106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Csacsi
    A 2 fast 2 furious csak azoknak jön be, aki maga is kocsi tunningal foglalkozik, és ilyen versenyeken részt vesz. Nekem pl tetszett a film, bár Én nem veszek részt ilyen versenyeken, de kocsi tuning az meg van... :)
  • FREAK
    hát azt nem csodálom
  • Laalee
    beleneztem 2fast 2 furious ba haaat az elso 20 percig birtam :D
  • Madmaxx
    Jasont nem fikázni! Ő nagy arc:)
  • Laalee
    tocsed, jobb mint a 3-5-6, de elmarad a 1-2 tol
  • Ramza
    Sajnos a negyedik kimaradt :(
    Tőccsem?
  • Laalee
    a 4.? tetszett megint, az a resz ahol magyarazzak a kocka kesziteset.

de az uccso urben jatszodo, legalabb olyan izgi volt mint jason x :D
  • Ramza
    Így van. Mondjuk a Nightmare első része sem volt rossz, de a Hellraiser egész egyszerűen egy külön - magasabb - szintet képviselt. Persze jól szétbaszták azt is a harmadik résztől kezdve :(
  • Laalee
    3 cime is van :D

comic strip keptelen kepregeny chasing amy
  • Laalee
    megis jasonnal es freddyvel jellemzik a 80as horrorokat. pedig hellraiser a kiraly :D
  • Laalee
    A KS muvi... az eletet dolgozta fel :D
  • FREAK
    úgy látszik, tévedtem, sorry :)))))))))

bár címet nem tudok mondani, de volt pár olyan film, ami elég "hátborzongató" volt

mondjuk lehettem 8-10 éves, szal ki tudja.....
  • Ramza
    Jason X egy rossz vicc. És akkor még nem mondtam semmit.
    Amúgy az előző válaszodra: néhány horrort kivéve a hetvenes-nyolcvanas években is tinihorrorokat gyártottak, csak akkor még nem nevezték őket úgy.
    Pl. Halloween, Péntek 13 sorozat, slasher-ek többsége mind-mind tinihorror volt.
  • Laalee
    jason x is az volt foleg az aceltesu jason a vegen :D nagy kabare az egesz p13 szeria
  • Laalee
    most p13-an adta hbo az elso reszet, a p13 nak, gondoltam megnezem, hat kb pont olyan bargyu es idegesitő mint a mostani tinihorrorok. bugyuta fohoslánya aki kb 48 szor leveri a gonosz gyilkost, de amikor az felajultan fetreng inkabb visitva elbujik egy szekrenyben, hatha magahoz ter es kinyirja :D
  • Ramza
    Ez nem igaz, az első két rész kimondottan jó :D
  • Laalee
    pentek 13 igy mar ismeros? :D a hokimaszkos tetem, aki meszarolt jobbrol balra, na ö jason, bar ritka gyenge film :D
  • FREAK
    hát csak amiket az amcsi ismerős hozott videón, azt is csak a gazdag ismerősnél néztem meg :D
  • RelakS
    Nem volt ott semmi gáz, csak nemtom, lehet-e olyan anyagot művelni, ami kibírná azt a nyomást, meg hőt. Az viszont tényleg gáz volt, hogy egyrészt légüres tér a Föld gyomrában, másrészt a pofa csak úgy kimászik, és a nyomás nem préseli azonnal üveggolyóvá :DD
  • Ramza
    Kissing July?
    Inkább Chasing Amy, nem? (Képtelen képregény)
  • Sephi
    Aszem akkor mar megvolt az oszes KS film...

Clerks
    MallRats
    Kissing July (vagymi)
    Dogma
    Jay And Silent Bob Strikes Back

Tudtomal ennyi volt nem?
  • Sephi
    Megneztem a ShopStop (Clerks) cimu Kevin Smith filmet es nagyon rulez volt! Tipikus KS muvi :)))
  • Blasta
    Hunted - Veszett vad

Ennyire gyenge filmet már rég láttam!
    Egyszerűen FOS!
    Fos forgatókönyv, fos sztori, fos karakterek, fos verekedések.
    Én nem értem, hogy 2 Oscar díjas színész hogy vállalhat szerepet egy ilyen fosban.

Olyan messzire kerüljétek el, amennyire tudjátok!
  • Blasta
  • a.carkey
    A katasztrófákat jól megcsinálták:

Golden Gate szétesése
    Róma
    Űrsikló leszáll a csatornában ... :)
    stb.

Tényleg gáz film, meg hülyeség!
  • a.carkey
    Haver winyója ... :)
  • Laalee
    latom vagod a 80as horrorokat :D
  • Punker
    LINKET!!!!! szeretem az ilyen VÍGJÁTÉKOKAT :))
  • Blasta
    Beza, én ott kikapcsoltam amikor elindultak a magba azzal a "vonattal"...
    Mondom, ilyen nincs. Emberek ennyire hülyének nem nézhetnek más embereket...
  • a.carkey
    The Core

HEHEHE!
    Eddig azt hittem baromságban semmi sem tudja überelni az Armageddont. Nos, tévedtem ...
  • FREAK
    kicsoda?
  • I.C.ram
    Jason! :D
  • RelakSfromhome
    Lost in space

ANIMÁTRIX
  • FREAK
    Meg az a sok szar sablon... Egyszerűen, ha akarnék sem tudnék megijedni, mert minden pontosan úgy történik, mint 165 másik filmben ezelőtt.

A horror műfaj lassan kiléphetne a tini stílusból, és visszatérhetne a 80-as évek elvont, vérfürdős stílusához, amitől a tinik sugárban hánynak :)
  • FREAK
    Igen, ezért ölni tudnék :DD
    Ne nézzenek már fasznak!

Amúgy ez pont az első 5 percben volt benne, és szerintem kurvára nem volt sem izgalmas, sem érdekes. Az elején maga az előtörténet gondoskodott róla, hogy még véletlenül se lehessen komolyan venni.

Így utólag azt mondom, inkább a Chicago még egyszer, mint még egy ilyen műhorror :D
  • Gery1980
    Na ez az!...meg hogy elszáll a városban az áramszolgáltatás...pff....annyira rossz volt ez a film, hogy legszívesebben betiltatnám:D
  • KennyG
    csak azt nem értem a faszért nem kapcsolják fel a villanyt mikor belépnek egy sötét szobába! az ilyen ember meg is érdemli a halált! :D
  • Gery1980
    Izgis...hmmm
    Tipikus újhullámos hangulatfokozás, ami egyértelműen hat az idegrendszerre, de nem nevezném izgalmasnak, inkább csak hirtlelen bevágott hangeffektek és képkockák hatásos egyvelegének:D
  • Blasta
    Igaz, szerintem az első 5-10 perc izgis, de aztán OVER!
    :-D
  • Ramza
    Hallottam egy emberről, aki találkozott már olyannal, akinek a rokona szerint az első öt-tíz perc érdekes.
    Igaz ez?