106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Igen tudom :-DDDD
Felkiáltójel és egy egyenlőségjel :-DDDDDDD
-
Tudod mit jelent ez?
!=
Te péló!
-
Stephen King!= Steven Spielberg??????
Bazzzeee! Én hülye, egész eddigi életemben abban a hitben éltem, hogy ez 2 ember....
-
Nem vetted észre, hogy Sephinek ami megagigaprodukció és nagy bevételei vannak, az 10/10.
Aki meg egy kicsit is hitelesen játszik, annak Oscar-t! :-DDDD
LOL ez a csávó... -
Szerintem meg nagyon jó!! -
Stephen King != Steven Spielberg -
Hát az a film "nem rossz". :D -

Íme még egy ember aki úgy gondolja, hogy az a jó film ami sokat hoz a konyhára. :( -
Ramza #6675 És még valami: Johnny Depp-nek érdemes lenne egy-két mélyebb alakítását is megnézni ha Oscarról beszél az ember. Nem vonom kétségbe, biztosan itt is jól játszik, de ajánlom pl. a Félelem és reszketés Las Vegasban-t
-
Ramza #6674 Semmilyen rekordot nem döntött meg (még a kalandfilmek között sem, ott ugyebár a Múmia és az Indy sorozat is jobban nyitott), 46 millió volt a nyitó heti bevétele, ennél az általad említett Mátrix és Star Wars is egy hétvége alatt többet hozott.
Amúgy valóban nem lehet nehéz neked filmet készíteni, ha minden 10... -
Ezek közül a Pirates a legjobb, de annak se adtam 10-et. De hogy a T3 10 lenne!!! Ez már tényleg hülyeség! -
Lássuk.
T3 - 10/10
Finding Nemo - 10/10
Pirates...- 10/10
Sephi, most komolyan. Minek értékeled a filmeket, ha csak egy féle pont létezik nálad?
Írd csak le simán a véleményed és ne pontozz, mert ez LOL. -
Álomcsapda Spielberg??????????

Mióta? -
10/10....
Pffff
-
Jah es meg valamit ami szerintem hulyeseg. A vegen a befejezo kreditek utan mutatja a kis majmot ahogy felmaszik es kivesz egy penzt :))) -
Jam meg csak szolok hogy a film az elso hetben megdontotte eddig az oszes rekordot :) Leutotte a tronrol a Matrixot es a Star Wars-t is a T3 es a Finding Nemo-val egyut. Azert erosen afektaja a nepet szerintem, mondjuk nem csodalom mert nagyon jo film es ha belegondolunk mikor volt utojara kalozos film??? 1995-ben :) -
A Karib Tenger Kalozai - 10/10! No kulonosebb comment! Szerintem Jony Depp oscart erdemelne az alakitasert! annyira belelte magat a tortenetben es ugy latszik hogy tokre elvezte a forgatast. Oralndo Bloom azert kicsit mintha mindig ketsegbe lenne esve (ezt a GYU-ban is eszrevettem) olyan pofakat vag. Az oreg Geoffrey Rush ias borzasztoan jol alakit (szerintem ha komolyabban megcsinaltak volna a Monte Cristo Grofja c. filmet akkor o kellet volna legyen Danglars is.
A KTK-ban talanaz az egyetlen baj hogy mivel Disney alakitas ugye semmi ver nem lehetett es par kemenyebb szo is kimaradt. De ettol fugetlenul hulye aki azt mondja hogy gyerek mese mert igenis rohadt jo film es nem csak gyerekeknek. Maga a vizalati tamadas eszmeletlen volna csak elkepzelni is. Igaz itt ott kicsit tan eroltetett volt egy ket poen de az mar nem szamitott :) Az tuti hogy anyam halalra rohogte magat :) -
a Pite az biztos fasza... lehet kandurexnek megjött vagy nemtom de sztem fasza :P
Álomcsapda meg lol, nekem 22k-s hanggal vinyítózik egy kis csáp :D de nagyon fasza... Spielberg mű...
