106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ramza #6119 Fáj, hogy van itt két ember, aki igazi művészet-kedvelő, és te nem vagy a kettő között, ugye? :) -
"zombisat" BROÁÁÁÁÁF.....
:-))) -
eccer én is néztem egy egész estéset, vmi törpés volt. Abba aszonta a kukie nevü törpe a kirájlánynak: Ich möchte kuplung!!! -
Én asszem kihagyom.
Egy olyan film, amiben Matt damon a főszereplő/vágó/forgatókönyvíró asszem inkább felejtős részemről...:-))) -
Te nyomassá má nekem egy mailcímet, aztán elküldöm a filmlistát (zombisat
)! Vagy küldjél Te először!
-
Ramza #6114 Érdekes, ehavi Voxban meg teljesen el vannak ájulva tőle.
Franc se érti ezeket a rühes kritikusokat :) -
Kiskamasz! loál
És mi az a minden, Bandibácsi? :DD -
Ne basszus! Megint itt egy kiskamasz, aki agyatlanul nem gondolkodva lázad minden ellen. -
Szerencséd!
De azé a többire mindre verted! :D -
Nemis. Látszik, hogy egy kis cafatfilmeken nevelkedett pöcs vagy és el sem olvastad, hogy a Shrek nem is jött be nekem sehogyanse, bebebeeeee -
Nem, Te vagy popcornmozis kiscsíra! 
Fogadok van vagy 5 Shrek-es bögréd... -
Mert jó buta vagy, bizony! :-D -
Na ez nem rossz. Gus Van Saint megint alkotott.
Kicsit mókás ez a gárda:
" Gerry
Színes feliratos amerikai filmdráma, 103 perc, 2002
rendező: Gus Van Sant
forgatókönyvíró: Matt Damon, Casey Affleck
operatőr: Harris Savides
zene: Arvo Pärt
producer: Dany Wolf
vágó: Casey Affleck, Matt Damon, Gus Van Sant
szereplők:
Casey Affleck (Gerry)
Matt Damon (Gerry)"
Akit érdekel az index -szokásos- filmlehúzása, az olvassa el itt:
http://index.hu/kultur/mozi/gerry/
-
Én meg rühellem az összes egyestés rajz-, illetve animációs filmet!
-
legsirályabb az anno a "Bob és Bobek" volt... azóta se láttam olyat -
Nekem a Szörny Rt. és a jégkorszak egyáltalán nem tetszett. Viszont a Shrek a legkirályabb!!!
Bár nem egész estés, hanem sorozat, de nálam mindig a dobogón marad: TOM&JERRY!!!!!!!!!!
Meg király a Dexter!
A Simpson családot majdnem kihagytam. :D -
Úgy van!
Pixar múvik rulez!!!
:-)
anim rulez!
-
Ramza #6100 Szerintem ha látta volna más is, akkor már szólt volna :) -
Szóval, Sinbad? :)
Arról szeretnék véleményt, nekem NAGYON tetszett, an de Nektek? -
Pontosan. Ice Age egyértelműen a 4+ éveseknek és a 14- éveseknek készült. Helyzetkomikumokra épül az egész amik egy felnőttet maximum megmosolyogtatnak.
Nem mondom rá, hogy gyenge, hogy rossz, csak nem a mi korosztályunknak készült.
Ahogy a Finding Nemo sem szerintem, bár az már más eset. Az túl komoly.
Hogy a Shrek nekem miért nem jött be, azt meg nem tudom mondani. Talán a mindenki kedvence szamár folytonos pofázásai meg idétlenkedése idegesített. Minden esetre nekem nem a szivem csücske az a film sem.
Ellenben a már említett Pixar múvikat mind imádom. Egy bogár élete, A toy stroy-k, a Szörny Rt mind mind olyan sztorikkal és poénokkal voltak tele, amiket rettenetesen be tudtam fogadni.
Az eszeveszett birodalom meg viszi a pálmát a nem computer animációs filmek közt! Hatalmas! -
Ehheh, ahogy a jégkockában kínlódik :))) -
KennyG #6096 Scrat :D
vagy valami ilyesmi neve van aszem :) -
-
KennyG #6094 az ICE AGE az harmad gyenge rajzfilm a Moster INChez és a Shrekhez képest szerintem is, viszont a rövid film arról a "kis geci"-ről az jópofa. -
Tényleg nem Nóbeldíjas a történet, de én betegre röhögtem magamat rajta. Ha máson nem, a szereplők idióta mozgásán-kinézetén.
De mind1, ízlések és pofonok... -
Ramza #6092 Oké, én elfogadom, ha valakinek tetszett, nekem nem.
