106866

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Le Raid.
Ekkora phaszságot. Volt egy pasi benne, aki a film 95 %-át szarással töltötte. Még betörés közben is szart.
-
Pár kiegészítés:
-Damien Forrestal valójában Gáspár András (Wayne Chapman-ként talán ismerősebb).
-A kiadott AvP könyveket eredetileg nem a Dark Horse adta ki. A DH egy AvP képregénysort visz/vitt, amely csak az alapvonásaiban egyezik meg a két megjelent magyar AvP könyvvel, a sztori egészen más.
-A két Doom könyvet szigorúan pénzért írta, utólag bevallotta. :)
-
Pontosan, Jano-nál a pont!
Ezek nem zombik voltak!
A zombik halott emberek!
Ebben a filmben viszont beteg emberek vannak, akik igen súlyos kórt kaptak el!
Az már más lérdés, hogy az "effekt" zsír ugyan az volt (idióta mozgás, hörgés, egy harapás és máris átadta a kórt) , kivéve, hogy az eddig általam látott zombifilmekben mindegyik zombi csigalassú tempóban kolbászolt, ezek viszont rohantak mint a gép!
:-D -
LOL
Ez nem okoskodás, hanem tény. :D
Fertőzöttek. Beteg emberek, akik egy elég kemény kórt kaptak el. -
Jajj nem kell itt okoskodni, hogy zombi az előholt. :) Viselkedés alapján ezek is épp olyan hűek a zombi megnevezésre, mint akármelyik más. :) -
Mondd már el hol láttál benne csak 1 darab zombit is!
Kizárólag fertőzöttek, és hullák voltak, előhalott egy szál sem! -
Na végre megnéztem a 28 nappal későbbet is, jó kis film sok mondanivalóval, de jó nagyon hazdutatok, mikor azt mondtátok, hogy nincs benne zombi. :) -
Damien írta a Doom könyveket is!
(nagy kedvencem...:-D) -
Hat az iro Damien Forrestal, tole ketto AvP konyv van. De elvileg benne van, hogy eredetileg a Dark Horse adta ki. A tobbi AvP iro meg nalam David Bischoff es Steve & Stephany Perry. Mondjuk ok irtak meg sok Aliens, es Predator konyveket, kulon-kulon.
Plusz a Stephani Perry neve alatt jelent meg egy Resident Evil konyv is, ami nem a film sztorija, hanem egy-az-egyben a jatek elso resze. Meg a fejtorok is benne vannak, kiraly... :) -
ja, 4 filmben láttam 1 hónap alatt hasonlót
Final D. 2
Queen Of the Damned
Ichi the Killer
Equilibrium
ennyi egy évszázadra elég is volt :) -
Ramza #4790 Igen, ezt a múltkor kibeszéltük, hogy trendi lett valamiért ez a baromság.
Egyszer majd erről is leszoknak. -
ha éppen véletlenül félrenéz az ember, amikor a negró arca lecsúszik, akkor igen, jó film
de az az egy jelenet megöli az egészet :D (a többi is próbálkozik keményen :) -
Ramza #4788 Jó bizony. -
Equilibrium jó film. -
Úgy nekem is meg volt ... :(
De annyira jó lett a magyar szinkron, hogy nem tetszett az eredeti. JG-nek nem jön be a hangja. Pussy, Chris és a többiek is nagyon el lettek találva. :) -
KennyG #4785 feliratosan. 0: ) -
Jó rendben, néha tényleg túloztak, de a feeling megvolt.
