106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
About Schmidt
Akinek ajánlom: Jack Nicholson rajongók, és olyan komoly emberek, akik el szoktak gondolkodni az élet értelmén (vagy értelmetlenségén), emberi sorsokon, és érezték már a "mi a szart csinálok én ezen a bolygón?" érzést. Érzelmekre felkészülni!
Akinek NEM ajánlom: popcorn emberek, gondtalan fiatalok, megrögzött optimisták és Jet Li rajongók.
Osztályozzam? Minek? -
Ramza #4965 Az. 90-92 tájékán jelent meg magyarul, a "sci-fi nagymesterei" sorozatban.
Gyakorlatilag a könyv 60%-át átemelték a filmbe.
A legjelentősebb különbség, hogy a könyvben óriási növények és nem pedig biorobotok (= zombinak látszó lények) vannak. -
Lehet, hogy az, de a cím alapján sem ugrik be. Jó rég olvashattam. :)
-
Stílusú ... -
Ramza #4962 A Triffidek napja -
Hát, ha olyan, mint a RMD, akkor engem sem nagyon érdekel... :)
Tegnap éjjel megnéztem én is a "28 Days Later"-t. Eléggé tetszett, mindenképpen érdemes megnézni, kiemelkedik az átlagos horror-thrillerek közül. Bár nekem a legeleje, a magyarázat rész nem nagyon tetszett, talán ütősebb indítás lett volna, ha rögtön azzal kezdenek, mikor Jim felébred a kórházban. :) Így szinte mindent lehetett tudni előre, valahogy kevésbé volt izgalmas. Valamint volt egy olyan érzésem is, hogy egy nagyon hasonló sztorit már olvastam valahol / valamikor, de nem jut eszembe...
(8/10)
-
Szerintem a Romeo Must Die iszonyat gyenge film.Nekem a Cradle 2 jobban bejött. -
Ramza #4958 Ez milyen X-files?
Valamelyik dupla rész tékás változata?
És amúgy nem szeretek az X-aktákat, vagy ez nem tetszik csak? -
Ja és a:
Cradle 2 - The Grave (A bölcsőd lesz a koporsód)
Jet Li, de nem a The One vonalból. Nagyon ott van. Kb. annyira ütős, mint a Romeo Must Die volt. Stílusra nagyon hasonlóak. A dagadt srác itt is bentvan! :)
+ van benne egy nagyon szexi hangú fekete csaj. Nagyon szép nő ... -
Sanghai Knights
Jó film. Nem egy nagy ász, de jópofa vígjáték Jackietől, amibe belevitték Sherlock Holmes, Sir Arthur Conan Doyle, Charlie Chaplin és Hasfelmetsző Jack személyét. (Az utóbbival van egy ari poén ... :)) (8/10)
The Hot Chick (Tökös csaj)
A Mulachy atyás poén tényleg üt mindent, de azért vannak benne más Rob Schneideres poénok is. Adam Sandler, mint "láncfüves" karaktere is nagyon üt. De nekem legjobban Rober Davi mellékszerepe jött be. :) Mekkora arc! Nagyon jó a filmben. (9/10)
Who is Cletis Tout? (Baklövészet)
Christian Slater és Tim Allen. Tim Allen, mint régi film kedvelő bérgyilkos, aki mindenkit fejbelő. Nem rossz film, de volt már ilyen. Meg lehet nézni. (6.5/10)
Daredevil (Daredevil a fenegyerek)
Hagyjuk! (nem is minősíthető)
The X-Files - Deadalive
Ezt is! (Detto)
Phone Booth (A fülke)
Nem rossz! Hülyén fejezték be, de végül is nem unatkoztam, bár az egész film egy fülkében játszódik ... (8/10)
-
Ramza #4955 Hát más filmekbe nem igazán kellenek az ő "képességei". De az tényleg gáz, hogy gyakorlatilag nem jelenik meg olyan tinivígjáték, amiben ne lenne benne. De utálom amúgy... -
Ramza #4954 A tegnapi termés elég erős volt.
Szeretni bolondulásig - az asszony miatt néztem meg, azt hittem valami csöpögős romantikus film lesz, ennek ellenére nagyon kellemes csalódás volt. Azért a franciák még tudnak klisék nélküli filmet készíteni, szerintem zseniális a "dupla sztori" alapötlete. Nyócat megér nálam.
Zombie flesh eaters - erről nem is igazáőn akarok írni, minden idők egyik legjobb és legdurvább zombi-filmje (még a Freak-féle definíció szerint is az) - folyamatosan felállt tőle a faszom, annyira jó :D
Egyébként azon vitázom magamban, hogy a Doom 3 kövér zombiját (?) ebből, vagy a Night of the living dead-ből szipkázták-e vajh? :)
Ja, természetesen 10/10! -
Seann William Scott már egy barom tinivígjátékból nem tud kimaradni? -
nah ezért iq 28... -
Most néztem végig a Fülke című filmet.
Nem hittem volna, hogy másfél órán át izgalmas tud lenni egy telefonfülkében játszódó film, de húhúhhúúúúú, néha az embernek jobban a torkában volt a szíve, mint amikor más filmben lángoló rendőrautók csapódnak helikopterekbe :) -
Azért a Japán autókat kínai kamuüzemhez hasonlítani eléggé erős.