most én kérdezek ? Darkness Falls ? megvan... megnézem :) -
most poénkodsz vagy jo mindkettő?
vagy tényleg olyan szar mint ahogy kandurex mondja -
pite rulz.. álomcsapda rulz :))) -
aztán holnap meglesem az amcsi pite 3 at.... netán az álomcsapdát.. -
The Hulk... nekem nagyon tetszett!!! jobb mint az összes többi rajzfilm feldolgozás... viszont a vége el lett baszva.. baromira szar lett... vagy szomorúnak kellett volna lennie vagy happy end.. de ez semmilyen nem volt.. talán lesz folytatás vagy mi????mindegy a vége szar volt.. de egész végig álladék volt!!! jo egy két hülyeséget kivév:) de ezt már nem is veszem figyelembe.. nem nagyon volt még tökéletes film.. -
Amerikai pite 3. Már 4. próbálom megnézni de egyszerűen nem jön be a film. Sztem csak az első rész volt az ami igazán tetszett. Erőltetett, szétesett felesleges és nem komikus (leszámítva pár jó poént) hanem tragikus. 10/3 -
Mondanál pár példát, hogy miket adnak? -
Csúnyavaaaaagy :-DDDD -
de én ismerem lassan 11 éve, és ő a kezembe adja CD-t ingyér és bérmentve, bibi -
Jahogy így könnyű....
Bár asszem nekem is van egy ilyen haverom!
:-DDDDDDDDDDD -
Barátom horror fanatikus, van egy kis gyűjteménye. -
Ja, amúgy a Hellraiser 1 egész bejövős, eltekintve a korából adódó technikai málőröktől.
A hellraiser 2 viszont nem tetszett. Egymás után néztem meg a 2 részt.
Túl gagyi volt az a Fight a pokolban Pinhead és haverjai meg a dokibácsi között.
Valahogy túl könnyen elkapta őket a dokibá.
Nem jött be.
Nameg ebben már jobban lejött a technikai visszamaradottság, lévén többet próbálták használni ezeket az elemeket.
Erősen elvett az élményből szvsz.
Remélem a 3. rész jobb lesz.
Meg ahogy néztem az IMDB-n, lesznek köv. részek is... -
Te srác, honnan töltöd ezeket az epizódokat?
Én van hogy 2 hétig nyúlom őket a DC-n.... -
Hellraiser 5 - Inferno
Ez már különálló rész, nekem tetszett, hogy a pali, hogyan építi ki a saját poklát és hogy Pinhead végre nem kap akkora szerepet, bár azért a végén elvégzi a rutinmunkát. -
Erre a Max-ra kiváncsi vagyok. -
Ramza #6650 +T3 (nem a Terminator 3 :), Vox (ez kérhető dvd nélkül is) -
Ramza #6649 Az "alapötlet" idején még csak elképzelés szintjén sem voltak valóságsók. -
Ramza #6648 Pedig nagyrészt igen. Egy 1972-es amerikai szociálpszichológiai kísérleten alapul a film, és gyakorlatilag az eleje szinte teljesen a kísérletben leírtak szerint halad.
Ahonnan kezdve nem igaz: a valóságban szerencsére nem csúszott ki az irányítás a kísérletet vezetők kezéből, és emiatt nem halt meg senki. Viszont a valóságban is gyönyörűen kijött, hogy két nap alatt hogyan képes állattá válni bárki.
Akit jobban érdekel a téma, utánaolvashat, szerintem érdemes. -
Ramza #6647 Jajj, tündibündi vagy, hogy így gondoltál rám :))))) -
Nem valószínű, hogy igaz.Az alapötlet a manapság is divatos valóságshow-k jegyében készült. -
Sőt nem is egyhez.Manapság legalább 3-4 féle újság van, amihez DVD filmeket adnak:)
(DVD magazin,Cinema,C.Panoráma meg mittudomén) -
Nekem is tetszett. Kíváncsi lennék tényleg igaz-e a história. -
Egyhez?!? Mondjuk azok a magazinok 1500-2000 áron futnak :D