106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    Elárulom. DVD-n rendeltem meg usából, szállítással együtt 18e-ből kijött.

;)
  • Blasta
    Nemtudom.
    Lásssuk csak, mi más van a mozin kívül.....??????????????
    :-DDD
  • a.carkey
    Nap ...
  • a.carkey
    Tegnap egy haveromnál megnéztem a A nap könnyeit és a Navarone ágyúit (utobbit DVD-n), aztán jövök haza és hallom, hogy meghalt Gregory Peck. Durva volt. Kár érte, jó színész volt ... +
  • Ramza
    :)
    Szerinted?
  • Blasta
    Vámpírok 2

Ezt ugyen nem moziban nézted meg..
    :-DDDDD
  • Ramza
    Moszkva tér - ugyanúgy jártam vele, mint annak idején a Jelekkel. Annyi jót mondtak róla, hogy azt hittem életem legjobb filmjét fogom látni.
    Nem is volt rossz, a nosztalgia-fíling nagyon be- és átjött, de összességében kicsit csalódás volt.
    Össze sem hasonlítható egy "megáll az idő"-vel.

Vámpírok 2: A gyilkos csapat - na erről inkább nem is kellene írnom. Soha nem fogom megérteni, hogy miért csinálnak ilyen filmeket, amiben a harmatgyenge színészi teljesítmény (Jon Bon Jovi - pffffff...) gagyi és máshonnan összelopkodott sztorival párosul.
    A film két csúcspontja:
    - a vámpírok egy mészárlás után valamilyen okból (miért? nem üldözi őket senki) a templomban keresnek menedéket.
    - minden igényesebb vámpírtörténetben a vámpírok csendesen, észrevétlenül, különösebb nyom hagyása nélkül ölnek. Itt bazze jól bemennek a kocsmába, és otthagynak 15 hullát elvágott torokkal csak úgy.
    Nagyon-nagyon messzire elkerülendő!!!
  • Ramza
    Valamelyik japán hős, vagy a Gozi, vagy a Kong, már nem emlékszem :)

De lehet, hogy döntetlen volt, mert mind a kettő visszatért később más filmekben. Tehát nem halhatott meg egyik sem
  • Ramza
    Vágási Feri bizony nagyon rulezik!
    Amilyen nyugodt fegyelemmel volt képes tartani a nagyfröcssös poharat, az a mai napig megismételhetetlen!
  • The Garrett
    de nekem csak lenke néni meg taki bácsi neve maradt meg :)
  • The Garrett
    JAAAAAAAAAAAA. szomszédokat végig láttam :)
    annyira fijatal azért nem vagyok :D
  • Tikal #4667
    és ki nyert? :) godzilla?
  • Blasta
    Vágási Feri nagy ruler.
    Szerintem lenyomná Godzit!
    :-))))
  • Blasta
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    :-DDDDDDDD
  • Tikal #4664
    Akko legyen NEO VS SUPERMAN :))
  • Dynamic
    Ilyen fiatal vagy?:)
    Egy nagysikerű magyar sorozat, nevezetesen a "Szomszédok" egyszerű, de jó szívű nyomdász igazságosztója:)
  • The Garrett
    hát az meg ki a tököm?
  • Dynamic
    Vágási Feri Vs Godzilla
  • Ramza
    King Kong vs. Gozilla
  • Blasta
    Asszem godzillát engedték csak össze a hülye japánok, Konghoz nem nyúltak többször nem?
  • The Garrett
    vs oktopusz :D
  • Dynamic
    King-Kong Vs Godzilla, mint írtam, már volt:))
    (asszem)
  • Dynamic
    Ja, szerencsétlen Godzillát is összeengedték anno mindenféle hülyével,King-Kong,Mechagodzilla,Biollante(vagy mi) stb.
  • Blasta
    Na ebben a pillanatban az egyik, magát hülyére kereső hálivudi producer, unalmában a netet böngészve mit talál?
    "Jo lenne egy King-Kong vs Godzilla, nem?"

