106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Gyerekek... most neztem meg a Terminator 3-mat.

Akkor par dolog :

-nem terek magamhoz
    -az allamat ugy kellet a film vegen felszedni a foldrol
    -ilyet en meg nem lattam!

Es hogy miert? Lassuk csak!

A Terminator Trilogia elerte azt a pontot hogy el lehet rola mondani sot alitani hogy a vilag oszes Trilogiaja kozul ez sikerult a legjobban! Mesze nem "huzunk le egy ujjab bort a temarol" stilus! Elbujhat mellete barmi!

A harmadik resz annyi meglepetest tartogatott hogy csak razott ki a hideg! Mar az elso 20 percben ra lehet erezni a Terminator fiilingre! Egyszeruen nem jott hogy elhigyem mit is latok! Attol eltekintve hogy kicsit sok volt a vizual trukk , meg lehet mondani hogy nem tuloztak el! Sot volt egy ket jelenet hogy csak ugy bamultam mint a hulye!

Egy szo mint szaz a Terminator harmadik resze 100%-ra ugy sikerult ahogy elkepzeltem es meg ra is raktak tiz tonna lapattal!

Gratulalni tudok a keszitoknek! Elbujhat mellete oszes eddig keszult folytatas! A Terminator orok marad!!!

10-es skalan 10-est csilaggal kapt tolem! Rohadt jo film!!!!!!!!
  • I.C.ram
    Azért, mert a zsidók körül forog a világ. Most lehet mondani, hogy mocskos náci, de köze nicns hozzá, ez tény. Ha csinálnak egy filmet az indiánok irtásáról, akkor oda az emberek pocornnal mennek, ahol zsidókat, oda zsebkendőkkel.
  • a.carkey
    Az egész Amen a katolikus egyházra volt kihegyezve, pedig többen is tudtak a szörnyűségekről. Az amcsik, a britek és az oroszok is. Ha egy kicsit is akartak volna tenni, akkor csak a haláltáborokba vezető vasútvonalakat kellett volna hetente megbombázni, használhatatlanná tenni a síneket stb. (pl.). Ezzel többszázezer ember életét menthették volna meg. Ehelyett semmit sem tetek. Max. a végén így-úgy felelősségre vontak.
    A filmmel + az a baj, hogy főleg a katolikus egyházra hárítja a felelősséget.

Mellesleg a nácik tényleg sok rosszat tettek, de egy Sztálin sem volt kismiska, meg a többi később ébredő ázsiai nemzet vezetői sem (Pol Pot, Mao, Kim Ir Szem, stb.). A korábbi gyarmatosítókról ne is beszéljünk ... :(
    Például egy Costa Gavras miért nem csinál a saját nemzete mészárlásairól filmet, amit az őslakosokon végeztek? Vagy amit az amcsik az indiánokon tettek, a hollandok DKÁ-ban, a franciák Indokínában, a britek minden máshol? (stb.)
  • I.C.ram
    Érdekes, hogy az orosz GULAGokról nem csináknak soha ilyen filmet, pedig ott mégtöbb ember vesztette életét.
  • I.C.ram
    Ezeknek a filmeknek nagy részük propaganda... Ezért nem szeretem ez ilyen filmeket, mert a nácikat úgy állítják be, mint akik csak rosszat tehetnek.
  • I.C.ram
    Mit vártál az 1 is fos volt :D
  • savafan
    Köszi az infót de én most kivételesen moziban látott filmről beszélek. Ott nem lehet elolvasni semmit.
    Viszont ma láttam az Azonosságot. Azon rendesen lehet olvasni mert az egész sötétben játszódik. Ilyen szinészekkel ilyen zavaros filmet.:( Nekem nagyon nem tetszett pedig több szereplőt is szeretek a filmből. Ha valaki megértette az röviden leírhatná mit kellet volna látnom:)
  • Blasta
    Ja.
    Hétfő óta itthon csücsülök, náthás vagyok.
    Szerintem még az Óriáskullancsok támadását is megnéztem volna....:-DDD
  • Jano
    Meg merted nézni! :DD
  • tomsolo
    nekem az egy se teccett
  • Blasta
    Hhhjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjj de fos volt ez a 2 fast 2 furious....
    Istenkém.

Inkább nem írok róla semmit egyebet. Kalap kaki...
  • Jano
    8-o
  • Ramza
    "Meg arra, hogy miért akarják PONT ezt a filmet tovább tartani műsoron????"

Igen, ez számomra is rejtély... Nyilvánvaló, hogy a dvd-re szánták az alternatív befejezést, vajon miért lövik el itt?
  • Blasta
    Aztapicsa...

Mondjuk nekem a hepi end is bejött, de tény, hogy a darkos végü filmek jobban tetszenek...

