106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Ha adsz helyet feltolthetem :)
  • Jano
    :D
  • Punker
    már 3-an vagyunk :)
  • Jano
    Nekem is köll!
  • Manta
    Nincs meg valakinek a Roncsfilm jó minőségben?
  • Lteebee
    10 év után ismét megnéztem az Egészséges erotikát.

Még mindig tök penge!
  • Laalee
    ezen csodálkozol? :D
  • Sephi
    Erdekes... kiturultek a hozasolasomat? Erdekes...
  • Laalee
    theatre screener
  • CSOCSO
    nevem SAM!! KÖTELEZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ nekem nagyon tetszett... szomorú a dolog...
  • Dynamic
    Az.Fos kamerás.
  • SoDI---
    Kokca 2:

- Tudja, hogyan került ide?
    - Jaj, kedves, sose voltam jó filozófiából.

• I.C.ram
    Kijött valami terminátor 3 szinkronos verzió, ez gondolom moziból felvett dolog ugye? TS van mellé írv, csak mindig elfelejtem, hogy mit jelentenek ezek. :)
  • I.C.ram
    Szerintem gagyi! Itt pihen a gépen már vagy 3-4 hónapja, de még csak a Sample-t néztem bele, nagyon gagyi volt. Ez már nem a Jim Carrey-s!!! Két lökött tini-vígjáték szereplő játszik bennük az alsóbb kategóriákból. Mondjuk lehet, hogy jó meló/iskola után feszültség levezőtenk, de ha teheted inkább mást nézz meg szvsz.
  • Sephi
    Dumb and Dumberer van most meg de nem tudom hogy merjem e megnezni... milyen ez?
  • Tikal #6324
    5/5 :)
  • Bandew
    Hamarosan lesz az HBO-n az Amélie csodálatos élete. AZ egy nagyon király film, mindenkinek ajánlom!
    8/10
  • Tikal #6322
    Vanilla Sky
    jo film nagyon 4,5/5

Black Hawk Down
    kategoriájában nagyon jo :)

Nevem Sam, érdemes megnézni?
  • The Garrett
    Na megtekintettem a Freddy vs Jason-t :)

HIányzott már egy jó kis véresbelezős muvi, ez asszem minden ilyenterű igényt kielégít. (amikor nem volt véres a jelenet gyorsan elkezdett folyni az ajtóból a vér :))) folyni??? ÖMLENI :D

De azért volt benne 1-2 bugyutaság :
    PL hogy a gyerektábor helyén PONT PB gáz telep van :) meg ilyenek. MEg a vége fele mikor Jason bekerül Freddy álmába az a rész kib gagyi lett. Amugy jól szórakoztam :)
  • Gery1980
    ..nem is tudom mi lesz velem ezután:(
    Ez tényleg a nap legrosszabb híre, el is ment minden kedvem az élettől:(
    Lehet, hogy hazamegyek, beülök egy kád vizbe és bedobom a hajszárítót..
  • CSOCSO
    arghh:) hozom a mai legrosszabb hírt.. :(((((

Wonderful Days Koreai Animére ugye mindenki emléxik.. koreábanmér nyomják másfél hónapja a mozikban, és akkorát bukkott hogy 1 héten belül kihozzák DVD-n...
    oké valaki örül hogy kihozzák dvd-n jó hamar, de mit érünk vele ha a zene nagyon jó, a képi világ gyönyörű a röténet meg silány:(((((((
    a kritikusok szétmarcangolták a filmet rendesen:((((((((
  • DecenS
    codecpack ügyben teljes mértékben egyet értek azokkal, akik szerint csak ront a helyzeten - saját tapasztalataim is ennek megfelelőek.

ha gond van valamelyik filmmel, és nem tudni, hogy melyik codec is kéne hozzá, akkor javaslom letölteni a http://www.headbands.com/gspot/ cimről ezt az apró kis programot. néhány másodperc alatt beolvassa az avi (és asszem mpeg) filet, aztán pedig szépen kiköhögi, hogy melyik audio ill. video codec-kel lett tömörítve. ha pedig ez már magvan......
  • Ramza
    "a codecpackokat meg szerintem felejtsétek el"

Ott az igazság.
  • Kandurex
    Eccer én is találkoztam 180 megfordulással....agresszíven rimúvoltam a winfost :)
  • Laalee
    ha megforditja a képet a vobsub, akkor asszem összeakad a video-driverrel, idaig csak nvidia kartyaval lattam ilyen problémát. részemröl a problem megoldása vobsub uninstall, divxg400 telepítés. a codecpackokat meg szerintem felejtsétek el. felrak 47millio felesleges codecet ami csak bekavar mindenhova, és igazábol kb 4 codec kellene.
  • I.C.ram
    Kipróbáltam a feliratos cuccot, hát nem jött be :(( Agressive remover meg már volt vagy 5x sőt, még windows reinstall is.
  • Ams
    Azonosság:

nem volt para, és ez a skizó story nekem nem jött be, és hamar lelőtték a poént.

5/10
  • RelakS
    Csúcsformában 2
    WÁÁÁÁ!!! :DDDDDDD
  • Sephi
    Ahm megneztem az Atlantis: Milo viszater rajzfilmet ami alitolag a folytatasa a korabbi Atlantis : the lost empire-nak ami nekem egy kedvenc Disney rajzfilmem volt mert olyan jok voltak a poenok hogy napokig rohogtem rajtuk. Ez a masodik resz mint minden disney masodik resz ami csakvideora jon ki nem lett annyira jo szerintem... sajnos a rajzfilm minosege is veszitett a minosegebol de ertekelendo hogy nagy resze a szereplok eredti hangjainak megmaradtak es van egy ket poen ami ismetlodik csak maskepp. a story atlagos de otletes. Nem is volt olyan rosz :)
  • Blasta
    Ja, jó volt a szinkronja, fasza beszólások voltak benne.
    A végén a nyáladzás már túlment minden határon, de szarom le. :-D
    Ari volt :)))
  • Blasta
    A felirat kavarhat be!
    Szedd ki a feliratot a könyvtárból, vagy nevezd át teljesen másra, hogy a vobsub ne nyissa meg és máris jól fog menni a film.
    Sajnos a megoldást nem tudom, esetleg ACE MCP reinstall.
    Az installnál az úgyis letisztítja a kodeketől a gépet, legalábbis hagyd neki, had tisztítsa meg, mert meg fogja kérdezni!
    (agressive remover....)
  • Lacc
    Fordítsd meg a monitort :P
  • I.C.ram
    Az miért van, hogy fejjel lefelé megy a film? Minden más film teljesen oké! ACE MCP van fent, legújabb verzió.
  • Manta
    xvid
  • neménvoltam
    Lehet, hogy dedós meg minden szart mondtok rám, de az Apafej c. film tetszett valakinek?
  • Jano
    Ide
  • Jano
    Úgy tűnik Te már láttad! :DD

Nyomhatnál egy véleményt a Horror-filmek topikba, lécci!
  • Jano
    És eléggé dícsérik!
  • CSOCSO
    ja joh...
  • I.C.ram
    Már ki is jött rég. Freddy vs. Jason