OFF
Erről a kocsiról keresnék képeket pls adjatok egy pár címet : Nissan Skyline R-34
ON
-
Magyarul vagy angolul? -
KennyG #4782 nekem megvan az első 3 széria full! : ))) lesz 5. is majd de a hatodikat már nem vállalták a színészek többsége de az egyik kedvencem a sorozatok között! : ))) -
Ramza #4781 "A kelepce cimu AvP konyv sztorija volt"
Azt nem magyarok írták? Merthogy az A vs Pr könyvek 80(?)%-át igen. -
A Resident Evil nem túl jó ajánlás :(
Amúgy a könyvek tényleg jók voltak... -
Aliens vs. Predator: amit most leirtal, az - ha jol emlexem - A kelepce cimu AvP konyv sztorija volt, nekem iszonyat bejott, bar a temaban kisse lefogult is vagyok. Remelem, utni fog a film, nem cseszik el. -
megszereztem vegre a bound by honor(vatos locos: ver kotelez) -t, nagyon birom azt a filmet. -
hát erről van szó, én is ezt magyarázom.....
nagyon úgy tűnik, hogy nyomják, ahogy a csövön kifér, erre párszor kiderül, hogy mégsem, de milyen versenyzés ez? :))) -
nade vegyuk azt hogy a puntod kb 170nel kifut, ez mar padlogaz, ha itt visszapattintod 3asba, max a fogaskerekek fognak repkedni nem a kocsid :D most ezt egy tuningolt evo nal elhiszem hogy viszarakja 160nal 3asba, de akkor minek versenyzik, ha nem tolja padlogazzal az egyenesben :D -
vissza az uveghanghoz :D -
nem nezd meg a fimet a merfold a kulso szamozas volt az 120 kornyeken porgott a belso kis szamozas volt a kilometerora -
Megy egy ilyen váltás még ok, de az, hogy folyamatosan van hova váltani, és a gázt is mindig lehet kicsit jobban taposni, az már gagyi túlzás... -
Nem érted, vagy nem akarod érteni??
Ők elvileg versenyeznek nagy pénzekért, tehát nem százzal négyesben mennek, hanem (ahogy a képek is mutatják) hatosban, padlógázzal. Na most innen se le se fel nem tudsz váltani, de nekik mégis sikerül..... -
Egy saját példa, remélem rendőrök nincsenek. Megyek például este a városban, mondjuk négyesebn olyan 100-110 körül, és látom, hogy át akar váltani a lámpa, és Én pont gyorsulás közben vagyok, tehát, akkor kuplung, vissza háromba, padló, és akkor biztosabban átférek még piros előtt, mert jobban gyorsulok. -
Illetve nem hova, hanem minek?? Tüzijátéknak? -
Na de amigo...... Ha végsebességgel mész, legfelső fokozatban, akkor hova váltasz vissza? -
Azt is meg lehet magyarázni, mert nem fel vált, hanem visszavált, hogy jobban húzzon az autó. Magasabb fordulatszámon ugyebár jobban pörög a gép.
-
"Szerintem egyszer nezheto film, aki szereti az autokat"
Hát szerintem meg pont az ne nézze meg, mert sírni fog rajta. Hihetetlen, hogy 2003-ban még mindig hülyének nézik az embert, és ilyen gyerekes szart tolnak az arcába. Az első verseny már akkora lol, hogy onnantól kezdve nem is lehet komolyan venni az egészet.
Nyomják egymás mellett, hosszú egyenes út, látszólag végsebesség... Erre az egyik gondol, egyet, VÁLT EGYET (hova?), és nyom egy padlógázt (eddig mit csinált????), és elhúz. Ohhh, semmi gond, a másiknak is van még plusz három fokozata, és természetesen ő sem padlógázzal ment, vált, padló, utána..... Ez megismétlődik háromszor, vagyis körülbelül kilencedik fokozatban érik el a kanyart..... Ja, azt mondanom sem kell, minden ilyen padlógáznál ugyanúgy 100-120-ról indul el a sebességmérő... Fasza. Hát erősen kétlem, hogy ezt élvezni tudja valaki, aki vezetett már autót életében, ez az egész autóskultúra megcsúfolása, plusz a filmipar legalja. Sok színes műanyag verda, amiknek nem árt, ha 200-zal 20 méter magasból földhöz basszák őket, és egy Buick rendőrautó gond nélkül a full tuning Skyline nyomában lohol... Nevetséges szar. Ja meg az EVO VII 3 méteres féktávja 160 kmh-ról..... -
AZ nem kilometer volt, hanem merfold, es azert az mar nem mind1. Mert akkor a 180 mar majdnem 300 km/h sebesseget takar, es ugy mar kicsit jobb.