Mert:
- nagyon kis egyszerűcske története van (oké, a többi sem irodalmi nobel-díjas forgatókönyv, de ez szvsz kiemelkedően gyenge)
- nagyon kevés olyan poén van benne, ami megfogott
- viszonylag kevés a báj benne
- idegesít az idióta szereplő (mondjuk ez is sok hasonló rajzfilmben van, de ennyire azok nem idegesítettek mégsem)
Szóval nekem nem tetszett. Mondjuk másodszorra megnézve jobban bejött, de még messze volt a többi klasszikustól. -
Micsod? A jégkorszak igenis nagyon állat, de inkább rajzfilmként kell felfogni, a Shrek meg inkább "valósághűbb", pl fantasy. Szerintem... -
Ramza #6090 Nagyrészt egyetértek, Toy story-k, Szörny rt és Eszeveszett birodalom nálam is az etalonok (bár nálam a Shrek utánuk jön iziben).
Amit nagyon-nagyon nem szeretek, az a Jégkorszak, szerintem a fentiek után szörnyen gyenge. -
Ramza #6089 Ezt nem hiszem el :) Szerintem már a film készítője sem emlékszik, hogy volt ilyen film :)))) -
Pateszkám, valahogy nem csodálkozom rajta, hogy megnyerte a tetszésed a film!:DDD -
A jégkorszakot láttad????????
Szerintem az is jó!!!!! -
Én tegnap láttam a Terminator 3 -mat és szerintem irtó jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó. -
Na, de mi a vélemény a Sinbadról?
Én szeretem alapból a meséket (nem akarok felnőtt lenni!) - nekem tetszett a Lilo 'n Stich és a Szilaj, Kincses Bolygó is...
lényeg hogy jók a mesék:) -
háááát én meg a Shrek-en nyerítettem a legtöbbet,talán azért mert az volt a legfelnőttesebb az összes közül....De a Szörny Rt is rohadt jól sikerült...A többi nekem speciel már annyira nem jöttt be...jók,meg szépek,csak 1X nézősek...Ami viszont nagyon nem teccett,az a Jégkorszak...Amin lehetett röhögni az a bemutatóban már mind lement...jobbára helyzetkomikumokra épült az egész,nekimegy-beveri-leesik-rádől-stb...Geszti hangja sem jött át,semmi extra nem volt benne...bár ez szigorúan magánvélemény.....
a szamár-Eddie Murphy páros verhetetlen... -
A Gangbangers-t láttam DC-n, de azóta technikai okok miatt nem tudok arra a HUBra bejutni. :( -
Fúúúú dehülye vagy! Ezt még egy ovis is tudja váááza! :-D -
"Azt birom hogy ebben a filmben minden egyes vizi alatfajnak akit bemutatnak kulon szemelyisege van es annyira eltalatak oket hogy az csuda. "
Ha megfigyelnéd az összes Pixar animációs filmben marhanagy gondot forditanak az állatok vagy egyéb szereplők jellemének emberi ábrázolására... -
Ja, például engem a végefelé már kifejezetten idegesített a Dori nevü hal idétlenkedése és a Papa-hal folytonos túlzott racionalizmusa és emiatt a kettejük közt feszülő folytonos ellentét.
Túlzásba vitték... -
---------------Finding Nemo---------------
7/10
Kellemes volt! Egy Toy Stori 2-nél vagy a Monsters Inc.-nél nekem nem tetszett jobban. Nálam ezek a filmek az alap-animációs filmek, a Shrek sem tetszett annyira (igazából inkább semennyire) mint ezek. Ja, és a Bogár életénél sem jobb szerintem, csak másabb. Valószínüleg azért, mert kicsit túl "Családi mozi" jellege van a filmnek, ebből kifolyólag a poénok sem ütnek akkorákat mint az említett két filmben. Azokban a poénok kifejezetten a felnőttebbeknek vagy a tináger korosztály számára készültek, de ezen a filmen érezni lehet, hogy többet gondoltak a fiatalabb korosztályra, és a jóval idősebb nézőkre.
Kb olyan az egész, mintha egy Lessie filmet néztem volna, remekül kidolgozott jellemekkel (ez alap a Pixar múvikban), és egy inkább bájos mint ütős történettel. Ezért leginkább barátnővel vagy családdal érdemes megnézni.
Én többet vártam tőle. Már megszoktam, hogy a Pixar filmeken dőlök a röhögéstől és sokszor pörgetek vissza egy-egy jelenetet, de itt kicsit komolyabbra vették a figurát.
Ez nem baj, csak nem erre számítottam. Egyedül a sirályokon nevettem el magam durván, az tényleg faszára sikerült.
De mint mondtam, szerintem nem a mi korosztályunknak készítette a Pixar ezt a filmjét.
Azért ajánlom mindenkinek, ne hagyjátok ki, kurva aranyos!
(Már meg sem lepődöm, hogy Sephi kollégának ez is 10/10)
-
Ramza #6078 De hülye vagyok, az utolsó játék, nem pedig film :)