BTW, mia a francért itt vitázunk erről a témáról, miért nem az autós topicban?
-
de menjetek már bele, egyszer én is akarok tévézni :D -
Ebbe most nem menjünk bele kispajtás. -
gratulálok.. iq 28? -
Ramza #4945 The rules of attraction - nem rossz, de szerintem enm igazán tudták, hogy drámát vagy tini-vígjátékot akarnak készíteni. Így mindkettő lett egy kicsit, bőven nézhető, 6/10.
City by the sea - újabb "mélyrepülős" De Niro film, még a színész-atyaúristen se tudja megmenteni ezt az alapvetően unalmas filmet :( A kétharmadánál elmentem aludni, 5/10. -
mi lenne, ha inkább filmet néznétek? :) -
Ki gyárt többet a kínai kamu üzem, vagy a Hugo Boss divatház? Nem csak mennyiségre kell ám menni! -
Na megnéztem a Narc-ot
Hiba ugyan nincs benne, de elég lapos az eleje, az első órában gyakorlatilag alig történik valami. Amolyan pszicho-krimi, nem az én műfajom. -
Ramza #4941 Kérdés: ki írt nekem mail-t Irreversible ügyben? -
Ja. 3 is van fenn a www.felirat.sk -n! -
van feliratod? -
----------Narc-----------
10/10
Sötét, kemény, igazi film a kábítószer-zsarukról!
Rettenetjó! Mindenkinek kötelező! Najó, nem mindenkinek!
Ray Liotta meg rulez és kész!
-
D-C amióta létrejott folyamatosan gyengül. Utóbbo 2 évet a tervezettől sokkal gyengébben zárták. Ennek ellenére lehet hogy nem igy néz most ki, ezt a listát kb 1 éve láttam. -
az senkit nem érdekel, ki gyárt több autót, tőkéről és profitról van szó
még szép, hogy több a Toyota, mivel az a legolcsóbb -
gyerekek most mit pontoztok kinek cseng jobban a neve vagy ki hoz ki több autot? mert az itt felsoroltakközött a toyota hoz ki több autot.. -
...naés a Wartburg konszern??????
:-D -
Hát ebben szerintem tévedsz, mert amikor a Daimler-Chrysler fúzió létrejött, alapból a második helyre kerültek... -
OFF
Szerintem meg de :P Így néz ki a sorrend:
1.GM
2.Toyota
3.Ford
4.Daimler-Chrysler
stb... -
Ramza #4931 Hétvégén:
Ghost ship - könyörgöm, már annak örültem volna, ha egy darab eredeti, nem máshonnan lopott ötlet van benne.
Nem volt. Gyakorlatilag végig az az érzése az embernek, hogy ezt a filmet már látta többször, csak más címeken. Egyetlen rész volt benne, ami tetszett, amikor a kislány megmutatja a Vészhelyzet-néninek, hogy mi történt a hajón sok éve. Ez a három perc elviselhető, a többi kuka.
Kb. három pontot adnék rá, mert néhol azért érződik a munka (még ha silány is).
Mátrix 2 - megnéztem megint moziban. Azon lepődtem meg a leginkább, hogy abszolút nem változott a véleményem se negatív, se pozitív irányban. Gyakorlatilag ugyanúgy áltam fel, ahogy az első megnézés után. Ami nagy negatívum volt, az a szinkron (elsőre feliratosan láttam) - na az katasztrófa. Leginkább az volt a bajom, hogy láthatólag még csak meg sem próbáltak hasonló orgánumú szinkronokat találni, akik hasonlítanának az eredetihez.
Bepontozom ezt is, mert miért ne: 8/10. -
Ramza #4930 Látom ment szépen tovább a zombi vita.
Akkor még egy-két gondolat, aztán részemről abbahagyom.
Freaknek teljesen igaza van abban, hogy mi a szó eredeti jelentése. Amúgy a voodoo vallásból származik, jelentése életre keltett halott.
Részemről azonban továbbra sem értem azt, hogy mekkora érzelmeket képes megmozgatni ez a téma, jómagam hihetetlen mód leszarom azt, hogy milyen kategóriába sorolnak be egy filmet (valamint így vagyok a játékokkal is, de az egy más kérdés). Egész egyszerűen nem érdekel. Döntse el mindenki saját maga, hogy az szerinte zombifilm, horrorfilm, tudományos-fantasztikus múvi vagy thriller. Én speciel nem fogok senkit lenézni a véleménye miatt.
"Nyelvújítás" dolog: nem kell szeretni, de ez van. Azt viszont nem értem, hogy a megalol Penge esetében miért nem háborodott fel senki a "vámpír" teljes újradefiniálásán.
Részemről téma lezárva. -
De láttam én! :) Csak az nem Viva, hanem Vive :) De egyébként tökmindegy :D Csak ma olyan mindenkibe belekötök napom van! :D -
;) -
Szerintem még a Fordtól sem állnak olyan jól! Ford is elég erős lett az utóbbi években. -
Ott a pont! :D -
Ha ilyen akkor ne törődj vele, ne vedd fel. Egy idő után abba fogja hagyni. Ha elkezdesz vele vitatkozni a végtelenségig csinálni fogja :)