1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    ---------------Finding Nemo---------------

7/10
    Kellemes volt! Egy Toy Stori 2-nél vagy a Monsters Inc.-nél nekem nem tetszett jobban. Nálam ezek a filmek az alap-animációs filmek, a Shrek sem tetszett annyira (igazából inkább semennyire) mint ezek. Ja, és a Bogár életénél sem jobb szerintem, csak másabb. Valószínüleg azért, mert kicsit túl "Családi mozi" jellege van a filmnek, ebből kifolyólag a poénok sem ütnek akkorákat mint az említett két filmben. Azokban a poénok kifejezetten a felnőttebbeknek vagy a tináger korosztály számára készültek, de ezen a filmen érezni lehet, hogy többet gondoltak a fiatalabb korosztályra, és a jóval idősebb nézőkre.
    Kb olyan az egész, mintha egy Lessie filmet néztem volna, remekül kidolgozott jellemekkel (ez alap a Pixar múvikban), és egy inkább bájos mint ütős történettel. Ezért leginkább barátnővel vagy családdal érdemes megnézni.
    Én többet vártam tőle. Már megszoktam, hogy a Pixar filmeken dőlök a röhögéstől és sokszor pörgetek vissza egy-egy jelenetet, de itt kicsit komolyabbra vették a figurát.
    Ez nem baj, csak nem erre számítottam. Egyedül a sirályokon nevettem el magam durván, az tényleg faszára sikerült.
    De mint mondtam, szerintem nem a mi korosztályunknak készítette a Pixar ezt a filmjét.
    Azért ajánlom mindenkinek, ne hagyjátok ki, kurva aranyos!

(Már meg sem lepődöm, hogy Sephi kollégának ez is 10/10)