106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Most bambulom a T2 speckó változatát. Itt végre kiderül, mért akart Connor találkozni a fiával (faszé vágták ki az eredetiből?!?) -
Ameddig a hülye showműsoroknál, meg a valóságshowkál, nem lesz 18-as karika, addig ne vágjanak ki semmit, egy teljesen normálisan és ízlésesen megcsinált vígjátékból!
-
Nem láttam az elejét, de akkor biztos azt a részt is kihagyták, amikor az Amelie elképzeli, hogy hány embernek lehet most orgazmusa.
De szar már, hogy az HBO-n is vágnak:(
-
Mert így is 12-es karika, nem? -
Aha én is észerevettem!!!!!!!!
Amikor felhívja a sex shopot, csak annyi van, hogy megkérdezi a pali, hogy borotválja-e. De azt már nem mondja, hogy a szőrős muff elriasztja a vendégeket. Kivágták!!!
Miért? -
Mi a picsa?Az HBO-n vágják a filmeket?Most nézem az Amelie csodálatos életét és egyszerűen kihagyták azt a részt, amikor Gina exférje "megcsinálja" Georgettet.Addig mutatták amíg egymásnak estek, majd egész egyszerűen kihagytak vagy fél percet.
De suxx! -
Srácok, jól emléxem, hogy az eredeti T2-ben nem nyeletik le Sarah Conorral a gyógyszert úgy, hogy előtte megkínálják egy-két maflással?
Mert tegnap leszedtem egy verziót, és ilyen is van benne :D -
JÉZUSOM, JÉZUSOM, JÉZUSOM!!!
JÉZUSOM, JÉZUSOM!!!
JÉZUS!!!
2x láttam moziban a filmet, mindkét alkalommal feliratosan.
A VHS VERZIÓT A MAGYAR SZINKRON MIATT KÉRLEK NE NÉZZÉTEK MEG!!!
Nem háborodtam még fel ennyire a magyar szinkrongyártáson, pedig tisztában voltam vele, hogy néha kritikán aluli. De ez nem az. Ez BOTRÁNYOS!
Főleg, mikor a fertőzött kisgyerekkel hadakozik Jim, és a kisgyerek azt mondja "Gyűlöllek!", ez egyszerűen nonszensz... Hogy képzelik, a T. szinkronrendezők, hogy hozzátoldanak a szöveghez (illetve szöveget tesznek oda, ahol nincs)??? Szégyelljék magukat, és húzzanak a bús p*csába! Így elb*szni egy ekkora filmet...
Elnézést a hangnemért, de teljesen jogos! -
ok.
nem egy nagy durranás -
Piccolo #6593 a Koituszitranszfesztátort akarom megnézni
-
poén :) -
Az Oviaput mar aruljak Angliban DVD-n magyar felirattal
vicces -
: ) -
én is meglestem sztem is jo film!!! -
nem :)
Minden6ó val mi a helyzet ? -
Itten van -e a csárli angyalkái kettő...ki mit tud róla? érdemes leszedni? -
!reklama! -
!unreg! !reklama! -
Igen, csak a helyedet láttam én is!
-
ott a helyem a tékában!!!!!!!!!! -
Végre a kölcsönzőkben a 28 nappal később!
Remélem ez jogi szempontból nem számít reklámnak.
-
Mégnéztem a Karib tenger kalózait! Tényleg nagyon király volt. Végre egy igazán jó kis popcornos kalandfilm!
8/10 -
Ramza #6578 Köszi, már megnéztem (pont a port.hu-n és az imdb-n) -
na majdnem eltáltam a nevét :DDD
Sozaburu=szubáccu -
KennyG #6576 <a href="http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=1643886&i_where=1&i_where_tv=1">TABU</a> -
tipikus "hagyományos" japcsi sztori volt, kidomborodó japcsi értékrenddel és meglepő módon japcsi humorral ( pl. mikor a szép szubáccut elvitték a gésaházba :)) -
Ramza #6574 Na utánanéztem, Tabu volt a címe.
Sajnálom, hogy lemaradtam róla, a homokos szamurájok mindig megmozgatták a fantáziámat :D -
a cimét nem tudom mer az elejéről lemaradtam :( de szerintem vmi ilyesmi lehetett : szerelmes szamurájok :DDD -
Ramza #6572 Volt japán film? Mi volt az?
És én nem láttam :( -
ez a tegnap esti japán film az m1-en nem volt semmi...:) -
Ramza #6570 Egyébként nem téged röhögtelek ám ki, hanem azon mosolyogtam, hogy ha nem is ugyanazokkal a filmekkel, de ugyanazt a hibát követted el, mint én :)
Nem baj, most mnár akkor szépen helyreraktuk a Tarantino életművet, mindenki épülésére :) -
na bobbi ellátott egy kis film rengeteggel, többek közt a Minden6ó val, majd beszámolok ;) -
Na en is alig varom lassam mar csak nincs egy perc szabad idom se :((( -
Daddy Day Care - kurva jo volt nekem nagyon teccet :) -

Már én is várom!!!
-
Király film! -
1 hete láttam.Jó film!
-
Na! Holnap Pirates of the Caribbean!!! -
romeo és julia.. nekem nagyon tetszik... -
Bazze Jacki Brown-t kihagyni és a dusk till down-t belerakni.
Pedig tisztában vagyok vele TÉNYLEG :DDDD