1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    A Karib Tenger Kalozai - 10/10! No kulonosebb comment! Szerintem Jony Depp oscart erdemelne az alakitasert! annyira belelte magat a tortenetben es ugy latszik hogy tokre elvezte a forgatast. Oralndo Bloom azert kicsit mintha mindig ketsegbe lenne esve (ezt a GYU-ban is eszrevettem) olyan pofakat vag. Az oreg Geoffrey Rush ias borzasztoan jol alakit (szerintem ha komolyabban megcsinaltak volna a Monte Cristo Grofja c. filmet akkor o kellet volna legyen Danglars is.

A KTK-ban talanaz az egyetlen baj hogy mivel Disney alakitas ugye semmi ver nem lehetett es par kemenyebb szo is kimaradt. De ettol fugetlenul hulye aki azt mondja hogy gyerek mese mert igenis rohadt jo film es nem csak gyerekeknek. Maga a vizalati tamadas eszmeletlen volna csak elkepzelni is. Igaz itt ott kicsit tan eroltetett volt egy ket poen de az mar nem szamitott :) Az tuti hogy anyam halalra rohogte magat :)