106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #7068
    Szerintem többet ne beszéljünk Johhny-rol, Johhny jot alakitott, mostmár mindenki belátja
  • magus
    Lesz folytatasa a kalozoos filmnek amiben Johhny Depp jol alakit?:)

Amúgy sztem kurva jo film attol fuggetlenul hogy Johhny Depp jol alakit:) marmint olyan jo kis szorakozas neha ilyenis kell. raadasul mivel olyan kurva sok elgondolkodtato filmet nezek ofom miatt, jolesik az ilyeesmi. Ja és Johhny depp jol alakit benne:)
  • Tikal #7066
    ja tényleg, és eric robertsnek nem tudom miért nem adtak még oscar dijat, irok is az illetékeseknek
  • Ramza
    :)
  • Ramza
    Blasta?
  • Ramza
    :))))
    Ja igen, Dondregonon kívül ez az Eric Roberts is nagy kedvence a kereskedelmni adóknak :D
  • Tikal #7060
    TV2-n és az RTL-en egész hétvégén ez megy, szánalmas hogy mit etetnek meg az emberekkl, de leginkább az a szánalmas hogy vannak akik ezeket meg is nézik.
    Ugyanakkor nem értem hogy a kurva gazdag kereskedelmi tévéken miért b kategoriás filmeket kell néznem és mikor jo filmet is adnak azt meg éjfél után teszik.
    Kéne vmi peticio ezek ellen is bár biztos ugy járnánk mint a UPC vel, hogy természetesen a 15 giga korlát franko és nem volt átverés.... fellebezésnek helye nincs.
  • Blasta
    A hétvégén egy másnapos délutánon bekapcsoltam a TV-t.
    HBO-n nem ment semmi jó, így átkapcsoltam az egyik kereskedelmi tv-re.
    Na az volt az igazi katarzis :-DDDD
    TARZAN SOROZAT BAZE! Hát valami szánalmas volt! Nem jó. A szánalmas nem jó szó rá. El se tudom mondani milyen szar.
    A gorillák, akik Tarzant felnevelték BEÖLTÖZÖTT emberek, irtózat fos jelmezben.
    A Tarzant játszó szinész is szerencsétlenül néz ki, ráadásul valamilyen bőrakrámi van a lábán cipőgyanánt és fehér lovon LOVAGOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kész voltam...
  • Ramza
    Nem is tudom :)
    Amúgy ezekhez képest igazságtalan vagyok szegény BS-ékkel, akikben legalább van valami báj.

Mindenesetre Don "The Dragon" Wilson is nagy kedvenc, igaz, azt sem tudom, hogy ki ő, de mindig mondják a nevét
  • Tikal #7057
    A tigris bosszuja, A sárkány visszatér 4, Con-Train, Armageddon 2, vagy pl az uj akciosorozat a kincskommando, mi bajod ezzekkel a filmekkel?
  • Ramza
    Állítólag Johnny Depp nagyon jó abban a filmben :D
  • Ramza
    Félreértesz.
    Nem a könnyed szórakoztatással van bajom, elképzelhető, hogy pl. egy darab BS film elszórakoztatna, ha csak egy lenne.
    Azzal van bajom, hogy ugyanazt a BS filmet adják le a magyar kereskedelmi adók hetente négyszer, csak más a címe...
  • Dynamic
    Én nem keresek mindenáron művészetet, meg "mondanivalót" a filmekben.Sosem értettem, hogy miért kellene egy filmet mindenáron mély értelmű gondolatokkal felruházni.Sokszor a csak a könnyed szórakoztatás a cél és ha ezt sikerül elérni, akkor jó nekünk.Persze mai szemmel kissé nevetségesnek hatnak a Bud és Terence egyes jelenetei, de ne feledjük, hogy ezek 20-30 évvel ezelőtt készült filmek, amikor teljesen mások voltak az igények és nem akadtunk egy-egy mai szemmel nevetséges jeleneten vagy filmtrükkön.
    Félreértések elkerülése végett: nem vagyok mindenevő.Tv-ben filmeket(főleg sorozatokat) szinte sosem nézek.Talán a HBO-t.De néha jól esik ilyen régi kis idiótaságokat megnézni, függetlenül attól hogy éppen milyen hangulatban vagyok.
    Egyébként meg ezeket ezerszer szívesebben megnézem, mint a mai vígjátékok 90%-át.Hiába vannak ma is olyan vígjátékok amiben jó színészek vannak(ez a ritkább, a millió tinivígjátékot hagyjuk), annak is nagy része felejthető és max. egyszer-kétszer nézhető - számomra.
  • Blasta
    Hááááááát nemsok.
    A poénok közepesek, a látvány szintén semmi extra.
    Depp szereplésén kívül nem nagyon van különlegessége a filmnek, de azért mindenképpen érdemes megnézni.
    Ha moziban nem is, de PC érdemes.
  • Tikal #7052
    Én még ide sorolnám az ide hollywoodi filmtermés 95%-át, ugyanis az idén még nem igazán láttam jo filmet. Nem hiszem el hogy nem tudnak egy olyan filwemt csinálni aminek lenne is mondanivaloja, mert a látvánnyal már ki van a fasz, nem elég.
    Pl valaki elmondaná nekem miért érdemes megnéznem ezt a kalozos filmet? Azon kivül hogy johny depp "nagyon jo" volt benne, van más pozitivuma is a filmnek?
  • Ramza
    Mindenesetre a három "sztárról" elmondható az, ami pl. Kozsóról és a Scooterről is: sikerült egy darab "alkotást" százhúszszor eladni más néven/címen.

