106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nekem csak az android-picsa tetszett benne.
AMúgy tegnap ment az első része az HBO-n.
Ehhh, degáz stílus volt akkoriban!
Mondjuk a mai tini-horrorok se jobbak....
Sőőőt
-
Cat #5216 hm, az ok, de a csávo nem azért utazta előtte körbe a világot (ezért volt 15 állomása már) hogy mindenhol elterjessze a virust? a többi helyen akkor mi a lofaszt csinált? -
ment mél csávó! -
Ramza #5214 Korrekt. Bár én a nőre nem adtam volna pontot. -
Ramza #5213 Gyík vagy, vazze :) -
Lantee #5212 Egyrész hiába ültek be mellé a repülőgépen, de már a csomagellenőrzésnél ki kellett nyitnia az üvegcséket, úgyhogy....nah...inkább nézzétek meg még egy párszor! :)
Én tegnap megsasoltam a JASON X-et!! MEGA LOL!!!
Adok rá 3 pontot:
1 pont a szőke csajnak
1 pont annak, ahogy megöli Jason (nagyon jó)
1 pont az effektekért -
Igen, lehet! :-) -
Ramza #5210 Így van. -
Ramza #5209 Ha így viszonylutál hozzá, akkor talán jobb is, hogy nem nézted meg, mert lehet, hogy a végét nem megrázónak, hanem gicssesnek tartottad volna. -
:-)))))))))))))))
CSAKHOGY ELÖTTE KINYITOTTA A KAPSZULÁT! Magyarul a vírus elterjedt, és a poén az egészben az, hogy azért terjedt el, mert Willist visszaküldték, hogy derítse fel és akadályozza meg az egészet!
(ha jól emléxem) -
Cat #5207 szerintem azzal a végső képsorral, hogy a csávo beul a repulőbe, és a föfönök csaj mellé ül le, nyilvánvaló hogy vége, elkapták, sikerrel járt willis küldetése
ugyan nem sikerült lelőnie a fickot, de felhivta rá a figyelmet -
Ebben viszont igazad van. -
HEPIEND????????
Most csak én nem figyeltem, vagy télleg nem volt egy darab hepiend sem a 12 majom végén????? -
Cat #5203 heppiend volt abban, habár a főhös nem élte tul
a csatát elvesztették, a háborut megnyerték! -
Cat #5202 A tartalom miatt nem is lehet, mert senki ne mondja nekem, hogy miután Superman 200 epizódon keresztül legyőzött 200 különböző főgonoszt, akkor a 201. füzet még tartalmazhat bármi érdekfeszítő egy épelméjű olvasó számára
ha valamennyire is ismernéd a képregények világát, nem irtál volna ilyet
A marvel képregények hőseinek többsége (azért nem irom hogy mind, mert csak néhánytucatot ismerek) a történeteken át mind fejlődik, változik, mind képességeiben, habitusában, emberekkel, más hősőkkel történő kapcsolatában, sőt, van hogy teljesen el is vesziti a szuperképességeit! és utána ugyanugy a "szupercsapat" része, pl. az xmen ororoja (magyarban ciklon vagy vihar, nem emlékszem) éveken át SEMMILYEN spec képességgel nem rendelkezett)
tehát korántsem az ellenfelek legyőzéséről (klak, bumm, piff, meg BAMMM) szol a történet, hanem emberi kapcsolatokrol, eseményekről, mint bármely brazil szappanopera, csak itt nem 6-8, hanem többszáz szereplő léphet közbe, alakíthatja a történelmet
A marvel univerzum EGYSÉGES, a világban az egyik képregényben megjelenő események megjelennek a többiben is, ez utalásszinten tömeges (pl new york ban valami nagy robbanás vagy ilyesmi), vendégszereplésekben (pl pokember, hulk, fenegyerek egyszerre egy képregényben) ritkább
továbbra is állítom hogy a képregények NEM a 12 éveseknek szólnak, és a történések jórészét meg sem tudják érteni -
Ramza #5201 Hétvégi termés:
Átkozottak királynője (Quenn of the damned): valami nagyon rosszra számítottam, annyi rosszat olvastam róla itt-ott, és persze mindenhol kiemelték, hogy mennyire megalázza a nagyszerű Interjú a vámpírral-t. Ennek ellenére szerintem eléggé rendben volt, bár tényleg nem közelíti meg az "előzményt". A mostanában divatos szutyok-vámpír filmek után felüdülés volt (hadd ragadjam meg sokadszor az alkalmat, hogy leírjam, a Blade nevezetű übermocsok minden idők 50 legrosszabb filmje között van simán). 7 pont, kicsit lágyszívűen.
Szentjánosbogarak temetője (Grave of the fireflies): ajánlom szíves figyelmébe mindazoknak, akik számára az anime stílus a Dragonballt és a Pokémont jelenti. Döbbenetesen megrázó háborús dráma, olyan, ami után úgy áll fel az ember, hogy (kis túlzással) hányingere támad saját fajtájától. Csak az nézze meg, aki kellő érzékenységgel rendelkezik, és bírja a lassú tempójú, érzelemgazdag, mély történeteket.
Tizet akartam adni neki, de egy-két baromság azért van benne, és ezért 9 pont, minden idők egyik legjobb animéje (persze akinek az akció-animékre áll fel, az kerülje el nagyon messziről :) -
Ramza #5200 Hát, szerintem pedig gyönyörű, kerek befejezése van, tökéletesen illeszkedik a film hangulatához, és le is van zárva teljesen.
