106866

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ramza #6905 A "zombik" pontos definícióját leírtam lejjebb.
Ennél pontosabbat még maga egy zombi sem tudna adni :) -
Amúgy nekem se jött be túlzottan.
Azt mondták, hogy könyvben is veszettmód unalmas :-D -
A solaris láthatóvá teszi a lelkünk legrejtettebb vágyait.
A főszereplőnek visszahozta a halott feleségét.
A csávó ugye kilökte az űrbe egyszer, de aztán újra megjelent.
Ugyan ez történt a másik szakálas krapekkel is, csak nála pont fordítva történt, a "másolat" küldte el az eredeti "én"-t.
A végén meghal Clooney is és halhatatlanként élnek tovább együtt, de ebben nem vagyok biztos mert már rég láttam. -
én kb 1 óráig néztem, aztán letöröltem a filmet, ennél unalmasabb filmet nem igen láttam még. de lehet, hogy bennem van a hiba -
Mindjárt megnézzem!:) -
Én tegnap megnéztem a solaris-t de gy szót se értek belőle!!
Elmagyarázná nekem vki, hogy most mi van? -
nekem annyira nem jött be, szellemhajó sokkal jobban tetszett -
neménvoltam #6898 A Félelem.com hogy tetszett nektek? Szerintem nagyon fain! -
például ezeket amiket te irtál :) ugy értem nem hajkurászom az ilyen filmeket :) -
pedig az írtad a kör kategóriájában belül 4/5 volt. akkor gondolom láttál ezen kívül más filmeket is, ha ilyet mondasz -
nem tudok, mert nem szoktam nézni ilyeneket :) -
mondjál már vmi hasonlóan para filmet (félelem.com, szellemhajó, 13 kísértet, ház a kísértethelyen, ezeket láttam)
bejönnek ezek az ijesztegetős filmek -
Pedig már az elején gondoltam hogy egy lelket kell majd megszabaditani hogy happy end legyen... az ilyen filmeknek mindig ez a vége.... történt vmi borzaszto a multban, egy szellem itt maradt a világban, nem tud mit csinálni ezért ijesztgeti a jo népet, a végén megmentik és ennyi 
Kategoriájában jo film volt 4/5 -
A Kill Bill magyar cime Bill meg fog halni lesz? Ez komoly?
-
na én a kört néztem meg (elég para volt, de nem esküdnék meg rá, hogy teljesen értettem a filmet), meg a beavatást (izgalmas volt, nem derült ki a film végéig, hogy most végülis mi a f*sz van :)) -
Van egy a mementohoz hasonlo témáju film, 2000 ben készült ha jol tudom francia, nem tudjátok mi a cime? -
Ha figyeltetek volna akkor irtam hogy tök mindegy minek nevezzük őket, zombi vagy nem zombi teljesen mindegy, csak hosszu lettt volna leirnom hogy düh körban szenvedo emberek öldöklik egymást, ami számomra elég gyenge, mert a hörgö hangjukkal meg a véres szájukkal már tele van a tököm 
A zenéje jo volt, a DVD meg egy nagy szar, mert semmi extra nincs rajta.
Egyébként most már akkor tényleg irja le vki hogy mik a zombik? Élő halottak? Akik vmilyen uton modon feltámadnak?
Egyébként meg nem érdekes, a lényeg hogy nekem nem jött be a "zombi stilus"
-
ujra tiszta a terep :D -
Sőt, DC-n már terjed egy dmt-28dl-dvdrip-xvid.avi. -
Láttam a dvd-t is, tutira. Jól a kezembe is vettem! -
Ramza #6884 dvd?
Elvileg okt. 15. a hivatalos megjelenése. -
Persze, hogy muszáj 15 éves,szemüveges,görbe hátú még nem volt nővel, valahol kell élvezkedni.
-
2 hét múlva? Kölcsönzőkben már 2 hete van. -
Ramza #6875 Vazz, nem értem én ezeket a faszokat...
Két hét múlva jön a 28 nappal később dvd-n, és szinte semmi extra nincs rajta, pedig az usában még alternatív befejezéssel is bemutatták... hogy azt miért nem lehet rátenni dvd-re??? -
-
Azt nem... -
Vagy nemtommennyi! -
Beszabadult egy elmebeteg! :DD -
És Kovács Wili, az Ali-ban? Vagy azt nem láttad? -
Semmit!
Inkább ezerszer egy Rocky 4 mint ez...
Tegnap este lefekvés elött gondoltam elalszom a Dr. Szöszi 2-re.
Annyira idegesített 10 perc után, hogy inkább kikapcsoltam és ledőltem. Fostaliga.... -
Én csak azért vagyok kíváncsi arra filmre, mert érdekel mit hoztak ki 'boxilag' a szereplőkből. -
Okés, elszálltunk! :-DDDDDDDDD -
Jony #6858 Egyértelmű, de néztem erről egy műsort:DD és ott valami nagyon okos emberek bizonygatták ezt. Szóval a majdnem végtelenbe rengeteg zene fér bele. De nekem azt súgja valami, hogy nagyon elszálltunk.:D Vagy csak én? -
Amúgy megnéztem a vitathatatlan-t is.
Semmi új. Semmi extra. "garfield" szemekkel végig lehet nézni.
Meg persze előre lehet tudni, hogy ki nyeri a boxmeccset.
Szal csak üres órákra ajánlom, egyébként nem éri meg a sávszélességet se.... :-D -
Ramza #6856 Így van, ugyanezt akartam írni. -
Ilyen alapon a szinek variációja is végtelen lehet.
Csak az ugye még nem film :-DDDDD
Ahogy a hangok variációja se zene.
Ahoz, hogy ezekből mű szülessen kicsit több kell.... -
Jony #6854 Most itt az új alkotásáról beszéltünk ha jól értelmezem. Zenében a hangok variációja szinte végtelen. Ezért van benne nagyobb lehetőség. -
:-DDDDDDDD
Szerintem a tudatmódosító szerekkel sem lehet folyton újat mutatni...
Kicsit mást, kicsit máshogy, de szépen lassan elfogynak a zongora billentyűi... -
Jony #6852 Hát pedig az adott szituációk és történések amiket egy filmen belül meg lehet jeleniteni szerintem matematikailag végesek. Persze mi sem élünk örökké, a gyerekeink megint átélhetik ugyanazt a csodát. -
Jony #6851 Csak még annyit, azt utána befejezem a darknesselést, hogy azoktól a lidércektől engem a hideg rázott ki, nagyon jól megvolt csinálva ahogy a falon avázkodtak. Meg ez is kemény hogy hallod a zörgést hátrakapod a fejed körbenézel megnyugszol, azt egyszer csak mocorgás fent... elég rémisztő.