AZé kiváncsi lennék, lesz-e ebből letölthető verzió.
    Meg arra, hogy miért akarják PONT ezt a filmet tovább tartani műsoron????
  • Ramza
    Nem tudom, hogy honnan származik a hír, én az Index fórumon olvastam:

"Hogy a tengerentúlon tovább tartsák műsoron a 28 days later-t, július 28-ától rendhagyó vetítéseket tartanak "what if" alcímen. Ezen előadások keretében a filmet egy alternatív befejezéssel fejelik meg, ami nyilván egy negatív befejezés."

Vazze! Eleve ezzel kellett volna megcsinálni!
  • Blasta
    --L.A. confidential--

Még mindig 10 pontos...
    :-)
  • Coine, The A&O
    Himalája - Az élet sója
    Nagyon jó film volt összességében. Ami nem tetszett, hogy végig franciául beszéltek...kicsit elütött az emberektől meg a kultúrától, de mondjuk ez várható volt, mert a film fele fr. forrásból van. Voltak még kis botlások, amiken látszódott, hogy direkt a "nyugati embernek" tették bele a filmbe, de ezek felejthetőek.
  • Davidus
    Szerintem nem fogja tudni végignézni a filmet mert ha meglát egy német egyenruhát elélvez és meghal:)
  • Davidus
    sodinak mindenképp:)))
  • Dynamic
    -=Ámen=-

Újabb film a Holocaustról, de nem a "szokásos" nézőpontból, hanem a németek szemszögéből, Pontosabban egy német vegyész tiszt és egy jezsuita pap veszi fel a harcot a szörnyűségek ellen és próbálják az egészek a világ tudomására hozni.Érdemes megnézni(Sodinak mindenképp), mert kicsit jobban érthetővé válik, hogy hogyan is működött büntetlenül, ismeretlenül egy több milliós népírtás.

• Blasta
    Akkor jóvan akkor! :-DDDDD
  • Ramza
    Lejött!
    Nagyon jó!
    Egyebet nem tudok mondani :D
  • Ramza
    Köszi, megoldom :D
    A napokban szépen be fog szerelődni egy mobil rack nem hivatalosan, és megsétáltatjuk az otthonit :D
  • Blasta
    Ebben tudok segíteni! Adjak árajánlatot???? :DDD
  • Ramza
    Ennek igazán örülök :D
    (majd egyszer én is eljutok a dc-ig, ha kicserélik a húszéves wincsesztert a munkahelyi gépemben)
  • Manta
    DC-n most szedtem le.
  • Blasta
    Hát nincs mit haver! :-D
  • Ramza
    Nem találom, de erről valószínűleg a Kazaa "csodás" keresője tehet.
    Átültem egy másik asztalhoz, és kb. két másodperc késéssel kiadtam ugyanazokat a keresőszavakat két gépen. A kiadott eredmények kb. 15%-a egyezett...
    Amúgy nem gond, közben elkezdett csurogni 2k-val, úgyhogy előbb-utóbb meglesz.
    Köszi a segítséget!
  • Manta
    Ha már Juno Reactor:
    Pistolero
  • Manta
    Lakótársat keresünk-et láttam tegnap, eddig mindenki azt mondta, hogy húdejó kis film, szerintem egy nagy fos. Lehet hogy azért nem tudom értékelni, mert nem vagyok cserediák. Még szerencse, hogy autósmoziban láttam, így nem kellett a filmre koncentrálni.
  • Blasta
    Sajnos ha én keresek rá, a saját megosztásomat nem mutatja....
  • Blasta
    Vagy a telejes számcímmel:
    Juno reactor - Masters of the universe

És meg kell találnia nálam! :-)
  • Blasta
    Keress rá így:
    Masters of the universe - ramzamusic.mp3

Talán.
  • Ramza
    Search finished without any result.
    Imádom a kazaa keresőjét :(
    Azért köszi, ha így hagyod egy picit, akkor öt percenként megpróbálom!
  • Blasta
    ...mármint tőlem!
    Vagy várj! Megosztom Kazaa-n! Az lesz a címe, hogy ramzamuzik.mp3

így könnyen megtalálod! Na 2 perc és töltheted

• Blasta
    Átküldés?
  • batman
    hát abban igazatok van, hogy nem horror, mondtam is, hogy nem tom behatárolni, viszont én egy két hirtelen jeleneten bevallom befostam . bár én nem bírom az ilyen filmeket igazán idegekkel...
  • Cat #5442
    a regénynek köze nincs a filmhez
    a regény egy kiváló munka, a film pedig egy hollywoodi "alkotás"
  • Ramza
    Vazze, itt ál sorban a számból két verzió is a kazaa-ban (acceleratorral), és tegnap este óta nem jött le egy bit sem belőle :(
    Próbálkozom...
  • Blasta
    Ramza!
    Juno reactor-t leszedted?