Szvsz is nagyon jó film, pedig nekem nyílik a bicska a zsebemben Willistől. -
Igen, ebben lehet némi összefüggés...:-DDDD -
Hát ez lehet.
A 12 majom az egyik legzseniálisabb film ebben a témában.
Nem a szokásos hepiendes scifi thriller, hanem annál sokkal magvasabb és elgondolkodtatóbb mű!
Alapfilm.
Nézd meg mégegyszer esetleg.
Figyeld a szinészi játékokat (Brad Pitt iszonyatosat játszik) és gondold át a végén újra a történetet. Szerintem megéri -
Érdekes, nekem eleje nem volt, bár ez valószínűleg azért lehetett, mert 20 perc késéssel kezdtem el nézni... :D -
Nekem, valahogy olyan értelmetlen. Rendbe van, hogy valami kiderül a múltból, de valahogy olyan, mint aminek nincs vége.
Na, a lényeg, hogy bennem igencsak felemás érzéseket keltett. Lehet, hogy túlzottan be vagyok állva a hepiendre? :) -
NEMRÖHÖG! :-DDDDDDDDDd -
Kecskeméti Ottó
Kántor Géza
Turbók Imre
Kakszi Lajos
Zsíros Ferenc (a kedvencem)
namega Király Sanyi
:-))) -
Turbók, Kakszi... :DD -
Mármint kiknek?:) -
Istenem! Milyen hülye neveik voltak ... :) -
Igen, ebben a szinpadi dologban van valami, de nekem nem hiányzott fordulatosabb sztori.
Inkább úgy kell felfogni, hogy ennek a pár lúzernek láthattunk az életéből olyan perceket, amik arra vezettek, hogy a végén elérték a mélypontot.
lásd:
"Nekünk? MENNYI?" :-D -
Aztz mondod, hogy a 12 maJom gáz film?
Meg is tudod indokolni?
Mert az a film már-már kultfilm kategóriába sorolandó.... -
Nem a Koltai filmekre gondoltam(bár a "Sose halunk meg" nem volt rossz), hanem a nálam örök etelon pl. A tanú c. filmre,az Ötvös Csöpi sorozat első két része,A tizedes meg a többiek ilyesmi.
Ettől függetlenül kuriózum ez a film, mert tizenegynéhány év óta a magyarok egyszerűen nem tudnak normális filmet csinálni. -
Értem. De ha belegondolsz, ez az "állóvíz" sztori nagyon jól bemutatta azt a fajta mélypontot, amiben azok az emberek élnek. Nekem direkt bejött, hogy végre nem egy Koltai féle őrült, fordulatos káoszt látok, hanem egy igazi, nyers elbeszélést pár unatkozó vesztesről, akik egy lakókocsi mellett ülve totál nagymenőnek érzik magukat.
Nem kell ide több, a színészi játék és a poénok viszik a filmet. Add meg neki azt a 10-et, ennél jobbat úgysem fogsz látni :D -
Igazából nem volt vele baj, csak kicsit olyan volt, mintha az Üvegtigris színpadán különböző poénokat adnának elő a színészek(ami végül is egyáltalán nem baj).Tehát jobban örültem volna egy "ízesebb", fordulatosabb történetnek. -
12 mazsom. Ritka gáz film... sztem... -
mi volt vele a baj? -
Ha a sztori is 100%-os lett volna. -
Mikor lenne 10/10? -
az, kb ilyen minőségű:
-
Üvegtigris:
Szégyen gyalázat, de még csak most jutottam el odáig hogy megnézzem ezt a baromi jó magyar filmet.Kicsit ugyan elfogult vagyok, mert szeretem a magyar filmeket, de ezt leszámítva is szuper volt az Üvegtigris.A sztorira ugyan rámehettek volna jobban, de a színészek mindenért kárpótolnak.Egytől-egyig jól játszott mindegyik, a poénok hatalmasak(Gáspár Sándor raszta frizkóban, beszarás)...Szóval biztos megnézem még vagy 10-szer:)
9/10 -
érdekfeszítő = érdekfeszítőt -
"habár jórészük valóban 12-16 éves, de az IRÓK jórésze egyáltalán nem nekik szánja"
Az írók annak szánják, aki elolvassa. És ez leginkább az általános iskolás korosztály. Persze vannak fixációs problémákkal küzködő felnőttek is, de felnőtt korban már inkább csak a gyűjtőszenvedély miatt veszi az ember az ilyen szarokat. A tartalom miatt nem is lehet, mert senki ne mondja nekem, hogy miután Superman 200 epizódon keresztül legyőzött 200 különböző főgonoszt, akkor a 201. füzet még tartalmazhat bármi érdekfeszítő egy épelméjű olvasó számára. Ez olyan, mintha ugyanazt a viccet mesélnék el újra és újra, csak először Mórickával, utána Pistikével, Jancsikával stb....
Na, a lényeg, hogy a képregényfilmek igenis a kicsiknek készülnek, legalábbis a szuperhősös baromságok. Vannak komoly képregények is, amikből akár kőkemény horror drámát is csinálhatnának, de ezeket leszarja a világ, mert nem olvassák őket gyerekek milliói. -
Ez nem amerikai, hanem inkább a japán vonal "folytatása".
Ott kipurcan az illető, de mégse ... :)