106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Karib tenger kalozai.
Nekem teteszett sztem jo volt. csak nem derult ki miert jar olyan furcsan Jack. -
Final Fantasy
Ez a szellemes történet valahogy számomra elég megfoghatatlan volt, éppen ezért laposnak tartom a sztorit, de amugy a megvalositás jo volt :)
3,5/5 -
neménvoltam #7025 Maj' most megnézem az Amerikai pite: Az esküvő-t -
Az tényleg jó! -
Augustus Gigo #7023 megint kétszer akarják ezáltal megkopasztani az embereket!
-
Fogalmam sincs, ezért kéne valami műsor leírás.De szerintem nagyjából ugyanazok vannak, mint az HBO-n.
Tegnap a Pearl Harborra kapcsoltam át, most meg valami koncert van:) -
Augustus Gigo #7021 nekem eddig csak ilyen találatokat hoz ki: hbo2=Metabórsav
-
Augustus Gigo #7020 És az is premier filmeket játszik? -
Hogy pontosan mióta azt nem tudom, de nekem is mondták, tegnap rákerestem és tényleg:) -
Augustus Gigo #7018 mióta van hbo2? -
Kérdés:
Hol van az HBO2 műsorrendje, mert sem a port.hu-n, sem a hbo.hu-n nem találom? -
Én is röhögtem rajta, de maga a sztori eléggé semmilyen volt, pedig egy esküvői előkészületből sokkal több mindent ki lehetne hozni.Nem azt mondom, hogy egy ilyen filmnek elgondolkodtató történettel kell rendelkeznie, de egy vígjátéknak sem CSAK annyinak kell lennie, hogy csetlenek-botlanak.
-
nekem azért ennyire nem rossz a véleményem róla. Szerintem a 2. résznél mindenképpen jobb. Az elsőnél nem, de annál nehéz jobbat csinálni...
Lényeg, hogy én 2 órán keresztül csak röhögtem a film alatt. -
van egy régi Solaris film, azt Tarkovszkij rendezte, és van vagy 3 óra a vágatlan változat. az egy nagyon jó film, az új meg... hátizé. -
American Pie 3
Összecsapott, kapkodó és gyenge sztori.Néhány poén azért van benne, de kb. a 2. rész sekélyességét hozza.Azt sem igazán értem, hogy miért nem volt benne a legénybúcsú amolyan igazi bulis formában, ami pont illeni a film profiljához.Stiklerből még tuskóbb, bunkóbb embert csináltak holott emlékeim szerint nem volt ennyire.Na mindegy, több szót nem is érdemel a mű.Szigorúan max. letöltésre ajánlott, moziban kerüljétek el és a barátnőt beszéljétek le róla(nem úgy, mint én:)
4/10 -
Johnny Mnemonic x+1. megnézés után is jó ez a film :)) -
amit leszedtem, az másfél. A dzsordzsklúnis verzióra gondolj (márha van másmilyen is) -
Nem 2.5 óra
-
SOLARIS
3/10, jóindulattal!!! Elő fogom venni a regényt, mert ez a film másfél óra unalom volt... A regény úgy emléxem érdekesebbre sikerült.
Aki olvasta a könyvet, nagy ívben kerülje. Aki nem olvasta a könyvet, nagy ívben kerülje. -
A Szövetség nem tetszett... -
BAD BOYS-t CSAK MOZIBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
karib tenger nekem nagyon tetszett.. depp gyerek meg oscart érdemel az alakításáért -
nekem is nagyon tetszett... bár mondjuk csak 7.5/10 est adnék MAXIMUM... hisz ennél sokkal jobb vígjátékok is vannak... -
Augustus Gigo #7004 télleg nagyon kira film a bruce almighty, régen nem láttam ilyen jó vígjátékot! -
én pont most akarom +nézni :) -
Bruce Allmighty (A minden6ó)
Olyan 8,5/10.
A poénok viszont 10*/10 :P -
matrix 2... ez akor is egy fosadék film!!:) -
Dettó. Nagyon szar volt.
Valószínűleg úgy készült a film, hogy ha valaki éppen forgatókönyvet írt a James Bondhoz meg a hasonló mesefilmekhez, és valami akkora eszeveszett baromságot talált ki, amit már inkább mégsem kockáztatott meg a filmjében; akkor összehordták a Szövetség feliratú kupac alá ezeket a hülye ötleteket. A kupac Hollywood szeméttelepjének közvetlen közelében van. Aztán pár évig hagyták gyűlni a baromságokat, és most beledobálták egy szar, összefüggéstelen, hülye filmbe. -
Azért bunyók sem voltak semmik vagy hogy mondjam :)
My name is Turkish csávó meg bűntet :) -
Az első gyürük ura, nem tudom mi a cime de nagyon tréééé :)
Nem igazán tudtam átérezni a fantasy világot, tulajdonképpen unatkoztam rajta egy kicsit... 3,5/5 -
én is láttam, nekem nagyon bejött a film -
én láttam egészjo lesd meg vagy kinek kell meglesnie vagy mit kellc sinálni:) -
a bemutató mindig frankó.... -
bemutatója pedig elég jónak tűnt -
hát az eleje elég frankónak tűnt, de avége egy nagy LOL gumiszörny eksön... szar -
és milyen volt, elég para? -
majd megnézem, az biztos... én most az álomcsapdával szenvedtem... -
nagyon jó film, én nagyon élveztem, teljesen lekötött a történet -
majd máskor -
akkor nézd + -
nem láttam, de megvan...