106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Augustus Gigo #7156 van már 3 is? mi az alapsztori? -
Toronymagasan az egyik kedvenc filmem...Nekem nagyon bejött...Van benne egy-két paradoxon,de ettől függetlenül jó... -
Frekvenciát ki látta már és mit szól hozzá? -
Szerintem a hollo 3 is nagy film, de lehet hogy csak én gondolom így de akkor is JÓ! 
-
KennyG #7151 de csak is az első rész.
a többit el kell felejteni. -
KennyG #7150 a The Crow viszont roxxx! 
-
KennyG #7149 Shaolin Soccer suxx!
az ilyen típusú filmektől borsodzik a hátam, persze ebből is látszódik, hogy ott más fajta kultúrája van a mozinak. -
már a hollo egy sem volt vmi nagy szám 1/5
-
Akkor nézd meg az Elefántembert, mert az átláthatóbb. De a Radírfejet semikképen sem! :D -
Na en rajottem valamire. A fene egye meg az oszes David Lynch filmet ugy ahogy vannak. Maig nem ertettem meg a Twin Peaks veget es nem fogtam fel a logikat a Blue Velvet-ben sem es ugy jottem ki mozibol a Mullholland Drive utan mintha meg se neztemvolna de a Lost Highway mar tobb a soknal...
Legalabb a Lost Highway-t magyarazza el nekem valaki pls mert nem ertem! az addig oksa hogy az a muksi az elejen aki Fredet basztatja az Fred sajat hitetlenseget akarja megfigurazni miszerint tudgya hogy a felesege megcsaja es hat ahogy az mondja "te hivtal a hazadba" igy hat tenyleg o maga hivta. Ott mar megszakad a film hogy Pete hogy kerul a kepbe de mintha Fred-nek a fantaziaja lenne... de akkor nem ertem baaaaaaaazZzz a veget!!! Miert megy oda Fred es beszol hogy Dick Laurent halott? Ez volt az elejen nem? Akkor most minent elorol? Jaj de bonyorult :( -
en meg nem lattam hogy kijott volna nem screener es valtozat.bnar lehet elkerulte a figyelmem. -
John Cleese film most a TV2-n:) -
Tényleg majd elfelejtettem a Végső állomás 2-t honnan lehet letölteni ja és nem screener-s változata kell!
-
Üdv. Szóval ha valaki jó filmet akar nézni akkor kicsit rugaszkodjon el európától és az usa-tól és nézzen szét mondjuk a japákon házatáján pl. a kocka is egy japán triológából készült de vannak még sokkal jobb filmek is pl Battle Royal és még sok más. Érdekelne hogy a Holló 3-ról kinek mi a véleménye! -
Hank megvizsgálja a szúnyog lábnyomait...
Nincs veszélyesebb egy sebesült szúnyognál! -
A szúnyog ravasz kis vadállat.Napokon át követheti az ember, mire igazán közel kerül hozzá.Tudja, hogy ott vagy és te is tudod, hogy ő ott van.Az idegek játszmája ez.Gyűlölöd, aztán tiszteled, végül megölöd. -
kicsit bővebben? :) -
Helikopteren követetm a molyt, és elcsalom a virágoktól.Aztán Roy jön a Lockheed Starfighterrel és levegő-levegő rakétával támad.
Sokan megkérdezték már, hogy miért nem használunk molyirtó sprayt.De hát mi abban a sport? -
Szevasz Hank Spim! :DDD -
Jó!Nézd meg! -
fülke című filmről mi a véleményetek? (most akarom mindjárt +nézni) -
Én már láttam, az a tippem, hogy neked nem fog tetszeni.
Összefoglalva: nem rossz film, csak az összes fordulatot lehet előre tudni, ami jelentősen lecsökkenti a film értékét.
Mindazonáltal jól játszanak a színészek és, ha a film műfajából adódóan nem a meglepetés és a trükközés lenne az egész alapja, akkor nem zavarna, hogy tudom mi fog történni.
7,5/10 maximum -

-
Bássssssszkus, de rég láttam! :DDD
Bohus!
-
Háááá az mekkora film:DDD -
Mi az, valami huncut homo-film???????????????????????????? -
A Trükkös fiúkat látta már valaki?
Mert elég jókat olvastam róla.... -
Jo eloszor is bevallom hogy tan en vagyok hulye es nem tudok megerteni egy filmet es ezrt konyorgok valaszokert. Most neztem meg a David Gale Elete c. filmet es nem ertettem meg a veget :((((
Aki esetleg latta el tudna nekem magyarazni megis mi volt a csattano vegen???
Jah es mellesleg amikor az elejen ott van azosztalyban es tanit tisztan lehet latni hogy Berlin ott ul a padban es par percre ra meg bejon az oszalyterembe :))) -
HÁHÁÁHHÁHÁHÁHÁHÁ
"bugyborékolt a t*kony az orrából úgy röhögött...." -
... -
mindenki tudja miért jön be nekem az f2f2:))))))) aki nem az hülye:)))))) -
A Tears Of Sun zenéje nekem is nagyon bejött.....Eléggé gec film...de való igaz,hogy semmi extra...
Az Amerikai Pite 3 nekem annyira nem teccett,mondjuk a kettőnél még így is jobb lett...Csak valahogy má előre kiszámítható poénok voltak benne(szarevés,nagyi szétk*rása,bolond apuka aki mindíg rosszkor jön be)...szal ezeken én má nemigazán tudtam röhögni...Stickler meg egyenesen idegesítő volt,idétlen,ráadásul a szövegei is nagyon gázok voltak(szinkron)...Irigyeltem a moziban mellettem ülő gyereket,aki már az elején az éttermes jelenetnél csapkodta a térdét,és bugyborékolt a t*kony az orrából úgy röhögött....
El kell fogadni,hogy egyre kevesebb értékelhető vígjáték jelenik meg... -
Jaja! Például 2Fast2Furious!
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! -
Nem, csak már jópárszor el lett sütve ez a kaka poén. -
témához konyítók...hát nem vagyok egy filmbuzi de minden filmet előszeretettel lesek meg..oké.. azért átlagban azért nekem is ugyan az jön le mint a többieknek.. nekem is többet ér egy igazán igényes fasza film mint egy amcsi pite féle hülyeség.. de szvsz ennek semmi baja nem volt és amugy is szeretem a katonás filmeket... -
Nemcsak én fikáztam le azt a filmet, hanem a témához kicsit konyitók legtöbbje is.
Ezzel nem akarok mondani semmit, csak nekem eszméletlenül nem jött be... -
?...szerintem nagyon jo...te meg amugy is az vagy ai a legtöbb filmet lefikázza szal hagyjuk... -
Bameg... a SW EIII csak masfel ev mulva jelenik meg? Jezuom addig van meg tul sok ido vazz.. -
nem tudom te mit csináltál, sírtál? -
Hát ha az a kutyaszar szerinted vicces volt, ám legyen!