-Hmmmm. King-Kong vs Godzilla! Mekkora!!!!!!!!!!!

És már veszi is a telefont! Így megy ez!
    Tikal, mit szólnál, ha 1-2 év múlva megtörténne?
    Nagy lenne az esély, hogy a te 5letedből csinálták...
    :-DDDDDDDDD
  • Tikal #4654
    Hát persze hogy az :) Jo lenne egy King-Kong vs Godzilla, nem?
  • Ramza
    De. Vicc lesz, jól megalázza majd az amúgy is padlón lévő sorozatokat. Kétpontos tinihorror.

Sajnos bele kell törődni: a horror aranykora már soha nem tér vissza :(
  • Dynamic
    Bázze, már eleve a cím...(Freddy Vs Jason)
    Nem nevetséges?
  • Tikal #4651
    Nálam viszont nincs első hely, minden film másért tetszett, persze ez a lista nem olyan nagy :)

Freddy vs Jason vajh milyen lesz? Bár szerintem a jason gyerek fog nyerni :))
  • Ramza
    Jason-öket nem tenném sehová, az első részre adnék 6 pontot, a másodikra mondjuk 5-öt, a többi 1-3 között (Jason X mínusz 1) :DDD
    Attüól, hogy szeretem, még nem feltétlenül kell elvakultnak lennem :)
    GyU - igen, az első rész nálam minden idők első helyén van. Mindenkinek vannak kedvencei, nekem ez. (a második rész ellenben nem igazán tetszett, főleg az elsővel összehasonlítva).
  • Tikal #4649
    mindegy nekem csak ez a gyűrűk ura szurta a szemem, mert jo hogy nem már egy harry pottert tesznek elsőnek....
  • Tikal #4648
    Gondolom jason-t meg a gyűrűk urát igen :))))
  • Ramza
    Na erről beszéltem a 4637-ben :)
    Én elhiszem, hogy azt hiszed, hogy az egyetlen normális listát csak te lennél képes összeállítani, mindenki más csak faszságokat beszél, de azért talán mégsem kellene ezt (a Schindler listáját én pl. nem tenném százba, az biztos - na és akkor mi van? :)
  • Tikal #4646
    Na mindegy ebből ne inditsunk flémet de egy amerikai szépség vagy historia x a lista felénél? Előtte meg egy két szánalmasan gyenge film????
    Nem is nézem tovább....
    .
  • Tikal #4645
    Mondjuk ez a lista ugy látom ultra gagyi mert mit keres egy lord of the ring a schindler listája előtt?

Hát ez a lista elég érdekes, azok a filmek amibe szorult némi értelem és mondanivalo igencsak lecsusztak a toprol....
  • Tikal #4644
    Amelie élete százszor jobb mint a nyálas bridge jones naploja, szvsz
    Amugy meg a top 100 ban simán benne van, mert én pl már az amcsi filmek között nem sok értelmeset találok, utobbi egy évben nem is tudom melyik volt az a film amire azt mondanám hogy jo.
  • Laalee
    nem lenne ertelme :D minden masodik film valami dikapros lenne :D
  • Ramza
    Igen, mondjuk ezzel egyetértek. Ha már "ilyesmi típusú film", akkor az Ameliénél szvsz a Bridget Jones naplója jobb volt. De a kettő egyikét se tenném 100-ba, valóban.
  • Blasta
    van olyan site, ahol a citrom díjas filmekre lehet szavazni????
  • Blasta
    Ja, amúgy egy fasz apáskodó köcsög vagy ám!
  • Blasta
    Vágom, és tudod, igyekszem általában objektív lenni filmek terén, és tudom, hogy nem az én listám az IMDB listája, viszont nagyon sokban egyezik a véleményem a világéval :-D
    A lényeg, hogy az Amelie csodálatos élete számomra nincs benne az első 100-ban sem, azért emeltem ki. Persze rengeteg film lehet azom a listán, ami nem fedi a véleményemet, de ez nagyon kiszúrta a szemem.
    :-)