Es a tuning alatt nem azt ertem, hogy ott csinaljak a filmben, hanem a vegeredmenyt. Bar teny es valo, hogy az en kis fiat puntomat egy elmeny volt vegigfigyelni ahogy atalakul. Azt sajnalom, hogy nem keszultek kepek, a bizonyos lepesekrol, de azert volt, mikor eleg erdekesen nezett ki, pl az egyik oldalon voltak csak lesotetitve az ablakok. Na de ez mar nagyon off. Szerintem egyszer nezheto film, aki szereti az autokat, es ezt a zenet. Egyebkent felejtos. Nekem az elso resz hozta meg a kedvem a kocsituninghoz, tehat ezert mar kotelessegbol neztem meg a kettot.
-
Bár nem kimondottan film, de nagyon yoo. A Mafiózók tegnapi része. Christopher Moltisanti és Paulie Walnuts valami nagyon elkúrt maffiózó benyomását keltette. Akkora loosernek néztek ki, mintha valami Blöff vagy Két Füstölgő Puskacső szintű emberkék lettek volna. Az orosz Specnazos jól kibabrált velük. A két hülye meg a csecsenek helyett azt hitte, hogy valami cseheket intézett el az ürge.
A másik ürge - Bobby "Bacala" Baccalieri - abban a "kukás ruhában" tényleg nagyon durva volt. Ilyen barom rész, már rég volt ... :)
Mellesleg az RTL elég jól tartja az ütemet a Mafiózókkal. Amerikában is csak a 4. széria ment le. Mi most tartunk a harmadiknál. Abból is van hátra két rész. -
KennyG #4764 "Aliens Vs. Predator
A Dark Horse képregény-sorozata alapján készülő film legalább olyan régóta van tervben, mint Freddy Krueger és Jason Voorhees közös mozija és ehhez a projecthez hasonlóan sokáig reménytelennek tűnt a megvalósítása. Az elmúlt hónapokban viszont egyre több konkrétum került róla napvilágra, legutóbb például a story és a forgatás megkezdésének dátuma is!
A több sikeres videójátékot is megihlető Aliens Vs. Predator munkálatai egyes értesülések szerint idén októberben kezdődnek meg Prágában. Bár ez sokaknak nem túl jó hír, de a rendezői székben immár bizonyosan Paul W.S. Anderson (Resident Evil - A kaptár) ül, aki maga írja a forgatókönyvet is. Mint kiderült a filmben nem szerepel egy karakter sem a két kultikus sci-fi sorozat egyik epizódjából sem. A történet kiindulópontját egy tudományos kísérlet adja, ami a Predatorok befogását célozza meg. Ehhez tudósok egy csoportja egy kihalt bolygón Alien-tojásokat keltet, hogy odacsalják a különleges vadászatra éhes ragadozókat. Természetesen jó horroros szokáshoz híven valami balul üt ki és az emberek egy maroknyi csapata a Predatorok és az Alienek össztüzében találja magát."
Kérdem én, mi a francnak?! -
de en ezt nem nevezenem meg kocsituningnak em, inkabb valami felresikerult barbiauto modellek voltak.
eleg rohelyes volt hogy a nagy padlogaztolas kozepette, neha bevillantotak a kilometerorat, durvan mentek vagy 160 al :D ratolta a nitrot, kulso effektek marmar a fenyugras kozeli alapotot ideztek a SWbol, kilometerora felment egesz 180 ig :D LOL ekkora hipersebesseget a suzukimmal is tolok, nitro nelkul :DDD
de a mindent uto effekt a knight riderbol ismert megyek husszal, es gyorsitva jatszom le, mert igy olyan mintha 200 al mennek :D -
Ja és szeretem azt a fajta zenét is.
-
A 2 fast 2 furious csak azoknak jön be, aki maga is kocsi tunningal foglalkozik, és ilyen versenyeken részt vesz. Nekem pl tetszett a film, bár Én nem veszek részt ilyen versenyeken, de kocsi tuning az meg van... :)