1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    Én nem keresek mindenáron művészetet, meg "mondanivalót" a filmekben.Sosem értettem, hogy miért kellene egy filmet mindenáron mély értelmű gondolatokkal felruházni.Sokszor a csak a könnyed szórakoztatás a cél és ha ezt sikerül elérni, akkor jó nekünk.Persze mai szemmel kissé nevetségesnek hatnak a Bud és Terence egyes jelenetei, de ne feledjük, hogy ezek 20-30 évvel ezelőtt készült filmek, amikor teljesen mások voltak az igények és nem akadtunk egy-egy mai szemmel nevetséges jeleneten vagy filmtrükkön.
    Félreértések elkerülése végett: nem vagyok mindenevő.Tv-ben filmeket(főleg sorozatokat) szinte sosem nézek.Talán a HBO-t.De néha jól esik ilyen régi kis idiótaságokat megnézni, függetlenül attól hogy éppen milyen hangulatban vagyok.
    Egyébként meg ezeket ezerszer szívesebben megnézem, mint a mai vígjátékok 90%-át.Hiába vannak ma is olyan vígjátékok amiben jó színészek vannak(ez a ritkább, a millió tinivígjátékot hagyjuk), annak is nagy része felejthető és max. egyszer-kétszer nézhető - számomra.