Na ebből flém lesz, úgy sejtem :(
  • Ramza
    Szerintem meg nem. Jackie Chan-el együtt a filmművészet szégyenei.
    Sajnálom, ha ezzel valakinek a lelkébe gázolok, de ez a véleményem :(
    Ennyi.
  • Instict
    szerintem a Félelem és reszketés Las Vegasban is jól játszott
  • Dynamic
    Miért faszok?Szerintem jó fejek.Még ma is van egy pár olyan filmjük, amit húszadjára is megnézek.
  • dieselG
    OOPS!
    a francba, a #7044-et a Bud Spencer és Terence Hill topicba akartam..
    félre katt.. hehe
  • Ramza
    Akkor végre megtalálta a célcsoportját a két fasz
  • zaki
    :DDD
  • dieselG
    Erről jut eszembe, pár hete az egri tescoban járva 1 pizzásbüfében, ha vki rendel 1 piedone menüt 890ért, kap mellé 1 bud spencer és terence hill dvd-t ajándékba.. Nem sokkal elöttünk 1 10fős cigánycsalád épp 1ilyen menüt rendelt, aztán az apuka odaadta a 2éves forma kisfiának a dvd-dobozt.. majd lopnak hozzá 1 dvdlejáccót, ha megjön végre az eszük nagy LOL a tesco :P
  • CSOCSO
    :) nagyon komoly arc az ember:) de ne élvezznk már enynit az arcára meg az alakítására:) legalábbis én ne.. minden 5 ödik hozzászolásom ide az hogy hja.. de jo aannak a csávónak az alakítása
  • Kandurex
    Jonny fiú alakítása tényleg eredeti. Kurva nagy jelenet volt amikor a csaj felgyújtotta a rumos hordókat, amit utána levágott jonny...na azért az 1percért oscar-t kapna tőlem:))
  • CSOCSO
    szvsz is nagyon jo film... monduuk a 10/10 az csak rád érvényes mint midnen más filmnél.. de mindegy.. a vér stb nem is kell ebbe a filmbe!!!fullosan jo volt igy szvsz
  • Sephi
    Ha! Jonny Deep -et en meg nem lattam ilyen jot alakitani! Arozonai Alom c. filjbene volt meg hatasos a csavesz de egyebekent nem tudom hol jaccot meg tul jol. Tan a Gilbert Grape c. is jo volt. De a Kalozokban o a legjobb es olyan a stilusa mindha mindig be lenne love! Nezetek meg azokat a mozdulatait. Azok nem voltak szerintem elore betervezve :) Nagyon eredti a film. Egy dolog kar benne! Az hogy Disney alakitas es ver+brutalitas+csunya szoveg nem lehetett benne... de igyis 10/10 nalam szal.
  • Dynamic
    Eh megtaláltam a HBO2 műsorát.Ott van a HBO2 teletextjén:)
  • PResident Evil
    egyetértek :)
  • konoko
    Egész filmben csak egyszer ivott, de akkor padlóig. Egyébként vagy börtönben volt, vagy hajófenékre zárva, vagy menekült, vagy éppen köteleken játszott tarzanosdit. Egyszóval nemsok ideje volt inni. Valami mástól lesz az a "beütése", nem a piától. Szerintem legalábbis. =)
  • Dynamic
    Valami Amerika jobb film...
  • PResident Evil
    micsoda konkurencia :P
  • Bandew
    Hát mert folyton részeg!
  • CSOCSO
    jackie jobb film...
  • PResident Evil
    Valami Amerika a TV2-őn nézzétek :)))
  • CSOCSO
    Jackie chan film az rtl en!! nézzétek:)
  • Augustus Gigo
    furcsán jár? mire gondolsz?
  • konoko
    Majd a folytatásból, remélhetőleg... =)
  • magus
    Karib tenger kalozai.

Nekem teteszett sztem jo volt. csak nem derult ki miert jar olyan furcsan Jack.
  • Tikal #7026
    Final Fantasy

Ez a szellemes történet valahogy számomra elég megfoghatatlan volt, éppen ezért laposnak tartom a sztorit, de amugy a megvalositás jo volt :)
    3,5/5