106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ha adsz helyet feltolthetem :) -
:D -
már 3-an vagyunk :) -
Nekem is köll! -
Nincs meg valakinek a Roncsfilm jó minőségben? -
10 év után ismét megnéztem az Egészséges erotikát.
Még mindig tök penge! -
ezen csodálkozol? :D -
Erdekes... kiturultek a hozasolasomat? Erdekes... -
theatre screener -
nevem SAM!! KÖTELEZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ nekem nagyon tetszett... szomorú a dolog... -
Az.Fos kamerás. -
Kokca 2:
- Tudja, hogyan került ide?
- Jaj, kedves, sose voltam jó filozófiából.

-
Kijött valami terminátor 3 szinkronos verzió, ez gondolom moziból felvett dolog ugye? TS van mellé írv, csak mindig elfelejtem, hogy mit jelentenek ezek. :) -
Szerintem gagyi! Itt pihen a gépen már vagy 3-4 hónapja, de még csak a Sample-t néztem bele, nagyon gagyi volt. Ez már nem a Jim Carrey-s!!! Két lökött tini-vígjáték szereplő játszik bennük az alsóbb kategóriákból. Mondjuk lehet, hogy jó meló/iskola után feszültség levezőtenk, de ha teheted inkább mást nézz meg szvsz. -
Dumb and Dumberer van most meg de nem tudom hogy merjem e megnezni... milyen ez? -
5/5 :) -
Hamarosan lesz az HBO-n az Amélie csodálatos élete. AZ egy nagyon király film, mindenkinek ajánlom!
8/10 -
Vanilla Sky
jo film nagyon 4,5/5
Black Hawk Down
kategoriájában nagyon jo :)
Nevem Sam, érdemes megnézni? -
Na megtekintettem a Freddy vs Jason-t :)
HIányzott már egy jó kis véresbelezős muvi, ez asszem minden ilyenterű igényt kielégít. (amikor nem volt véres a jelenet gyorsan elkezdett folyni az ajtóból a vér :))) folyni??? ÖMLENI :D
De azért volt benne 1-2 bugyutaság :
PL hogy a gyerektábor helyén PONT PB gáz telep van :) meg ilyenek. MEg a vége fele mikor Jason bekerül Freddy álmába az a rész kib gagyi lett. Amugy jól szórakoztam :) -
..nem is tudom mi lesz velem ezután:(
Ez tényleg a nap legrosszabb híre, el is ment minden kedvem az élettől:(
Lehet, hogy hazamegyek, beülök egy kád vizbe és bedobom a hajszárítót.. -
arghh:) hozom a mai legrosszabb hírt.. :(((((
Wonderful Days Koreai Animére ugye mindenki emléxik.. koreábanmér nyomják másfél hónapja a mozikban, és akkorát bukkott hogy 1 héten belül kihozzák DVD-n...
oké valaki örül hogy kihozzák dvd-n jó hamar, de mit érünk vele ha a zene nagyon jó, a képi világ gyönyörű a röténet meg silány:(((((((
a kritikusok szétmarcangolták a filmet rendesen:((((((((
-
DecenS #6289 codecpack ügyben teljes mértékben egyet értek azokkal, akik szerint csak ront a helyzeten - saját tapasztalataim is ennek megfelelőek.
ha gond van valamelyik filmmel, és nem tudni, hogy melyik codec is kéne hozzá, akkor javaslom letölteni a http://www.headbands.com/gspot/ cimről ezt az apró kis programot. néhány másodperc alatt beolvassa az avi (és asszem mpeg) filet, aztán pedig szépen kiköhögi, hogy melyik audio ill. video codec-kel lett tömörítve. ha pedig ez már magvan...... -
Ramza #6288 "a codecpackokat meg szerintem felejtsétek el"
Ott az igazság. -
Eccer én is találkoztam 180 megfordulással....agresszíven rimúvoltam a winfost :) -
ha megforditja a képet a vobsub, akkor asszem összeakad a video-driverrel, idaig csak nvidia kartyaval lattam ilyen problémát. részemröl a problem megoldása vobsub uninstall, divxg400 telepítés. a codecpackokat meg szerintem felejtsétek el. felrak 47millio felesleges codecet ami csak bekavar mindenhova, és igazábol kb 4 codec kellene. -
Kipróbáltam a feliratos cuccot, hát nem jött be :(( Agressive remover meg már volt vagy 5x sőt, még windows reinstall is. -
Azonosság:
nem volt para, és ez a skizó story nekem nem jött be, és hamar lelőtték a poént.
5/10 -
Csúcsformában 2
WÁÁÁÁ!!! :DDDDDDD -
Ahm megneztem az Atlantis: Milo viszater rajzfilmet ami alitolag a folytatasa a korabbi Atlantis : the lost empire-nak ami nekem egy kedvenc Disney rajzfilmem volt mert olyan jok voltak a poenok hogy napokig rohogtem rajtuk. Ez a masodik resz mint minden disney masodik resz ami csakvideora jon ki nem lett annyira jo szerintem... sajnos a rajzfilm minosege is veszitett a minosegebol de ertekelendo hogy nagy resze a szereplok eredti hangjainak megmaradtak es van egy ket poen ami ismetlodik csak maskepp. a story atlagos de otletes. Nem is volt olyan rosz :) -
Ja, jó volt a szinkronja, fasza beszólások voltak benne.
A végén a nyáladzás már túlment minden határon, de szarom le. :-D
Ari volt :))) -
A felirat kavarhat be!
Szedd ki a feliratot a könyvtárból, vagy nevezd át teljesen másra, hogy a vobsub ne nyissa meg és máris jól fog menni a film.
Sajnos a megoldást nem tudom, esetleg ACE MCP reinstall.
Az installnál az úgyis letisztítja a kodeketől a gépet, legalábbis hagyd neki, had tisztítsa meg, mert meg fogja kérdezni!
(agressive remover....) -
Fordítsd meg a monitort :P -
Az miért van, hogy fejjel lefelé megy a film? Minden más film teljesen oké! ACE MCP van fent, legújabb verzió. -
xvid -
neménvoltam #6268 Lehet, hogy dedós meg minden szart mondtok rám, de az Apafej c. film tetszett valakinek? -
Ide -
Úgy tűnik Te már láttad! :DD
Nyomhatnál egy véleményt a Horror-filmek topikba, lécci! -
És eléggé dícsérik! -
ja joh... -
Már ki is jött rég. Freddy vs. Jason