fordítva..:) jol nyomja a kölök...
  • shaba23 #4043
    sokat ront a feelingen, hogy a tipikus matrix effektekről az jutott eszembe, hogy tök Max Payne.
    Látványosságban pedig szerintem akad párja. Nekem a Vidoq is látványos volt, csak másképp.
    Ebben az ikrek jók voltak, meg ilyet még nem láttunk más filmben, csak az a baj, hogy őket is megnéztem párszor a trailerben. De a végén jó a zene...
  • CSOCSO
    tök megnyugodtam.. azthittem én vagyok hülye és csak nekem nem tetszik a film..tetszeni végülis tetszik mert huhh bazze... nagyon sok olyan jelenet van ami zoral..ezek csak az akcio jelenet.. a romantikázás szvsz eszméletlenül nem illik a filmbe... és a techno szex parti is annyira gáz volt hogy untam és az emberek tekinetét néztem ki merre nézelödik...

a film látványos...látványos annyira hogy nem nagyon van párja.. de ez kevés...:(
  • Gery1980
    Ja láttam pár hete moziban.
    Nem volt rossz.
  • FREAK
    nem, de itt ül a vinyón, megnézzem?
  • [Walaki]D`Lair
    láttátok már a Final Destination 2-t?
  • FREAK
    most néztem meg a Crash-t, aki szereti a beteg emberek érdekes perverzióit, az élvezni fogja

többször nem nézem meg, de még így is inkább ezer ilyen film, mint még egy Mátrix, vagy Taxi :D
  • K.András
    Te láttad a filmet?Abszolut illik a jelenetre a kritika.Semmi értelme nincsen annak a jelenetnek sem.Az pedig hogy miért ilyen kevés informácio jött a filmröl a megnézése után érthetövé válik, senki nem nézte volna meg az alapvetö infok ismeretében...Egy-két fantasztikusan megcsinált látványelemen kivül semmi nincsen a filmben.
  • FREAK
    egy filmet egyetlen jelenettel, részlettel is el lehet baszni, és nekem elég volt látni a trailer "Neo vs. ügynökök tömege" című siralmas - akciójelenetnek szánt -, gyermeteg baromságot, hogy leírjam a filmet

ha jól emlékszem ilyen butaságok még anno Bud Spencer filmekben sem voltak

persze tudom, ez a Mátrix, itt mindent lehet.... így nézve kurva jó film, csak kezd a Taxi nyomdokaiba lépni
  • FREAK
    meg tudom érteni az index kritikusait, manapság hollywoodból jó film nem jön

csak sikerhajhász tömegcikkek....
  • Dynamic
    Hát az index kritikáira nem sokat adok.Egy filmet nem olvastam tőlük, amik tetszett volna nekik.

Amúgy meg az ezekhez hasonló mondatokkal a kedves cikkíró durván beégeti magát:

"Fontos szerep jutott még a Mátrix őszszakállú teremtőjének, aki a lényeget hivatott megvilágítani előttünk. Mivel azonban az alkotóknak nem jutott eszébe semmi ebben a témakörben, a Konrad Lorenz szerű alak egymásba fűzött idegen szavak használatával csak jelzi, hogy itt gondolatoknak kellene következniük.
    "

• K.András
    Ha ez neked tetszik akkor gratula.Ez a film egy szégyen(tegnap este voltam megnézni premier elött),hát szo szerint röhögés tárgyává vált a film, ahogyan készitöi is.
    Kritika:http://index.hu/kultur/mozi/matrix0522/
  • shaba23 #4032
    Na ezt megnéztem.

Kicsit befejezettebb nem befejezésre számítottam.
    Azt mondták sokkal látványosabb, lenyűgözőbb lesz mint az 1.
    Az akkori szinten igen. Ami most igazán jó rész volt, azt már láttuk a trailerben. Nem volt rám nagyobb hatással mint az első. :((
  • Coine, The A&O
    Mátrix : Újratöltve

akartam írni vmi nagyon emelkedett kritikát, de aztán belefáradtam :D

nagyon tömör leszek : az első rész jobban össze volt rakva
  • Dynamic
    Na szóval.Mátrix 2.
    Bevallom kezdeti lelkesedésem után, kissé keserű szájízzel ültem be a moziba.Hogy miért?Pár fórumos kritika kellően elvette a kedvemet.Ennek ellenére pozitívan csalódtam.A film minden tekintetben tetszett.Erről egyelőre most nem is írnék, hanem előbb néhány kérdés-nem a film történetéről-akikre vonatkozik.
    1.Mégis mit vártatok?
    Már az első rész után megmondtam, hiszen várható volt, hogy ez más típusú film lesz.Míg az első résznél az egész film filozófiája ütött, vagy fogalmazzunk úgy ellőtték a poént, addig itt egy meglévő poénra kellett építeni, továbbvinni azt.Nyílvánvaló, hogy ennek nincs akkora pszichikai hatása, mint a semmibből előbukkanó újdonságnak.
    Bár az M2-ben is tudtak újdonságot mutatni.Aki utána olvasgatott az M2,M3 folytatások történetének találgatására azt nem érte váratlanul, továbbá ott volt a már említett "elvárás", ami miatt a film egyesekben-szerintem e miatt-nem tudott akkorát ütni.
    Lehet, hogy kicsit értehetetlen hablaty, de szerintem igenis lényeges a dolog pszichológiája...
    2.Mi nem tetszett a földalatti világban?
    Számomra ez is érthetetlen.Ha azt vesszük figyelembe, hogy ezek az emberek egy teljesen más világban élnek amit mi nem ismerünk, akkor honnan tudhatnánk(elvileg), hogy az életüknek az a formája röhelyes.Nekm például ezzel sem volt semmi bajom, sőt kifejezetten tetszett a tecno party-szex mix videoklipp.
    3.A párbeszédek sekélyesek és zagyvaságok?
    Volt egy-két kissé infantilis megnyílvánulás, de ettől eltekintve számomra ez is rendben volt.Volt benne ugyan egy pár kemény dió(például a vége felé, a Tervezővel való beszélgetés), amibe-bevallom-így elsőre beletört a bicskám, de biztos vagyok benne, hogy a film többszöri megnézése után új értelmet nyernek ezek is.A M1-be is volt egy két párbeszéd, vagy utalás, amit csak az ötödik megnézés után tisztázódott le.

Szal én teljes mértékben meg voltam elégedve a filmmel.Többször meg fogom nézni, mert az M1-nél is második megnézésre sokkal nagyobbat ütött, mint elsőre.Tetszett(az M1-ben), ahogy minden megnézés után újabb és újabb dolgokat értettem meg és vettem észre.Biztos, hogy az M2-vel is így lesz csak idő kell hozzá.
    Persze írhatnék még sok mindenről(pl az akciókról, ahol pár helyen szinte sírtam a gyönyörűségtől), de egyelőre ennyi.Én mindenesetre nem bántam meg, hogy megnéztem...
  • Laalee
    delelott meg 3 kritika volt kirakva 2 lehuzta 1 nek tetszett.