[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ramza #4931 Hétvégén:
Ghost ship - könyörgöm, már annak örültem volna, ha egy darab eredeti, nem máshonnan lopott ötlet van benne.
Nem volt. Gyakorlatilag végig az az érzése az embernek, hogy ezt a filmet már látta többször, csak más címeken. Egyetlen rész volt benne, ami tetszett, amikor a kislány megmutatja a Vészhelyzet-néninek, hogy mi történt a hajón sok éve. Ez a három perc elviselhető, a többi kuka.
Kb. három pontot adnék rá, mert néhol azért érződik a munka (még ha silány is).
Mátrix 2 - megnéztem megint moziban. Azon lepődtem meg a leginkább, hogy abszolút nem változott a véleményem se negatív, se pozitív irányban. Gyakorlatilag ugyanúgy áltam fel, ahogy az első megnézés után. Ami nagy negatívum volt, az a szinkron (elsőre feliratosan láttam) - na az katasztrófa. Leginkább az volt a bajom, hogy láthatólag még csak meg sem próbáltak hasonló orgánumú szinkronokat találni, akik hasonlítanának az eredetihez.
Bepontozom ezt is, mert miért ne: 8/10.